Republikeinen furieus na onthulling seksistische “grijp ze bij hun doos”-uitspraken van ultra-mafketel Trump

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zichzelf echt flink in de nesten gewerkt. De kansen dat hij over een maand het Witte Huis verovert zijn na gisteren echt minimaal.

Trump-adviseur Roger Stone wist het pakweg een week geleden nog zo zeker: “Woensdag zal het einde betekenen van de campagne van Hillary Clinton.” Hij doelde op een onthulling van Wikileaks, maar die had nauwelijks effect op de peilingen van Clinton.

Wat daarentegen wel een enorm en desastreus effect had op de peilingen was het feit dat een video-opname van Trump is gelekt waarin hij een enorm seksistisch tekeer gaat. In 2005 adviseert Trump succesvolle mannen om vrouwen “bij hun doos” te grijpen. De op dat moment pasgetrouwde realityster Trump was van mening dat dat prima was: “als je een ster bent kom je overal mee weg.”

Dat commentaar had onmiddellijk zijn weerslag op de Amerikaanse pers, die direct bovenop het schandaal dook..

Maar erger voor Trump is misschien nog wel dat zijn eigen partij geen enkele moeite deed om hun presidentskandidaat te verdedigen. John McCain, die in 2008 tevergeefs probeerde om president te worden, vindt dat Trump in z’n eentje de consequenties moet aanvaarden voor z’n uitspraken van tien jaar geleden. Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Paul Ryan en de populaire gouverneur Scott Walker hebben hun uitnodiging aan Trump voor een optreden tijdens een politieke rally in Wisconsin ingetrokken, en ook andere gouverneurs en senatoren nemen afstand van de seksistische Trump.

De onthulling lijkt de doodssteek voor de presidentiële campagne van de zakenman die toch al in zwaar weer zat. De statistiekguru’s van FiveThirtyEight berekenden dat Trump inmiddels achterstaat in alle ter zaken doenende swing states: Nevada, Colorado, Iowa, Ohio, Pennsylvania, North Carolina en Florida. Zoals het er nu naar uitziet gaat de Republikein de verkiezingen verliezen in de moeder aller land slides.

De blaaskaak uit New York heeft nog een maand te gaan om zijn flop van een presidentiële campagne van de ondergang te redden, maar na vanavond zal er geen serieuze politieke analyticus meer zijn die denkt dat de blunderende seksist Donald Trump daar ook echt in zal slagen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. rebus sic stantibus

  Hier gaat de clown niet meer overheen komen. Dat is een geruststellende gedachte.

  1. RobertMarsman

   Dat denk je dan mooi verkeerd wat dat zal ze in Amerika geen ene moer uitmaken wat Trump ruim 11 jaar geleden gezegd zou hebben. Ze zijn vooral bezorgd over de toekomst van hun land en kijken dan vooral naar wat kandidaten van plan zijn te doen en niet wat ze 11 jaar geleden gezegd zouden hebben. He toont ook de wanhoop aan van de media en de democraten. Een uitspraak van 11 jaar geleden waar ze je nu proberen mee lek te steken. Iedereen die geen poep in zijn ogen heeft begrijpt dat dit niets anders is dan een afleiding van de gelekte wikileaks mails die vandaag naar buiten zijn gekomen en wat Hillary kan schaden. Het kan geen toeval zijn dat beide op de zelfde dag naar buiten zijn gekomen Maar in de media gaat het nu vooral over een uitspraak van Trump die 11 jaar geleden gedaan zou zijn, en iet over de leugens en et bedrog van Hillary Clinton wat vele malen erger is en wat ook nog eens consequenties heeft voor de toekomst van het land.

   Als Amerikanen echt een dom volk zijn dan trappen ze in deze sluier die de media on voor ogen wil werpen. zoals DDS dus doet.

   1. rebus sic stantibus

    Als deze tien jaar oude uitspraken van Trump irrelevant zijn en niets zouden zeggen over de ware aard van deze man, geldt dat dan ook voor de opstelling van Clinton in het gedoe rond de slippertjes van haar echtgenoot?
    Daar maakt Trump wel veel misbaar over en dat is langer geleden.

    1. RobertMarsman

     Er is een groot verschil tussen Trump en Clinton. Trump heeft blijkbaar gezegd dat je vrouwen bij hun doos moet grijpen, terwijl Bill Clinton ongevraagd zijn apparaat in vrouwendozen heeft gestoken.

     1. Peter Selie

      Ja op dit argument heeft “onze” huistroll Ceteris géén antwoord, dus hij staat voor de zoveelste maal met een bek vol tanden.

     2. ome Bob

      ja , Peter en ook nog niet zijn eigen tanden ,

      die zijn allang opgesodemieterd

      diewaren dat gezeik allang zat

      hij is nu in het bezit zeg maar :

      van een “plastic Eethoek “‘

      voor Penis aqua rosa .

    2. Ritter

     We moeten de dingen wel in perspectief zien. Waar het dus werkelijk om gaat. En dat is het beleid dat beide kandidaten willen voeren. En over dat beleid ,de issues, moeten de media praten.

     Op die moment heeft Wikileaks weer documenten vrijgegeven over Hillary met schokkende details.

     Daarin spreek Hillary o.a over het “open grenzen” beleid wat ze wil voeren en zegt ze ook voorstander te zijn voor TTIP.

     Ook blijkt ze op andere vlakken een andere mening te hebben dat ze in het publiek heeft.

     Over deze Wikileaks zouden de media ophef moeten maken in plaats van “stoere” uitspraakjes van Trump uit 2005.

     1. rebus sic stantibus

      “Daarin spreek Hillary o.a over het “open grenzen” beleid wat ze wil voeren en zegt ze ook voorstander te zijn voor TTIP.

