Onbeschofte ‘vluchtelingen’ slopen heel opvangkamp en steken het in brand

Voorstanders van open grenzen hebben altijd de mond vol over gastvrijheid. Hopelijk zien ze ook dit…

Is dit de manier om het continent te bedanken dat je maandenlang kosteloos heeft opgevangen, terwijl je gevlucht was voor de misère in je thuisland? Een stel vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos vond dat kennelijk wel:

“Bij protesten in een opvangkamp voor vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos is vandaag brand gesticht. Meerdere containers waarin de kampadministratie was gevestigd, gingen in vlammen op. [De vluchtelingen] zijn het wachten beu en met de brandstichting willen ze protesteren tegen de lange procedure voor hun asielaanvraag. De bewoners van het centrum moeten eigenlijk terug naar Turkije, waar ze vandaan kwamen. Ze mogen echter eerst asiel aanvragen. Maar te weinig personeel maakt van de afhandeling een zaak van de lange adem.”

Dat het allemaal zo lang duurt is kennelijk de schuld van het kamp waar ze tenminste gratis mogen verblijven en waar ze eten krijgen, en dus moest het in vlammen opgaan, ofzo.

Dikke rookpluimen geven een idee van hoe groot de brand is die de woedende asielzoekers gesticht hebben:

Het is echt bizar dat asielzoekers denken dat het normaal is om in een land waar ze te gast zijn zó de beest uit te hangen. De Europese Unie en Griekenland moeten hier dan ook een ferme waarschuwing sturen: degenen die deze misdaad op hun geweten hebben moeten zo spoedig mogelijk opgepakt worden en het land uitgezet met een strafblad. Dit is namelijk niet hoe je omgaat met de gastvrijheid van een land dat je eten, kleding en een veilige plek om te wonen geeft.

Er is niets mis met zo nu en dan een uitgestoken hand bieden. Maar als de wederpartij die niet aanneemt, en in plaats daarvan je vingers onderpist, dan wordt het ook tijd om flink op te treden. Zo spoedig mogelijk weg dus, met deze pyromanen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. toetssteen

  Ondank is ’s werelds loon.
  Serieus, man je zou toch blij zijn als je uit de hel kwam dat je een tentzeil boven je bol had.
  Ach laat maar, we worden belazerd waar we bij staan. Na het nazisme/communisme, mogen we nu het volgende totalitaire juk proeven. Gelabeld door de socialisten, dus kuch, wat kan er fout gaan, behalve dan dat dat slot op de achterdeur er niet op zat, uw dochters/kleindochters verkracht zijn, u beroofd of erger, maar komt erbij lui, weest welkom!
  En dan net zoals Nazarski dat vergelijken met de vlucht van de Hongaren waarvan de meesten neerstreken in buurland Oostenrijk.
  Move it Beethoven!

 2. nienke

  Het zit waarschijnlijk in hun genen, alles maar dan ook alles vernielen altijd die agressie hoe je Ze ook probeert fatsoenlijk op te vangen, eten te geven, het blijven agressieve figuren die altijd ruzie moeten zoeken met iedereen en liefs de hersens inslaan als het niet gaat zoals zij het willen
  Dit is de dank dat je hun opgevangen hebt, en deze figuren komen met duizenden Europa binnen, het enigste wat ze doen is eisen en nog eens eisen, wat een vredelievend volkje toch.

  1. toetssteen

   @Nienke
   Ze zouden met de kop vooruit Singapore uit worden getrapt. Men snapt hier niet wat men in Nederland, enz probeert glad te praten.
   Gisteren een memorabele vraag van schoonpa van zoon: waarom staan jullie in Europa toe dat de VS jullie landen vernielen door immigranten. Echt ze kijken je aan met ongelovige ogen als je hen verteld hoe hier de opvang is en men eist/eist/ eist.

 3. Anna

  “Vluchtelingen.” Overgrote deel Afrikanen die eigen landen niet van plan zijn op te bouwen.

 4. henk vintage

  Ze hadden ver voor Lesbos al tegen gehouden moeten worden en worden terug gebracht.
  Zonder deze maatregelen komt er geen eind aan deze moslim invasie.

 5. Ni28

  Vluchtelingen of bezetters?

  1. zomaar

   ik hou het op het laatste!.

 6. zomaar

  al gaan onze linkse trollen dit tegenstrijden , toch er zijn nagenoeg geen vrouwen nog kinderen te vinden daar .

  allemaal 99% jongen mannen , zwart ,donkerbruin,lichtbruin , wel of geen moslim , merendeel wel , toch uit landen afkomstig die niet in oorlog zijn .

  (oke,oke die islamitische landen moet je goed zoeken!, maar ze bestaan dat dan weer wel .)

  afin wat bezield de moslim toch om het land , waar hij zijn/haar geloof tot alle tevredenheid kan belijden , te vluchten naar landen waar hij/zij gediscrimineerd worden , of zou de discriminatie wel meevallen ?.

 7. van Urk

  Een heel kamp van onze hulp en financiele steun in brand steken. Daar begint het allemaal mee! En dan beweren dat deze “nette en beschaafde” kanspareltjes ons geen drol of ergernis zullen gaan kosten.

  1. zomaar

   eerder vandaag was dit in het nieuws !.

   http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/in-beeld-politie-gooit-jungle-in-calais-plat-onder-luid-protest-387767/

   linkse activisten trekken het voortouw in het geweld , goed dat er links is .

   anders was alles met een sisser afgelopen .

   waarom blijven wij deze linkse activiste clubs steunen ?, overal duiken zij op om herrie en rotzooi te trappen .

 8. Sniper666

  Beuk en collaborateurs, kom er maar weer in om recht te praten wat krom is. Wat is er goed aan om het land dat je opvangt, kleed, en voed, te vernielen?

 9. masmol

  ROKENDE PARASIETEN> Gisterenavond na het werk in de regen met collega in de bushalte aan ‘t wachten. Komen er een groep dikke volgevreten asielzoekers bij in het hokje staan die gewoon gaan roken. Toen mijn collega vroeg of ze dat ergens anders zou kunnen omdat wij er echt last van hadden. Bliezen ze het gewoon in ons gezicht en werden we overschreeuwd met kreten als; “ oh jullie sukkels….Jullie werken zeker in dat gebouw aan de overkant ….Sukkels wij leven lekker van jullie geld krijgen uitkeringen, toeslagen etc…Jullie zijn zoooo dommmm ! “ Toen we in de bus zaten kwam er een groepje controleurs binnen die ik verzocht heb om die lui op de nederlandse wet te wijzen waarin staat dat het verboden is in bushokjes te roken. Dat gebeurde op een vrij milde toon en wij werden weer toegeschreeuwd.. Uitkeringen van die gasten echt minimaliseren en veel strenger toelatingsbeleid aub. Hard werkende mensen houden steeds minder over door deze onbeleefde parasiten. Tot nu toe was ik nog vrij mild in oordelen maar nu ben ik ook omgeslagen als ik op dat moment op een knopje had kunnen drukken om ze ons land uit te kunnen zetten had ik het onmiddelijk gedaan. Bah

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.