Alweer gewelddadige Pietenhater gesignaleerd: “Lok Pieten in hinderlaag en schiet ze zonder pardon neer”

Het wordt elke dag een beetje zieliger met al die agressieve vijanden van Zwarte Piet.

Je zou willen zeggen dat het een uitzondering op de regel is. Eén trieste man die niet weet wat de grenzen zijn, terwijl de rest zich gewoon gedraagt. Maar helaas, het komt inmiddels te vaak voor dat tegenstanders van Zwarte Piet ook juist de grootste voorstanders van het inzetten van geweld zijn. Gisteren maakte DDS al bekend dat terreurgroep Knock Out Zwarte Piet plannen maakt om op 12 november allerlei Pieten in elkaar te gaan slaan, en afgelopen vrijdag deden enkele zielige pietenhaters nog een poging om een gevecht te ontketenen door en emmer water over Pietenliefhebbers heen te kieperen en daarna opdringerig te gaan doen.

Maar daar blijft het niet bij: Zwarte Piet moet kennelijk niet alleen worden afgeschaft, maar ook worden mishandeld en vermoord. En nu heeft een Surinaamse muzikant genaamd Eric Clare het idee opgevat om Zwarte Pieten in een hinderlaag te lokken, en ze daarna te executeren alsof ze terroristen zijn:

schermafbeelding-2016-11-06-om-05-57-23

Deze mafketel die figuren in een kinderfeest wil vermoorden werd gevonden door Metro-columnist Jan Dijkgraaf, die dan ook minister Van der Steur oproept deze terrorist spoedig te grijpen. Dijkgraaf zocht uit dat Eric Clare een muzikant is die in 1988 vanuit Suriname naar Nederland kwam om hier onder de naam ‘Jah Prince’ met diverse reggaebands heeft optreden, waaronder in Eindhoven.

Op zijn Facebook-profiel noemt Eric Clare zichzelf verder “a proud blackman. one love”. Maar eerlijk gezegd is van liefde bij deze man niet veel te ontdekken. Wel haat, bedreiging en oproepen tot geweld. En nogmaals: niet tegenover criminelen, terroristen of ander gespuis. Nee, tegen de goedlachse hulp van Sinterklaas wiens enige misdaad is dat hij snoepgoed uitdeelt en kinderen an het lachen maakt.

Man, wat lopen er toch ook een hoop trieste figuren rond op deze aardbol.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. Norman Corinth

  Gelukkig voor de pro-Pieters lopen er in de kringen van de anti-Pieters ook idioten rond. Daar kun je dan stemming mee maken.

  De anti-Pieters voeren overigens een strijd die ze allang gewonnen hebben, dat is dus niet zo slim.

  1. zomaar

   mooi lul verhaaltje van jou!!, hier word opgeroepen tot moord !!, en jij komt nu niet verder dan er lopen ook bij links (anti-piet) haters zijn links (of noemen zich sociaal democraten) , idioten rond !.

   in mijn ogen is en was links al bezaait met idioten!, inclu jij een van de grootse idioten op links .

 2. zomaar

  wat doen die zwarte toch hier ?, als het hen niet bevalt sodemieter dan terug naar je rimboe !!.

  ik wor langzamerhand misselijk van , elke zwarte denkt maar dat hij/zij!!, wel het recht hebben om op te roepen tot moorden .

  maar ojee als ik of iemand anders het woordje zwart laat vallen !, krijgen wij (ik) de hele linkse kerk tegen ons , wij discrimineren dan volgens hen !.

  1. zomaar

   vanuit de zijde van de zwarte weer wel!!!, hij roept immers op tot het vermoorden van blanken !!.

   en nu is het ook bij wet geregeld dat blank (witte man) zijn ook tot een ras behoord, misschien in de definitie van de sociaal democraten niet !, toch is WIT OF BLANK ook een ras !!.

   1. Norman Corinth

    @Zomaar,

    U blinkt hier uit in het verkondigen van de grootst mogelijke onzin maar ik wijs er toch maar even op dat het blanke ras evenmin bestaat als het zwarte ras. In uw onnozelheid denkt u wellicht dat een verschil in huidskleur voldoende feitelijke basis is om te concluderen dat het ook een ander ras betreft. Geen serieuze bioloog zal u daarin hier echter gelijk geven.

