Ranzige pedofiele buspassagier probeert 15-jarig meisje aan te randen, maar dan grijpt deze held in

Jonge meisjes aanranden in de bus? Het leek deze dronken halvezool wel een goed idee, maar dat was buiten de interventie van deze onverschrokken jongen gerekend!

Dat het openbaar vervoer niet altijd veilig is voor minderjarige meisjes die alleen reizen, daar kwam één doodsbang meisje onlangs achter toen zij tijdens een busreis werd belaagd door een zwaarbeschonken man.

De kerel deed meerdere poging de vinger van het meisje te pakken en te strelen, maar nadat het angstige grietje haar hand in haar zakken stopte begon hij zichzelf op te dringen. Nadat hij ook een allerlei seksueel getinte opmerkingen begon te maken wat het jonge meisje érg oncomfortabel maakte.

57125unilad-imageoptim-police-1

Toen hij bij z’n betastingen ook nog eens andere passagiers aanraakte was de koek een beetje op. Medepassagier Moise Morancy had meer dan genoeg gezien en besloot de brutale mafketel eens hardhandig beet te pakken. Hij duwde hem in een hoekje, schakelde hem uit en gaf hem één duidelijke boodschap mee: “Don’t ever do that shit again,” oftewel: richting deze ellende nooit meer aan!

De dronken tor was echter nog niet klaar met z’n aburde gedrag, en besloot de reddende engel met racistisch taalgebruik te bejegenen en deed een greep in z’n zak. Moise besloot toen actie te ondernemen, want wie weet voor wapens deze gestoorde pedofiel allemaal op zak had. De belager kreeg enkele rake klappen.

62610unilad-imageoptim-police-3

Even later arriveerde de politie, om de beide vechtersbazen in de boeien te slaan. Gelukkig werd held Moise al snel weer vrijgelaten toen de politie in de gaten kreeg wat er nu daadwérkelijk aan de hand was. De agressieve aanrander werd daarentegen wel nog langer vastgehouden, op basis van een aanklacht jegens aanranding. Moise was tevreden en heeft daarom ook nog maar één boodschap voor anderen die zichzelf ooit in dezelfde positie bevinden als hij:

“Ik moest doen wat ik moest doen voor dat meisje. En ik roep andere mannen op ook in te grijpen als iemand wordt aangerand. Het is smerig!”

En zo is het!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Seneca

    Doorgestoken kaart!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.