      Een bron zou wel helpen in het beoordelen van deze bewering.

  2. RobertMarsman

   En waarom denk je eigenlijk dat Trump hier nu niet meer overheen komt? Ik geloof dat ze Trump al aanvallen over zijn uitspraken zolang deze verkiezingscampagne duurt. Ze doen niets anders als Trump aanvallen op zijn uitspraken, maar tot op heden heeft het weinig zoden aan de dijk gezet. Trump heeft natuurlijk ook gewoon de voorverkiezingen met 10 vingers in zijn neus gewonnen wat zijn tegenstanders ook probeerde te doen en waar ze hem ook van beschuldigde. De media doet vandaag de dag nog steeds hetzelfde als wat al maanden doen. Beweren dat Trump niet meer kan winnen want Ohhh wat een valse uitspraken doet deze man toch. Maar tot op heden zit hij nog steeds in de race hoor ongeacht de wanhopige pogingen van de media om daar verandering in te brengen.

   1. rebus sic stantibus

    Houd de peilingen van de komende dagen maar in de gaten. Ik voorspel een duikvlucht voor Trump. Dit is beslissend voor de verkiezingen en Trump wordt geen president na een landslide voor Clinton.

    1. ome Bob

     zakkos , jij hebt al zoveel voorspeld , whahahaha

     de brexit helemaal goed toch ?
     het Ukraine referendum , helemaal goed toch ??
     welke dikke bleek het meeste en schoonste effect heeft ??

     met je tenen krommende reacties ,

     misschien heb je hier ook nog effe een antwoord op ,

     jij weet schijnbaaar nogal veel :

     dus los ons probleem effe op :
     Ik kom net van de verjaardag van Oom Vladimir ,
     en die vroeg hoe het met die MH-17 foto’s was ,
     met die ” onzichtbare Bukraket “”

     hij had gehoord , dat 30 zilverlingen en de grote zakkos giganticos
     aan het zoeken waren tussen die 800.000 foto’s
     en dat die foto er maar niet tussen zat ???
     al 27 maanden niet ??
     raar hee ?

     dus hij had goede hoop zei hij , dat de foto’s nu snel gevonden werden

     hij zei, dat ik er euro 10.000 van mocht maken voor onze toiletreinigers met dikke bleek Bij Neel en paulus in het peespaleis ,
     1 foto was genoeg, een geluid

     en hij zei , dat ik aan de baas van het zooitje, hij had het over ene “LIVENSTRO ” de holmaat van Rutte ???? is dat zo ????

     ook euro 10.000 beschikbaar kon stellen, want Oom vond het al knap dat die na 20 minuten ook riep , PUTIN DID IT, HET WAS EEN BUKRAKET !!

     ik dacht zei Oom Vladimir dat ik vlak na de crash wat mensen op Tv had gezien , die zelfs voor de EU werkten en op de crash plek stonden en waren geweest ,
     hij vroeg of ik wist of deze mensen geexecuteerd waren ?

     want je komt ze nergens meer tegen , dus hij vroeg aaan mij

     Ome Bob kan jij ze niet een beetje wakker maken , want dat animatie filmpje ,HET BEWIJS ??? na 27 maanden , met 3 gelogen Bukraket filmpjes , doet toch gewoon pijn aan je ogen van de leugens ??

     dus kijk effe op je gemak vrienden , op 6 minuten start de waarheid van uw MH-17 sprookje

     ik ben weer weg , want de toiletreinigers , zijn nog niet klaar bij Neel
     dus ik hoor het later wel

     doeiiii ome Bob

     https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

    2. zomaar

     tuurlijk het zal Trump net zo vergaan , als ieder die tegen links arrangeert, de linkse democratie kent of wil geen tegenspraak !, dus trekken zij alles uit de kast om de tegenstander te fileren .

     of dat goed is , of aflopen zal als er miljoenen mensen zuchten onder de linkse lasten ,weet ik niet ?.

     het lijkt of links wereldwijd aanstuurt op een alles vernietigende burgeroorlog .

    3. RobertMarsman

     Die nep peilingen waarmee ze je om de oren wil gooien. Die neem ik niet zo serieus hoor. We zullen het volgende maand wel zien wie gewonnen heeft. Maar men met niet gaan denken dat Trump kansloos is hoor. Integendeel zelfs Trump is en stuk populairder nog steeds als Hillary Clinton want niemand moet haar in Amerika. Alleen sommige mensen hebben een voorkeur boven Hillary omdat ze Trump erger vinden. De Trump haat is groter namelijk. Donald Trump vult nog steeds stadions als hij ergens een toespraak houdt, waar meer dan 20.000 mensen op af komen. Hillary moet het vooral van twee en halve kip hebben want meer komt er niet op af. Hillary doet zich wel voor als strijder van vrouwenrechten maar ze handelt er niet naar. Want ten eerste zet ze al die vrouwen die beweren aangerand te zijn door haar man neer als vies vuil, Heeft ze ooit een meisje ervan beschuldigd dat ze een verkrachting zelf heeft uitgelokt toen ze nog advocate was,en buigt ze ook nog eens voor de koning van het meest vrouwen onderdrukkende land ter wereld. Namelijk Saudie Arabie waar ze ook nog eens poen van heeft ontvangen.

     Wie is hier nu eigenlijk de seksist en de vrouwenhater dan vraag ik me af.

    4. Vabis

     Jouw politieke voorspellingen zijn een bron van vermaak hier, moet ik je even herinneren aan je Brexit voorspelling paardepis?

     1. rebus sic stantibus

      Wat is uw voorspelling van de verkiezingsuitslag?

     2. Vabis

      De stankkwibus staat met de mond vol tanden en komt uit armoede met een tegenvraag, welnu ik voorspel een overwinning van D. Trump!

     3. rebus sic stantibus

      Een dappere voorspelling, Vabis. Mocht hij onverhoopt niet uitkomen dan kun je altijd nog zeggen dat de verkiezingen zijn vervalst.

     4. Vabis

      Nee hoor, dan erken ik geheel in tegenstelling tot jou dat ik er naast zat, en onthoud mij van flut excuses zoals jij deed na je talloze politieke voorspelling blunders in het recente verleden.

      Dat jij geen carrière ambieert als komiek…..

     5. ome Bob

      beste Vabis

      de holtor de grote zakkos giganticos
      uw bloedeigen Penis Aqua Rosa
      antwoordt n.l. nooit op vragen .

      en Humor, whahaha humor bij deze dropveter ,

      het dunste boekje in nederland, is de Humor

      van onze dikke bleek correspondent ,de grote

      zakkos giganticos , ik ben al effe klaar met die droplul ,

      tevens allesweter, alles beterwetert, zonder argumenten

      ben toch zo benieuwd , hoe met met die 30 mm kogelgaten in de cockpit is ., hee ???

      nou die vraag beantwoordt hij ook nooit !!

      laterrrrrrrrrr

      ome bob

     6. Vabis

      Blijkbaar bevind ik mij in uitstekend wetenschappelijk gezelschap met mijn voorspelling dat Trump de nieuwe POTUS gaat worden!

      http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/deze-professor-weet-trump-gaat-winnen-van-clinton-377120/

  3. Anna

   rebus sic. Trump zal bij debat zondag loskomen over vrouwen seks verleden van Clinton.

 2. zomaar

  ” In 2005 adviseert Trump succesvolle mannen om vrouwen “bij hun doos” te grijpen. De op dat moment pasgetrouwde realityster Trump was van mening dat dat prima was: “als je een ster bent kom je overal mee weg.””

  wat heeft hij verkeerd gezegd ?,”“als je een ster bent kom je overal mee weg.””, en dat is zo , ook wij kennen in ons verleden politiekers !, die niet van de vrouwen waarmee zij werkte af konden blijven , en zij die aan lagerwal geraakt ? , nee!!!.

  ook zijn er pop sterren en meer van dit soort figuren , waar zelfs de meisjes zich aanbieden .

  en als klap op de vuurpijl , is er een nieuw soort elite !!, geïmporteerd die midden in feestende massa’s mensen , vrouwen lastig vallen (aanranden) zijn deze veroordeeld of terug gestuurd nee , ook zij komen er mee WEG !!.

  1. rebus sic stantibus

   Zomaar weet het gesprek al weer op de asielzoekers te brengen. Knap.

   1. Ritter

    Op die moment heeft Wikileaks weer documenten vrijgegeven over Hillary met schokkende details.

    Daarin spreek Hillary o.a over het “open grenzen” beleid wat ze wil voeren en zegt ze ook voorstander te zijn voor TTIP.

    Ook blijkt ze op andere vlakken een andere mening te hebben dat ze in het publiek heeft.

    Over deze Wikileaks zouden de media ophef moeten maken in plaats van “stoere” uitspraakjes van Trump uit 2005.

    Clinton called for ‘open trade and open borders’ in private, paid speeches
    http://www.foxnews.com/politics/2016/10/08/clinton-called-for-open-trade-and-open-borders-in-private-paid-speeches.html

   2. zomaar

    ook dit nieuw soort elite , op links !, mag niet ongenoemd blijven .

    ook al weet ik dat de linkse mens , niet graag in de spotlichten staan , zo nobel zij zijn.

    toch wie goed doet goed ontmoet , dus bij deze effe de nieuw geïmporteerde elite erbij gehaald .
    het was een mooie schonen kans (gelegenheid) , hen ook effen op de voorgrond te halen , immers wie goed doet ,goed ontmoet , en in linkse ogen doen hun nieuwe elite veel goeds .

 3. Ritter

  Neem nu het Midden-Oosten beleid van Hillary toen zij Secretary of State was en de motor was achter de val van Kadaffi. Daardoor is Libië en een chaos beland en zit Europa met stromen asielzoekers uit Libië. De media zouden daarover moeten praten maar de media praten liever over “stoere” gesprekjes tussen mannen onderling uit 2005 (!) Omdat de media hopen op die manier Trump te beschadigen.

  Laten de media liever praten over het corrupte “Clinton Fondation” die uit vrouwonvriendelijke (!) landen als Saudi Arabië veel geld heeft ontvangen in ruil voor “gunsten” toen Hillary Secretary of State was. Of over de leugens van Hillary in verband met het email/server schandaal waarmee Hillary de nationale veiligheid van de VS in gevaar heeft gebracht volgens de FBI.

  Dat zijn de issues waar de media over zouden moeten praten.

  Maar de media maken liever ophef over paar onschuldige woorden van Trump uit 2005.

  Natuurlijk had Trump deze dingen beter niet kunnen zeggen maar we moeten de dingen wel in perspectief zien. Waar het dus werkelijk om gaat. En dat is het beleid dat beide kandidaten willen voeren. En over dat beleid ,de issues, moeten de media praten.

  Op die moment heeft Wikileaks weer documenten vrijgegeven over Hillary met schokkende details.

  Daarin spreek Hillary o.a over het “open grenzen” beleid wat ze wil voeren en zegt ze ook voorstander te zijn voor TTIP.

  Ook blijkt ze op andere vlakken een andere mening te hebben dat ze in het publiek heeft.

  Over deze Wikileaks zouden de media ophef moeten maken in plaats van “stoere” uitspraakjes van Trump uit 2005.