    1. Vabis

     Ga is dood Wim Hutten met je domme geblaat!

     1. van Urk

      Beste Vabis, Dat komt omdat hij zelf ook begint vast te lopen met zijn “ik loop liever achter de correcte kudde” mening omdat hij in zijn achterhoofd best weet dat zwarte Piet totaal niks met racisme te maken heeft en dat ook nooit daar voor bedoeld is geweest. De enige racisten die ik zie zijn juist de gewelddadige lange teen druiloren Eric Clare, Sylvana, Quinsy en die hele Knock Out Zwarte Piet beweging. In Suriname of op de Antillen zouden zij de blanke toeristen ook het leven zuur gaan maken met hun pesterijen.

     2. Norman Corinth

      @van Urk,

      U bent wellicht geen christen en daarom wellicht ook niet gevoelig voor de christelijke boodschap van barmhartigheid en mededogen mitsgaders het woord uit Spreuken waarin we van Godswege worden opgedragen de ergernis van onze medemens niet onnodig te prikkelen.
      Die christelijke opdracht wordt in de discussie over Zwarte Piet node gemist. Wij weten allen dat veel donkergekleurde Nederlanders zich gekrenkt voelen door de karikaturale en stigmatiserende Zwarte Piet-figuur en ook in onderzoeken en media aangeven zich daardoor beledigd en beschadigd te voelen. Ik sprak veel (oudere) Surinamers die me in tranen vertelden hoe verschrikkelijk ze het Sinterklaasfeest altijd hebben gevonden. De Kinderombudsvrouw noteerde vele gevallen van zwarte kinderen die voortdurend voor Zwarte Piet werden uitgescholden.

      We moeten de ergernis van onze broeder niet onnodig prikkelen, wordt in het Bijbelboek Spreuken bepleit, en daar gaat het om: het is onnodige krenking en onnodige stigmatisering van een grote groep Nederlanders die zich daar ongelukkig over voelen. Daar gaat het om en het pleidooi is dat we die krenking wegnemen.
      Is dat werkelijk teveel gevraagd?

     3. van Urk

      Hoeveel mensen worden niet over andere zaken gekrenkt beste Norman? Worden die ook met veel landelijke heisa omarmt om tot een oplossing te komen? Ik wordt vanwege mijn achtergrond ook weleens gekrenkt of beledigt maar wordt daar dan ook naar geluisterd of rekening mee gehouden? Moet ik dan desnoods protesteren of laf geweld gaan gebruiken om mijn stem te laten horen zoals de tegenstanders van Zwarte Piet het ook op die manier zover willen gaan maken? Het leven dat wij als zondig mens voor gekozen hebben is hard en dat geldt niet alleen voor een gekrenkte zwarte mevrouw of man maar voor iedereen en we hebben zelf daar onze eigen verantwoordelijk hier voor hoe wij als persoon er mee om moeten gaan.

     4. Norman Corinth

      @ Van Urk,

      Het wegnemen van de krenking en het verdriet bij een deel van het Nederlandse Volk is een zeer kleine moeite. Is dat teveel gevraagd?

     5. van Urk

      Het gaat om een zeer kleine deel van 17 miljoen inwoners beste Norman. Ik betreur en begrijp best dat er mensen gekrenkt zijn maar hoe kan het dan dat er ook vele zwarte mensen zijn die geen moeite hebben met de kleur zwart van de zwarte piet? Als het dan zo,n kleine moeite is waarom wordt zo,n kleine moeite dan ook niet gebruikt voor andere mensen die op andere vlakken beledigt of gekrenkt zijn? Zou u bijvoorbeeld dan de moeite willen gaan nemen om naar het stem voor het leven te gaan luisteren of naar christelijke vluchtelingen die bedreigt worden in AZC,s door moslims of hoe vissersmannen hun werk onmogelijk wordt gemaakt door linkse milieulobby,s om daarvoor in de bres te gaan springen ? Dacht je nou echt dat de kleurverandering van Piet een groot verschil zal maken waardoor racisme zou gaan verdwijnen? Als ik Sylvana goed begrepen heb die alle blanken systematisch als racistisch ziet dan komen er na deze Zwarte Piet discussie andere argumenten van haar naar voren om daar weer een landelijk volks discussie over te gaan maken.

