Goed bezig: 21 fascistische 'anti-fascistische' demonstranten zitten nog steeds vast

Geen categorienov 20 2016, 15:00
Deze mensen mogen wat mij betreft nog veel langer vastzitten.
21 van de 166 demonstranten die gisteren werden opgepakt in Den Haag zitten nog vast. De reden? Hun identiteit is nog steeds niet vastgesteld. Blijkbaar heeft dit links tuig geen id-kaart bij zich en weigert men mee te werken aan het onderzoek.
De langharige hippies werden gisteren opgepakt omdat ze zich -- heel schokkend! -- niet aan de wet hielden. Ze wilden demonstreren tegen 'racisme' en 'protestwetten.' Burgemeester van Den Haag Jozias van Aartsen liet weten dat ze mochten demonstreren, maar dan wel alleen als ze geen gezichtsbedekking droegen. Natuurlijk deden ze dat wel. Daarom werd de betoging verboden en werden zo'n 166 gastjes opgepakt.
De demonstranten noemen zichzelf 'anti-fascisten', maar die term is op zijn minst ironisch. Deze lui zijn namelijk extreem-radicaal en schuwen geweld niet. Zo hadden ze onder meer illegaal vuurwerk bij zich, verfbommen, stokken, en klauwhamers. Blijkbaar moeten we dat als Nederlandse samenleving maar heel normaal vinden. Het tuig zegt zich immers in te zetten voor 'een goed doel,' namelijk een 'racismevrije samenleving.' En waag je daar eens tegen te verzetten. Voor je het weet word je op je bakkes geslagen met een hamer.
Het is de ironie van deze tijd dat mensen die zichzelf 'anti-fascisten' in feite juist de grootse fascisten ter wereld zijn.
Gelukkig is er dus ook goed nieuws: 21 van deze rellers zitten nog steeds vast. Met een beetje mazzel blijven ze in ieder geval tot na het weekend achter slot en grendel zitten. Misschien dat ze daar het één en ander van leren, bijvoorbeeld het hebben van respect voor de autoriteiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten