Eurofiele mafklapper Verhofstadt door het lint: ‘Vijfde colonne van Trumps trawanten ondermijnt de EU!’

De liberale voorman in de EU, Guy Verhofstadt, heeft het weer eens bijzonder bont gemaakt in het Europese Parlement..

Hij ging weer lekker. Guy Verhofstadt dus, de leider van de liberale partijen in het Europese Parlement. Hij voelt zich kennelijk erg op z’n jongeheer getrapt door de overwinning van Donald Trump in de Verenigde Staten, en dus maakte gisteren hij tijdens een spreekbeurt nogmaals in gebrekkig Engels duidelijk dat het echt niet langer kan met de “trawanten” van autocratische leiders als Erdogan, Poetin… en Donald Trump.

Op zich heeft hij met die eerste twee een punt: beide leiders zijn thuis in eigen land echte tirannen die niets liever doen dan journalisten gevangenzetten, de vrijheid van andersdenkenden beëindigen en zichzelf tot eeuwige leiders kronen.

Maar Trump? Trump moet nog beginnen, man. Die is net twee weken geleden gekozen, maar is nog geen dag president geweest. Dat komt pas over twee maanden. Het is echt van de gekken dat Verhofstadt nu al paniek aan het zaaien is over deze man, van wie hij zegt dat hij de “Europese Unie aan het ondermijnen is”. Hoe dan? Trump maakt zich niet bijster druk om de EU, hoor.

Maar Verhofstadt raast lekker door, met de taalbeheersing van een demente drinkeboer. Is deze man dan de grote redder van de Europese Unie? Gaat deze schreeuwlelijk de euroscepsis verdelgen en het geloof in de kracht, macht en pracht van de EU herstellen? Ik zie het niet gebeuren. Ik zie namelijk alleen maar een zielig mannetje dat z’n eigen totale machteloos staat weg te schreeuwen. Als dit de toekomst van Europa is, dan zijn we allemaal nogal de pineut.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Anna

  Die dictator Verhofstadt zit behoorlijk in het nauw.

 2. Sniper666

  Leek wel of-ie een pintje teveel op had…

 3. Ni28

  De establishment kan het niet verkroppen dat Trump gewonnen heeft. Dus begint Verhofstad over de zijn vijfde colonne. Over die andere Vijfde colonne in Europa horen wij hem niet.

  1. Harrie T.

   Mensen die wel blij zijn met de overwinning van Trump hebben een werkelijk probleem.

   1. Wim

    Wat voor probleem dan Harrie?

    1. Wachteres

     @Wim, jouw porbleem is, volgens Simon, dat je niet voor criminele Hillary hebt gestemd.

    2. Harrie T.

     Dat je zo debiel bent Trump als een serieuze politicus te zien. Dan ben je ongeneeslijk in de war.

     1. Kees

      Jammer dat je nog jaren zo negatief zult moeten zijn, triest voor je. Wij maken ondertussen wel lol!

 4. fockingworst

  Verhofstadt is een van de grootste moderne nazi’s van deze tijd .ophitser eerste klas als je europarlement filmpjes af en toe bekijkt.
  Dit soort figuren horen een gesticht.

  1. Harrie T.

   Een nazi die in een gesticht hoort. Dat zet je toch wel aan het denken.

   De worst die dit beweert is vast heel positief over Wilders en Trump.

 5. Ni28

  Deze mensen zijn vooral blij met de verlies van Clinton. En het is de rest die een probleem heeft, het zijn vooral slechte verliezers. En slechte verliezers trekken zich niets aan van democratie en veroordelen iemand die nog niet is begonnen omdat zij bang zijn dat ie het mogelijk goed gaat doen. Die mensen hebben een echte probleem en blijven de andere zieken.

 6. Wim

  Harrie ik wacht nog steeds op wat voor probleem ik heb:

 7. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=j9e_vcSut0A

  Pat Condell verwelkomt de crimineeltjes, waar de EU ook zo gek op is.

  Nederlands ondertiteld.

 8. Floris

  Ook in België, zo weet ik uit gesprekken met vele Vlamingen, wordt Verhofstadt niet voor vol aangezien. Behoudens in politiekcorrecte, eurofiele kringen uiteraard.

  Het is tekenend voor de teloorgang van de Europese politiek dat een dergelijke incompetente MANIAK die niet eens het engels beheerst zo’n functie bekleedt en ook nog eens z’n zakken kan vullen met vetbetaalde “lezingen”.

  In een normale wereld zou zo’n flapdrol vakken staan te vullen bij de Carrefour.

  1. Wachteres

   https://zlj13051967.wordpress.com/2016/02/19/de-islamisering-van-europa-zal-uitmonden-in-burgeroorlog/

   De Islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!

   Verhofstadt heeft niet in de gaten dat we hier niet op zitten te wachten.

   1. Floris

    Verhofstadt heeft keine Ahnung van de islam. Keine blasse Ahnung. Maar dat geldt voor de meeste politici tussen de jaren 60 en nu. Hopelijk staan we op dit moment op een kruispunt en kunnen we over enkele jaren lachen om dit soort politieke pigmeeën.

    Dat ze Europa in groot gevaar hebben gebracht en met name aan het vullen van hun eigen zakken hebben gedacht is evenwel niet iets om over te lachen maar om te bestraffen. Door de rechtbank wel te verstaan. Maar dan wel door echte rechters en geen handlangers van de policoristen.

   2. Wachteres

    “You are very dangerous people indeed.

    Your obsession with creating this euro state means that you’re happy to destroy democracy”`.

    Nige Farage.

   3. Harrie T.

    Mensen die beweren dat Europa islamiseert hebben het geloof in en het contact met de eigen cultuur verloren. Gelukkig ook met de realiteit. Met de feiten heeft deze paranoia niets te maken.

 9. Ome Ga

  Het Grote Kwaad is ook de linkse, van de elites afhankelijke (Soros, Bilderberger enz) media.
  Zoals de NewYork Times, wat heeft die bewust, smerig en achterbaks gefaald zeg. Waardoor aktie van velen die ze zakken zout toesturen.
  Prachtige aktie, er ligt al een ton zout op hun kantoor, en daar weten ze natuurlijk, op arrogante toon geen raad mee:

  “According to /u/njmskr on Reddit, a total number of 105 twenty-five pound bags of salt have been sent, 16 more than was needed to make up the full ton of salt that users hoped to send to the New York Times offices.

  Breitbart reached out to the NYT for comment asking whether or not they had received the bags and if so how many. In an email to Breitbart, New York Times Senior Vice President of Communications, Eileen Murphy neither confirmed nor denied whether or not the salt had been received but did say “If they [the bags of salt] had been received, our practice would be to put them in dumpsters directly in the mailroom.”

  This may come as unfortunate news for the many Reddit users who hoped that the salt would be put to good use, perhaps in a local homeless kitchen, “DEAR NYT, when you get this salt, please donate it to somewhere that needs it, like a homeless hospitality kitchen. Don’t just hoard it or send it back. Do something good with it.” /u/njmskr wrote in his initial Reddit thread.

  Users are continuing to send salt.”

 10. Ome Ga

  Zout in de wonden van dat NYT gajes.
  Wat gaan wij – normale, nog niet gebrainwashte Henk en Ingrid – opsturen naar die smerige vooringenomen NRC, Volkskrant, Trouw, staatsNOS?

  Opties zijn foto’s van Goebbels, varkensbloed of kakkerlakken, stenen (om van overspel betrapte muslima te behandelen), negerzoenen (als troost voor de laatste dagen van Hussein O.), vergane bloemen, je kan het zo gek niet bedenken.

  Het beste is natuurlijk, mails sturen. Die kranten blijven belagen met FEITEN betr. er werkelijk aan de hand is bij de gemiddelde Nederlander.

 11. Wachteres

  Dat die man nog vrij rondloopt, is mij een raadsel.

  Hij had toch minstens in een verzorgingstehuis voor geestelijk minder bedeelden moeten zitten. Net als de rest van de EU-leiders trouwens.

  https://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs

  ‘Who the Hell You Think You Are?’ Nigel Farage throws egg in Eurocrat faces

 12. schnitzel

  Een franse kennis vroeg mij laatst op facebook waar ik woon ? Hij dacht namelijk dat ik in noord korea woonde,.

  Hierbij de tel transcript met de belgske ambassade in den haag.

  http://www.soundclick.com/bands/page_music.cfm?bandID=400558

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.