Goed nieuws! Man die Sylvana wilde ophangen is opgepakt door de politie

Wegwezen met dit soort onbeschofte malloten.

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat Sylvana geen groot fan is van DDS. Ze vindt ons een website die bedreigingen ‘in de kaart speelt’, aldus de bizarre opmerkingen van mevrouw Simons gisteren bij Pauw. Nu ja, ik ben heel benieuwd hoe ze dan dit artikel zal gaan ervaren. Niet voor het eerst gaan we haar namelijk te hulp schieten. Niet omdat we Sylvana Simons nu zo’n aardige vrouw vinden (eerder het tegenovergestelde), maar wel omdat zoiets natuurlijk gewoon niet kan. Je maakt geen filmpjes waarin je dreigt mensen op te hangen door hun hoofden op slachtoffers van de KKK te photoshoppen:

Tot mijn grote vreugde kan ik nu mededelen dat de persoon die verantwoordelijk is voor deze ellende gevonden is, en een proces aan zijn broek heeft hangen:

“De man uit Kudelstaart die een racistisch filmpje heeft gemaakt van Sylvana Simons, wordt vervolgd voor bedreiging. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt.

De man meldde zichzelf gisteren bij de politie en heeft een volledige bekentenis afgelegd. Hij heeft verklaard het filmpje te hebben gemaakt en gepubliceerd. Hij heeft daarbij geen hulp van anderen gehad, aldus het OM.”

Lijkt mij terecht dat deze mafklapper mag uitkijken naar een bezoekje aan de rechtbank. Je kan het oneens zijn met Sylvana, maar haar ophangen en daarbij racistische en moordlustige gebeurtenissen uit het verleden oprakelen? Come on.

Mochten er nog andere mensen zijn in Nederland die overwegen zulke ‘huisvlijt’ in elkaar te draaien om DENK-politica Sylvana te pesten: doe dat dus maar niet. Niet vanwege medelijden met Sylvana, maar vanwege fatsoensnormen. Want zulke foto’s, zulke plaatjes en zulke aanvallen op Sylvana’s huidskleur… dat lijkt me niet wie wij willen zijn als Nederlanders.

Maakt u zich verder maar niet ongerust: wij gaan gewoon door met kritisch schrijven over Sylvana en DENK. En u kunt dat ook doen, mocht u over een vlotte pen beschikken. Maar stel uzelf wel iedere keer de vraag: als Sylvana een autochtone Nederlander was geweest, had ik dan anders gehandeld? Als het antwoord op die vraag ja is, stop dan onmiddellijk waar u mee bezig bent. Dan bent u namelijk racistisch gedrag aan het vertonen. En met een beetje pech eindigt u dan net als de anonieme man uit Kudelstaart voor het hekje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Ali Yas

  Is er trouwens ook maar één persoon voor de rechter geweest, laat staan veroordeeld, vanwege het bedreigen van Wilders?

  Het lijkt me stug dat bovenstaande photoshop veel erger is dan waarvoor Geert moet worden beveiligd. Maar we zullen zien wat de rechter ervan vindt.

  1. Ni28

   Bedreigen van Wilders is toegestaan en een hoop mensen vinden dat zelfs heel prettig idee. In zijn geval heeft ie het zelf op zich geroepen terwijl mevrouw S. in al haar onschuld niet. Wij hadden in het verleden veel krokodillentranen gezien bij de moorden op Fortuyn en van Gogh.

  2. Beukman

   Ali yast:
   “Is er trouwens ook maar één persoon voor de rechter geweest, laat staan veroordeeld, vanwege het bedreigen van Wilders?”

   Grappig dat jij en Ni28 zo kort van memorie zijn. Er zijn diverse mensen veroordeeld voor het bedreigen van Geert. Hier is 1 geval. De rest google je zelf maar:

   http://www.ad.nl/binnenland/alsnog-straf-voor-bedreiging-wilders-in-rap~ab4b9324/

 2. Ni28

  Deze idiote man heeft met zijn fotowerk Kuzu en Ozturk voorzien een levende martelaar. Daar houden de moslims van en dat zullen zij zeker gebruiken om de witte Nederland zwart te maken. De VARA geeft ze al een grote podium.

