Nieuwe tuigvlogger Kuzu: niet alleen een gevaar voor Nederland, maar ook op de weg!

Geen categorieokt 28 2016, 16:00
Nederland heeft er een nieuwe tuigvlogger bij, en wel een die nog in de politiek én op de weg brokken gaat maken.
De campagnetijd bij DENK is nu echt begonnen, en dat betekent kennelijk dat we de komende tijd nog meer Kuzu gaan zien, in allerlei situaties. De Erdoğan-lievende DENK-voorman wil ons namelijk een inkijkje geven in zijn leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. En hoe kun je dat beter doen dan, in navolging van het denderende succes van tuigvlogger Ismail, dan met een vlog?
Eerder vandaag hebben we al uitgelegd waarom het voor Nederland allesbehalve een positieve ontwikkeling is dat Nederland nog meer Kuzu gaat zien. Vlogs doen het vooral goed bij een jonger publiek, en laat dat nu nét het publiek zijn dat nog extreem vatbaar is voor allerlei idealistische doch gevaarlijke ideeën zoals die van DENK. Niemand zal kunnen ontkennen in zijn jeugd een stuk idealistischer te zijn geweest, en partijen te hebben aangehangen waar je je nu voor zou doodschamen. Gelukkig zijn jij en ik in de loop der tijd op een realistischer pad uitgekomen, maar veel net-stemgerechtigden hebben deze luxe nog niet. En laat dat nu nét de mensen zijn die Kuzu maar al te graag binnenhaalt voor zijn campagne voor een linkser, Erdoğan-vriendelijker Nederland.
In zijn vlogs blijkt hij echter niet alleen wat dat betreft een gevaar voor ons te zijn - reken maar dat je deze man niet op straat wilt tegenkomen als je net de weg wilt oversteken. Tunahan heeft namelijk veel meer oog voor zijn camera dan voor het verkeer, en dat kan een tikkeltje vervelend uitkomen voor andere verkeersdeelnemers. Dat alles doet hij terwijl - hoe walgelijk origineel - het nummer "Kuzu kuzu" van de Turkse popzanger Tarkan uit zijn speakers schalt: nog een teken dat deze campagne alleen maar om hem, en zeker niet om Nederland draait.
https://www.facebook.com/KiesKuzu/videos/1051127348319226/
Het is officieel: deze man is op allerlei vlakken een gevaar voor ons land. Waar is deze anti-vlogheld als je hem nodig hebt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten