Gestoord: zanger 'Oh Sylvana' bedreigd door boze tokkies

Geen categorienov 22 2016, 19:00
Zanger Rob van Daal heeft verschillende dreigmails ontvangen van mensen die het op zeggen te nemen voor Syvlana Simons.
Rob van Daal is al jaren zanger. Onlangs maakte hij een liedje over ene 'Sylvana.' Hoewel hij beweert dat het helemaal niets te maken heeft met Syvlana Simons denkt de gemiddelde luisteraar daar toch een beetje anders over. Ik ook. De tekst impliceert natuurlijk dat het wel degelijk om haar gaat.
Hoe dan ook, het liedje is verder bepaald niet geniaal. Het is een carnavalsliedje... en daar is alles wel mee gezegd.
Helaas voor Van Daal hebben Sylvana, DENK, en hun vriendjes hem en zijn liedje ondertussen zo gepolariseerd dat hij nu massaal haatmail krijgt van Sylvana-fans. Dat zegt Nikki Jeurninck, zijn echtgenote en manager, in ieder geval tegen BN De Stem, een krant uit Brabant.
De zanger weigert zelf elk commentaar op dit moment, maar Jeurninck wil wel kwijt dat ze hopen dat de boel snel overwaait en dat ze het nummer straks gewoon lekker kunnen zingen bij carnaval. Ik help het ze hopen, maar de Simons-types kennende (ze trollen tegenwoordig ook flink op Twitter en Facebook, waar iedereen die Sylvana's radicale denkbeelden niet omarmt meteen wordt weggezet als racist) acht ik die kans nogal klein. Deze lui zullen niet rusten tot Van Daal het nummer in de prullenbak gooit en voor de goede orde zijn excuses ook nog maar even aanbiedt.
Puur en alleen om Rob en zijn vrouw een hart onder de riem te steken, hier de videoclip van "Oh Sylvana." Zullen we de polonaise doen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten