Filmpje! Knettergekke Piethater probeert PowNed-verslaggever onder auto te duwen

De geweldsliefhebbende tegenstanders van Zwarte Piet kennen geen enkele grens, en deinzen er dan ook zeker niet voor terug om agressie te vertonen wanneer zij dat nodig achten.

De tegenstanders van Zwarte Piet zijn vooral weerloze slachtoffers die niet meer tegen het racisme kunnen. Althans, dat is wat veel mensen ons willen doen geloven, maar niets is minder waar. Hun harde kern bestaat gewoon uit hooligans die niet tellen op één misdaad meer of minder. Neem bijvoorbeeld deze jongen die besluit dat hij een hekel heeft aan het ‘rechtse’ PowNed. Nu is het hebben van een hekel aan een ander natuurlijk niet verboden.

Maar iemand die niet mag proberen van het leven te beroven door hem onder een auto te duwen natuurlijk wel. Toch gaat de Pietenhater voor deze strafbare daad als een auto een filmende jongen met een roze plofkap passeert:

Afgrijselijke beelden, natuurlijk! Maar gelukkig zijn ze ook de reden dat deze idioot nog steeds vastzit. Er is dus gewoon keihard bewijsmateriaal dat hij een journalist heeft geprobeerd te doden of op z’n minst zwaar te verwonden door hem onder een auto te krijgen. Los van de beelden stond de politie een paar meter verderop. Resultaat? De poging tot het slopen van de verslaggever is mislukt, en de agressieve anti-Zwarte Piet-terrorist gaat in de boeien.

Ik zou dus zeggen: gelukkig heeft dit misselijke plannetje gefaald. En gelukkig zit dit heerschap – helaas als één van de weinigen – nu achter de tralies:

“De politie heeft bijna alle in Rotterdam aangehouden tegenstanders van Zwarte Piet weer vrijgelaten. Van de 198 arrestanten zit er nog één vast. Die wordt verdacht van poging tot zware mishandeling.

Hij heeft geprobeerd een verslaggever van PowNed voor een auto te duwen. De verslaggever zou de man herhaaldelijk hebben geprovoceerd.”

Vandaag is ook de intocht van Sinterklaas in Amsterdam. Ik houd van m’n hart vast met alle gestoorde Pietenhaters die weer op vrije voeten zijn. Eén gelukje hebben we wel: deze moordlustige journalistenbeul is er in ieder geval niet bij en mag de intocht van Sinterklaas meemaken van zijn kille politiecel. Net goed!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Vabis

  Lekker slim van die gozer met twee agenten pal achter je, dit toont weer eens helder aan hoe dom links is…..

 2. Sniper666

  Ben geen jurist. Het lijkt me wel een duidelijke poging om de verslaggever schade toe te brengen.

 3. Norman Corinth

  De man werd geprovoceerd door een Pow Ned journalist en duwde die van zich af. Niet duidelijk is dat hij hem onder een auto probeerde te duwen.
  DDS maakt het weer groter dan het is.

  1. van Urk

   Misschien tijd voor een bril beste Norman want die zwarte bak van een Mercedes was zeker niet duidelijk zichtbaar in beeld? tjonge, tjonge!

   1. Norman Corinth

    @ van Urk,

    De confrontatie en de provocatie vond plaats aan de rand van een rijweg waar toevallig een auto voorbij reed. Het is absoluut niet duidelijk, laat staan bewezen, dat het oogmerk was de journalist (als we dit tuig zo mogen noemen) onder de auto wilde duwen en dat lijkt me ook zeer onwaarschijnlijk.

    1. van Urk

     Opvallend dan dat de filmer de auto al spotte alsof zijn voorgevoel al naar voren kwam. Die duw was bewust hard richting de rijbaan en dat tuig zag en hoort die auto uit zijn ooghoek heus wel aankomen.

     1. Norman Corinth

      @ van Urk,

      Laten we de uitspraak van de rechter (als die al in beeld komt) maar even afwachten. Ik sluit uit dat betrokkene een poging tot doodslag ten laste zal worden gelegd.

