Spanningen tussen Oekraïne en Nederland nemen toe: Poroshenko zegt dat Nederland ondankbaar is voor onderzoek MH17

De Oekraïense president Poroshenko heeft het helemaal gehad met Nederland. 

Ach, wat zielig:

Poroshenko zei donderdag dat hij Nederland bijzonder ter wille is geweest in de nasleep van de aanslag op vlucht MH17. Onder meer door ze de leiding te geven over het onderzoek. Maar, zo suggereerde hij, als Nederland niks terug doet dan is dat bijzonder ondankbaar. Het niet ratificeren door Nederland van het associatieverdrag met de EU zou een ’ongewenst precedent’ scheppen, waarschuwde Poroshenko.

Zoals altijd reageerde Rutte kortaf zonder daadwerkelijk echt iets te doen. “Ik negeer die koppeling met MH17,”  snauwde hij, en dat is het dan weer.

Ik vraag me af waar Poroshenko mee bezig denkt te zijn. Natuurlijk heeft hij meegewerkt aan het onderzoek naar MH17! Als hij dat niet gedaan had kon Nederland het hem bijzonder lastig maken.Daar komt bij: het was een vreselijke aanslag. Talloze mensen kwamen erbij om het leven. Het is je morele plicht om daar aan mee te werken en de daders op te sporen.

Dat staat geheel los van het referendum in Nederland over het associatieverdrag met Oekraïne. Dat Nederlanders niet willen dat Oekraïne uitzicht krijgt op EU-lidmaatschap heeft echt helemaal niets te maken met het onderzoek naar MH17. Sterker nog, net doen alsof dat wel zo is, is niet alleen onzinnig, maar immoreel.

Gelukkig voor Poroshenko heeft Nederland een laffe premier die niet van zich af durft te bijten en die vrijwel zeker alsnog een akkoord probeert te bereiken met hem en de rest van de EU. Schandelijk. Rutte zou nu moeten zeggen dat alle onderhandelingen meteen van de baan zijn en dat Oekraïne wat Nederland betreft naar het associatieverdrag kan fluiten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

101 reacties

 1. zomaar

  zou het dan toch waar kunnen zijn , dat dit vliegtuig door Oekraïne neer gehaald is , om zo de eu te tonen wat voor een goed lid zij zouden kunnen worden .

  immers zij gaven geheel hun medewerking .

 2. Ni28

  De MH-17 koppelen aan een vergaande afspraak met de EU is walgelijk. Poroshenko is gewoon een van de vele “democratische” boeven die uit het (post)communistische oosten komen. Hij laat meteen zien dat hij geen weerwoord toestaat en verwacht dat zijn wil gebeurd. Dat zou het nee van Rutte makkelijker moeten maken en zonder ratificatie door Nederland mag deze domme EU circus gewoon niet doorgaan en niet zoals beweerd wordt. Wat heeft je EU lidmaatschap nog voor zin als je woord niet meer telt?

 3. ome Bob

  ziehier Uw USA puppet , the choco king in Ukraine , de USA zetbaas vazal

  DE VOLGEVRETEN VRIEND VAN HANSIE DE ROLMOPS ,

  die op Ukraine tv staat te vertellen dat hij voor 2020 ,

  UKRAINE ZAL VERTEGENWOORDIGEN IN BRUSSEL ????????????????????????????

  HOEZO , WEET HIJ DAT ?? ongelukkie denk ik !!

  de man die 4 maanden lang het onderzoek tegenhield, en na toestemming aan Ome frans “”de huilebalk “” onze national bierhaler met een traan
  te geven
  WE MOCHTEN GAAN KIJKEN , de malysiers die gewoon effe Putin gebeld hadden waren als 8 x geweest en al lang weer weg !

  de volgende ochtend het Ukraine leger opdracht gaf om 6 weken lang de crash plek te gaan beschieten !!

  Gooie gosert ,

  komt tie nog 1 keer , PUTIN DID IT , HET WAS EEN BUKRAKET , WHAHAHA

  IEMAND ENIG IEDEE WAAR DEZE KANJER GEBLEVEN IS ????

  want wij hebben geen kogelgaten kunnen ondekken , whahahaha

  https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

  ga nog effe zitten , dan volgt de rest in de loop van de dag ,

  want beukman wist waarom mijn vorige reactie nooit meer verscheen ,

  Ja, die werkt daar , onze bokkenlul tevens dikke bleek correspondent

  OME BOB

  1. Peter Selie

   Right on Bob, ouwe gabber!

   1. Peter Selie

    toetssteen 1 minuut ago

    Prima verwoord beste toetssteen, precies zo regeert men in politieke kringen, de psyche en massa psychologie van de mens is voor deze lieden een open boek, dankzij de immer alerte en nooit aflatende raadgevers van de schijn elite.

  2. Anna

   ome Bob. Zet die caps lock eens uit.

   1. Peter Selie

    Dat is géén argument Anna en je weet dat!

    1. Peter Selie

     Anna weet je dat ome(Bob) in Oekraïne woont en werkt en dat hij als géén ander op deze site van DDS de enige is die Russisch en Oekraïens verstaat en familie heeft wonen in Oost- Oekraïene en zodoende recht heeft in mijn opinie om zijn emoties d.m.v. de jou zo gehate Caps lock af en toe te laten prevaleren. Anna doe niet zo mierenneukerig!

     1. Peter Selie

      Tja dat dacht ik al geen respons en dat valt mij óók tegen Anna.

     2. toetssteen

      @Peter Selie
      Dank voor de info.
      Haalt schouders op, de overheid blijft doorgaan tot men de interesse verliest om alle argumenten nogmaals op tafel te leggen. Het autopsie rapport van een Australische patholoog anatoom? Wat kan het schelen dat dat team geen BUK resten vond. Ach en wat inzake onze eigen verguisde prof die de volle laag kreeg omdat hij college gaf waar wat langsprieten bijzaten die beweerden dat hij de slachtoffers niet onherkenbaar in beeld had gebracht.
      Dan die mijnwerkers die zich tien slagen in het rond hebben gewerkt om de resten in bodybags te krijgen en in een koelwagon te leggen waardoor de trein eerder vertrok voor het bommen uit Kiev op dat station begon te regenen. Gewoon toeval……..
      O ja en die andere drie toestellen die op dezelfde tijd daar vlogen (Air India, Lufthansa en Singapore Air), geen van drie mocht daar zijn, moest lager, of veel meer noordelijk. Maar ja de laatste dag van de Zwarte Zee oefening.

      Ik ben destijds met Michel Mans op TPO eens bezig geweest, boeiende tijd, maar de officiële versie, die deugt echt van geen ene meter.

   2. ome Bob

    vind ik leuk lieve Anna
    omdat Zakkos G en onze BEUKRAKET zich daar MATELOOS
    aan ergeren !!

    dus dat is mijn pleziertje , dag miessie

    ome bob

 4. Peter Selie

  Natuurlijk laat Rutte zich door deze elitaire fascist en groothandelaar in menselijk leed door Poroshenko piepelen. Poroshenko is als de dood dat uit zal komen dat hij de opdracht heeft gegeven om MH-17 door zijn luchtmacht neer te halen. Rutte zowel Poroshenko spelen een hoog, smerig spel over de ruggen van de slachtoffers en hun nabestaanden van de MH-17 tragedie. Wedden dat Rutte nooit en te nimmer zijn poot stijf houdt, Rutte is een homo seksuele kruiper die zijn bazen in Brussel niet teleur stelt.

 5. Peter Selie

  MH17: Oekraïense slager keurt eigen vlees…

  Zijn we nu met z’n allen in de maling genomen door Nederlandse officials, die daarvan wellicht geen weet hebben doordat ze de ramp met de MH17 dienen te onderzoeken, met vooral door de Oekraïne aangeleverd bewijs? Wat is dit feitelijk voor een poppenkast, dat je een onderzoeksteam formeert, waarbij de mogelijke dader deel uit maakt van dit team..??! Dat is toch feitelijk krankzinnig..? En om een mogelijk negatief resultaat voor Oekraïne helemaal uit te blokken, vroeg en kreeg dit land, dat een verlengstuk is geworden van de imperialistische VS-politiek, een VETO-recht.

  Dat betekent dus concreet, dat Oekraïne als mogelijke dader (die NOG STEEDS NIET is vrijgepleit!!) het recht heeft een voor haar negatief resultaat te blokkeren. Het is natuurlijk vooral voor de nabestaanden van de slachtoffers bijzonder heftig, dat deze hele zaak een geo-politiek doel dient. En dat is simpel om Poetin/Rusland zwart te maken. Want dan kom je als vanzelf op de laatste en meest simpele vraag, als je spreekt over Rusland als ‘zeer waarschijnlijke dader’ (zo waarschijnlijk dus, dat Oekraïne al is vrijgepleit..?!):

  WAT IS HET MOTIEF VOOR DE RUSSEN OM EEN EUROPEES VERKEERSVLIEGTUIG NEER TE HALEN..??

  Afgezien van de mogelijkheid dat er natuurlijk altijd sprake kan zijn van een ‘vergissing’ of een ‘ongeluk’, doordat een BUK gelanceerd ZOU kunnen worden, door separatisten, blijft het MOTIEF voor deze schandalige moord, maar continue buiten beschouwing. Ook van die van de massa media, zoals de propaganda-spreekbuis van Rutte en zijn kabinet, het NOS-journaal. Elke detective-film of -serie, elk verhaal waarin een misdaad is begaan, onthult aan het einde de DADER maar ook zijn MOTIEF..!! Waar is het motief van de Russen? Dáár waar de CIA, 6 maanden al opererend in Oekraïne, ná de staatsgreep, natuurlijk WEL een MOTIEF had deze Malaysia Airlines Boeing 777 neer te halen en daarbij ZOALS AL TALLOZE MALEN DAARVOOR, bij een onschuldige dader neer te leggen, zodat deze met de gevolgen te kampen krijgt van

  Enfin, hoe het ook zij, het JIT-team heeft uitspraak gedaan en daarom bieden wij je graag dit hoofdartikel aan, in dat kader. Het is Hector Reban die dit artikel schreef en ons toestemming gaf het hier op WantToKnow.nl/be te plaatsen. Lees het en zie de gaten en scheuren in de theorie dat ‘de Russen het gedaan hebben’, steeds duidelijker zichtbaar worden. Lees verder >>>> http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/mh17-oekraiense-slager-keurt-eigen-vlees/

  1. Norman Corinth

   —————————————————————————–
   WAT IS HET MOTIEF VOOR DE RUSSEN OM EEN EUROPEES VERKEERSVLIEGTUIG NEER TE HALEN..??
   —————————————————————————–

   @Peter Selie

   De door u gestelde vraag is alleen relevant als we er van uitgaan dat het vliegtuig met een bewust oogmerk uit de lucht is gehaald. Dat is naar mijn beoordeling (en dat van de onderzoekscommissie) niet het geval: het neerschieten van het vliegtuig betrof een vergissing. Het oogmerk was Oekraïnse bommenwerpers uit de lucht te schieten, daar werd de MH17 door de separatisten die de BUK-raket afschoten voor aangezien.
   De Russen zullen, evenals de separatisten, dit tragisch ongeval ongetwijfeld betreuren. Hun ontkenning van betrokkenheid vloeit voort uit hun politieke verantwoordelijkheid voor het feit dat ze deze zware wapens aan de separatisten beschikbaar stelden.

   1. Vabis

    Er is geen spoor van bewijs van de door paardepis gedane bewering hierboven, de trol tracht slechts te denken de waarheid in pacht te hebben!

    1. ome Bob

     dus die aka lul 18 x met andere namen
     denk jij nou hersenloe klootzak

     dat als dat transport uit Rusland komt ?????
     dat Oom Vladimir die jongens dan een raket meegeeft uit 1991 , die ze zelf al 14 jaar niet meer gbruiken ??

     als dat vliegtuig uit de lucht moet, dat neem je toch dat risico al niet lelijke droplul

     ome bob

   2. Peter Selie

    Flikker toch op Ceteris, is je goede en fijne gevoel in het linkse dwarsliggershoofd verloren na het lezen van van een artikel wat al enigszins gedateerd is en geplaatst werd op http://www.wanttoknow.nl/. Heb al verschillende malen aangegeven dat ik gewoon NIET in discussie met jou wil treden, begrijp dat toch eene en voor altijd, linkse rooie rotzak en smeerlap. Wil gewoon geen last van jouw cognitieve dissonanties hebben zoek deze maar uit met je side kick Beukman en dat handje vol slappe linkse zakken die deze smeerlapperij van jou wel kunnen waarderen.

    1. Beukman

     @Selie
     Over cognitieve dissonantie gesproken: de link in jouw pots staat vol met de meest bizarre theorietjes en new age humbug. Heel vermakelijk.

     Feit is dat luttele uren na de ramp een youtubefilmpje verscheen waarop te zien is hoe Russische militairen op de puinhopen van de ramp rondkrabbelen, en zich vertwijfeld afvragen of er nog een ander vliegtuig ligt dan deze overduidelijke resten van dit passagiersvliegtuig. “Kut!! Het was een passagiersvliegtuig!!” zeg iemand op 2.24.

     Je moet wel heel naief zijn om de praatjes te geloven over lijken die al op Schiphol in het vliegtuig zijn gelegd, over etalagepoppen, over een straaljager die de MH17 uit de lucht heeft geschoten, en meer van die onzinnige pogingen om de Russen te coveren. Het feit dat de Russen plotseling een dag voor de bekendmaking van het JIT-rapport in de onderste la van een bureau radarbeelden ontdekten waarvan ze twee jaar lang ontkenden dat ze die nog hadden, zou ook te denken moeten geven.

     Meestal zijn de dingen gewoon zoals ze eruit zien. Dit was een betreurenswaardig misverstand. Poetin en de separatisten zijn niet schuldig, maar wel verantwoordelijk. Helaas is Poetin geen vent, maar duikt ie weg voor die verantwoordelijkheid.

     De beelden in dit filmpje kunnen voor sommigen als schokkend worden ervaren.

     https://www.youtube.com/watch?v=j4zQKUVPfAQ&spfreload=10&bpctr=1477043567

     1. Peter Selie

      Voor jou geldt het zelfde klootzak!

     2. Beukman

      @Selie
      Ik citeer even uit het laatste boekje van T.J. Meeus. Volgens mij gaat het over jou:

      “Van Baar ervoer de woede van de Wilders-aanhang geregeld omdat hij op het rechts-conservatieve blog De Dagelijkse Standaard kritisch over de PVV-leider schreef. Volgens hem is er een ‘PVV-onderwereld’ van bedrogen burgers ontstaan, ‘die zich al lang niet meer zo keurig gedragen en elk gezag wantrouwen, wat hun isolement vergroot en hun eigen gelijk versterkt’. “

     3. Houtlijm

      In zijn reacties komt Peter Selie nooit over als een ‘bedrogen burger, die zich al lang niet meer zo keurig gedraagt en elk gezag wantrouwt, wat zijn isolement vergroot en eigen gelijk versterkt’. “ Peter Selie is altijd keurig in zijn reacties, gaat de discussie open aan, geeft uitvoerig antwoord en verwijst met links naar interessante artikelen en informatie. De ideale debatpartner eigenlijk

      Behalve naar jou Beukman en naar Norma Paardenzeik!En terecht! Sodemieteren jullie eens een keer op en ga deaud!

     4. Peter Selie

      Houtlijm 8 minuten ago

      Bedankt beste Houtlijm.

     5. Beukman

      Mooi niet, @Lijm. Selie gaat discussie juist ALTIJD uit de weg, althans wanneer het andersdenkenden betreft, zo ook hier. Hij verwijst naar obscure blogjes vol met obscure samenzweringstheorietjes, wat zijn isolement nog verder vergroot en het eigen gelijk versterkt. En hoewel hij keurig formuleert, kunnen kwalificaties als “Klootzak!” toch niet worden gelabeld als “keurig”.

      Maar ik geef toe, Peter is bijzonder keurig als je hem vergelijkt met pak hem beet oom Bobs, over wie jij overigens nooit een onvertogen woord spreekt.

     6. Houtlijm

      Zoals je zelf al zegt, Breukband, gaat hij discussie uit de weg met andersdenkende zoals JIJ en PAARDENZEIK. Dat geeft hij ook aan en er zijn er veel meer die iedere discussie met jullie mijden als de pest.
      Jullie zijn namelijk niet alleen ‘andersdenkenden’, maar geharnaste policor trollen die iedere discussie gebruiken om af te leiden van het onderwerp. Behalve als jullie vastlopen, dan zijn jullie in ene verdwenen. Dit is allemaal al zo vaak verteld tegen jullie.

      En de, wat jij noemt ‘obscure’ blogjes, lees ik zelf ook al jaren. Betere informatie dan de MSM.

     7. Vabis

      Heb je die bron al gevonden Beuktrol waar Houtlijm je naar vroeg, of duurt dit nog even? Leugenaar!

     8. Beukman

      Je doet weer erg je best om je vriend Selie uit de wind te houden, @Lijmpje. De waarheid is dat Selie, en nog een paar anderen, discussie vermijden met ALLE andersdenkenden hier. Hij beschouwt andersdenkenden als vijanden, hij meent zelfs dat sommigen van hen tot één en dezelfde personen te herleiden zijn. Ik hoef je niet te vertellen dat je daar zelf ook een handje van hebt.

      Zo wordt je wereld wel heel klein. Discussiëren is niet voor mietjes, Lijm. Als je alleen maar gelijkgestemden wil tegenkomen en het met elkaar eens zijn: best, dan ben je van het harmoniemodel. Bezoek een kerk naar keuze, maar niet een politiek forum.

      Wat die site wanttoknow.nl betreft waarnaar je vriend linkt: geef mij dan toch maar de MSM. Ik lach me slap met wanttoknow!

     9. umhz

      @Houtlijm
      Peter Selie is altijd keurig in zijn reacties.
      Gaat de discussie open aan.
      Geeft uitvoerig antwoord en verwijst met links naar interessante artikelen en informatie.
      De ideale debatpartner eigenlijk.
      .
      Mag ik u bij uitroepen tot winnaar van het Leids Cabaret festival.
      Werkelijk meesterlijk, uw gevoel voor humor.
      Ga zo door en u zult groot worden.

     10. Floris

      Beukraket schreef:

      “Meestal zijn de dingen gewoon zoals ze eruit zien. Dit was een betreurenswaardig misverstand. Poetin en de separatisten zijn niet schuldig, maar wel verantwoordelijk.”
      —————————————————————–
      Elders schreef deze ras-hypocriet nog dat hij overal vraagtekens bij zet, maar hier meent hij ineens de waarheid in pacht te hebben.

      De reden, bokkenlul, dat je mij nog nooit iets over de MH17 hebt zien schrijven is dat ik het niet weet. Over zaken waar ik niets van weet hou ik namelijk gewoon m’n bek. En dan beschuldig jij mij ervan dat ik denk de waarheid in pacht te hebben, vieze hufter.

      Je bent een arrogante kwal die hier anderen steeds de maat komt nemen en net als je vrind door de overgrote meerderheid wordt uitgekotst. En dat is volkomen terecht.

     11. ome Bob

      JA LUL BEUKMAN

      OOK DAAR ZAL OME BOB EFFE JE OREN WASSEN

      PUNT 1 ALS IK JOU DOODRIJD , KLOOTZAK,
      god mag het hopen , heel snel whahahaha
      en ik doe dat in een mercedes of mijn nieuwe Audi

      ben ik dan schuldig of DE DUITSE AUTOBOUWERS, ??

      DROPLUL ??

      dus het is vreemd ????,
      als er een vliegtuig uit de lucht plettert
      en de bewoners zien alles liggen
      en ze zeggen dan , HET WAS EEN PASSAGIERSVLIEGTUIG ??

      IS DAT VREEMD , DAN , IK DENK HET NIET ,

      BEWIJS IS DUS WEER 0 , DUS GEWOON LULOPMERKING

      of moesten ze het gewoon vinden dan , omdat ze het iedere dag zagen ??

      dus deze pleuris onzin van je is al 27 maanden geleden onderuit gehaald

      jE HAD ZO HARD MOETEN GILLEN, en Timmermans dood moeten schoppen
      toen die teringlul , de soldaten die het beertje omhooghielden uitmaakten voor barbaren
      en de soldaat die de trouwringen verzamelde uitmaakte voor schurk en boef

      die typhus lul verdiende met die tranentrekkende opmerking een baantje als bierhaler a 24.000 euro permaand

      maaar als het je vrienden zijn ben je nooit te vinden of geef je geen antwoord

      klootzak !!

      ome bob

  2. toetssteen

   @Peter Selie
   Ik zal even aanvullen met een Australische zaak inzake de autopsie rapporten:

   http://yournewswire.com/mh17-australia-say-russia-not-to-blame-evidence-tampered-with/

 6. H.Vaes

  Rutte zal het uiteindelijk niet aandurven om niet te tekenen.
  Dus Rutte tekent.
  Als hij dat direct na de uitslag van het referendum had gedaan….de uitslag naast zich neerleggen…… was er nu niets meer aan de hand geweest.
  Nu heeft hij …wel …zich zelf in de nesten gewerkt.
  Maar Rutte ….de gladde aal….zal ook nu weer de kiezer op het verkeerde been weten te zetten.

 7. Peter Selie

  Waarom het OM bij MH17 nog niet eens het begin van een zaak heeft

  Door Joost Niemöller

  Vandaag vond de persconferentie plaats van het JIT, de ad hoc onderzoeksgroep waarin o.a. het OM van Nederland plaats heeft. Dit onderzoek van het JIT dient als voorbereiding van een rechtszaak.

  Het was een persconferentie die alleen maar vragen opriep.

  Zo werd domweg gesteld:

  Het scenario dat de MH17 is neergeschoten door een militair gevechtsvliegtuig kan worden uitgesloten op basis van radargegevens, verklaringen van getuigen en forensisch onderzoek.

  Nu, dat is interessant.

  ‘Op grond van radargegevens.’ Het punt was nu juist dat die radargegevens, zowel van Oekraïne, als van Rusland, ontbraken! ‘Op grond van radargegevens’ kan dus juist helemaal niets geconcludeerd worden, aangezien die er niet zijn.

  ‘Verklaringen van getuigen.’ Er zijn vele, misschien wel tientallen getuigenverklaringen van militaire straaljagers. Bij sommige van die verklaringen kun je vraagtekens zetten. Andere zijn heel uitvoerig en precies. Heeft het JIT geen van die getuigen gesproken? En indien wel, op basis van wat zijn die verklaringen verworpen? Hier mogen we dus naar raden. Een beetje advocaat zou hier pijnlijke vragen over op kunnen werpen.

  Het JIT heeft zowel vanuit Rusland als Oekraïne genoeg radardata verkregen die – in samenhang bezien – een voldoende compleet beeld geven van het luchtruim boven Oost-Oekraïne.

  Dat kan het OM niet menen! Twee dagen geleden presenteerde het Russische ministerie van Defensie radargegevens waaruit blijkt dat er helemaal niets te zien was in de directe omgeving van MH17! Een Buk was er dus niet. Of liegen de Russen? Het OM kon hierop alleen maar antwoorden dat het niet zien van een Buk niet bewijst dat er geen Buk was. Misschien. Maar de Russen gaven aan bijvoorbeeld wel een hele kleine drone gezien te hebben, op Russisch grondgebied. Ze konden dus erg veel zien met hun radar. En zo’n enorme stalen Buk dus al helemaal. Het OM gaf ook aan dat ze de radarbeelden van de Russen nog niet hadden ontvangen. Ze wisten dus niet waarover ze spraken. Ze zeiden maar wat. Dat kun je voor een rechter maar beter niet doen.

  Hieruit blijkt dat zich op het moment van de crash geen andere vliegtuigen in de nabijheid van MH17 bevonden die het vliegtuig hadden kunnen neerschieten.

  Maar wie zegt dat die vliegtuigen zich in de nabijheid moesten bevinden? Militaire jets kunnen laag over de grond vliegen. Onder de radar door. Ze kunnen van daaruit een air to air raketje afvuren. Mogelijk ook onzichtbaar voor de radar. Dat zal het OM allemaal moet weerleggen voor een rechter, willen ze deze plompverloren stelling hard kunnen maken. Met name ook omdat getuigen, waarvan het OM kennelijk niets wil weten, juist aangaven dat de jets laag overvlogen, en pas na het afschieten, hoogte kozen. Wat normale strategie is. Had het OM goede gronden om al deze verklaringen terzijde te schuiven? Ze zeggen er verder niks over. Uit andere filmpjes is bovendien te zien dat de Oekraïense jets vaker laag overvlogen in het gebied.

  Dit wordt bevestigd door informatie die onlangs van de Verenigde Staten is verkregen.

  Aha. De mysterieuze ‘staatsgeheime’ informatie van de Amerikanen. Die ook bij een rechtszaak niet gepresenteerd mag worden. Zal een rechter dat soort geheime en onzichtbare bewijzen accepteren? Dubieuze rechter zou dat zijn.

  Ook de Russische Federatie heeft deze week bekend gemaakt over ‘nieuwe’ primaire radarbeelden te beschikken. Op basis daarvan trekt de Russische Federatie eveneens de conclusie dat daarop geen tweede vliegtuig te zien is dat MH17 kan hebben neergeschoten.

  Toch nog maar eens goed naar de Russische persconferentie kijken dan. Ze trokken die conclusie namelijk helemaal niet. Ze zeiden alleen maar dat er niets op hun radar te zien was. Geen Buk. Uit geen enkele richting.

  En dan:

  Bij sectie op de lichamen van de cockpitbemanning zijn meerdere deeltjes gevonden die afkomstig zijn uit de springkop van een BUK-raket uit de 9M38 serie. doorboord, dwars door het cockpitraam heen.

  ‘Meerdere deeltjes in ‘lichamen.’ Dat is interessant. Volgens de Onderzoeksraad voor de Veiligheid was er maar één deeltje gevonden in één lichaam. Het lichaam kan niet opnieuw onderzocht zijn, want het is onmiddellijk vervoerd naar Maleisië en volgens islamitische wetten direct begraven. Of is het lichaam opnieuw opgegraven? Vragen, vragen.

  Het JIT heeft de aanvoer- en afvoerroute van de BUK-installatie grotendeels in kaart kunnen brengen. Dit is gebeurd op basis van tapgesprekken, verklaringen van getuigen en foto’s en video’s die van getuigen zijn ontvangen of zijn gepost op social media.

  Die ‘tapgesprekken’ zijn essentieel voor het bewijs. Ze leggen de linken naar personen. Maar waar komen die vandaan? Het OM vertelde dat niet, en tijdens de persconferentie werd er door geen enkele journalist naar gevraagd.

  Ik was aanwezig op de persconferentie en vroeg als enige wel naar de bron. Het antwoord was onthutsend. De bron was de Oekraïense geheime dienst!

  Eerst werd nog gezegd dat het onder andere de Oekraïense geheime dienst was. Maar daarna moest het ‘sectorhoofd van de Dienst Landelijke recherche Nationale Politie Nederland’, Wilbert Paulissen, toegeven dat alle telefoontaps waren aangeleverd door de Oekraïense geheime dienst. Wat is dan de waarde hiervan? Het klinkt allemaal aardig in zo’n snelle show, maar in een rechtszaak is de waarde van dit soort taps natuurlijk nul. Tenzij we het over een politiek rechtszaak hebben. (Wat ik niet wil uitsluiten.)

  Die getuigenverklaringen vonden plaats, zo werd en passant verteld, onder ‘Oekraïens recht.’ Geen idee wat we daaronder moeten verstaan, maar wat zijn getuigenverklaringen onder Oekraïens recht waard voor een niet-Oekraïense rechter?

  Bij die getuigenverklaringen doet zich bovendien een ander probleem voor. Het OM verspreidde een filmpje met een animatie en met een aantal internetplaatjes. Ze vroegen: wie heeft dit gezien? Tja. Je vindt, zoveel jaar na dato, altijd mensen die iets hebben gezien wat ze voorgeschoteld wordt. Zeker wanneer dit gebeurt met levendige filmanimaties en foto’s. In een serieuze rechtszaak is dit dus niks waard. Het is niet wetenschappelijk, zoals ik vandaag nog mocht uitleggen voor Russia Today.

  Maar geen van de Nederlandse journalisten lijkt zich dit soort dingen af te vragen. Iedereen is blij met de filmpjes. Nu is ‘bewezen’ wat ze toch al wisten. Één groot feest van zelffelicitatie. Leuk. Maar voor een rechter kan je er niets mee.

  Over een eventuele rechtszaak kon het OM niets vertellen. Logisch. Ze hebben in de verste verte nog niet eens het begin van een zaak. Dan kan de rechter ook maar beter uit beeld blijven. De Hoofdofficier van het OM, Fred Westerbeke, had het dan ook niet over ‘de rechter’, maar over ‘een rechter.’ Een heel ver weg verhaal dus. En niemand die dat ook opmerkte.

  Ik zou verbijsterd zijn geweest als ik in het MH17 dossier niet de verbijstering allang voorbij was. Kafka is er niks bij. Arme slachtoffers.

  Bron
  http://joostniemoller.nl/

 8. Sniper666

  Heer Poroschenko is een enge nepotistische oligarch. Een walgelijk figuur. Laten we niet vergeten dat Oekraïne haar luchtruim boven een bepaald plafond veilig vond, terwijl dat in feite niet zo was.

 9. Anna

  De dreigingen van Porosjenko. Wie zou die drone richting MH17 hebben gestuurd? Als moordenaar Porosjenko zijn smerige leger waaronder zijn neo-nazis, Azov, Svoboda en Rechte Sektor oproept terug te keren vanuit De Krim worden daar geen bewoners meer gedood. Wat doet die man eigenlijk bij al die EU besprekingen. Is Oekraïne al een EU/NAVO lid? Amerikanen willen de hele wereld beheersen en daar hoort Oekraïne, Russische Krim en de Russische Zwarte Zee bij. Die kerel Porosjenko wordt gestuurd door de Amerikanen. Rutte zit flink in het nauw. Amerikanen willen ook over de Russen domineren maar dat gaat niet lukken. Porosjenko hebben ze in hun broekzak. MH17 is een schandalig politiek onderonsje geworden.

 10. Sniper666

  Kijk, zo doen ze het. Onder het mom van vechten voor vrijheid en democratie zijn ze fijn met hun eigen winkeltje aan de gang;

  –> http://www.president.gov.ua/en/news/petro-poroshenko-zustrivsya-z-gillari-klinton-38211

 11. Sniper666

  Hier worden we zelfs genoemd !!!

  –> http://www.president.gov.ua/en/news/petro-poroshenko-proviv-zustrichi-z-zhan-klodom-yunkerom-ta-38532

  Special attention was paid to the issue of speeding up ratification of the Association Agreement between Ukraine and the EU by the Netherlands.
  During the negotiations, Jean-Claude Juncker and Donald Tusk assured Petro Poroshenko that they did everything to accelerate the introduction of the visa-free regime for Ukrainians.

 12. Gustaafff

  Het heeft geen zin om nee te zeggen, want iedereen heeft al getekend. We zullen weggehoond worden. En eerlijk is eerlijk, Porosjenko verdiend wat goodwill. Niet alleen maakt hij zich los van sovjet-poetin, ook heeft hij meegewerkt aan het mh17-onderzoek en zijn land hervormd tot een europees bolwerk, waar de sovjets niet meer heersen. Poetin ziit te lachen nu wij nee hebben gezegd tegen het verdrag.

 13. werkloze generaal

  WAT IS HET MOTIEF VOOR DE RUSSEN OM EEN EUROPEES VERKEERSVLIEGTUIG NEER TE HALEN..??

  Dit is een kinderlijk eenvoudige vraag. Het motief ligt er zo duimendik bovenop bij onze beste Vladimir..