 3. van Urk

  “Als Sylvana een autochtone Nederlander was geweest, had ik dan anders gehandeld”? Eindelijk een punt waar ik op zat te wachten. Natuurlijk niet! Als Sylvana gewoon een blanke vrouw was geweest met dezelfde uitspraken dan had zij dezelfde kots over haar heen gehad van dezelfde boze Nederlanders. Deze Nederlanders zijn boos omdat ze ergeren aan de hypocrisie van Simons. Het opportunisme druipt gewoon van haar af. Eerst geeft de Nederlandse samenleving haar alle kansen. Ze had een mooie carriere kunnen maken als tv-en radio- presentatrice en zij heeft relaties gehad met rijke mannen. En nu bij de start van haar politieke carriere, is diezelfde samenleving ineens racistisch!? De blanke Nederlanders die haar op tv zagen als een optimistische vrouw en daar van hadden genoten zijn gewoon plotsklaps teleurgesteld geworden met het feit hoe ze werkelijk in elkaar steekt en hoe zij werkelijk over de blanke Nederlander denkt.

  1. Ali Yas

   Over de zwarte Nederlander, tenminste over het mannelijke deel daarvan, denkt ze ook al niet positief. Ik denk dat ze alleen gesteld is op zwarte vrouwen die Sylvana Simons heten.

  2. Beukman

   Urk beweert:

   “Als Sylvana gewoon een blanke vrouw was geweest met dezelfde uitspraken dan had zij dezelfde kots over haar heen gehad van dezelfde boze Nederlanders.”

   Zeker niet. Bewijs: niet één Nederlandse vrouw met dezelfde opvattingen over racisme als Sylvana krijgt dezelfde shit over zich heen. Maar je gaat toch niet beweren dat er geen Nederlandse vrouwen bestaan die er hetzelfde over denken als Sylvana? Kennelijk gelden er dus voor blanke vrouwen andere criteria dan voor Sylvana.

   Overigens moet ik nog zien hoe een “Uitzwaaiactie” op Facebook gestalte had gekregen als een Nederlandse vrouw het doelwit was geweest.

   1. Ali Yas

    Beukman: “niet één Nederlandse vrouw met dezelfde opvattingen over racisme als Sylvana krijgt dezelfde shit over zich heen”

    Zou je dan misschien één van die (politiek actieve) vrouwen willen noemen?

    1. van Urk

     Lodewijk Asscher(dit keer geen vrouw) kreeg ook alle zaken (zelfs racistische) over zich heen toen hij kritiek leverde op de grove manier hoe mensen zich uitdrukken op sociale media.

   2. van Urk

    Ook blanke Nederlanders kunnen gewoon met de dood bedreigd worden beste Beukman. Daar hoef je niet gekleurd voor te wezen en daar zijn genoeg nieuwsberichten over te vinden. Het punt is hoe een zwarte vrouw met zo,n uitmuntende carriere en opgeklommen is tot politicus opeens het idee heeft dat wij racisten zijn of dat zij altijd op een racistische manier is behandelt voor het moment dat ze besloten heeft om met Denk in zee te gaan. Heeft ze door haar minderwaardigheidscomplex nooit beseft dat zij het juist altijd goed gehad heeft met wat ze bereikt heeft of heeft het misschien met het verleden te maken op haar jeugdige leeftijd? Er zijn tekenen van een onzichtbare zwakte bij haar en die verantwoordelijkheid legt ze neer bij anderen alsof zij daar de schuld van zijn. Het zou hetzelfde zijn als u verantwoordelijk wordt gesteld voor bijvoorbeeld iemands lange neus of tenen.

 4. Gustaafff

  Dit walgelijke tokkie-bokkie uit Kudelstaart heeft DENK getrakteerd op het grootste cadeau wat ze konden krijgen. Denke speelde al voortdurend voor niks het slachtoffer, maar nu zijn ze écht het slachtoffer. Helaas voor Simons heeft zij zo vaak gekrijst over racisme, ook als dat er niet was, dat veel nederlanders haar nu niet meer serieus nemen.

  Het is eigenlijk triest.

  1. van Urk

   Beste Gustaaff, Deze heer uit Kudelstaart (waar ligt dat uberhaupt? bij Aalsmeer of zo?) hoorde gewoon in het rijtje thuis van domrechts de tegenhanger van domlinks. Sylvana had als intelligente vrouw nooit voor deze islamitische mafketelpartij moeten gaan kiezen.