     6. Sniper666

      @ van Urk

      N.C. is uw reactie niet waard.

     7. Norman Corinth

      @ Van Urk,

      U erkent dus dat een bevolkingsgroep zich door Zwarte Piet gekrenkt voelt. U schat die groep minder groot in dan ik, maar nochtans.
      Waarom zouden we dan niet de kleine moeite nemen om voor die groep de krenking en het verdriet weg te nemen?
      Vergelijk in dit verband ook Math. 25:45

     8. zomaar

      @norma misschien heb je er overheen gekeken , toch dit schrijven van mij was voor jou bedoeld trol!!

      zomaar    17 minuten ago    Beantwoorden
      norma moet hier niet gaan zitten zeveren!!.
      hier het bewijs dat kerst(viering)boom , bomen al in de ban gedaan zijn !!.
      http://www.telegraaf.nl/binnenland/20523919/__School__te_divers__voor_kerstboom__.html
      dus nu gaat het weer eens over ZW-piet , kerst is al gedeeltelijk uitgekleed voor (en mogelijk door) de buitenlanders van islamitische afkomst , nu liggen de zwarte weer te etteren , wat straks ?.
      alle vrouwen in boerka ? , hijskranen op de markt waar anders geaarde en of gelovigen gehangen worde?.
      roept u maar @norma wat je wens is vuile rat!!

     9. toetssteen

      http://www.volkskrant.nl/magazine/-zwarte-piet-is-nooit-een-slaaf-geweest~a3527041/

      Zwarte Piet is een soort geest! Ik zou niet weten welke bevolkingsgroep daarmee is te krenken.

     10. zomaar

      @van Urk

      norma moet hier niet gaan zitten zeveren!!.

      hier het bewijs dat kerst(viering)boom , bomen al in de ban gedaan zijn !!.

      http://www.telegraaf.nl/binnenland/20523919/__School__te_divers__voor_kerstboom__.html

      dus nu gaat het weer eens over ZW-piet , kerst is al gedeeltelijk uitgekleed voor (en mogelijk door) de buitenlanders van islamitische afkomst , nu liggen de zwarte weer te etteren , wat straks ?.

      alle vrouwen in boerka ? , hijskranen op de markt waar anders geaarde en of gelovigen gehangen worde?.

      roept u maar @norma wat je wens is vuile rat!!

     11. Ali Yas

      “De Kinderombudsvrouw noteerde vele gevallen van zwarte kinderen die voortdurend voor Zwarte Piet werden uitgescholden.”

      Het valt te vrezen dat onze trouwe trol Simon/Ceteris/Norman moeite heeft met de begrippen “vele” en “voortdurend”.

      In het rapport, “Kinderombudsman: Zwarte Piet vraagt om aanpassing”, vinden we de volgende passages:

      “De Kinderombudsman heeft in september 2016 een aantal gesprekken gevoerd met witte en gekleurde kinderen over de kwestie Zwarte Piet. Het betreft geen representatieve groep.”

      Nu heb ik nog nooit witte kinderen gezien, maar dat terzijde. De ombudsman geeft hier zelf toe een onderzoek te hebben gedaan waaraan geen conclusies verbonden kunnen worden. Bovendien is “een aantal” geen getal zodat we niet weten of we dit “veel” kunnen noemen.

      “Verschillende gekleurde kinderen vertellen gedurende het hele jaar op verschillende momenten discriminatie te ervaren vanwege hun huidskleur en te worden uitgescholden. Rond de Sinterklaastijd wordt het erger.”

      Hoeveel erger? Hoeveel kinderen zijn “verschillende”? Hoeveel momenten zijn “verschillende momenten”? Welk aandeel van de ondervraagde kinderen ondervond problemen en welke (sturende) vragen kregen zij?

     12. Norman Corinth

      @Vabis,

      Wim Hutten is wellicht één van de vele Enigma-variaties die op deze website figureren dan wel als fantoomgestalten ronddolen. Ik moet u er wel op wijzen dat de uitdrukking “val eens dood” moet zijn. Het betreft de begeerte dat een medemens de dood zal vinden en daarvoor geldt de levenswet dat die wens altijd op uzelf terugslaat. Het doodwensen van medemensen maakt ongelukkig of is expressie van een ongelukkig levensbesef.

      Ik wens u mitsdien graag sterkte toe.

     13. Vabis

      Weet je wat Wim Hutten uit de Laan van Poot, sterf maar samen met je gehele kankerfamilie. Vies stuk genetisch afval dat je bent!

     14. Norman Corinth

      @Vabis,

      Ik zie dat de sterkte die ik u toewenste geen overbodige luxe is.
      Houdt dapper vol, beste man; het leven is voor ongelukkigen als u een tranendal maar uiteindelijk komt alles goed.

     15. Sniper666

      @ N.C.

      U is alleen happy als u door een moslim in de reet genaaid gaat worden toch?

     16. Sniper666

      @ N.C.

      Rot nu eens op met je saaie Enigma-variaties. Kom eens met wat nieuws.

  2. zomaar

   shit nu zat ik te vissen , kreeg beet een grote druiloor @norma genaamd aan de lijn gekregen , is ie mij ontglipt .

   lijn gebroken , denk ik ?.

  3. Norman Corinth

   “wat doen die zwarte toch hier ?, als het hen niet bevalt sodemieter dan terug naar je rimboe !!.”

   En het zijn dit soort figuren die bij hoog en bij laag volhouden dat de strijd voor Zwarte Piet niets met racisme te maken heeft.

  4. tq1991

   Even wat geschiedenisboeken pakken graag, doordat de ZWARTE gedwongen werd om heel veel te doen voor de WITTE heet de ZWARTE al het recht om hier te zijn.

   1. Ni28

    en nu nog eens in begrijpelijke taal a.u.b.

   2. Sniper666

    @ tq1991

    Zal het ff duidelijker maken. De ZWARTE was toen nog te dom om zich goed te verdedigen en liet zich uit de boom trekken om voor de WITTE te werken.

    Maar wat heeft het allemaal met het heden te maken??? NIETS !!

    De ZWARTEN die hier zijn dienen zich normaal te gedragen zoals ieder ander in dit land. Dus volgens het principe leven en laten leven. Gaat dat niet, dan hoor je hier gewoon niet.

    1. tq1991

     Beste sniper, dit heeft alles te maken met de tijd van nu, eeuwenoude machtsverhoudingen werken nog steeds door tot de dag van vandaag. Dit kan je zien in de oneerlijke verhoudingen tussen wit en zwart. Volgens de wet leven betekend niet dat je niet je mening mag geven, ook al is die afwijkend. Maar oproepen tot geweld kan niet. Dit geld ook voor u.

     1. Sniper666

      @ tq1991

      Nee man het heeft niks meer met het heden te maken. Wat ik zie is kruipen in de zwarte slachtofferrol. Het is gewoon sneu, en u gaat er in mee, dat is nog zieliger.

      Kijk nu eens goed naar andere groepen die ook naar hier kwamen. De Indo’s, Chinezen, Cabo’s, etc… Allen vonden hun weg in NL. En nu beweert u met droge ogen dat de zwarten het niet kunnen vanwege “eeuwenoude machtsverhoudingen”? Flauwekul verhaal.

     2. Ali Yas

      “Eeuwenoude machtsverhoudingen werken nog steeds door tot de dag van vandaag. Dit kan je zien in de oneerlijke verhoudingen tussen wit en zwart.”

      Tq1991 bedient zich hier van een drogreden met de Latijnse titel “post hoc ergo propter hoc”. Maar dat twee dingen op elkaar volgen betekent in het algemeen niet dat het vroegere het latere heeft veroorzaakt.

      Waarom beweert tq1991 dit dan? Dat doet hij om de blanken de schuld te kunnen geven van het achterblijven van de zwarten. Zulke oordelen op basis van niets dan huidskleur noemden we vroeger racisme. Tegenwoordig is dat politiek correct.

 3. ikweetwatikwil

  Als ik dat zo lees van die Eric Clare gaat het niet meer over slavernij, alleen maar haat tegen de Nederlanders. Rot op vent. Wat doe je hier.