  Clinton called for ‘open trade and open borders’ in private, paid speeches
  http://www.foxnews.com/politics/2016/10/08/clinton-called-for-open-trade-and-open-borders-in-private-paid-speeches.html

 4. Jan

  Het ging al niet lekker met Trump in de peilingen de laatste weken (van bijna gelijk naar bijna 5% achterstand), maar dit lijkt me wel de definitieve nekslag te worden. Ik ben benieuwd naar de volgende peilingen.

  Natuurlijk geloven de Trump-fans hier in manipulatie van alle peilingen, maar als zelfs FOX in de laatst peiling (nog voor dit incident), Clinton een voorsprong geeft van 4% dan moet Trump zich echt zorgen gaan maken. Bovendien gaat Clinton in bijna alle swing-states aan de leiding. Ook bij de bookmakers dalen de kansen van Trump nu per dag.

  1. rebus sic stantibus

   Juist, dit is de situatie voordat de duikvlucht van Trump de komende dagen inzet: http://projects.fivethirtyeight.com/2016-election-forecast/?ex_cid=rrpromo

   1. Vabis

    De stankkwibus klampt zich radeloos vast aan een mede wensdenker, aandoenlijk…..

    1. rebus sic stantibus

     Ik vrees dat de radeloosheid zich vooral meester maakt van het kamp van Trump, Vleeshaak.

     1. Vabis

      Beste man, je bent de risee van dit blog met je talloze aliassen, er is werkelijk niemand die jou nog serieus neemt, op Beukman na, je sidekick!

      Beledig Michael van der Galien nog een keer, dan is men weer een tijdje van je geblunder verlost!

     2. rebus sic stantibus

      Vabis is op dit blog het tiende alias van droef. Dus hij heeft recht van spreken.

     3. Vabis

      Aanname na aanname zieke stankkwibus, als van der Galien zijn geloofwaardigheid niet wil verliezen trapt hij je weer van zijn blog af……na je brutale poging om een soort gelijke alias aan te nemen na je vorige ban!

   2. ome Bob

    je geeft antwoord aan je zelf nu

    beste Jan lul

    oom vladimir vroeg hoe het met de Bukraket foto’s was ??

    moeilijk , ??

 5. Wachteres

  Political correctness is tyranny with manners. Charlton Heston.

  http://politiek.tpo.nl/2016/10/07/falen-multiculti-ideaal-en-policorisme/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

  Als Trump dat al geroepen heeft, dan is hij een ‘waardige’ opvolger van Clinton I, de echtgenoot van … die dat regelmatig in de praktijk bracht

  Wat blijkbaar om politieke redenen [eigen belang!] geaccepteerd werd door zijn echtgenote, die dus – volgens Tim, want over haar hoor ik hem niet – wel geschikt is om president van Amerika te worden.

  Blijft over dat zij konkelt met en zich kronkelt voor de gruwelijkste moordenaars op de wereld – de moslimbroederschap – onderdeel van de fundamentalistische islam, die hier nu al terreur, verkrachting en geweld veoorzaakt – en dat in de toekomst nog veel meer zal doen.

  Hun enige doel is: zorgen dat de islam het hier – desnoods met veel geweld – voor het zeggen krijgt. Heeft Hillary dat in de gaten? Nee hoor! Of toch wel? Des te erger!

  Zij zal er hoe dan ook voor zorgen dat dit scum met honderdduizenden in het Westen kan binnendringen.

  Als zij niet in de gaten heeft wat de moslimbroeders beogen – of juist wel – hoe zouden wij er dan op kunnen vertrouwen dat zij in andere opzichten de juiste politieke keuzes zal maken?

  Dan is zij of te stom voor het Amerikaanse presidentschap of zij zal als president levensgevaarlijk voor onze vrije westerse samenleving zijn.

  Ik denk dat ze sluw genoeg is om de moslimbroeders wel door te hebben en ik houd het er dus maar op dat zij hoe dan ook als president het grootste gevaar voor Europa zal vormen.

  Zij zal ons rechtstreeks een wereldoorlog opdringen en daar is het machogepraat van Trump maar kinderspel bij.

  Ik zou niet graag alle presidenten de kost willen geven die achter de vrouwtjes aanzaten en toch betrouwbare en goede leiders waren.

  Het enige tegenargument dat dom-links Simon op deze site heeft, is dat Trump door hem een clown wordt genoemd.

  Dat maakt indruk!

  1. Anna

   Wachteres. Bill Clinton deed het en Trump zei het. Trump maakt zich heel populair want heel veel mannen kunnen Clinton en Trump een hand geven. Mannen die negatief reageren op Trump kun je niet echt serieus nemen. HA,ha,ha.

 6. H.Vaes

  Wat Trump prive zegt of doet zal worst zijn….
  Hij zal daden moeten verrichten om zijn land wat verziekt is door politiek correct gedoe beter te maken.
  Maar van de pers zou Amerika moeten kiezen tussen het ene schandaal en het andere….
  ongeacht of de persoon capabel is of niet.
  Ik zou voor Trump kiezen omdat zijn escapades niet opwegen tegen die van de Clintons.

  1. Beukman

   Vaes schrijft:
   “Wat Trump prive zegt of doet zal worst zijn….”

   maar ook:

   “Ik zou voor Trump kiezen omdat zijn escapades niet opwegen tegen die van de Clintons.”

   Ben je je ervan bewust dat je jezelf hier tegenspreekt?

 7. Anna

  Trump zegt het maar Bill Clinton deed het.

 8. Beukman

  Vermakelijke rel, dit. Mensen reageren nogal geschokt. Dat is merkwaardig, want iedereen met een beetje mensenkennis wist immers allang dat Trump een narcistische vrouwenhatende klootzak is. Bekijk ook zijn apologies, waarin hij schaamteloos zijn vieze praatjes koppelt aan Americanen die werden ontslagen omdat hun banen naar het buitenland verdwenen. Door gesprekken met hen is hij de afgelopen jaren een ander mens geworden. Hij is geen viespeuk meer. Zegt hij.

  Of dit hem zijn kop gaat kosten? Daar ben ik niet zo zeker van. Trump is een fenomeen, vermoedelijk gaat hij ook hier mee wegkomen.
  Toch kan ik me voorstellen dat heel wat vrouwen nu uit walging niet zullen gaan stemmen, óf op Clinton.

  1. Ritter

   @Beukman

   Bill Clinton deed het en Trump zei het alleen maar.

   En veel vrouwen adoreren Bill Clinton. Daarbij heeft Bill Clinton ook nog eens ,voor heel Amerika, gelogen over zijn affaire in het Witte huis met Levinski. Ook heeft Hillary de vrouwen aangevallen die haar man heeft misbruikt. En ze zijn er alletwee mee weggekomen.

   Waarom maken de Trump hatende media zoveel ophef over enkele “stoere’ praatjes van Trump uit 2005 terwijl zojuist Wikileaks met nieuwe schokkende onthulling is gekomen over Hillary?

   De media moeten het hebben over (wat weer blijkt) de leugens van Hillary. Over wat ze werkelijk denkt en over wat ze de kiezers verteld.

   Clinton called for ‘open trade and open borders’ in private, paid speeches
   http://www.foxnews.com/politics/2016/10/08/clinton-called-for-open-trade-and-open-borders-in-private-paid-speeches.html

   1. Beukman

    @Ritter

    Er is een belangrijk verschil dat jij en een paar anderen over het hoofd lijken te zien.
    Bill was destijds geen presidentskandidaat, maar president. De Republikeinen trachtten hem te impeachen vanwege zijn seksuele escapades. Dat is net niet gelukt. Sowieso heeft de kiezer geen rechtstreekse invloed op de uitkomst van een impeachproces; het speelt zich af in de Senaat.

    Bij Trump gaat het echter niet om een zittende president, maar om een man die president wil worden. De vox populi speelt hier juist de hoofdrol.
    Ook na de onthulling van dit schandaal zullen er nog steeds vrouwen zijn die Trump aanbidden. Slechts een paar procent van de vrouwelijke kiezers hoeft echter maar te besluiten: “ik ga niet op zo’n smeerlap stemmen”, en Trump kan het presidentschap op zijn buik schrijven.

    1. zomaar

     tja beuk, hier een Amerikaan aan het woord !!.

     http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/deze-professor-weet-trump-gaat-winnen-van-clinton-377120/

     niet een van de minste , mag ik wel schrijven .

     maar ach wat dondert het jou wat , jou linkse profetie zegt immers dat links (voor Amerikaanse begrippen) , toch de beste keus is .

     zoals links dat hier is , in jou ogen , ook al hebben (zijn) wij al tientallen decennia door links bestuurd , en door links armer en armer geworden, toch zijn die in jou ogen de beste , zij zijn lief voor de gekleurde en moslim mens .

     1. Beukman

      @zomaar
      Onzin.

  2. Anna

   Beukman. God hoort je brommen. Vrouwen die hierom niet meer zullen gaan “stemmen” op Trump moeten eens goed te rade gaan bij zichzelf en hun mannen. Laat vrouwen en mannen hun tuinen eens heel goed wieden. De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet. Die Amerikanen!

   1. Beukman

    Tja @Anna, Americanen hebben sowieso een ongemakkelijke verhouding tot seks. Persoonlijk vind ik dat het niemand aangaat wat een president privé allemaal doet of zegt. Kijk naar Frankrijk. Iedere Fransman (m/v) weet en wist van de seksuele affaires van hun presidenten. Ze deden het verstandige: er hun schouders erover ophalen.
    Maar ja, we hebben het over America, het land van de porno-industrie, maar ook het land waar één blote nippel op de buis al grote ophef kan veroorzaken.

    1. Ritter

     @Beukman

     Neem nu het Midden-Oosten beleid van Hillary toen zij Secretary of State was en de motor was achter de val van Kadaffi.

     Daardoor is Libië en een chaos beland en zit Europa met stromen asielzoekers uit Libië. De media zouden daarover moeten praten maar de media praten liever over “stoere” gesprekjes tussen mannen onderling uit 2005 (!) Omdat de media hopen op die manier Trump te beschadigen.

     Laten de media liever praten over het corrupte “Clinton Fondation” die uit vrouwonvriendelijke (!) landen als Saudi Arabië veel geld heeft ontvangen in ruil voor “gunsten” toen Hillary Secretary of State was. Of over de leugens van Hillary in verband met het email/server schandaal waarmee Hillary de nationale veiligheid van de VS in gevaar heeft gebracht volgens de FBI.

     Of over het email/server schandaal van Hillary waarbij de nationale veiligheid van de VS in het geding was.

     Dat zijn de issues waar de media over zouden moeten praten!!

     Maar de media maken liever ophef over paar onschuldige woorden van Trump uit 2005 om hem op die manier onderuit te halen.

     1. Beukman

      Nou @Ritter, er zijn anders genoeg media die er op uit zijn om Clinton te beschadigen. Maar Americanen zijn nu eenmaal een seksueel geobsedeerd volkje. Van hun president verwachten ze niet zo zeer dat hij er een perfecte seksuele ethiek op nahoudt, maar veeleer dat hij de vuile was binnenhoudt.
      Ik denk er het mijne van, maar wie ben ik om dat volk te vertellen wat ze belangrijk moeten vinden?