   1. Gustaafff

    @van urk, dat ben ik ook roerend met je eens. Het is bizar dat de door velen op dit fora bewonderde vrouw voor een partij kiest met het meest geschifte program ever. De anti-zwarte piet achterban schijnt een LAT-relatie te hebben met de “gediscrimineerde” conservatief-islamitische vleugel.

 5. LieverKipsLeverworst

  Voelt Tim nattigheid?

  1. van Urk

   LieverKipsLeverworst@ Is zijn dak lek dan?

 6. ikweetwatikwil

  Sylvana is degene die er voor heeft gezorgd, dat je nu anders tegen Zwarte mensen aankijkt. Zo van, zal die ook een hekel aan mij hebben? Gelukkig ken ik voldoende Zwarte mensen die zich schamen voor Sylvana. Daar heeft ze in al haar uitspraken zelf voor gezorgd.
  Ik schrijf Zwarte mensen omdat ze die kleur hebben en daar is niets mis mee. Ik ben blank, is ook niets mis mee. We hebben het per slot ook over getinte mensen.
  Als Sylvana een autochtone Nederlander was geweest, had ik dan anders gehandeld ?? Natuurlijk niet. Ze is gewoon een hysterica. denk zet haar er straks uit wegens wangedrag. Heeft ze niet door.

  1. van Urk

   Ikweetwatikwil@ “Sylvana is degene die er voor heeft gezorgd, dat je nu anders tegen Zwarte mensen aankijkt. Zo van, zal die ook een hekel aan mij hebben?” Klinkt mij heel bekend in de oren iets met “minder” of zo. Vele Marokkanen hebben op dat moment dat ook zo gevoeld en begonnen ook op die manier anders tegen autochtone Nederlanders aan te kijken. Wilders en Sylvana met haar Denk hebben aardig wat rond de pot gedraaid wat niet goed is voor onze samenleving.

 7. Harrie T.

  Het is gênant te zien hoe sommige boze blanke mannen in deze draad het racisme tegen Sylvana proberen onder de mat te vegen.
  Nog erger is dat wordt beweerd dat deze trieste en levensgevaarlijke bedreigingen door haar als een groot cadeau worden gezien.
  Gadverdamme wat een smerig racisme spreekt hier uit.

  1. Gustaafff

   @harrie t., o ja, wie dan?

  2. Ali Yas

   Harry denkt dat de loze beschuldiging “racisme” beter werkt naarmate je ‘m vaker uitkraamt.

   1. van Urk

    ” Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je geloven” A.H. Duits politicus 1889-1945

   2. zomaar

    is Kuduz en Sylvana , ook aardig gelukt zonder deze foto’s (filmpje ) , stonden zij nu nog samen in hun hemd , te gillen dat Nederland racistische is .

  3. zomaar

   juist ja Harriet , een heel groot cadeau voor haar en de partij “denk”, maandenlang roepen zij voor de bunnen en in actualiteitenprogramma’s , dat Nederland steeds meer racistische is geworden .

   geen van die achterlijke gladiolen !!, komt er op dat het juist aan hen ligt !!, met hun achterlijke eisen en roeptoeteren .

   tja en dan dat filmpje , ik heb gelezen dat dit was om een carnavalsplaatje (liedje) op te sieren , al geloof ik dat nu ook niet meer , Kudelstaart schurkt tegen A-dam aan , (Uithoorn).

  4. Gustaafff

   @harrie t., jij rukt mijn woorden ook weer volledig uit z’n verband. Het gaat hier om een vrouw die bij elk wissewasje de racismekaart trekt. Met deze walgelijke intimidatie – want laat daar geen twijfel over bestaan, walgelijk – maakt hij haar het slachtoffer van écht racisme. Hij bewijst “haar punt”, waardoor zij de beschikking krijgt over munitie om haar achterban er nog eens extra ervan te overtigen dat ze écht gediscrimineerd wordt.

   1. van Urk

    Even dan nog in kleuter of kroegtaal voordat dhr. Harry T het nog niet snapt: Net als bij een voetbalwedstrijd. Een scheidsrechter die bij elk wissewasje een kaart trekt krijgt ook alle kans voor ogen om alle pijnlijke hoeken van het veld te gaan zien.

