Walgelijke Koenders gebruikt Hongaarse herdenking om politiekcorrecte onzin te verkopen

Geen categorieokt 23 2016, 20:00
We moeten allemaal in de multiculturele samenleving geloven. Zij die dat niet doen zijn een stel vreselijke racisten. En nazi's. Vooral dat laatste.
Onze olijke minister van Buitenlandse Zaken, ik heb het natuurlijk over de PvdA'er Bert Koenders, mocht vandaag een toespraak geven in verband met de herdenking van de Hongaarse Opstand, die zestig jaar geleden plaatsvond. Tijdens die opstand stond het Hongaarse volk eensgezind op in een poging om het Sovjetjuk af te werpen. Helaas werden de Hongaren door het Westen aan hun lot overgelaten waardoor Sovjet-tanks uiteindelijk door de straten reden en duizenden dappere Hongaarse burgers naar het hiernamaals werden geholpen door hun communistische overlords.
West-Europa en Amerika stonden erbij en keken ernaar.
Als je in die context naar de herdenking kijkt wordt het nóg triester én wanstaltiger dat Koenders zijn toespraak gebruikte om de oude politiekcorrecte en multiculturele denkbeelden maar weer te propageren:

,,Vrijheid, gelijkheid, democratie, rechtvaardigheid, mensenrechten, pluralisme, tolerantie, solidariteit. Voor die waarden hebben u en uw landgenoten gestreden en een hoge prijs betaald’’, zei Koenders in de Haagse Kloosterkerk.

,,We moeten elkaar daarop durven aanspreken en blijven leren van het verleden. We moeten die waarden blijven verdedigen. En ook dat is niet gemakkelijk, want soms schuurt het, in Hongarije, in Nederland, ook dat weet u als geen ander.

Volgens Koenders begonnen de Hongaren dus aan hun revolutie omdat ze graag onbeperkte immigratie uit islamitische landen wilden en de eigen cultuur maar wat graag wilden afschaffen.
Wat? Huh?
Het is werkelijke totale zotheid om de multiculturele droom in verband te brengen met de Hongaarse Opstand, maar toch is dat precies wat Koenders vandaag deed. Als ik dacht dat hij nog iets van een geweten had zou ik hem vertellen dat hij zich moest gaan schamen... Helaas, deze man kent dat gevoel helemaal niet. Hij doet alles ter meerdere eer en glorie van zichzelf én van zijn partij. Als hij daarvoor de geschiedenis moet herschrijven en op de lijken van dappere, maar afgeslachte burgers moet dansen doet hij dat probleemloos.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten