De vlag kan uit bij Nederturks DENK: eindelijk zijn de excuus-roomblanke Nederlanders gevonden!

Het kostte maanden zoeken naar daadwerkelijk groepen autochtonen die zich achter DENK wilden scharen, maar uiteindelijk komt Kuzu dan toch net twee exemplaren aanzetten: voetbalpipo Hugo Borst en en historicus Carin Gaemers.

Al maanden is DENK wanhopig op zoek naar manieren om van diens imago bij autochtone (ja, wij blijven dit woord lekker gebruiken, cry me a river) Nederlanders te verbeteren. De geboren en getogen Hollander zit in DENK namelijk alles wat hij of zij precies niet wilt: een poging van buitenlandse mogendheden om een vinger in de pap te krijgen in de soevereine, Nederlandse besluitvorming. We weten immers dat DENK maar al te graag functioneert als de lange arm van Ankara, en ook oer-Nederlandse tradities als Zwarte Piet moeten verdwijnen volgens Tunahan Kuzu, Sylvana Simons en de rest van de bende.

Dat de vier kernleden twee Turken, één Marokkaan en een Surinaamse zijn wil dan ook nog niet echt helpen, dus aan DENK de schone taak om de omgekeerde versie van het door Sylvana gehate spel Zap de neger te spelen: zoek de blanke!

En na maanden struinen, heeft Kuzu er dan eindelijk twee gevonden die niet gillend wegrennen bij het aangezicht van Erdogans mannetje in Den Haag. Het zijn Hugo Borst en Carin Gaemers. Nou niet echt bekende Nederlanders van de A-garnituur, maar DENK zat dan ook érg vergeleken om ook maar één persoon die geboren en getogen is in Nederland:

Wat zullen we eens zeggen? Laten we hopen dat het bij deze twee blijft. DENK is namelijk een gevaarlijke partij, en vroeg of laat zal heel Nederland dat ook inzien. Dan kan je maar beter zorgen nooit iets met die partij te maken hebben gehad. Voor Hugo Borst en Carin Gaemers is het inmiddels te laat, maar miljoenen andere Nederlanders zijn gelukkig nog altijd veilig…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. tq1991

  Denk gevaarlijk! Zucht en de PVV dan? Nee! Realisme, vrijheid van meningsuiting! Yeah right! Meten met twee maten is ook een vak, toch Tim?

  1. Bunny Batnap

   Ik wil je er graag op wijzen dat elke partij die pro islam is, een gevaar voor onze samenleving vormt. De islam is heel goed in het vernietigen van binnenuit zoals kanker dat doet. Moslims weten heel goed onze tolerantie en geduld tegen ons te gebruiken met als doel ons te verslinden. Verdiep je maar eens heel goed in het algemene gedachtegoed van moslims. Dan is de grens tussen gematigd en extreem in eens een heel stuk minder.

   1. tq1991

    Er is weinig dat daarop wijst dat zo zover willen gaan, anders stond ik ook niet achter ze. Wilders gaat wel heel ver wil direct rechten voor bepaalde groepen afschaffen die hem niet aanstaan. Dat vind iedereen hier prima, maar ik niet.

  2. RvdBe

   Hugo Borst is aan het dementeren.

 2. Ni28

  Carin en Hugo, dat is heel andere koek dan Ingrid en Henk.

 3. Norman Corinth

  Tim spreekt alarmerend over een gevaarlijke partij. Waaruit dat gevaar precies bestaat werd nog niet duidelijk maar mogelijk vernemen we dat nog,

  1. Beukman

   Geestig. DENK is de nachtmerrie van de bange blanke burger. Kuzu zal tevreden zijn. Ik zou bijna op hem gaan stemmen.

   1. Ni28

    Wie is de bange, blanke burger? Het geestige ontgaat mij om eerlijk te zijn.

 4. ikweetwatikwil

  Geef mij Henk en Ingrid maar. Ik hou niet van landverraders.

 5. Wim

  Gaat dei Hugo Borst snel dood wat een verlopen kop.

 6. Ni28

  Hugo en Carin kijken nogal verbaasd, zijn zij niet gedrogeerd?

  1. van Urk

   Nee beste Ni28. Ze zien op de camera hoe Nederland in de toekomst eruit zal gaan zien als Denk aan de macht komt. Dat is even slikken voor die twee.

   1. Ni28

    Als ik opnieuw na foto kijk ziek ik een scene uit een SF film zoals The Island. De ogen van Carin en Hugo helemaal emotieloos en het lichaam bevroren. En Kuzu laat ze naar het vogeltje kijken maar wat zien zij? Een vreemde vogel? In de volgende aflevering mogelijk meer…

 7. van Urk

  Als ik zo die foto bekijk lijkt het net of die met dwang gemaakt is. Een grinikkende uberTurk naast twee slaafse blanken waarvan de man zoutloos en de vrouw half verschrikt naar de camera kijken.