 4. zomaar

  “het komt inmiddels te vaak voor dat tegenstanders van Zwarte Piet ook juist de grootste voorstanders van het inzetten van geweld zijn.”.

  niet vreemd uit de contreien waaruit dit volk komt , lezen wij wekelijks berichten van moorden cq massa moorden , de stammen onderling staan elkaar dagelijks naar het leven .

  evenals de islam stromingen, en de sociale democraten hier roepen om het harst dat deze volkeren een aanwinst voor ons zijn.

  al betwijfel ik of zij hiermee bedoelen dat het juist een aanwinst is voor hun linkse stormtroepen !, voor het moment de gemiddelde burger zich af gaat zetten tegen hun wanbeleid !, dan zijn deze uitgebreide stormtroepen hard nodig voor deze sociale democraten !.

  1. xxOftenListenxx

   Ja ja en die zogenaamde tegenstanders staan hier te blerren en te roepen om gerechtigheid! Terwijl in het land waar ze oorspronkelijk vandaan komen hun eigen ras, eigen mensen worden beroofd en leeggeplukt door de president en zijn vriendjes! In plaats dat ze daar hun grote waffel opentrekken tegen zoveel crimineel gedrag door een hele regering nog wel, nee lopen ze hier te janken over een zwarte Piet, lopen ze haat te zaaien op een kinderfeest. Dus eigenlijk walgelijk laf gedrag, niet dan? Ik heb 17 maanden in dat land gewoond, vreselijk! Iedere middag tettert daar een radiozender vanuit Paramaribo over de slavernij, uren wordt daar haat over gezaaid en mensen erop gewezen en waarom? Als bliksemafleider zodat men niet door heeft dat ze dagelijks worden bestolen door hun fijne seniele president! Als die jankerds hier nou eens ballen hadden gingen ze HUN EIGEN RAS daar helpen in plaats van zich hier met onze tradities te bemoeien!

 5. Seneca

  @Tim
  Grappig dit verhaaltje. Eveneens grappig dat je dit individu ‘zielig’ noemt. Als een ‘boze witte’ man het in zijn hersens zou halen om een neger te bedreigen met moord, dan was die witte man – terecht – door de ME opgehaald en in de bak gesmeten. Nu bedreigt een zwarte man, blanke mensen (zij zijn gesminkt om onherkenbaar te zijn) en wat gebeurt er? Niets! Zelfs jij Tim, haalt het in je hersens om de man zielig te noemen terwijl je hel en verdoemenis preekt, als het andersom zou zijn. Ben je misschien voorstander van witte genocide? Bedenk wel, dat lieden die zich journalist noemen, als eerste voor de bijl gaan.

 6. Niek

  Wat een onvoorstelbare hufter is die Norma trouwens zeg. Je gelooft niet hoe hij altijd weer de werkelijkheid draait en zo probeert dat zijn tegenstander schuld krijgt.

  En deze zwarte, hahaHAHA.haaha. Inderdaad moet we jou, zwarte racist in ‘een hinderlaag lokken’ en een partijtje ransel geven, zodanig dat je nederigheid leert in je haatracistische rotkop.

  1. Norman Corinth

   De boosheid en haat van Niek verklaar ik uit het feit dat hij of zij beseft dat de strijd voor de handhaving van het racistische Zwarte Piet-symbool verloren is. De druiven zijn zuur en uit zijn of haar mond komt zuur.

   Ter vertroosting meld ik dat de tijd alle wonden heelt, over een jaar of drie is dit onderwerp volledig van de agenda verdwenen.

   1. Ali Yas

    Ceteris stelt geen feit vast maar spreekt een wens uit, gemotiveerd door vermaak bij vermeend leed dat hemzelf niet treft. Misschien kreeg hij niet genoeg pakjes van de Sint, we kunnen daar slechts naar gissen, maar de rest van Nederland kan niet lachen om de teloorgang van een uniek en ronduit positief kinderfeest.

    Jonge kinderen zullen nu niet meer spelenderwijs leren dat donker gekleurde mensen leuk en gul zijn.

    1. Norman Corinth

     @Ali Yas,

     Het is een feit dat in de alle grote steden in de Randstad Zwarte Piet direct of geleidelijk wordt afgeschaft. Die ontwikkeling is onomkeerbaar geworden maar kennelijk bevindt u zich nog in een staat van ontkenning.

