Angstaanjagend: ISIS wil kiezers aanvallen tijdens stembusgang Amerikaanse verkiezingen

Geen categorienov 07 2016, 21:00
Morgen moet het in de Verenigde Staten een feest voor de democratie worden. Als het echter aan ISIS ligt, wordt het morgen een feest van het jihadisme...
Inmiddels heeft iedereen zijn mening over de Amerikaanse presidentsverkiezingen die morgen eindelijk beginnen wel geuit. Voor Trump, tegen Trump, #NeverTrump, voor Clinton, tegen Clinton, #HillaryforPrison.. er waren allerlei verschillende opinies te horen. Van één organisatie hadden we echter nog niet vernomen wat ze vonden van de presidentsverkiezingen. Nou ja, tot vandaag. ISIS heeft hun 'unieke' insteek voor de presidentsverkiezingen namelijk uit de doeken gedaan. En - verrassing! - het blijkt dat je vooral dat 'insteek' dus zo letterlijk mogelijk moet nemen.
Radicale moslims in de Verenigde Staten moeten tijdens de stembusgang morgen geen hokje bij Clinton en Trump roodkleuren. Nee, ze moeten hele Amerikaanse straten rood laten kleuren. Met bloed, welteverstaan:

"ISIS has called for the "slaughter’ of Americans voting in Tuesday’s Presidential election. The terror group has called on its followers to attack voters in the election and has told Muslims not to cast a vote.

The new ISIS threats, reported by terrorist monitoring group SITE, were made in an essay published by the terror group's Al Hayat media centre. The essay said that militants "have come to slaughter you and smash your ballot boxes"."

Het is te hopen dat de veiligheidsdienst FBI paraatstaat om in te grijpen, want zoals we inmiddels met vele gruwelijke en bloederige video's gezien hebben zijn die idioten van ISIS echt overal toe in staat. Ook voor aanvallen op kiezers die genieten van de vrijheid die ISIS-onderdanen in Syrië en Irak niet genieten, voelt deze wereldwijde terrorismeclub zich absoluut niet te min.
De enige vraag die nog rest is: is ISIS dit écht van plan, of is dit alleen maar bluf om mensen bang te maken? M'n verstand zegt dat het vermoedelijk het tweede is, maar met deze onberekenbare maniakken weet je het natuurlijk nooit totdat er weer eens doden zijn gevallen.
Houd jullie dus taai daar in Amerika, vrienden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten