Aanpakken! Dit is het filmpje van de arrestatie van de gewelddadige Jerry Afriyie bij Sinterklaas-intocht

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de gummiknuppel. En een setje handboeien, natuurlijk.

Hij kon het natuurlijk weer niet laten, agentenmepper Jerry Afriyie. Nadat hij al bij de Sinterklaas-intocht enkele jaren geleden al het gevecht was aangegaan met de politie, moest ook dit jaar de agressieve pietenhater Jerry Afriyie weer z’n handjes laten wapperen toen er dienders van de wet langskwamen. Het is kennelijk moeilijk om het Sinterklaasfeest voor de kinderen te laten, want schijnbaar is het ook noodzakelijk om als een mafklapper te gaan slaan en schoppen naar agenten. Dat was in ieder geval wat er gebeurde bij de Sinterklaasintocht afgelopen zaterdag.

En nee, de dienstdoende agenten hadden totáál geen trek in het hooligangedrag van Jerry Afriyie en zijn gevolg, en betaalden de sneue Pietenhater dus ook gewoon gelijk terug met gelijke munt: Jerry kreeg een paar tikken van de gummiknuppel en mocht daarna de bak in, zoals inderdaad ook al te lezen was op DDS te opgepakt bij de intocht afgelopen zaterdag.

Nu bereiken ook de beelden van de arrestatie ons, die tonen dat Jerry Afriyie een gevaarlijk figuur is dat lang achter slot en grendel moet. Gelukkig weten enkele dappere agenten de man het zwijgen op te leggen:

Als Jerry vervolgens ingerekend is, vinden andere agressieve Pietenpesters het nog nodig om één van de politie-agenten uit te maken voor ‘kankerlijer’ en ‘Jood’. Ja, na eerst te vechten met de politie is het kennelijk ook nodig om nog wat vreselijke ziektes rond te strooien en blijk te geven van antisemitisme.

Dat toont andermaal aan dat de hele anti-Zwarte Pieten-brigade in Nederland gewoon bestaat uit volk dat niet deugt: agressieve vechttokkies zoals Jerry Afriyie, laffe antisemieten in een busje en ook hebben we nog Sunny Bergman (wat zullen we daar eens over zeggen?). Kortom: het deugt allemaal voor geen ene meter, en ik ben blij dat onze politie dat haarscherp doorziet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Ni28

  De foto kan zo in Joop.nl: Weer een zwarte onschuldige wordt door blanke racisten(mogelijk Ku Kux Klan) belaagd, geslagen en vernederd.

  1. van Urk

   Ni28@ Met dure woorden heet dat Etnische profileren of zoiets..

   1. Ni28

    helemaal gelijk, vergeef mij de simpele taal.

 2. Ni28

  Kux is Klux

 3. van Urk

  Natuurlijk deugt dat volk ook niet. Het is allemaal een pot nat. Roepen dat ze tegen racisme en geweld zijn en dat iedereen met respect behandelt moeten gaan worden maar uiteindelijk komen deze aapjes (oeps! mag niet) vanzelf uit de mouwen gekropen en zijn ze net zo erg bezig waar zij eigenlijk voor om zouden vechten.

 4. Anna

  Waarom gaat die man zich niet in Ghana inzetten voor zijn arme, zieke bevolking. Heeft hij wat te doen. Volop welzijnswerk. Daar is werk genoeg aan de winkel. Dan hoeft hij zich niet meer zo druk te maken over onze witte cultuur en kan hij zich met de zwarte cultuur bezig houden. Hij is het hele jaar bezig met onze Zwarte Piet. Heeft hij niks te doen. Wat doet hij eigenlijk.

  1. van Urk

   Inderdaad wat doet zo,n gemiddelde Ghanees eigenlijk per dag in Nederland. Ik geef u gelijk Anna dat een man als Jerry de uitdagende mogelijkheid zou moeten hebben of grijpen om via Nederland zijn oude landgenoten te helpen met de hoognodige zorg. Maar die kerel die zogenaamd volgens Joop.nl dichter is wat wij in de volksmond een doodgewone “rapper” noemen heeft gewoon geen rooie cent en heeft hier in ons land met vele mogelijkheden nooit wat van de grond gemaakt maar eerder andersom. En dat is dan zogenaamd onze schuld.

 5. Peter Selie

  Tja dat krijg je dan wanneer een etnische minderheid oproept tot onverdraagzaamheid en het propaganderen van zwart-racisme door middel van de linkse media kanalen die dag na dag podium gegeven krijgt van het politiek correcte VN-werelddenkbeeld wat moet en zou uitgedragen worden. Discriminatie en positieve discriminatie leiden tot ongeregeldheden, onverdraagzaamheid waardoor de intolerantie tegen etnische groeperingen alleen nog verder slinkt. De problemen met Zwartepietenhaters kan alleen op deze vermaledijde manier alleen maar groter worden mijns inziens.

  1. van Urk

   Peter Selie@ Nou eigenlijk moet je het zo zien dat ons (hokjes)land gebaseerd is in hokjes en elk hokje heeft zijn eigen tradities, normen en waardes die met sterke hand verdedigt wordt. Maar o wee als het ene hokje gaat bemoeien met het andere hokje dan pas zijn de aardappelen gaar en is tolerantie opeens verdwenen in het land van de tolerantie.

   1. van Urk

    Ik zie het hoe in de loop van de tijd ons dorp compleet is veranderd door “inmenging” van buitenstaanders die het voor ons allemaal gingen bepalen om bepaalde zaken “anders” te gaan doen terwijl we eeuwenlang als voormalig eiland met gezond verstand onze eigen dopjes wel konden doppen op de manier zoals wij het liefst deden. Maar goed.. zij noemen het vooruitgang anders blijven wij achter met de rest van ons land waar het trouwens ook niet echt super geweldig mee gaat. Dan was ons levensstijl toch beter en gemoedelijker.

    1. Ni28

     Elke samenleving veranderd en dat is volkomen normaal onder de voorwaarde dat het niet afgedwongen is. Iets leren accepteren is voor deze gasten niet weggelegd maar zij eisen dit wel van ons. Dus zijn zij in ieder geval niet beter.

 6. Floris

  Ziehier de zeer herkenbare smoelen van links tuig in de VS. Het is overal hetzelfde gedonder met deze “wezens”.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/mugshots_van_anti-trump_demonstranten.html#comments

 7. NederNederlander

  Niet houden aan de wet Racist dan gelijk die knuppel in je nek dat is de enigste taal die jij begrijpt!!

 8. NederNederlander

  Niet alles draait om je huidskleur, wel om je gedrag…
  Het zijn niet mijn vrienden maar in dit filmpje geef ik ze wel gelijk want het is de waarheid als een koe.

  https://www.facebook.com/112Vandaag/videos/1203423233065439/

  1. van Urk

   NederNederlander@ Dat is toch ook zo! Als je(zoals die politieman) uit eigen ervaring dit soort waarheden hardop zegt dan ben je gekke henkie die met die Ingrid samenwoont.

 9. tq1991

  Ik ben ook fel tegen zwarte piet, maar ik ga dit soort dingen niet doen en of goedpraten. Tim scheert expres een hele groep mensen over een kam omdat zij een mening hebben. Maar dit mag je van dezelfde Tim niet doen bij PVV of trump supporters. U weet, de vakkundige dubbele maat van DDS.

  1. Gratjeb

   Iedereen mag een mening hebben, hoe abject ook, maar agressief gaan protesteren bij een kinderfeest is stuitend. tk 1991 is blijkbaar FEL tegen zwarte piet, dat mag, hoewel hij geen reden aangeeft. Zou het een neger zijn?

   1. tq1991

    Ik ben wie ik ben maar ik ben geen neger, omdat niemand een neger is op de wereld, zelfs de mensen in Afrika zijn geen negers.

    1. Sniper666

     @ tq1991

     Negers zijn negers, kaaskoppen zijn kaaskoppen, moffen zijn moffen. Wat is nu eigenlijk het probleem??

 10. tq1991

  Walgelijk dat Tim dit goedpraat eigenlijk, kijk oneens zijn is een ding, maar stel dat dit je (ja moeilijk voor te stellen) je eigen zoon was? Vond je dit dan ook prima? Ik weet steeds meer op wie ik gewoon ga stemmen.

  1. Sniper666

   @ tq1991

   Net zo’n struisvogel als N.C., dat bent u.

 11. Sniper666

  Prachtig filmpje en goed gedaan van hermandad.

 12. Ome Ga

  Gratjeb, “zou tq911 een negert zijn”, nee w.s. een regenboogpiet.

 13. Mar

  Op de foto zie je Jerry Afriyie. In het filmpje een man met rastakapsel (op 0.10)

  http://www.waterkant.net/suriname/2016/11/15/facebook-verwijdert-film-gewelddadig-politieoptreden/

 14. Sandra

  De man wordt op zijn hoofd geslagen en omsingeld door meerdere mannen en een vrouw op de achtergrond die helemaal in paniek is. En Tim vind dat dat gewoon kan.

  1. Vabis

   Dan moet die roetmop maar geen verzet bieden….

  2. Norman Corinth

   @Sandra,
   Je hebt gelijk, hier wordt geweld tegen anti-Pieters bepleit.

 15. Sandra

  En Tim vindT dat dat gewoon kan. Pardon.

 16. Norman Corinth

  Wat een nare beelden: ook hier begint disproportioneel politiegeweld meer regel dan uitzondering te worden. Als Afryie straks voor de tweede keer om die reden wordt vrijgesproken mogen we hopen dat er eens een keer disciplinaire maatregelen worden genomen.

  1. denktenk

   @Norman Corinth Alweer geloel.
   Als er disproportioneel politiegeweld zou zijn gebruikt, was dit allang en breed uitgemeten in de media. Afryie is met zijn knokploeg gewoon ingerekend, omdat daar een protest verbod was en dat clubje na herhaaldelijk sommeren niet wenste te vertrekken en de confrontatie aanging.
   Gewoon met een dagvaarding naar huis gestuurd.
   De krijsende tante, die je op het filmpje hoort zou gewoon ingehuurd zijn. Voor het geval je het nog niet mocht weten, Zwarte Piet en Racisme zijn het verdienmodel van Afryie en Sario. Hoe lang nog weet ik niet, want die twee hebben ruzie.
   Het is trouwens wel erg rustig rond Quinsy. Ook SS is behoorlijk rustig na haar “Ben ik toch in de valkuil van de sociale media getrapt” bij Pauw.

 17. kapitein

  NC, weet je wat disproportioneel is? dat is Thee leuten met dit soort herrieschoppers.
  Dit is gewoon optreden tegen tuig dat geen andere taal verstaat als de knuppels eroverheen.
  Als onze Overheid hier iets consequenter mee was zouden ze wel een minuutje langer nadenken voordat ze de boel verstoren. Dan zouden ze vanzelf wel rustiger blijven.
  dan hoefden ze niet met ME etc etc , een kinderfeestje te beveiligen.

 18. Rapunzel16

  Grappig altijd dat mensen die dit soort dingen doen zo verbaast reageren als ze met gelijke munt terug worden betaald. Actie –> reactie. Heel goed politie 🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.