    2. xxOftenListenxx

     Precies, je slaat de spijker op zn kop! Jonge kinderen groeien op met de wetenschap nu, hoe mensen met een andere huidskleur hun Sinterklaasfeest hebben lopen verzieken, heel dom, want juist een kind kent geen rascisme en ziet geen verschil tussen blank en zwart, mits het kind erop gewezen wordt door dit soort achterlijke acties.

    3. Wachteres

     Bij Simon houdt de wereld buiten een paar steden in de randstad op, @Ali Yas.

     We wisten al dat hij een bekrompen mannetje was, maar dat bewijst hij ook zelf, keer op keer.

 7. H.Vaes

  Ik denk dat deze zwarte pieten hater….een hater van zichzelf is omdat hij zwart is en daarom niet nu niet meer voor zwarte piet mag spelen.

  1. tq1991

   De grap was toch dat hij zich niet meer hoefte te sminken?

   1. Ni28

    Als roet Piet moet ie witte roetstrepen aanbrengen. Nieuwe versie van het grap. Maar humor zegt je niets, toch?

    1. tq1991

     Nee roetpieten zijn voor iedereen toepasbaar, dus ondanks dat hij bruin is kan hij gewoon ook zwarte vegen hebben. Dus iedereen blij. En trouwens het is DE grap.

 8. H.Vaes

  Leg deze uitspraak eens neer…..naast het minder….minder….minder….gedoe van de PVV.
  Ik vermoedt dat ook nu de voorgedrukte aangiftes ook weer klaarliggen.

 9. tq1991

  Ik ben net zoals hem tegen zwarte piet, maar hij gaat er duidelijk in te ver. Met geweld los je niks op, en vooral de voorstanders bedreigen en dreigen met geweld. De sociale media staat er vol mee, kom op Tim verbreed je blik en stel dat soort mensen en meningen hier ook tentoon. Is ook leuk.

 10. Ni28

  Een mafketel? Het zijn allemaal mafketels en degene die hun goedpraat is de grootste.

 11. Ni28

  Zwarte Piet heeft totaal niets te maken met de zwarte gewelddadige oproerkraaiers. Hun sympathisanten maken van de zwarte Piet zowat een slavendrijver. Wat een geestelijke armoe!

 12. toetssteen

  @Tim
  Zo is het. En zo denken mijn Surinaamse en Antilliaanse vrienden m/v er idem over.
  Hier is een stel totale loosers bezig die alles aan zullen grijpen. Nu zwarte Piet, Morgen Kerst, overmorgen de vlag, daarna de paashaas, feitelijk moeten wij ons uitwissen.
  En als dat is gebeurt en de boel voorspelbaar in elkaar dondert.

  Mene, mene, tekel, upharsin. Blijkbaar wil men niet leren.

  1. Norman Corinth

   @Toetssteen,

   De nare taalfouten die uw bijdrage ontsieren ever terzijde leggend, moet ik u melden dat u dwaasheid verkondigt. Er is geen enkele logica tussen de noodzaak het volkscultureel obsolete en immorele gebruik van Zwarte Piet af te schaffen en de tradities van Kerstfeest en Pasen. Ik begrijp dat u die associatief met elkaar verbindt maar de reden om Zwarte Piet af te moeten schaffen zijn bij Kerstboom en Paashaas absoluut niet aan de orde. U zou daar na kortstondig nadenken ook achter kunnen komen.

   1. toetssteen

    De ‘d’ krijgt u van me cadeau, morgen en kerst. Ow, maar u heeft een watttuhhh, man doe eens gewoon!
    Tradities zijn wat het woord zegt: tradities!
    Afgelopen week werd hier Deepavali gevierd. Reuze gezellig. Afblijven van andermans feesten is het hier. Enne wil je het verstoren…… just try. Paar jaartjes Changi hotel zal u bijbrengen wat niet geoorloofd is.
    We zijn een koppeltje rare softies geworden.

