Held Bontes zegt DENK-landverrader Öztürk nog eens goed de waarheid: “Ga lekker terug naar Turkije!”

Mijn respect voor Louis Bontes heeft een duidelijke +1 gekregen na zijn optreden in de Tweede Kamer vanmiddag, waar hij de vloer aanveegde met Selçuk Öztürk.

De Tweede Kamer debatteerde vanmiddag over Defensie, en VNL-Kamerlid Louis Bontes werd het even te gortig toen DENK-Nederturk Selçuk Öztürk daar gewoon met droge ogen mocht beweren dat Nederland z’n eigen defensie-apparaat maar eens geheel moest ontmantelen. Het was ook hetzelfde DENK die de grootschalige operaties van het Turkse leger tegenover allerlei “Gülenisten” in eigen land goedpraatte, maar Nederland moet af van haar leger.

En dát werd Louis Bontes van VNL net even te gortig. Hij besloot Öztürk dan maar even goed te vertellen waar het op staat: deze man is gewoon een zetbaas van Erdogan. Want Turkije komt natuurlijk het wel goed uit als Europa zich ontwapent. Bontes besloot daarom ook alle registers open te trekken in het debat. Kijk het zelf maar even:

Na diens welverdiende reprimande in ontvangst genomen te hebben, had DENK-gekkie Öztürk nog het lef om Bontes te vragen wie hij dan wel was om vraagtekens te zetten bij de loyaliteit van de voormalige PvdA’er. Nou, Selçuk, dat zullen we vertellen: Louis Bontes is een Nederlands Tweede Kamerlid met een ongemeen grote passie om Nederland te verbeteren. Hij scheurde zich daarvoor zelfs los van de PVV die ook DENK zo enorm verafschuwt.

Dus ‘jij’? Jij? Geen getutoyeer! Voor jou, Selçukje, is het mijnheer Louis Bontes! Deze man heeft meer liefde voor Nederland in z’n kleine teen dan jij in je hele lichaam.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Norman Corinth

  Held Bontes.

  Geestig.

  1. Gustaafff

   Ik ben geen Bontes-fan, maar dit is toch wel geweldig.

   De voorzitter had Ozturk de kamer uit moeten gooien.

 2. Beukman

  Selçuk heeft zich laten kennen. Wie er gelijk heeft, daar is geen zinnig antwoord op te geven, maar als parlementariër heb je je aan gedragscodes te houden. Dit is van een niveautje “Dit is een nepparlement.”

 3. Norman Corinth

  Louis Bontes stapte uit de PVV-fractie toen duidelijk werd dat baas Geert hem niet opnieuw op de kandidatenlijst zou zetten. Om zijn Kamertraktement veilig te stellen begon hij samen met de andere opportunist van Klaveren een eigen fractie. Dat het deze kleine krabbelaars alleen om het behoud van de Kamerzetels te doen is blijkt ook uit hun pogingen een lijsttrekker te vinden die als Bekende Nederlander geacht mag worden voldoende stemmen binnen te hengelen.
  Bontes principieel noemen is een giller. Hij is een kleine neringdoende die bereid is zijn broek te laten zakken als het hem een Kamerzetel oplevert.

  1. Ted

   Wat een topper die Bontes

 4. denktenk

  @Norman Corinth Wat een geloel, Daar gaat het helemaal niet over. Het gaat erover wat voor een onbeschofte hufter die Öztürk is. Daar moet je kommentaar opgeven.

  1. Ni28

   Dat gaat hij niet doen. Zijn doel is om iedereen op de kast te jagen.

 5. Wim

  Niet vergeten deze Turk is door de PVDA in het zadel geholpen.

 6. ikweetwatikwil

  Geen Bonte fan. Maar deze keer petje af voor Bonte.

 7. Ni28

  Dit was een goed moment om Ozturk en Kuzu uit de kamer te sturen. Helaas deed alleen Bontes het wel en niet de voorzitter. Wie bent jij? Echt parlementaire taal op zijn(neder)turks. Zo sprak ooit een Marokkaantje Balkenende toe in een links praatprogramma. Er is hier op het forum vast iemand die het goedpraat en Bontes de schuld geeft en wij weten wie het is. Nu nog de redactie.