  Antwoord : de nieuwe en zeer scherpe economische sancties die Rusland in het vooruitzicht werden gesteld.

  Vladimir wist dat Rusland onder verdere uitbreiding van de al bestaande sancties diep gebukt zou gaan. Dat het land geen geld meer van buitenaf kon aantrekken ze terug zou werpen tot derde wereld land qua financiën. Tot op dit moment bezwijkt de bevolking nog steeds onder de bijna dagelijkse devaluatie van hun loon.

  Uit wraak heeft hij hiervoor het commando gegeven tot het neerhalen van een Europees vliegtuig boven de Oekraine. In combinatie met de gevechten op de grond zou dit wel een voldoende dekmantel zijn : het verhaal van de vergissing in het leven roepen. Terwijl het een geval ‘willens en wetens ‘ is.

  Alle andere suggesties zijn irrelevant. Uiteraard zal Rusland dit nooit toegeven , want voormalig KGB-chef Poetin weet wel hoe hij desinformatie de wereld in moet helpen.

  1. Houtlijm

   We hebben een echte ziener in ons midden: de werkeloze generaal weet onomwonden en zonder enige twijfel precies hoe de vork in de steel zit – “Alle andere suggesties zijn irrelevant” zegt hij.

   Wow! De man is helderziend en alwetend. Of misschien was hij er zelf wel bij…….?
   In ieder geval: het MH-17 dossier kan nu definitief gesloten worden. Opgelost!!

  2. Norman Corinth

   @Werkloze Generaal,

   In uw theorie blijft onverklaard waarom Putin elke betrokkenheid van zijn kant ontkent en de schuld legt bij Oekraïne.

  3. toetssteen

   @Generalissimo
   Komt u even met bewijs in plaats van Jopiaans geblaat. Er was nergens sprake van sancties voor het gebeuren, dus die sancties komen uit uw duim. Sterker, wel nut zou het dienen? Nah ja, inzake economie bezorgt u me de lachkriebels, niet meer om serieus te nemen.
   Post scriptum, wellicht toch eens wat meer lezen dan Frontaal Blaat.

 14. Sniper666

  link Poroschenko – Clinton

  Zoals we reeds weten is heer Poroschenko corrupt tot op het bot. Het staat zelfs op wikipedia. Lees; https://en.wikipedia.org/wiki/Petro_Poroshenko

  In September 2005, highly publicized mutual allegations of corruption erupted between Poroshenko and Prime Minister Yulia Tymoshenko involving the privatizations of state-owned firms. Poroshenko, for example, was accused of defending the interests of Viktor Pinchuk, who had acquired state firm Nikopol Ferroalloy for $80 million, independently valued at $1 billion.

  Laat die Pinchuk nu weer toevallig een vriend van de Clintons zijn! Het is gewoon te walgelijk voor woorden zo corrupt als de hele boel is.

  –> http://www.wsj.com/articles/as-secretary-of-state-hillary-clinton-hosted-at-dinner-a-ukrainian-donor-to-family-foundation-1471995857

 15. Ni28

  Zo te zien produceert Poroshenko voornamelijk bittere chocolade.

 16. Sniper666

  Ik mag blijkbaar geen linkjes meer sturen? Toch een poging te laten zien hoe corrupt vrouw Clinton is;

  http://www.wsj.com/articles/as-secretary-of-state-hillary-clinton-hosted-at-dinner-a-ukrainian-donor-to-family-foundation-1471995857

 17. Sniper666

  In September 2005, highly publicized mutual allegations of corruption erupted between Poroshenko and Prime Minister Yulia Tymoshenko involving the privatizations of state-owned firms.[1] Poroshenko, for example, was accused of defending the interests of Viktor Pinchuk, who had acquired state firm Nikopol Ferroalloy for $80 million, independently valued at $1 billion.

 18. Peter Selie

  Poroshenko de deur gewezen: Oekraïne boos op Merkel en Hollande

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president François Hollande heeft Oekraïense president Petro Poroshenko beledigd door hem niet uit te nodigen voor de Syrië onderhandelingen in Berlijn. Dit werd bekend gemaakt door de Oekraïense ex-minister van Defensie Anatoli Gritsenko via zijn Facebook-account.

  “Poroshenko ging er vandoor om middernacht en toen hebben ze (Angela Merkel en François Hollande – nvdr …) Met zijn drieën, samen met Poetin, beginnen te praten over Syrië. Alsof er een groot probleem over veiligheid in de wereld demonstratief besproken wordt zonder de Oekraïne? ” Zei de afgevaardigde van de Verchovna Rada in het sociale netwerk.

  Meer: https://de.sputniknews.com/politik/20161021313042560-poroschenko-tuer-ukraine-sauer-merkel-hollande/

 19. poldi

  Onze slapjanus zonder ruggengraat Mark Rutte gaat tekenen! Gezwicht voor de dreigementen van de mafiabaas Poroshenko inzake het MH 17 onderzoek en het mislopen van een droombaan bij de EU. Daarbij vermoedelijk gesteund door de virtuele opmars van de VVD in de naar mijn mening daarvoor gemanipuleerde peilingen. Ik kan mij niet voorstellen dat er nog 2.000.000 kiezers in Nederland zijn, die op een partij stemmen die lak aan democratie heeft.

  1. Sniper666

   @ poldi

   Excuus, maar ingaand op uw laatste zin, oh jawel hoor. De meeste Nederlanders slapen rustig verder.

   1. Norman Corinth

    Als Putin een wraakactie uitvoert door anoniem een vliegtuig met onschuldige burgers neer te laten schieten is hij kleingeestiger dan geloofwaardig is. Het is in dat scenario bovendien ongerijmd deze actie dan door separatisten te laten uitvoeren.
    Uw buitengewoon onwaarschijnlijke theorie blijft overigens ook zonder enig bewijs.

    1. Sniper666

     @ N.C.

     U snapt het echt niet. Het is niet onmogelijk dat Putin zoiets zou doen. Dit soort mensen zijn zonder scrupules.

 20. werkloze generaal

  *** We hebben een echte ziener in ons midden: de werkeloze generaal weet onomwonden en zonder enige twijfel precies hoe de vork in de steel zit – “Alle andere suggesties zijn irrelevant” zegt hij.

  Wow! De man is helderziend en alwetend.
  In ieder geval: het MH-17 dossier kan nu definitief gesloten worden. Opgelost!! ***

  Bovenstaande post van Houtlijm is volkomen correct , niets aan toe te voegen.

  ___________________________________________________________________

  Norman C. schreef :

  ” In uw theorie blijft onverklaard waarom Putin elke betrokkenheid van zijn kant ontkent en de schuld legt bij Oekraïne.”

  Poetin is desinformatie specialist als ex-KGB chef . Hoe ezelsdom is het dan te denken dat hij deze wraakactie zal toegeven ? Het neergehaalde vliegtuig is exact het beoogde resultaat geweest in antwoord op de zeer scherpe economische sancties die Rusland opgelegd zijn.

  Luchtdoelgeschut herkent trouwens haarfijn wat voor toestel er op die hoogte in de lucht vliegt. Dat er een lijnvliegtuig neergehaald werd was dus alles behalve toeval.

  Daarmee zijn alle theorieën over seperatisten en Oekraïne uitgesloten , want die mikken niet op lijnvliegtuigen. Bovendien hadden die ook geen beschikking over dit type luchtdoelgeschut.

 21. werkloze generaal

  N.Corinth schreef :

  ” Het is in dat scenario bovendien ongerijmd deze actie dan door separatisten te laten uitvoeren. ”

  Het uitgebreide onderzoek naar MH17 heeft uitgewezen dat de 53e luchtafweer divisie uit Koersk ( Rusland ) die dag verantwoordelijk was voor het verplaatsen en afvuren van de BUK-raket. Satellietbeelden en opnames hebben dit bevestigd. Er is dus keihard bewijs hiervoor.

  Rusland ( Poetin ) had een motief ==>

  Seperatisten stonden erbij en keken erna.

  1. ome Bob

   je verzint het ter plekke he , 19 e a.k.a. lul Zakkos G !!

   dus er zijn geen beelden, geen radar beelden geen sateliet beelden

   er is en er was helemaal niks ,

   UKRAINE RADAR INSTALLATIES STONDEN ALLEMAAL UIT , ??
   schiijnt de onderzoek commissie volkomen normaal te vinden !!
   HET IS TOEVALLIG OORLOG DAAR , DUS MASSAAL ONDERHOUD !!

   TUURLIJK , schrijf je lul altijd met grote of kleine letters ??

   er hangen pakweg 4500 sateliten in de lucht, waarvan er volgens alle gegevens nog een 1500 werken dan wel actief zijn !!!!!
   daar horen dus all USA spionage satelitene bij !!
   en die hadden helemaal niks, of waren toevallig boven oost – Ukraine buiten werking !

   TUURLIJK !!

   whahahaha, bent u er nog, ???

   er waren grootscheepse oefeningen volkomen alles onder controle van 3 ik herhaal van 3 AWACS toestellen !!

   en ???????????????????

   NIKS GEZIEN , NIKS WAARGENOMEN ??

   GEK HEE

   dus welke beelden hebben ze dan gezien ??

   O Ja, enkele uren na de CRASH !! YES, YES , YES ,

   daar waren ze, na eerst 20 minuten na de crash ??

   PUTIN DID IT, HET WAS EEN BUKRAKET ,

   dus de USA later op de dag ,

   de USA onweerlegbare bewijzen , Putin did it, kranten vol , dagbladen, vol weekbladen vol , tv programma;s

   ONWEERLEGBARE BEWIJZEN !!

   nog wat gehoord ???? 27 maanden verder , 27 maanden en 4 dagen !!

   dus werkeloze generaal, ik begrijp waarom je werkeloos bent, en gestoort en geschift ,
   wat niet eigenlijk ,

   1 ADVIES, DONDERSTRAAL EFFE OP 19 e ZAKKOS G, UITVOERING !!

   met je sateliet beelden en opnames hebben dit bevestigd ??

   whahahahahaha O JA JOHHHHHH

   laat eens zien dan !!!

   o JAA, WE HEBBEN HET ANIMATIE FILMPJE GEKREGEN , WHAHAHAHAHAHA

   ome bob foppen , door een zak stront ?? denk het niet mafkees

  2. Norman Corinth

   @werkloze generaal

   ————————————————————————-
   Het uitgebreide onderzoek naar MH17 heeft uitgewezen dat de 53e luchtafweer divisie uit Koersk ( Rusland ) die dag verantwoordelijk was voor het verplaatsen en afvuren van de BUK-raket.
   ————————————————————————-

   Heeft u een bron voor deze bewering?

   1. ome Bob

    ZAKKOS G

    MAAK JEZELF NOU TOCH NIET HELEMAAL BELACHELIJK ,

    om tegen jezelf te gaan zitten lullen !!