  3. Peter Selie

   ‘Hillary wist van seksobsessie Bill’

   Hillary Clinton wist dat Bill Clinton een notoire schuinsmarcheerder en seksmaniak was, nog voor ze überhaupt getrouwd waren in 1975. In 1974 kwam de presidentskandidate te weten dat de 21-jarige Marla Crider met haar vriend sliep.

   Dolly Kyle, een andere vriendin van Bill, heeft dat onlangs onthuld. “Billy Clinton was een nog niet behandelde seksverslaafde. Een paar weken voor hun huwelijk betrapte Hillary hem op een vrijpartij in zijn kantoor. Ze zei toen dat de bruiloft niet door zou gaan”, vertelt Dolly in een interview met RadarOnline. >>>> http://www.telegraaf.nl/prive/25800677/___Hillary_wist_van_seksobsessie_Bill___.html

   1. Beukman

    Ik denk inderdaad dat Bill geen president was geworden als dit in 1992 algemeen bekend was geweest.

  4. ome Bob

   jaja, nou mijn jongen
   dan zal ik voor de 6741 x je oren wassen ,

   heb jij enig idee ofdat vrouwen het niet doen dan ,

   de wijze woorden van mijn geweldige vader waren n.l.

   ALS EEN VROUW ZIN HEEFT , KAN JE JE HAND ER VOOR HOUDEN

   MAAR

   DAN DOEN ZE HET TUSSEN JE VINGERS DOOR, !!

   in wat voor wereld leef jij , beste 30 zilverlingen , dikke bleek man ??

   IEDERE GEZONDE JONGEN WILDE ER TOCH VROEGER AL ,
   ALTIJD AANZITTEN ???
   EN
   denk jij nou dan onze lieve heer dat ding alleen maar daar geplaatste heeft om te pissen

   lullo

 9. Peter Selie

  In de afgelopen 40 jaar, hebben de bestuurlijke elites een apparaat geconstrueerd dat de illusie van vrijheid en het realiteitsgevoel gaf van sociale controle. Het werkte voor een tijdje, maar op het eind, het werd het zó benauwd dat bijna niemand het meer kan uitstaan. Wanneer grote groepen gelijkgestemden burgers duidelijk maakten wat ze wilden, worden de bestuurlijke elites duidelijk dat het geven van brood en spelen niet meer zo goed gaat werken en menig burger deed ontwaken uit de sociale verdoving waarin ze decennia lang werden gehouden. De politici zoals P. Fortuyn & G. Wilders kwamen al met deze boodschap. De reguliere politiek verliest haar greep op de massa, zie de politieke versplintering welke óók in Nederland heeft toegeslagen de politici hebben controle over hun eigen boodschap verloren.

 10. Peter Selie

  Bill Clinton was frequent passagier in pedo private jet ‘Lolita Express’

  Onlangs vrijgegeven vlucht logboeken tonen aan dat de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton meevloog met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein’s beruchte “Lolita Express” jet tenminste 26 keer.
  De eerste berichten in januari stelden dat Clinton aan boord was van de miljardair Boeing 727 op “slechts” 11 gelegenheden, maar documenten die door Fox Newszijn verkregen tonen aan dat hij met Epstein meer dan twee dozijn keer is meegevlogen.

  Tussen 2001 en 2003, terwijl Hillary diende als een Amerikaanse senator, nam Bill een aantal “extended Junkets” rond de wereld met de hedge fund manager. >>>> https://jdreport.com/bill-clinton-was-frequent-passagier-in-pedo-private-jet-lolita-express/

 11. Peter Selie

  De Kind seksslaven van de elite

  De veroordeelde pedofiel en miljardair Jeffrey Epstein had een eiland waar prominente figuren de beschikking kregen over zijn kind seksslaven.
  Uit een nieuwe aanklacht blijkt dat ondermeer Bill Clinton een regelmatige bezoeker was en ook de Engelse Prins Andrew is grote maatjes met deze pedofie.

  Als je in de Wikpedia kijkt over wie Jeffrey Epstein is, dan krijg je de volgende informatie:

  “Jeffrey Edward Epstein (Coney Island, New York, 20 januari 1953) is een Amerikaanse financier, miljardair en filantroop. Hij was handelaar bij Bear Sterns voordat hij zijn eigen firma begon, J. Epstein and Co., later Financial Trust Co. geheten. Hij zou alleen miljardairs als klanten hebben. Zijn vermogen wordt geschat op 2 miljard dollar. Onder zijn vrienden bevinden zich ondermeer Bill Clinton, Kevin Spacey en de dochter van Robert Maxwell”.

  Er wordt daar met geen woord gerept over dat deze man een veroordeelde pedofiel is.

  Nu is er opnieuw een aanklacht ingediend tegen hem waaruit naar voren komt dat kindslaven gedwongen werden om seks te hebben met koninklijken, politici en academici. Op het privé eiland van Epstein, Little Sint James. >>>> http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7445

  1. Vabis

   ” Nu is er opnieuw een aanklacht ingediend tegen hem waaruit naar voren komt dat kindslaven gedwongen werden om seks te hebben met koninklijken, politici en academici. ”

   Allemaal, door sommigen alhier zo bewierookte ‘ hoog opgeleiden ‘ !

   1. Peter Selie

    Tja beste Vabis de linkse draaideur “criminele” reguurders zijn in feite crypto-communisten die een broertje dood hebben aan feiten, tja die kunnen ze niet lezen in de MSM.

 12. Niek

  Of dit ‘de doodsteek’ voor Trump betekent, is helegaar de vraag, ondanks deze lage rotopmerking.
  Dit is idd wel erg vervelend en jammerjammerrr!
  Hoewel net voor de verkiezingen gaan natuurlijk de beerputten open (en Hi LIARy krijgt er ook nog een paar, veel ergere voor haar kiezen met o.a. haar e-mails), hoewel dit geval, deze afschuwelijke stomme verspreking uit het blaaskakerige, godloze deel van zijn hart mij niet echt zou uitmaken voor Trump. En vele miljoenen Amerikanen.

  Failures are things of the past.

  We leven nu, en kijken vooruit, vooral hoeveel we in de praktijk van leiderschap en eerlijkheid in regeren veel meer opschieten met Trump.
  En dat is veel meer dan Hi LIARy, bijv. de miljoenen abortus moorden gaan decimeren in aantal, de oorspronkelijke Christelijke Constitutie (vrijwel geheel gebaseerd op de Bijbel en de meest waardevolle in de wereld!).

  Dat zijn voor mij, en voor vele ware, Bijbelgetrouwe Christenen de twee belangrijkste punten!

  Daarnaast, het economische emigratie vraagstuk en illegalen gajes, de Mexicaanse tortilla tortures hard aanpakken (en voorkomen door een muur met scheermesprikkeldraad!), en Hi LIARy totaal voor paal zetten eindelijk.

  Ik noem maar een paar positieve dingen waarvoor nuchtere Amerikanen toch uiteindelijk voor zullen gaan kiezen. Amen. Go Donald, GOGO!!

  1. Sarko

   Zeg Niek, je ultieme droom is dat Nederland zal worden bestuurd door bijbel getrouwe waanzinnigen.
   Ga eens afkicken…

 13. Seneca

  @pseudo intellectulul met de Latijnse naam
  Over het grijpen van dozen gesproken. Lubbers (CDA) u weet wel, de man die NL vroeg om zijn karwei te mogen afmaken. De meeste NLers geloofden hem, maar de ingewijden wisten dat zijn enig doel was om zoveel mogelijk vrouwen te pakken en het liefst getrouwde vrouwen. Dat is/was namelijk het ‘gristelijke’ in het cda. Dus niet de geschokte piemel uithangen; neuken is altijd de drijfveer geweest van zowel politici, ‘sterren’ bn-ers en gewone stervelingen. Niets nieuws onder de zon, altijd geweest, zal altijd zo blijven. Bovendien veel vrouwen geilen op macht, maar dat wist u ook al want met uw reacties probeert u op zoveel mogelijk vrouwen in uw omgeving, indruk te maken opdat u hen bij de doos kunt grijpen. Niets menselijks is u toch niet vreemd??

  1. rebus sic stantibus

   Beste Seneca, ik sprak me nog niet zo in morele termen uit over de seksistische uitspraken en dienovereenkomstige gedrag van Trump. U heeft gelijk, veel mannen, en zeker ook veel mannen in hoge posities, maken ook in seksuele zin gebruik van hun machtspositie. Macht seksualiseert en het zal zeker ook zo zijn dat sommige vrouwen daar gevoelig voor zijn. Ik ben daar verbaasd noch verontrust over.

   Mijn opmerkingen betroffen de vermoedelijke electorale gevolgen en die schat ik uiterst negatief in voor Trump. Daar ben ik wel verheugd over maar dat betreft nauwelijks zijn seksistische levenshouding. Ik denk dat de man totaal ongeschikt is voor het presidentschap en in die rol een groot risico is voor de wereld. In die zin beschouw ik deze uitglijder als een prettige meevaller voor Clinton die ik wel als een capabele kandidaat voor het presidentschap beschouw.

   1. Vabis

    Zieke stankkwibus ziet liever Hellary Clinton als de nieuwe Amerikaanse President, dat daarmee de levens van honderden miljoenen Europeanen in gevaar komen neemt hij maar voor lief, alles voor het linkse ideaal zullen we maar zeggen…..

   2. zomaar

    hij zou het kunnen weten !.
    http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/deze-professor-weet-trump-gaat-winnen-van-clinton-377120/

    wie ben jij , die hem tegenspreekt ?, de kans is groot dat Trump president word , ook innen de Amerikaanse samenleving krijgt men de buik vol , van het linkse draaien en graaien .

   3. ome Bob

    als Zakkos giganticos
    jij bent toch ook totaal en volledig ongeschikt als reageerder ,
    en overal, heb je een mening over.

    (dus jij staat iedere dag tot aan je ellebogen in de stront
    dus , welke gezonde jongen wilde dat niet dagelijks
    effe zo’n muts in je handen ?? )

    en altijd de verkeerde , dus kan je misschien een weekendje
    gewoon je strontvervelende zeikende zuigende kop dicht houden

    en mensen met een echte mening en iets meer dan 1 weggezopen hersencel over hebben

    AAN HET WOORD LATEN !!!

    Oom Vladimir, vroeg net ( zijn de foto’s eral , beste bukraket ?? )

    1. rebus sic stantibus

     Aan de bijdragen van Ome Bob is geen touw vast te knopen maar ik vertrouw er op dat hij ze zelf wel begrijpt. Zo blijft hij fijn met zichzelf in gesprek.

 14. Ni28

  Tja, echt iets voor Trump maar laten wij niet de sigaar van de nette Bill Clinton vergeten en hoe er omgegaan is met de “slachtoffers” door het Clinton clan. Daden versus sterke praatjes.

 15. Ni28

  Elke gelegenheid wordt snel aangegrepen om de ongewenste rivaal zwart te maken. Maar het is niet zo dat op Trump na iedereen schoon is hetgeen wordt te snel gesuggereerd.

 16. Sniper666

  Trump zegt en deed niks anders dan hetgeen Bill Clinton ook altijd doet en deed in het verleden. Iedereen weet dat een bepaald type vrouw meteen “beschikbaar is” zal ik maar zeggen als het om machtige mannen gaat. Niks nieuws onder de zon.