 8. Mar

  Met hun manifest Scherp op ouderenzorg zijn deze twee bij alle partijen langsgeweest, geen enkele uitgezonderd.

  1. Sjonnie

   Inderdaad. Mar geeft terecht aan dat ze bij álle partijen langs gaan en geen enkel medium laten liggen om aandacht te krijgen voor hun missie. De redactie van DDS bestaat uit (relatief) jonge knulletjes die over de rug van deze twee helden hun onzinnige haat richting DENK uitventen. In plaats van zich te verdiepen in- en aandacht te schenken aan wat Scherp op ouderen probeert te bereiken zetten ze Hugo Borst en Carin Gaemers in een bijzonder kwaad daglicht. Tim wil graag journalistiek werk gaan verrichten in Den Haag? Laat me niet lachen. Hij begrijpt er werkelijk geen zak van. Als DDS écht om ouderenzorg geeft dan had ze deze twee mensen niet zo laag bij de grond door het slijk gehaald. Voor wie écht wil weten waar deze twee idealisten voor staan verwijs ik graag naar hun website. https://www.scherpopouderenzorg.nl/

   Ze verdienen vele malen meer dan deze misselijkmakende streek waar eenieder met het hart op de goede plek ontzettend boos om wordt.

   1. zomaar

    niks nieuws via de PVV is hier jaren geleden al aandacht aan geschonken , en ik kan zeggen wat deze website laat lezen , leest het als een duplicaat van het geen de PVV al jaren onder de aandacht brengt .

    1. Sjonnie

     Beste zomaar, kunt u me dat duplicaat van de PVV laten zien? Misschien een linkje? Ik kan me niet herinneren dat de PVV een soortgelijk manifest heeft opgesteld maar ik laat me graag door u verrassen en ik zal meteen mijn handtekening onder het manifest zetten. Wat ik erg jammer vindt is dat Hugo Borst en Carin Gaemers hier niet serieus worden genomen. terwijl ze toch echt zonder eigenbelang voor een betere ouderenzorg strijden. Door linkse figuren werden ze in een hoek gezet omdat ze ook met de PVV in gesprek gingen en door DDS/rechts worden ze belachelijk gemaakt omdat ze ook met DENK praten. Dat die eikel van een Kuzu ze misbruikt en trots een foto maakt zal me aan m’n kont roesten. Hugo Borst overigens ook omdat dit alleen maar aandacht voor hun strijd genereerd, en aandacht heeft jun initiatief hard nodig. Ik heb respect voor wat deze twee proberen te bereiken door op alle mogelijke manieren aandacht te vragen voor een zeer groot en groeiend probleem. En dan steekt het mij dat ze bij DDS die wel een grote broek aantrekt als het om allerlei kwesties gaat in de zorg niet de aandacht geeft die ze zouden moeten krijgen. ik neem aan dat ook u dit manifest van harte steunt? Of zit de haat jegens DENK zo diep (in dit geval enkel om een dom fotootje) dat de ouderenzorg dan maar van ondergeschikt belang moet zijn? Ene Wim die Hugo Borst snel dood wenst, ene ikweetwatikwil die ze maar meteen bestempeld als landverraders, ze zien er verlopen uit, gedrogeerd en weet ik wat voor troep ze naar hun hoofd geslingerd krijgen. Maar wat doen Wim en ikweetwatikwil om de ouderenzorg te verbeteren? Op de PVV stemmen waarvan we inmiddels zeker kunnen zijn dat ze niet in de regering terecht zullen komen? Dit soort uitspraken van PVVers heeft me mede doen besluiten niet meer op deze partij te stemmen maar op zoek te gaan naar een alternatief waar nog wel inhoudelijk gekeken wordt naar hoe problemen kunnen worden aangepakt. En ik heb in middels gemerkt dat ook ik dan een berg rotzooi van PVVers over me uitgestort krijg. dat sterkt me echter alleen maar in mijn beslissing. in ieder geval juich ik elk initiatief, ook dit initiatief, toe om ervoor te zorgen dat mijn en uw vader de zorg krijgt die hij nodig heeft. En dat zouden er meer moeten doen in plaats van alles maar meteen op de meeste grove wijze af te fakkelen. Dit is zo ontzettend jammer.

 9. ikweetwatikwil

  Mee eens zomaar. Maar inderdaad, op de foto kijken ze eerder verschrikt dan verrukt. Je zou denken dat borst en co zich in de luren hebben laten leggen door kuzu. Maar dat hadden ze kunnen weten.

 10. ikweetwatikwil

  Sjonnie. Denk bestaat uit landverraders, zetelrovers. Erdoganlovers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.