    1. Beukman

     Ook oom Bobs ziet ze vliegen.

     1. ome Bob

      JA MAAR GEEN BEUKRAKETTEN DAN TOCH ,

      JIJ WEL ???

      OME BOB

     2. Beukman

      Dat was een perfecte inkopperd van jou op een puntgave voorzet van mij, oom.

     3. ome Bob

      WIJ NOEMEN DAT “””EEN SET UPPIE ”

      WHAHAHAHAHAHAA

      GA ZO DOOR , SOMS , HEEL SOMS SCOOR JE EEN PUNTJE

      maar tot nu toe ??

      Ome BOb 57 , beukmann schrale 3 punten

      EN DAT IS OMDAT IK NAAR BOVRN AFROND HOOR,

      maar , een slag verloren , wil nog niet zeggen

      dat de oorlog verloren is ,

      en beste beuk ,

      DE MENING VAN DE MEERDERHEID

      HEEFT , NIETS , DUS HELEMAAL NIETS TE MAKEN !!

      MET DE WAARHEID ,

      goed he !!! ome bob 2010 , in een bekend programma

      gr. Ome bob

     4. Beukman

      Hmm oom… bekend programma, mijn eerste gedachte is Opsporing Verzocht. Maar volgens mij doe jij in het echie nog geen vlieg kwaad, dus dat zal het niet zijn.

      2 voor 12 misschien? Je hebt een goeie algemene ontwikkeling. Alleen betwijfel ik toch of je door de voorrondes was heengekomen, wegens jouw foute opmerkingen over J. den Uyl én over de scriptgirl.

      Nou, vertel het me maar, jongen. Ga er maar voor zitten. Wat voor programma was dat?
      Enne, je hebt helemaal gelijk. Dat ik 54 punten achtersta op jou, dat zegt helemaal NIKS.
      Temeer ondat de scheidsrechter zelf ook meespeelt.

      Jij hebt wel wat weg van Piet Keizer.
      Weet je nog? In 1972 verloor ie zijn voetbalbroek tijdens een Europacup-wedstrijd.
      Die Adidas broekjes daar zat Russisch elastiek in. En net als hun economie: er zat geen rek in.
      Pietje stond daar min of meer in zijn blote reet in dat volle stadion, maar gaf geen krimp.
      De Russische scheidsrecter lachte zich ondertussen een bult.

      Zo sta ook jij in je blote Beukreet, oom, maar je geeft geen sjoege. Dat mag ik wel.
      Groter compliment hoef je van mij niet te verwachten.

     5. ome Bob

      ik sta mijn hele leven altijd al graag in mijn blote reet ,

      heb er al heeeeel vroeg een hobby van gemaakt ,

      ze vonden ook al snel in de bloei van mijn leven

      “”de pil “‘ uit ,

      en ik dacht toen al, stel je voor dat hij er ooit afvalt, dus ik heb er nooit 1 overgeslagen

      de beurten dan heee,

      grote beukraket . maar ik ben nog nooit aangeklaagd ,

      ze kwamen altijd snel terug , voor nog zo’n geweldige doorsmeerbeurt !!

      en ja, Ome Bob was regelmatig te zien in STUDIO SPORT
      toen we nog voetbalden om te winnen ,
      SNAPPUU ??
      nu spelen ze om niet te verliezen ,

      je hoort het verschil al hee, Ome bob werd topscorer betaald voetbal en heeft een gouden schoen daarvoor whahaha en 4 flessen martini , whahahahaha

      ga je gang , mijn jongen zoeken maar

      maar ik was geen look a like van Piet keizer ,
      maar ik wil wel een foto opsturen hoor ??

      als je wilt weten wie je dagenlijks om je oren slaat !!

      whahahaha

      laaterrr ome bob

     6. Beukman

      “Topscorer betaald voetbal”, “Gouden Bal”? Wat vertel je me nou, @oom? Was dat toen je bij Hermes speelde of zat je toen al bij Neptunus? Waar je trouwens nogal eens een prent kreeg wegens spelbederf?

      Waarom verbaast me dat nou niks?

      WHAHAHAHAHAHAH !!!

     7. ome Bob

      jA, GOED HE , BEUKRAKET ,

      dus je werkt bij de DDS . en je hebt facebook geopend,
      ik dacht al dat jij het was
      dat kreeg ik door van facebook ,
      dus nu weet ik ook waar jij uithangt ,

      whahahahahahahaha

      maar goed he, ja, ome bob heeft ook nog wat wedstrijden het oranje tenue mogen dragen , 16/18 jaar
      en hoppa, daarna was de carriere over in 1 x

      meniscus verbrijzeld , kruisbanden afgescheurd , kniebanden opgerekt en gescheurd !!

      dus ben je nou gelukkig ??

      ja, Ome bob liegt niet he !! die doet niet zo moeilijk

      goed he

      ome bob

     8. Beukman

      Héél goed, @oom.
      En ook heel goed dat je nu niet in een rolstoel zit, maar gewoon maratonnetjes holt alsof je een veulen bent, en er zelfs les in geeft.
      Ik doe het je niet na, oom !!!

  3. Nog1

   @ werkloze g

   Poetin had een motief?

   Oh ja…welke dan?

   1. Norman Corinth

    @ @Nog1

    Die vraag stelde ik de generaal ook al eerder. Ik begreep van hem dat het motief wraakzucht en rancune is waarna de vraag rijst hoe je wraakzuchtige genoegdoening kunt ervaren als men de schuld van de aanslag bij iemand anders legt.

    De oorzaak van de ramp met de MH17 was voor elke objectieve waarnemer van stonde af aan duidelijk. Het betrof een tragische vergissing van slecht getrainde separatisten die voor een ander doel (het neerhalen van Oekraïense bommenwerpers) de beschikking kregen over een BUK-lanceerinstallatie. De onderzoekscommissie kwam na gedegen onderzoek tot dezelfde conclusie mar dat was slechts een bevestiging van deze banale samenloop van omstandigheden.

    Interessanter is de cognitieve dissonantie die onder meer mensen op deze website kregen te verteren toen ze conclusie moesten trekken dat de politieke verantwoordelijkheid voor deze ramp daarmee bij Putin kwam te liggen. Deze dictator geniet in extreemrechtse kringen in Europa grote populariteit en in samenhang met die verering bestaat de overtuiging dat Oekraïne moet worden beschouwd als een fascistisch dan wel nazistisch roversnest. Daar moest de dader mitsdien worden gezocht en de creativiteit waarmee die complottheorie van ‘bewijs’ wordt voorzien is opmerkelijk.
    Vermakelijk is ook de lichtzinnigheid waarmee iedereen zich op dit complexe onderzoeksterrein als deskundige opwerpt. Ik las hier bijdragen van ene ‘Ome Bob’ die op mij een verwarde indruk maakt maar die zich zonder schroom als deskundige op dit gebied opwerpt en daarin ook op deze website aanhang heeft. Het is lastig te beslissen of dit humoristisch dan wel tragisch is.

    1. Nog1

     @ Norma

     Wie het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft gelezen zal wat voorzichtiger zijn met het aanwijzen van de dader. Volgens dit onafhankelijke onderzoek is daar nog te weinig technisch bewijs voor.

     Dat het JIT met hetzelfde bewijs dit wel zegt te kunnen is voor hun rekening.

     Het JIT is helaas geen onafhankelijk onderzoek; het is een overlegorgaan van diplomaten van Oekraiene, Australië, België en Nederland. Pas na enige tijd mocht Maleisië ook meedoen maar wel op voorwaarden.

     Het is tekenend dat het OM nog geen zaak op de rol heeft gezet. Dat hadden ze wel gedaan als ze dachten dat het bewijs er zou zijn.

     1. Norman Corinth

      @ Nog1

      Ik neem aa dat het OM deze zaak op de rol gaat zetten als de Onderzoeksraad zijn werkzaamheden heeft afgerond. Ik kan me niet voorstellen dat men op dat moment geen vervolging tegen de met naam en toenaam bekende separatisten zal instellen.

     2. Nog1

      @ Norman

      Lees het onderzoek van de OVV naast dat van het JIT.

      In een rechtszaak heb je wettig en overtuigend bewijs nodig. Er is hard bewijs voor het neerhalen met een raket (en het type), maar de rest van het bewijs is slechts indirect.

      Voor de bepaling van de plaats van lancering maakt het JIT gebruik van (vage) foto’s waarvan de herkomst niet met zekerheid is vast te stellen en dus ook niet vast te stellen is op welk moment ze genomen zijn. Terwijl dat voor de bewijsvoering cruciaal is. Het OVV heeft ze dan ook terzijde geschoven.

      Je moet niet vergeten dat Oekraiene zelf niet alleen BUK’s bezit maar ze ook produceert. Foto’s van een lancering van een BUK in Oekraine zijn er dus legio, maar vormen alleen bewijs als er zonder redelijke twijfel is vast te stellen dat ze op de juiste dag/moment genomen zijn.

      De geluidsfragmenten bewijzen al helemaal niets; in slechts 1 daarvan is zonder twijfel dat er over een BUK gesproken wordt. Maar praten over een BUK is geen bewijs voor het lanceren van een BUK. Daarnaast hebben de geluidsfragmenten hetzelfde probleem als de foto’s; de herkomst is volstrekt onduidelijk en het moment van opname is niet met zekerheid vast te stellen.

      Het JIT beweert dat een TELAR in haar eentje een raket af kan schieten én dan nog raak kan schieten ook. Volgens de Onderzoeksraad van Veiligheid is dat niet zo, en heeft men nog tenminste 3 andere onderdelen nodig.

      Zou men op dit bewijsmateriaal een Nederlandsae rechtbank ingaan, dan verliest men de zaak grandioos.

    2. werkloze generaal

     Volkomen correct N. Corinth , het motief voor deze wraakactie waren de uitgebreide en zeer scherpe economische sancties waaronder Rusland nog steeds gebukt gaat.

     Maar het belangrijkste argument waarmee seperatisten / vergissing uitgesloten wordt is , en lees onderstaande zin héééééél erg goed ==>

     DIT TYPE LUCHTDOELGESCHUT HERKENT ALLE VLIEGTUIGEN , DUS OOK EEN LIJNVLIEGTUIG.

     Als je in staat bent dit vaststaande en verifieerbare feit te snappen , dan snap je ook dat Poetin alleen de opdrachtgever geweest kan zijn en het geen vergissing kan zijn.

     Ik vraag me af wat de volgende superdomme ‘ontkrachting’ van de feiten zal zijn hier.