  1. Beukman

   Dat mag dan zo zijn, maar het geeft geen pas om er op dergelijke denigrerende wijze prat op te gaan.
   Juist waar Trump iets te winnen had, vrouwelijke kiezers, verliest hij opnieuw een slag.

   1. Sniper666

    @Beukman

    Je zou ook kunnen denken dat Trump er gewoon eerlijk voor uit komt. Ieder beoordeelt dat anders, maar ik heb liever mensen die het gewoon eerlijk zeggen, u niet?

    1. Beukman

     @Sniper
     Beschaving is dat je bepaalde dingen voor je houdt.
     Enfin. In de jaren 70 was het president J. Carter die in een interview aan Playboy eerlijk zei dat hij het in zijn fantasieën wel eens met andere vrouwen deed.
     Dit veroorzaakte een enorm schandaal. Niet eens zo zeer omdat hij het zo was, maar vooral omdat het openlijk had gezegd.

     Trumps vele ongelukkige opmerkingen van de afgelopen maanden geven het ontluisterende beeld van een onevenwichtige man, die in sommige opzichten de puberteit niet is ontgroeid.

     1. Sniper666

      @Beukman

      Ahh u weet precies wat beschaving is? Nu gaat u op een hellend vlak. Bijv. voor je houden dat de inval in Irak een fals flag operatie was, is dat beschaving?

     2. rebus sic stantibus

      Beweren dat de Irak-invasie een false flag operatie is, is niet onbeschaafd maar wel zeer onnozel.

     3. Sniper666

      @rsc

      Het gaat er even niet om of het gegeven voorbeeld van de false flag operatie waar is of niet. Stel even dat het waar is, is het dan ok om dit feit “voor je te houden” een teken van beschaving?

     4. rebus sic stantibus

      Als het waar zou zijn zou ik het vertellen, met beschaving heeft dat echter weinig te maken.

     5. Beukman

      @Sniper
      Ik denk dat je appels met peren vergelijkt. Het gaat er hier om wat Trumps uitlatingen zeggen over de man, en of die hem geschikt maken als president.
      Innerlijke beschaving betekent dat je de kracht hebt om je impulsen te beheersen: “Moderation is true temperament.”

      Trump heeft die kracht duidelijk niet, hij slaagt er niet om om zijn seksistische opvattingen over vrouwen over zichzelf te houden.
      Een ander blijk van zijn onvermogen is dat hij voor volle zalen mensen belachelijk maakt die ziek zijn of een handicap hebben. Dat doet hij door ze te imiteren.
      Met zo’n president zou de VS zichzelf mondiaal belachelijk maken; dit is wat vermoedelijk steeds meer Americanen zullen beseffen.

     6. RobertMarsman

      Niet de beschaving is het probleem maar het dubbele moraal waarmee men meet. Want de westerse beschaving is nu eenmaal oversekst. Seks maakt deel uit van de westerse maatschappij en cultuur, vooral in Amerika. Want dat is toch het land met de grootste porno-industrie ter wereld en waar je als vrouw een fortuin kan verdienen en een nationale bekendheid kan worden als je jezelf laat gangbangen door 10 kerels voor de camera. Waar als sletten verklede celebraties rolmodellen zijn voor jonge meisjes. Waar geil geklede cheerleaders meer bekijks krijgen dan die football of basketbal game die ze bezoeken. Het land die een President heeft gehad die zich liet pijpen door Lewinsky in de Oval-Office, en zijn vrouw bedroog terwijl hij een sigaar in haar doosje propte. We hebben het over dat land. Het land waar seks deel uitmaakt van de cultuur en de samenleving , en waar je 24 uur per dag mee kapot gegooid wordt. En hier in Nederland is het niet anders. Ook hier in Nederland waar altijd wordt gezegd dat seks heel normaal is en deel moet uitmaken van de maatschappij waar je heel gemakkelijk over moet kunnen praten meet met men een dubbel moraal. Want als een partij als de SGP bv campagne wil voeren tegen vreemdgaan dan zijn het ineens allemaal ouderwetse mannetjes. Want seks hoort nu eenmaal bij de cultuur aldus al die moralistische riddertjes. Maar owee als je dan iets zegt over vrouwen dan ben je ineens een seksist. Hoe hypocriet wil je het eigenlijk nog hebben.

     7. Ali Yas

      De Amerikanen staan voor een akelige keuze. Aan de ene kant staat daar een vrolijke Frans die overal maling aan heeft, de halve wereld tegen zich in het harnas jaagt, maar op een aantal cruciale dossiers wel degelijk het hart op de juiste plaats heeft; aan de andere kant zien we een vrouw die politiek bijzonder gehaaid is en precies weet welke dingen ze moet zeggen, maar vóór alles haar eigen belang dient en vanwege haar immoraliteit en volkomen verknipte denkbeelden de ondergang van Amerika kan betekenen. Ik zou de Amerikanen gunnen dat ze helemaal geen president hoefden te kiezen.

 17. Sniper666

  @Beukman

  Laten we de appels en peren even voor wat ze zijn. Zowel Trump als Clinton voldoen niet aan het beeld van beschaving. Kan ook niet in een land met zo’n gebrekkig democratisch gehalte.

 18. Anna

  Kijk eens wat de koningen allemaal hebben uitgehaald. Bernhard werd door velen op handen gedragen. Hij dacht dat ie de koning was.Kennedy deugde die wel. Waar maken die Amerikanen zich zo druk om. Als ze allemaal een belletje hadden. Oorlogen en miljoenen slachtoffers om macht,invloed, financiën, infrastructuur, grondstoffen, religie,wraak, wapenindustrie daar draait het om. Daarom kunnen we beter geen Clinton aan de leiding hebben. Clinton stuurt Europa de oorlog in.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.