Tuigrapper Lil’ Kleine riskeert een gevangenisstaf voor z’n gestoorde gedrag in een vliegtuig

Eén, twee, weg ermee! Lil’ Kleine mag – als het allemaal meezit – straks lekker vanuit de gevangenis gaan werken aan z’n volgende album.

Rappers hebben de naam instabiele en agressieve malloten te zijn, maar Lil’ Kleine maakte het aan boord van een vliegtuig van Kopenhagen naar Amsterdam wel héél erg bont. Hij spuugde een steward in het gezicht en wilde een potje matten met de piloot van het toestel. De Marchaussee heeft de tuigmuzikant uiteindelijk uit het toestel moeten verwijderen:

“Lil’ Kleine zou zondagavond tijdens een vlucht van Scandinavian Airlines van Denemarken naar Nederland een stewardess in haar gezicht gespuugd hebben en een gezagvoerder bij zijn keel hebben gegrepen. Hij werd volgens verschillende media meteen aangehouden na de landing, maar het management van Lil’ Kleine ontkent dat.”

Entertainment-commentatoren hebben dan ook geen goed woord over voor de stunt van de sneue diplodocus. Patty Brard hoopt dat we dit stuk tuig even op water en brood gaan zetten om hem een belangrijk lesje over fatsoen en lichamelijke integriteit te leren:

„Ik kan de radio uitzetten als ik het liedje niet leuk vind, maar onder vechtpartijen op straat en provocatie tegen de politie kom je niet uit. Het is altijd gesodemieter met dit kind. Als ze hem uitleveren naar Denemarken, kan het nog wel eens raar voor hem aflopen, want dan is hij niet zomaar klaar met een geldboete, want dan kan hij ook nog veertig dagen gevangenisstraf krijgen.”

En als het aan Patty ligt, draait de agressieve en omhooggevallen muzikant niet alleen de comfortabele Nederlandse bak in, maar mag hij leuk gaan rotten in een Deense cel waar ze wel raad weten met ‘stoere’ jongetjes als Lil’ Kleine

„Als ze hem hier in Nederland gaan beboeten, dan wordt het een gevangenisstraf die meestal in een taakstraf eindigt. Ik hoop dus eigenlijk dat hij voor één keertje een pak slaag richting Denemarken krijgt.”

Die mening is ook Telegraaf-verslaggever Jan Uriot aangedaan. Ook hij zegt dat de idiote mafkees nog wel spijt gaat krijgen van deze dag:

“Je moet je gedragen in een toestel, dat weten we al. Dus als je dit soort vergrijpen doet, dan hangt daar een enorme straf aan. Hij komt er niet met een taakstrafje of een werkstrafje vanaf. Dit wordt waarschijnlijk toch een grote gevangenisstraf, gewoon.”

Dat wordt dus afscheid nemen van Lil’ Kleine. Tabee!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.