     1. Norman Corinth

      @ werkloze generaal,

      U spreekt van een wraakactie en daarmee impliceert u een bewust motief dan wel rationeel doel met het neerhalen van de MH17. Zoals ik eerder betoogde zie ik dat motief niet (ik sluit uit dat Putin uit rancune dan wel wraakgevoelens een burgervliegtuig laat neerschieten, mede ook omdat hij persoonlijke betrokkenheid ontkent) en zie daarvoor ook geen concrete aanwijzing dan wel bewijs.

     2. ome Bob

      JA HELEMAAL GELIJK ,
      misschien is het beter als je gewoon je lidmaatschap na 3 dagen verbreekt , beste werkeloze

      en gewoon lekker weer naar de Joop pleurt,

      kijk je mag mee doen , maar na drie dagen niks gelezen te hebben niks aangevallen te hebben

      maar zinloos, JE VRIEND , DE GROTE BELLINGCAT , NA TE GAAN ZITTEN ROEPEN ????,

      DE SOROS VRIEND EN WERKENDE VOOR DE USA , en zittende op een zolderkamertje in London
      en nog nooit 1 stap ik herhaal 1 stap in de donbass gezet ,

      dus ga lekker , bij de Joop , dat linkse gajus de boel op stelten zetten !

      Bellingcat is overal al onderuit gehaald, ook in alle grote duitse bladen ,

      dus houdt lekker je muil . dit is allemaal gelul van 27 maanden geleden

      wat dus inhoudt dat je al 27 maanden als EEN GEBLINDOEKTE LUL IN HET ROND LOOPT ,

      opzouten , dildo , lul met vingers

      Bellingcat whahahahahaha , gaaaat heen en je schamen lul

      ome Bob

    3. ome Bob

     OCH BESTE ZAKKOS G ,

     JE LEEST DUS NIKS VAN OME BOB, ??
     JE BEKIJKT NIKS VAN OME BOB ??

     je hebt ook de film van Toetssteen niet gekeken ??,

     Ja je moet toiletten schoonmaken met dikke bleek

     dus dan kan je de waarheid niet lezen .

     dus ja, je bent de enige die de animatie film gezien heeft ,

     en riep , eindelijk , de bewijzen zijn er,

     PUTIN DID IT, HET WAS EEN BUKRAKET !!!

     whahahahahah

     nou dank zij dat geweldige bewijs, de animatie film is het nu dus helemaal duidelijk !!

     ze hebben dus helemaal niks, !!

     whahahaha lullo , 19e a.k.a. Penus aqua rosa

     27 MAANDEN EN 5 DAGEN

     EN ZE HEBBEN HELEMAAL NIKS !!!

     DUS HET IS MOORD MET VOORBEDACHTE RADE !!!

     OME BOB

     1. ome Bob

      Beste Toetssteen
      je kunt plaatsen wat je wilt ,
      hij heeft opdracht om hier , tot zijn dood toe
      gewoon deze pietpraat op deze side te pleuren ,

      hij leest niks, zit met zijn handen op zijn oren hard te roepen:

      BUKRAKET, BUKRAKET, BUKRAKET PUTIN DID IT !!

      dus negeren die lul ,

      wat jij en ik hier neergegooid hebben , wordt toch ook door niemand aangevallen laat staan ontkend ,

      dus zinloze bezigheid, ik haal 3 filmpjes onderuit, ??

      tegengas 0 , hij lult er gewoon overheen ,

      als je jouw link opent en ook de side linken ,

      staat er gewoon, dat er dus geen bukraket was ,

      NO GROUND TO AIR ROCKET ,

      DUS ?? LATEN ZE KOGELGATEN ZIEN ,

      VERTELLEN ZE OOK NOG EVEN DAT AANGELEVERDE STUKKEN HELEMAAL NIET VAN DE mh-17 ZIJN

      DUS ZINLOZE BEZIGHEID ,

      30 MM MITRAILLEURKOGELS EN EEN AIR TO AIR ROCKET ,

      MAAR de bokkenlul zit met zijn handen op zijn oren

      bukraket, bukraket, bukrakett te roepen

      dank voor de geweldige hulp

      ome bob

 22. ome Bob

  vervolg van Ome Bob ,
  want ik ben nog lang niet klaar ,
  die pleuris DDs medewerker heeft mijn geweldige reactie niet geplaatst want er stonden meer dan 2 you tube regels in ????????????????????????
  dus ik vervolg :

  U heeft allen het tenenkrommende bewijs gezien , van onze onderzoekdienst met 99.9. % aangeleverde “””???????? BEWIJZEN ???? , EN WAT ER ALLEMAAL KWAM ALLES KWAM UIT UKRAINE / KIEV
  dus de daders , Ukraines zitten in deze commissie en hebben zelfs een veto recht !!
  De Russen mochten niet mee doen, snappu , DAT KWAM NIET ZO GOED UIT !

  dus ook die chocoprince hier boven , weet dus dat de animatie film dus gewoon niet klopt ::

  gaat zitten en huiver, hier begint Uw onderzoek animatie filmpje mee ,

  dit moet dus het bewijs zijn , het was een bukraket !!!

  ik laat even zien wanneer deze gemaakt, is !!!

  komt tie :https://www.youtube.com/watch?v=VvgaJYKRM8Y&app=desktop

  dus ??????

  gr. Ome bob wel zelf denken he !!

 23. ome Bob

  dan is Ome Bob nog niet klaar NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  om de godgloeiende gloeiende niet !!

  want het kon niet op , de gelogen bewijzen lagen allemaal klaar

  HET WAS EEN BUKRAKET EN PUTIN DID IT !!!

  nu gaat de natuur een rol mee spelen , dus haal Ome Bob’s verhaal maar lekker onderuit ,

  hET BUKRAKET TRANSPORT wordt nogmaals op de film gezet !!
  en ook gebruikt in e Animatie film

  JA TENENKROMMENDE FILM , na 27 maanden is dit DUS het bewijs !!

  komt het 2e filmpje uit de Animatie film ,

  waarin ALLE BEWIJZEN duidelijk zouden moeten zijn :

  ga weer effe zitten en kijk en lees mee, a.u.b. / a.u.b.

  HET IS WERKELIJK ONGELOFELIJK WAT ZE U ALLEN PROBEREN

  WIJS TE MAKEN KOMTTIE !!

  https://www.youtube.com/watch?v=m140AXJxfyY

  dus we gaan de natuur foppen , filmpje dus 1 maand oud en dus 4 weken voor de crash opgenomen

  lijken a.u.b. Ome Bob

 24. werkloze generaal

  De economische sancties van de EU kosten Rusland geschat meer dan 200 miljard dollar per jaar . Met de VS is er ook nog zo’n soortgelijk akkefietje gaande…

  Wat zijn wraak daarvoor is geweest laat zich raden.

 25. ome Bob

  dan zijn we dus noggggggggggggg niet klaar hoor
  WANT NU GA IK EVEN IETS VRAGEN AAN MENSEN
  DIE MEER DAN1 WERKENDE HERSENCEL HEBBEN

  dus Zakkos G en de grote Beukraketten kenner beukraket doen niet mee !!

  In het 4e filmpje , dat gebruikt is , ziet U het bukrakettentransport
  als Calimero alleen het beeld uitrijden
  en daaruit moet u dan opmaken , dat het transport gaat naar de afgelegen plek, waar de raket op de MH-17 zal worden afgeschoten ,

  MISSCHIEN WIL TOETSSTEEN EFFE MEEHELPEN ??????????????

  bij zo’n bukraketten aanval heb je niet alleen 1 bukraket nodig
  maar ook nog 2 volgauto’s voor de peilingen en een radar installatie !!

  maar dat kan Toetssteen beter uitleggen ,

  maar mijn vraag aan u allen is , DENK NA, DENK MET ME MEE !!

  U ziet een buraketten wagen , en DE VRIJHEIDSSTRIJDERS / DE SEPERATISTEN HEBBEN HET GEDAAN !!!!!!!!!!!!
  YES ????????????????????????????????????????????
  Kan iemand Ome bob dan uitleggen als die jongens daar staan te wachten midden in de wildernis , met eeen sigaretje en een bak bier ,

  hoe ze dan in jezusnaam konden weten dat de MH-17 van zijn route werd afgehaald en een andere vliegroute kreeg ????????????????

  dan zijn ze dus door de vluchtleiding UIT KIEV GEBELD ?????????????????

  zo dus als het dan allemaal klopt , zitten de Ukrainiers zelf in die bukraketten transport wagen

  KOMT U MAA, MET TEGEN GAS !!

  punt 2 , als de aangegeven afschietplek zou kloppen !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ja, U gaat ome bob niet afzeiken , dan kan die plek nooit daar geweest zijn !!

  en WAAROM DAN NIET OME BOB ?????

  als n.l. die plek zou ????? kloppen dan zitten alle gaten aan de verkeerde kant van de cockpit ,

  goed he !!!

  en ze hebben 27 maanden over dit efteling sprookje gedaan

  het nederlandse onderzoek team , met alle gegevens uit KIEV

  IK BEN NOG NIET KLAAR !!

  OME BOB

 26. ome Bob

  IK MOET ZEGGEN DAT HET DOODSTIL IS GEBLEVEN !!

  NA DE STUKKIES VAN OME BOB

  EN DAT TOETSSTEEN , MET ZIJN

  AUSTRALISCHE INZENDING ( zie hieronder )

  zelfs de ademhaling van sommigen deed stoppen !!!

  Dus al 27 maanden en 5 dagen , worden we voorgelogen !!

  HET WAS EEN BUKRAKET & PUTIN DID IT !!!

  ik dank Toetssteen voor de geweldige bijdrage ,

  en ben blij dat ik al 27 maanden probeer

  DE ECHTE ONDERSTE STEEN BOVEN TE KRIJGEN !!!

  OME BOB

  komt tie nog een keer !!

  http://yournewswire.com/mh17-australia-say-russia-not-to-blame-evidence-tampered-with/

 27. werkloze generaal

  Het is uitgebreid op het nieuws geweest dat het tweede bataljon van de 53e luchtafweer divisie uit Koersk ( Rusland ) vlak voor de aanslag op MH17 de luchtafweer installatie verplaatst en afgeschoten heeft.

  En voor de annexatie van de Krim had Rusland al forse economische sancties gekregen.

  Dan zijn er nog ezelsdomme uilskuikens , die nog extremer en intenser dom dan dom zijn die vragen naar een bron of beweren dat Rusland geen economische sancties heeft gekregen.

  Nu heb ik me drie dagen geleden aangemeld en vraag me nu al af hoe extremer dom de mensen nog kunnen zijn ?

  Om ze te matsen heb ik geen namen toegevoegd aan deze bijdrage. Pure matserij die alleen vandaag geldig is.