   2. Beukman

    Het is gek, maar in de strijd tussen een vrouw en twee miljoen briesende mannen kies ik automatisch partij voor de vrouw.

    1. zomaar

     ik denk dat het half Nederland het is , die niet pikken willen dat zij aan onze tradities komt , en half Nederland ook al zegt zij dit nog zoveel , voelt geen verantwoording wat eeuwen geleden misdaan is ,en worden dat gezeik van haar beu !.

    2. Sniper666

     @ Beukie

     Wat is daar gek aan? Gek is een gek woord voor iets anders. U bent gewoon stapelgek op Sylvana.. Zo is het toch?

    3. Floris

     Dan stel ik voor dat je afreist naar het M-O, Beukman. Daar zijn vele tientallen miljoenen briesende mannen en vele, vele vrouwen die hulp kunnen gebruiken.

     Succes!

  5. Wim

   Och gut daar is spraakwater weer met boze mannen.Is onderbuik gevoelens uit de linkse mode.

 8. toetssteen

  Over mevrouw Simons denk ik hetzelfde als over als een Linda Voortman ten tijde van haar fittie met mevrouw v. Miltenburg.
  Het zou wat raar zijn als men omwille van een kleur iets niet zou mogen benoemen.

  Wat anders dan wat ik schreef, is bedreiging, dat moet door de rechter worden bekeken en afgehandeld.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/20401565/__Academie_positief_over_Wilders-pop__.html

  Tja, deze personen zijn vrijgesproken, dus een handig advocaat zal hier beslist gebruik van maken.
  Maakt niet uit of ik het er mee eens ben, men heeft deze omissie zelf geschapen.

  1. van Urk

   Tsja beste Toetsteen.. Je vraagt je af waarom zoiets wel kan of mag. Alsof het leven van dhr. Geert Wilders geen drol waard is. Maar o wee als hij net als dhr. Fortuyn op straat ligt kijk dan hoe deze schijnheilige linkse kwelgeesten van Wilders hun zakdoeken pakken en overgieten met krokodillentranen.

 9. Beukman

  “Maakt u zich verder maar niet ongerust: wij gaan gewoon door met kritisch schrijven over Sylvana”

  Uiteraard. Sylvana is immers de belangrijkste vrouw van Nederland.

  1. zomaar

   ach dat heeft zij graag , dat zij de belangrijkste vrouw van Nederland is , wat je ook van haar leest of hoort , zij blijft trappen tegen onze tradities en onze leefwijzen , met regelmaat hamert zij op ons (voor haar verderfelijk ) verleden vol slavenhandel en bezetting.

   wat moet je hiermee ?, doen of je het niet hoort of leest , zoals de linkse flapdrol !, of toch uit boosheid wel daarop reageren ?.

   ik denk dat vele Nederlanders ongeacht hun afkomst of kleur , boos reageren op het eenzijdig drammen van haar en haar partij genoten .

   nogmaals en dat mag (moet) gezegd worden dat Isis slavinnen verhandelde in Turkse dorpen , dus over het slaven verleden gesproken moet zij eerst haar partij genoten daarop aanspreken (is immer actueel) , inplaats van onze generatie Nederlanders over het verre verleden .

 10. WWW

  Goede zaak dat deze man is opgepakt. Moet dezelfde straf krijgen als de rappers die Wilders met de dood bedreigden.
  De enige manier waarop je deze anti zwarte piet extremisten kan aanpakken is door precies hetzelfde te doen als zij doen. Tijdens de slavernij herdenking met een fanfare door het Oosterpark lopen en zo demonstreren voor zwarte piet. Hou dit een paar jaar vol en deze personen worden dan vanzelf door hun eigen gemeenschap uitgekotst.

 11. Kodi

  Kijkend naar het plaatje van een hangende hysterica Sylvana concludeer ik: Je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn. Hysterica Sylvana spoort niet.

  1. denktenk

   @ Kodi Bedankt

   Je hoeft geen eikel te zijn, om aan een boom te hangen.
   (Voor mijn One-Liner verzameling)

   https://www.youtube.com/watch?v=D4Ent9qxo-4

 12. Verlazques

  Ik heb dit nooit gezien als bedreiging, eerder als een karikatuur van haarzelf waar ze zelf verantwoordelijk voor was door haar gedrag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.