     2. van Urk

      Elk weldenkend mens snapt toch dat je geen persoon een harde duw mag geven die langs de rand van een rijbaan, spoorweg of waterkant staat, mag geven? Zelfs als deze verslaggever in het ziekenhuis ligt zullen personen als Norman nog durven gaan zeggen dat het zijn eigen schuld was net als de slachtoffers van Charlie Hebdo. Hadden ze maar niet de waarheid open en bloot moeten gaan zeggen of de boel proberen te provoceren toch? En dan nog, om dit soort gevallen, begrijpen zij niet waarom er mensen zijn die op Wilders gaan stemmen en Amerika voor Trump hebben gekozen.

    2. Seneca

     NC
     De pot verwijt de ketel! Voor de duidelijkheid: u beschouwt journalisten als tuig, terwijl u zelf een stinkend links stom, want u bent links, stuk tuig bent.

  2. Sniper666

   @ N.C.

   Bekijk dat filmpje nou eens een paar keer. Die vent met dat mutsje zoekt duidelijk zelf de confrontatie op. Bril op, goed kijken Norma.

  3. Vabis

   Norma tracht zelfs de heldere beelden van een filmpje te ontkennen, de aandoenlijke sufkut.

   1. van Urk

    Beste Vabis, Het blijven beschermen van dit soort zielige minderheden is het motto van onze Norman ook als deze zieligaards blanke mensen voor een auto willen gaan duwen of Zwarte Piet belagen door ze knock out te slaan. Want kennelijk hebben zij daar volgens hem recht toe omdat wij naar tegen ze doen.

    1. Vabis

     Die vent is krankzinnig en in die hoedanigheid gewoon laten zwetsen, geen enkele voorspelling door hem gedaan snijdt hout! Een lachwekkende charlatan is het met het ego van een Zeppelin…..

  4. Timo

   Wat ben jij toch een ongelooflijke blinde sukkel. Irritant kut ventje en ik zou jou met liefde eens een goed pak slaag geven klootzak.

   1. Norman Corinth

    @ Timo,

    Ik geef toe dat Vabis zich hier vaak op een agressieve en weinig beschaafde manier uitdrukt maar ik maak echt bezwaar tegen uw reactie: dreigen met geweld is echt ongepast.

    1. van Urk

     Ha,ha Norman maakt een bezwaar over een bedreiging van zijn eigen hachje! U had beter een bezwaar kunnen gaan maken wat er in dat filmpje is plaatsgevonden hoe een relnicht een verslaggever de rijbaan opduwde dan had u ook niet bang hoeven te zijn voor een pak slaag van de heer Timo.

     1. Norman Corinth

      @ van Urk,

      Ik ben niet bang voor een pak slaag van Timo, hij heeft geen idee wie ik ben en de wonderlijke fantasieen van Vabis zullen hem ook niet helpen.

      Verontrustender is dat u geen bezwaar maakt tegen dit soort bedreigingen. Vindt u een pak slaag wel een goede manier om een discussie te beslechten?

     2. van Urk

      Waarom zou ik bezwaren over iets gaan maken wat je niet als serieus moet gaan nemen? Zoals ik al net schreef, met wat er in dat filmpje plaatsvond, dat is pas serieus en had zelfs verkeerd kunnen gaan aflopen. U stempelt het weer af als een incidentje omdat het om een boze anti-Piet activist ging en waar uw sympathie meer bij ligt dan een verslaggever van een provocerend omroepvereniging. Als het andersom was gebeurt dan was het voor u wel menens en was deze verslaggever wel geschikt voor poging tot doodslag.

   2. Vabis

    Wil je norma zijn adres hebben?

 4. van Urk

  Je vraagt je af of onze samenleving inderdaad er beter van wordt als je zulke agressieve “weerloze slachtoffers” hun zin gaat geven. Dit soort lui zijn de fascisten onder de minderheden die gewoon een hekel aan witte Nederlanders en Nederlandse tradities. Bestaan die? Ja die bestaan er zeker!

 5. DennisEijs

  Goh de verslaggever heeft hem geprovoceerd, mag ik iedereen waarvan ik vind dat zij mij provoceren, voor een auto smijten? Is dat de insteek? Krijgen we straks berichten als, meisje verkracht, maar ze droeg wel een kort rokje? Of geen hoofddoek? Vreemde journalisten lopen er rond.

 6. Anna

  Immigratie en nakomelingen zijn een verrijking voor de Nederlandse maatschappij.Iedere dag niks anders dan angst en ellende veroorzaakt door een kleine minderheid.

 7. jobtepas

  Poging tot doodslag……de #slavenhysterie (Twitter) wordt misdadig.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.