  1. Houtlijm

   Generaal Trol, qua arrogantie en pedanterie kun je wedijveren met Simon/Ceteris/Norman/umhz. Wellicht win je ook nog. Je bent zo vervult van jezelf en je snoevende, ronkende gelijk, dat er geen plaats is voor iets anders in je schedelpan.

   Wacht even: dat is precies het profiel van de genoemde Multiple Personality Disporder narcist Paardenzeik. Wel verdomme, ben je nou alweer met een nieuwe nickname binnen?!

   1. Vabis

    werkloze generaal, yeah right, van het Leger des Heils zeker, het wordt hier steeds gekker met al die mafkezen……

   2. Peter Selie

    Ach beste Houtlijm maak je niet zo druk om dat figuur die een vierkant bed heeft om nachts óók lekker dwars te liggen, de psyche van deze figuren liegen er niet om, er zit gewoon wat los in zo’n bol dat filter je toch binnen een paar milliseconden uit de steeds krankzinniger wordende stukjes. In het gewone leven kan je al aan deze buitencategorie van stompzinnigheid zien dat het in geen geval normaal, realistisch denkende “mensen” zijn, in een oog tot oog discussie staan ze binnen no time buitenspel, dan zijn ze niet zo links meer.

   3. werkloze generaal

    In dit dossier is er geen ruimte voor emoties , want die beletten het vermogen om de feiten tot zich te nemen en uiteindelijk in je op te nemen. Dit gaat niet over een profielschets van een generaal die haarfijn de keiharde en verifieerbare feiten inzake MH17 inzichtelijk maakt hier.

    Helaas behoor jij ook tot de groep hier die zich laat leiden tot emoties inzake MH17. Een cruciale fout , want dan sluit je je af voor de feiten en dat is nou juist niet de bedoeling. Ik zal , om jou een kans te geven je te herpakken , nog één x de belangrijkste vaststaande en voor ieder verifieerbare feiten op een rijtje zetten :

    Feit 1 : Poetin is als ex KGB-chef zijnde desinformatie specialist.

    Dit betekent dat hij klakkeloos non-informatie de wereld in helpt om het verloop van de feiten een andere draai te geven. Een beproefde methode om duistere feiten te verdoezelen en je tegenstander ongeloofwaardig te maken. Een paar voorbeelden van desinformatie of non-suggesties die door Rusland de wereld in zijn geholpen na het neerhalen van MH17 :

    – een gevechtsvliegtuig van Oekraïne
    – Oekraïne dacht dat het een prive vliegtuig van Poetin was

    Zeer doorzichtig in dit geval is na de aanvankelijke bewering van Rusland dat een gevechtsvliegtuig van Oekraïne MH17 neergehaald zou hebben , deze bewering later weer door Rusland ingetrokken werd. Radar data had namelijk onomstotelijk bewijs geleverd dat er op moment van neerhalen geen ander vliegtuig in de buurt van MH17 was.

    Feit 2 : het type gebruikte luchtdoelgeschut herkent elk type vliegtuig.

    Het is ezelsdom maar ook intens dom om te denken dat de hypermoderne radar van het gebruikte luchtdoelsysteem het onderscheid niet kent tussen lijnvliegtuig en bijvoorbeeld een bommenwerper. Tot in detail is te zien en te volgen wat voor vliegtuig het betreft.

    Google een beetje door en een ieder kan deze informatie tot zich nemen. Ik ga geen links geven omdat jullie niet eens in staat zijn te achterhalen wat voor type luchtdoelgeschut er gebruikt is. En dan zou IK arrogant zijn omdat ik beweer dat je superdom bent vanwege gebrek aan interesse en zomaar wat roept in dit dossier ?

    1. Nog1

     @ werkloos

     Je feiten zijn wel feiten maar wat bewijzen die nu helemaal? Ook de regering Kiev heeft desinformatie verspreid over de aanslag en de berging. (De seperatiscten zouden volgens hen de lijken bestolen hebben, maar de OvV stelde later dat de berging zeer professioneel is verlopen)

     In een oorlog wordt er zelden volledige waarheid nagestreefd door de strijdende partijen. En je hebt per definitie altijd meer dan 1 strijdende partij.

     Dezelfde logica waarmee jij ‘bewijst’ dat Poeting er achter zit gaat ook op voor Kiev en kan dan dus ook bewijzen dat Kiev de dader is.

     Of beter gezegd, logica is geen vervanging voor bewijs. Ook onlogische dingen blijken soms toch echt gebeurd te zijn.

    2. ome Bob

     feit 1 ,dat doet Rutte ook , dus wat is je probleem dan met Putin ?

     en dat wordt niet onderuit gehaald, dat staat ook helemaal nergens dat dat door radar gegevens bewezen is

     er staat !! er is geen bukraket gezien, er wordt niet over een vliegtuig gesproken .

     dus gelul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     feit 2 het gebruikte luchtdoelsysteem met de hypermoderne radar ??????????????????????????????????
     je bedoelt die volgens Ukraine gebruikte Bukraket van voor 1991 met de volgens de producent een warhead die zelfs niet eens past op deze raket ???
     JE WEET DUS HELEMAAL NIKS ??
     ALLEEN DAT STANDAARD GELUL 20 MINUTEN NA DE CRASH , HET WAS EEN BUKRAKET AND PUTIN DID IT ?

     27 maanden en verder ben je niet gekomen , en dan komt Bellingcat ineens binnen , laat je nakijken mafkees !

     je lult dus gewoon onzin en uit je nek , dropveter

     je weet dus niks , de producent van de bukraketten laat dat ook zien , maar je bent werkeloos, je luistert naar bellingcat en in 27 maanden niks kunnen vinden op Internet ???

     donderstraal op met je gelul klootzak

     dus beste trol , kom met gegevens, kijk het animatie filmpje , kijk naar de 3 lulfilmpjes in die animatie geplakte film, lees het stuk van toetssteen ,
     kijk de linken naar 30 mm mitrailleur kogels 1 dag na de crash

     heavy machine gun fire holes met crossfire met in en uitslagen

     geen stukkie bukraket gevonden dropveter

     dus donderstraal naar je Soros, livenstro , joop vrienden

     ome bob

    3. ome Bob

     mijn feit 1 : putin heeft het verhaal van een oekrains gevechtsvliegtuig in het leven geroepen ???

     nou beste paardenlul, dat deden de bewoners van de crash plek hoor,
     daar hadden ze Putin niet voor nodig !! whahahaha

     1 vliegtuig er onder , 1 knal en het vliegtuig kwam naar beneden , de filmpjes staan gewoon op internet ,

     maar 27 maanden , BUKRAKET, BUKRAKET BUKRAKET BUKRAKET ERIN STAMPEN IS MOEILIJK HEE ??

     die mensen wonen daar, maar die moet je niks vragen natuurlijk ,

     het was voor de crash een bukraket, het was tijdens de crash een bukraket en 20 minuten erna,

     ALL TOGETHER NOW :: HET WAS EEN BUKRAKET , PUTIN DID IT

     zelfs die australische zeiloor P.M op 22. 000 km afstand

     vraagje hoe wisten ze dat ???

     gewoon droplul omdat het afgesproken was , 300 doden ??

     het schoot niet zo op na “”de coup in Kiev , die dekselse putin nam ze ook nog effe gauw “”DE KRIM “” AF, dus USA weer afgezeken, daar moest hun vloot komen
     nou de Donbass versloeg het Ukraine leger razendsnel

     dus pech , pech , pech hee, werkeloze drol

     dat maakt je USA vrienden toch geen fuck uit . !! 300 doden

     12.000 doden in de Donbass 24.000 gewonden , allemaal putin zijn schuld

     je bent geschift, en trol en gestuurd , veel plezier kloothommel

     ome bob

     1. werkloze generaal

      JA MAAR..
      JA MAAR..
      JA MAAR..
      JA MAAR…… <== ????????

      een werkloze generaal

  2. Nog1

   @ werkloos

   Ach…het is uitgebreid in het nieuws geweest dus is het zo.

   Ik ben benieuwd wat een rechter van dat keiharde bewijs van je vindt.

   1. werkloze generaal

    Dit zijn heel erg domme bijdragen van je. Want Oekraïne had en heeft geen motief om een lijnvliegtuig neer te halen. We weten allang dat het geen vergissing was , want het type gebruikte luchtdoelgeschut herkent elk vliegtuig.

    Echt ezelsdom van je dat je niet door de desinformatie heen kan kijken.

    1. Norman Corinth

     @werkloze generaal,

     Het probleem van complottheorieën is dat men meestal verder zoekt dan het evident voor de hand liggende. Het voor de hand liggende en hoogstwaarschijnlijke is namelijk meestal van een banale simpelheid, in dit geval onnozele separatisten die de Bukraket die ze van oom Putin kregen afvuurden op een toevallig voorbijvliegend burgervliegtuig. Om het niet voor de hand liggende te bedenken is veel creativiteit nodig: je moet een dader met een zinnig motief bedenken en verder veel fantasie voor de bewijsvoering voor de theorie dat hij deed wat weinig voor de hand lag.
     Met dit bedrijf zijn veel mensen bijzonder druk.

 28. Ali Yas

  “Daar komt bij: het was een vreselijke aanslag. […] Het is je morele plicht om daar aan mee te werken en de daders op te sporen.”

  Eh nee. Het is zelfs onwaarschijnlijk dat het een aanslag was.

  De vraag moet dus heel anders zijn: A) wat is er nou precies gebeurd, en B) hoe kon dat gebeuren. Bij die laatste vraag is het doel herhaling te voorkomen.

  Het onderzoek naar MH17 kwam echter meteen al in de knel omdat de ‘schuldige’ werd gezocht en in Moskou werd gevonden. De baas van Oekraïne speelde daarin bepaald geen neutrale rol. Moet Nederland hem dus dankbaar zijn? We zullen het misschien nooit zeker weten, maar het lijkt erop van niet.

 29. werkloze generaal

  @ ome BoB & N.Corinth

  Als jullie het volgende nou eens héééél erg goed begrijpen:

  Het gebruikte type luchtdoelgeschut met zijn geleidingssysteem herkent elk vliegtuig , bommenwerper of prive jet. Er kan dus nooit sprake zijn geweest van een vergissing . Misschien dat ik jullie dan niet meer superdom noem , maar enorm dom.

  Misschien hoor.

  1. Norman Corinth

   @werkloze generaal,

   Ik begrijp dat u me erg dom vindt, dus ik weet niet of ik nog de bevoegdheid heb tegen te sputteren: http://www.elsevier.nl/buitenland/news/2014/07/hoe-werkt-het-raketsysteem-dat-vlucht-mh17-mogelijk-neerhaalde-1562821W/

   Het valt me overigens op dat u uw stellige beweringen, ook na herhaald verzoek, nimmer met bronnen onderbouwt. Dom zou ik dat niet willen noemen maar redekunstig wel een tikkeltje makkelijk.