    1. Norman Corinth

     @Toetssteen,

     Ik vrees dat ik uw verwarde betoogtrant voor lief moet nemen, maar voor zover ik er een touw aan kan vastknopen: het betreft niet andermans feest. U redeneert vanuit een wij-zij perspectief waarin allochtonen niets zouden mogen vinden van onze volkstradities. Zij zijn echter het volk en ze bepalen mede de volkstraditie.
     Uw 19e eeuwse perspectief is op deze website meer regel dan uitzondering maar daarom niet minder stuitend obsoleet.

     1. toetssteen

      Grutjes zeg, ineens krijgt de zeer belezen Joop afgevaardigde last van leesstoornissen. Nou, prettige voortzetting in uw bovenmens gevoel. Per slot heeft u de filosofie met griffel en kus van de juf afgerond. Was niks voor mij en dat zal u altijd steken.

      Nite vanuit de tropen.

     2. Norman Corinth

      @Toetssteen,

      Ik zie dat een inhoudelijke reactie niet tot de mogelijkheden behoort. Dat is natuurlijk jammer voor de discussie maaar uiteraard bovenal uw probleem.

     3. Sniper666

      @ N.C.

      Kruip a.u.b. onder uw stenen bruidsbed, wegwezen!

   2. zomaar

    op bepaalde schoolgemeenschappen is de kerst(boom) , al kalt gesteld .

    al jaren terug !!, http://www.telegraaf.nl/binnenland/20523919/__School__te_divers__voor_kerstboom__.html

    zoals je leest !!.

    jij zit dus weer behoorlijk uit je nek te kletsen !!, het is een feit dat binnen bepaalde schoolgemeenschappen kerst in de ban gedaan is , en wordt omdat een deel van de leerlingen en onderwijzers , niet christelijk zijn !!.

    waarschijnlijk dus van islamitische afkomst !!!.

 13. ko vadis

  Die is vast uit een klapperboom gevallen met zijn grote “kronto” (kokosnoot).

 14. Geah

  Met dank aan Sylvana Simons ..met haar haat tegen alles wat blank is….zelfs blanke baby’s worden na de geboorte meteen uitgemaakt voor racisten……Weg met dat monster….die alleen maar een burgeroorlog uitlokt….

  1. Norman Corinth

   @Geah,

   Uw hysterische bijdrage maakt duidelijk dat u zeer verwant bent aan de hierboven besproken idioot die in zijn lichtzinnige twitterberichtjes bepleitte alle Zwarte Pieten dood te schieten. Het verschil is dat u het lijkt te menen en genoemde twitteraarster zich wellicht bezondigde aan de hyperbolische overdrijving.

   1. afca1900michel

    @norman Toch grappig dat sinds de zwarte pieten discussie Nederland zowat in vlam en vuur staat……..en voorheen was het heel rustig zo rond de heilig man…..dus wie is er nu schuldig aan al de oproepen tot geweld in dit land….dat zal vast wel weer de racistische zwarte piet zijn toch!

    1. toetssteen

     @afca
     Nee, dat is onze huisvriend Max, hij is geboren in Suriname, mar woont al veertig jaar hier, dus volkomen verkaasd! En daarom is hij zo dol op de curry van mijn schoondochter waar bij mij de vlammen uit de oren slaan.
     Mensen moeten eens ophouden met zeveren over een verleden waar niemand van ons in heeft geleefd.
     Een stel dat te paard over daken rijdt, tja, net zoals Wodan. Ik zag hem afgelopen week nog, ow nee, wacht, dat was een thunderstorm. Gaat nu deuren sluiten, want ik vermoed dat er weer wat op komst is.
     Geniet ze .

  2. tq1991

   Mag Geertje dan ook weg (PVV) dat nepblonde opkraaiende vrijheidsnemende monster? Jawel wel consequent wezen dan.

 15. Geah

  Nu willen de Pieten hun huid zwart verven om hun blanke gelaatskleur te verdwijnen, en is het weer niet goed van die zwarte Simons met haar vergeelde Geert Wilders kapsel….en die Bonkita, zie boven…

  1. toetssteen

   @Geah
   Syl grossiert in pruiken.

   1. Geah

    Die Syl…Al de anti-Sylvana Simons petitie al getekend, beste @toetssteen?…..Er gaat een petitie de ronde dat zij kan worden aangeklaagd wegens haatzaaierij…..Niet dat het juridisch mogelijk is…maar in een korte tijd, zijn er zoveel haatmails en handtekeningen binnengekomen, dat zij echt steeds over haar schouder moet kijken…..Dat geeft ons toch een voldaan gevoel, moet je maar denken, wegens haar haatzaaierij tegen de blanken….

 16. DennisEijs

  Hij mag zelf wel uit gaan kijken nu.

 17. xxOftenListenxx

  Weer zo een randdebiel uit het prachtige Sranan waar ze altijd over lopen te zeiken, ga lekker daar stennis maken want er is heel wat meer aan de hand in dat land waar je vandaan komt! Alleen heb je daar de ballen niet voor om daar je stinkende mofo open te trekken he? Mongool die je bent met je neerschieten, zitten ook kinderen tussen die geschminkt zijn als zwarte piet besef je je dat wel?? Nee tuurlijk niet ben je te oppervlakkig voor en veel te veel op zoek naar aandacht. Ik hoop voor zo jou zo dat het bij iemand met net zo n kronkel in zn kop als jij in het verkeerde keelgat schiet! Wie weet loop jij nu wel in een hinderlaag zonder het zelf te weten, want je kop is nu bekend bij velen! Dus blijf maar goed over je schouder kijken

 18. Wachteres

  DDS laat weer toe dat Simon – omdat hij inhoudelijk geen verweer heeft – anderen bij voortduring grof gaat beledigen.

  Trap die drol eens voorgoed van jullie site!

 19. nienke

  tq1991.

  Mag Geertje dan ook weg (pvv) dat nepblonde opkraaiende vrijheidsnemende monster?

  Waar dit nu op slaat weet ik ook niet, wat is een vrijheidsnemende monster.
  In elk geval heeft Wilders nog NOOIT mensen bedreigt wat deze engerds wel doen en ik zie ze ervoor aan dat ze het nog echt gaan doen ook deze agressievelingen.
  Ik wou dat U de guts had van de Heer Wilders die al jaren en jaren met de dood bedreigd wordt en nog zo blijft vechten voor het behoud van de Nederlandse tradities en onze democratie.
  Of leeft U liever in een moslim kalifaat waar U straks al Uw vrijheden kwijt bent en moet leven volgens de koran.
  Volg het nieuws dagelijks wat er in die landen gebeurd met mensen die niet willen leven volgens de koran, zij weten er wel raad mee hoor.

 20. Niek

  Toets, idd ‘in de geest van Zwarte Piet’, in de geest van een leuk, ouderwets kinderfeest. Is een uitdrukking die velen niet (meer) verstaan.

  Ga ik het helemaal extremer vergeestelijken. HA! “That which is born of the flesh is flesh; and that which is born of the Spirit is spirit.”
  ‭‭John‬ ‭3:6‬ ‭KJV‬‬

  Je zou kunnen zeggen, dat ‘anti-zwarte pieten’, dus anti-racist racisten het ‘vleselijk’, of ‘naar de uiterlijke mens alleen’, of meer ‘oppervlakkig’ bezien.

  Terwijl we het meer innerlijk, speelser, creatiever mogen zien, en met ons hart voor de kinderen… dus meer ‘in de geest’ vanuit het positieve.
  Dat ipv de duistere, hoekige, veroordelende en a-creatieve mindset van het ‘vlees’, carnae. Niet blank is opnieuw racist gebleken, maar meestal zwart.
  En dat helaas wereldwijd. De destructieve synthese van het gevecht tussen jeugdtrauma’s en een weinig liefdevol en geestelijk denken.

  Het probleem is evenwel, dat de ‘bewustmakende’, linkse anti-anti racisten anti ‘oppervlakkig’ beogen te zijn in hun duistere denken; het gevolg is dat zij juist degenen zijn die anti anti oppervlakkig zijn; dus hoor je alleen oppervlakkige kretologie vanuit haat gevoed en dat willen ze zelfs graag opdringen aan de anti racisten en gezellige, kindvriendelijke mensen!
  Volgt u het nog? De linksen niet meer; zij zijn reeds verloren.

  Gelukkig zijn er maar twee steden, Amsterdam en Heemstede die aan deze alternatieve, destruktieve, kindonvriendelijke en racistische Sinterklaas intochten meedoen. Valt dat effe tegen voor die drammers!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.