   1. Norman Corinth

    @werkloze generaal,

    Uit bijgaande bron blijkt dat u niet echt lijkt te weten waarover u spreekt. Ik ben op dit onderwerp ook bepaald geen deskundige maar het blijkt voor mij niet lastig u vermetele beweringen door te prikken.

    http://marineschepen.nl/dossiers/mh-17-en-geleide-wapens.html

  2. ome Bob

   laat me dan die bukraket maar eens zien dan ??

   O ja, moeilijk he, als je

   de schuld geeft aan een bukraket, en je kunt hem niet vinden ???

   dus dan wordt bewijzen zoeken , van een onzichtbare Bukraket , die dekselse Putin toch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , heel erg moeilijk ,

   kijk het filmpje 3 dagen na de crash, 30 mm mitrailleur kogelgaten , heavy mitrailleur fire / crossfire met uitslagen aan de andere kant

   lees nou het verhaal van Toetssteen en bekijk daar de kogelgaten en haal dat effe onderuit , en of je mij nou dom noemt of vindt ???

   LEKKER BELANGRIJK ,

   KOM NOU EENS MET IETS VAN EEN BUKRAKET ,

   IK GEEF JE 15.000 EURO VOOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   1 OPNAME VAN DE AFGESCHOTEN BUKRAKET
   DANWEL
   1 FOTO OF TELEFOON OPNAME VAN DE BUKRAKET
   DANWEL
   1 BEELD OF FOTO VAN HET ROOK/CONDENSSPOOR VAN DE BUKRAKET
   DAT MINIMAAL 10 TOT 15 MINUTEN BLIJFT HANGEN
   DAN WEL
   1 GELUIDOPNAME VAN HET GILLENDE / SNERPENDE DOOR MERG EN BEEN
   GAANDE LANCEERGELUID VAN DE BUKRAKET !!
   DANWEL
   1 opname van iemand die daar woont die zegt , ik heb de bukraket gezien ,

   MOET TOCH NIET ZO MOEILIJK ZIJN TOCH DACHT IK ??

   misschien een slimme vraag jij als werkeloze weet nogal veel ???
   waarrom lopen de EU broeders in het kwaad , nou nog steeeds met Euro”s te wapperen in de Donbass, al 27 maanden ??
   als jouw bewijzen toch zo duidelijk zijn , mijn beste hr bellingcat ???

   je hebt 27 maanden en 6 dagen de tijd gehad mafketel ,

   DUS DAT MOET EEN MAKKIE VOOR JE ZIJN , TOCH ??

   LAAT MAAR ZIEN DAN , WHAHAHAHAHAHAHAHA

   alles hebben WE al weerlegd , julllie hebben geen ene fuck !!!!
   radars ukraine, toevallig UIT op het zelfde moment ONDERHOUD ?? toevallig ??
   USA sateliten , toevallig boven donbass niet werkende ? toevallig ??
   3 awacs toestellen grote oefeningen niks gezien ?? in slaap gevallen ???

   dit is het spel en dit zijn de regels mafkees , je hebt een dader nodig
   EN laat een nieuwe versie zien van de dodelijke NIEUWE PUTIN KATAPULT met echt siberisch ijzersterk rubber, ???????????????????
   DAT ZOU DE OORZAAK OOK NOG KUNNEN ZIJN !!

   de australiers hebben dat hele fuck rapport onderuit gehaald
   over bellingcat zwijg je ineens als het graf .

   dus ik geef je 3 uur de tijd, dan gaat Ome bob NU een duurlopie doen met zijn mooie meissie , en komt na half Athene doorgelopen te hebben
   jou je 15.000 eurotjes brengen !!

   AFGESPROKEN ?? MOOI TOT STRAKS

   OME BOB

   graag antwoord , en niet weer verdwijnen met de Donbass zon , GRAAG

   ik ben benieuwd

   dus beste kijkbuiskinderen over een dikke 3 uur wordt het MH=17 raadsel eindelijk opgelost !!!

   gelukkig hebben we de foto’s NIET !!!

   KOM ER MAAR IN WERKELOZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ouwe DIKKE BLEEK WERPER

 30. werkloze generaal

  @ ome BoB

  Ik kan jouw laatste bijdrage helaas niet erkennen als reguliere bijdrage van ome BoB.

  De laatste bijdrage is werkelijk flut , want ze zijn niet doorspekt met scheldwoorden , nietszeggende verwijzingen of andere superdomme opmerkingen die jou kenmerken.

  Ik wil dus de ome BoB van gisteren en eergisteren spreken , die krijgt wél antwoord. Deze ome BoB is stom.

  Kan dat ezelsdomme koekebakker ?

  1. ome Bob

   ik wist het al,
   euro 15.000 laat hij liggen , met een lul verhaal , !!!
   hij , de nieuwe LUL de behanger tracht te ontsnappen whahahahaha.

   heeft dus niets , haalt ook niets onderuit , zwijgt als het graf
   soort nieuwe graftak uitvoering dus ,

   dus je hebt werkelijk helemaal niks ??????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

   dus jullie ??, Livenstro , DDS , VVD , van der Galien , en die andere blaaskaak , niemand kan ome bob iets laten zien ????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

   Bellingcat je vrienden , Soros ??? , misschien iets ?? , allemaal niets ??????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

   dus jullie hebben godgloeiende gloeiende 27 maanden geleden geroepen het was een BUKRAKET ,
   Livenstro was toen al boos op Ome Bob , ja relnichten zijn dat al gauw , als je ze hard op hun pik trapt whahahaha
   dat is logisch , zou jopie zeggen whahahaha

   IK STEL 3 X EURO 10.000 TER BESCHIKKING , EN VANDAAG ALLEEN VOOR ONZE NIEUWE TERINGLUL ZELFS EURO 15.000

   wel een grote muil , maar feiten , waarheden , foto’s , filmpjes ???????????
   na 27 maanden helemaal niks ????????????????????????????????????????????

   EN JE DURFT MET je schurftige HONDENKOP , ook nog de Bellingcat kreet het net op te gooien het 53e bla,bla. bla. bla. russische bla bla
   en niemand heeft ze gezien goed he, !!!

   DUS GAAT HEEN , TIEFT UIT MIJN OGEN ,STUK VUIL , LEUGENAAR , GALBAK TEVENS GRAFTAK , PENIS AQUA ROSA, ZAKKOS GIGANTICOS EN JE 19 ANDERE FICTIEVE VRIENDJES

   iK heb iedereen de kans gegeven al 27 maanden nu en 6 dagen ,
   en wat hebben jullie dus ???????????????????

   HELEMAAL NIKS, ome Bob ,heeft nog een 180 emails en filmpjes achter de hand , en al maanden zwwijgen jullie de landverraders alles dood

   DUS IK HERHAAL HET WAS MOORD MET VOORBEDACHTE RADE OP 300 ONSCHULDIGEN !!!

   HET WAS EEN BUKRAKET, o JA, WAARDAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   zo die moet vanaf nu dus gewoon zijn muil houden <

   Toetssteen en ome Bob hebben dus gelijk ,

   dat HELE KUT ONDERZOEK ,DEUGT DUS GEEN FUCK VAN ,

   nou leuk dat jullie het vragen , heerlijke duurloop gedaan, mooi weer de stranden zitten bomvol ,

   Ome bob gaat lekker SHRIMPS SAGANAKI ETEN MET ZIJN MOOIE MEISSIE

   OME BOB , the king of Athens

   wat een loser , die werkeloze , trouwens Paulus heeft nog een anus bleker nodig , want Neelie verrot het , om dat te doen , zei ze,
   ik heb lang genoeg me in alle gaten laten nemen ,
   ik ruk alleen nog maar en een klein likkie wilde ze over nadenken

   1. ome Bob

    5 uur geleden en 10 uur geleden tevens 12 uur geleden ,

    U ziet het , onze a.k.a. denkt met het bekende lulverhaal weg te komen
    en verdwijnt dan spoorloos ,

    ome Bob zet het geweldige lied in :

    HET IS STIL AAN DE OVERKANT , REFREIN 3 X

    DUS WIL JE VOORTAAN NET ALS BIJ DE GROTE PETER SELIE

    JE VERVELENDE TYPHUS MUIL TEGEN OME BOB HOUDEN

    VRESELIJKE LOSER , ZUIGERT, EN JE SNOR DRUKKENDE KLOOTZAK

    tevens landverrader en NSBer ,

    ZO,

    EN NU EEN BAVARIA, ZE HEBBEN DUS HELEMAAL NIKS !!!

    WHAHAHAHAHAHAHA

    GOED HE, EN ALLES WORDT RECHTSTREEKS NAAR UW VRIENDEN IN DEN HAAG GEGOOID ,

    DUS ALS ZE EERDAAGS HET SCHAVOT WORDEN OPGETROKKEN

    VOOR DE GLIMMENDE VALBIJL ,

    KOMEN ZE MET :

    WIR HABEN NICHTS GEWUSST VON DER MH-17 BUKRAKETTE

    WIR MUSSTEN DAS VON DER USA SAGEN

    DUS DE GROETEN AAN BEA , DIE MAG DAN OOK KOMEN

    OME BOB

    1. werkloze generaal

     Volgens jou was het Oekraïne die met een gevechtsvliegtuig dit lijnvliegtuig neerhaalde , dat weet ik nu wel.

     Aangezien in dit scenario dus opzet in het spel is geweest vraag ik me af : met welk motief is dit dan gebeurd ?

     Kom niet aankakken met enorm domme en imbeciele redenen als : dan konden ze helpen en zo de EU een goede dienst bewijzen en later lid worden. Met alle radar en satellieten die de VN en VS daar in de buurt hebben zijn zouden ze direct als dader zijn aangewezen.

     Bovendien heeft Rusland al erkent dat op het moment van neerhalen van MH17 geen ander vliegtuig in de buurt was van dit lijnvliegtuig. Enorm dom van je hier aan vast te houden.

     Als je dan toch bezig bent met fabeltjes verzinnen ,noem dan gelijk het motief van de rebellen die ‘per ongeluk’ met een bukraket ( waarvan het detectiesysteem alle vliegtuigen herkent) MH17 neergehaald zouden hebben. <== 'puur voor de fun' is het enige mogelijke antwoord wat je zou kunnen verzinnen.

     Hypermodern afweersysteem wat ik al eerder postte had dus betrekking op het detectiesysteem van dit type afweergeschut. Met dit detectiesysteem is haarfijn te zien welk en wat voor vliegtuig er over vliegt.

     Fijn dat de oude ome Bob weer terug is . Bij de volgende x dat je vergeet om de 2 / 3 zinnen mij uit te schelden zet ik die superdomme varkenskop van je tussen 2 oren.

     Begrepen ezelsdomme oelewapper ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.