  1. Ali Yas

   En het mooiste is: die Turk gaf *weer* geen antwoord op de vraag. Als hij gewoon had gezegd dat Turkije zich net zo goed als Nederland van zijn wapentuig moest ontdoen, was er niets aan de hand geweest. Maar de Turk koos de persoonlijke aanval. Dat zegt eigenlijk genoeg.

 8. denktenk

  Islamitische-Homoknuffellaar?………………………,moet ik nog even over nadenken, kan het nog niet zo goed paatsen………………. Dubbele nationaliteit of moraal?

 9. denktenk

  moet of dubbele moraal zijn.

 10. twain

  Denk-tank
  We,re only in it for the Money
  is hun geheime agenda
  Elke stem op DENK is een stem minder
  voor links
  Win Win voor rechts derhalve
  Komisch duo Kuzu/ Simons gaan nog voor een hoop hilariteit
  zorgen in de tweede kamer!

 11. LieverKipsLeverworst

  Niet om het één of ander, maar we zien hier twee zetelrovers. En deze twee zetelrovers krijgen van ons geld een vorstelijk salaris van ruim een ton per jaar. Voor niets doen. En na 15 maart a.s. krijgen beide heren ik weet niet hoelang wachtgeld, ook van òns geld. Dààr gaat het om. In het bedrijfsleven zouden dit soort figuren allang klant van het UWV zijn. Hier niet, dit kan gewoon. Straks zitten Sylvagina en Farid Azarkan hier ook bij. VAN ÒNS GELD!!!
  Zou er niet een manier kunnen zijn om dit soort branieschoppers gewoon de mond te snoeren en hen het spreekrecht te ontzeggen? Want àls zij “spreken” komt er toch niets zinnigs uit…
  En on-topic: in dit geval Bontes +1.

  1. Joop Sigaar

   @LieverKipsLeverworst ?
   Sluikreclame uit Almelo ?

   1. LieverKipsLeverworst

    Nee, uit Den Haag

 12. LieverKipsLeverworst

  Overigens: de kop spreekt van een landverrader.
  http://www.encyclo.nl/begrip/landverrader:
  Landverrader. Een landverrader is een persoon (of organisatie) die in een bepaalde situatie de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vijand.
  Dus ja, was Östörk maar een landverrader. Maar juist dàt doet hij niet… Hij verheerlijkt Türkistan juist.

 13. Sniper666

  Bontes drukt bij Öztürk even op het goede knopje en meteen laat Öztürk alle beleefdheidsvormen varen. Hoe typerend, zo ken ik ze ook.

 14. nienke

  Ons leger afschaffen zodat Erdogan zo binnen kan wandelen.
  Op de vraag of Erdogan dat ook moet doen geeft dit heerschap geen antwoord en begint met jijen, onbeschoft stuk vreten.

 15. willreespink

  Waarom geven wij nieuwe inwoners van Nederland het recht om er 2 nationaliteiten op na te houden. Ozturk zegt van Nederland te houden!! ik hou erg veel van Frankrijk, maar dat maakt mij niet tot Fransman. Aan wie zal hij loyaal zijn als het er op aan komt?
  Daarom afschaffen die dubbele nationaliteiten.
  Hij heeft een dubbele nationaliteit en kan naar Turkije vluchten als het er op aan komt. Ik heb als autochtone Nederlander maar een nationaliteit. Ik kan niet vluchten.

 16. willreespink

  Louis, hier raak je mijn punt. Ik wil graag dat dubbele nationaliteiten in Nederland onmogelijk worden. Als iemand graag een Nederlands paspoort heeft, moet hij/zij zijn oorspronkelijke paspoort inleveren. Voor mij mag het 20 of 30 jaar duren voor iemand die hier vergunning tot wonen en werken heeft, ook de Nederlandse nationaliteit krijgt.
  Nu weet je niet of er in twist situaties loyaliteit aan de Nederlandse staat en aan de nederlanders is.

  1. Sniper666

   @ willreespink

   100% eens. Laat die Öztürk gauw dat schurken paspoort terug sturen naar Ankara. Dan laat je zien waar je loyaliteit ligt. Ik vind het toch vreemd dat bestuurders 2 paspoorten mogen hebben.

 17. zomaar

  Erdogan op oorlogspad , Trump die geen steun geven wil aan NAVO landen die geen 3% van hun nationaal inkomen spenderen aan verdediging.

  en dan komt die gekke Turk in de slaapkamer zeggen dat , Nederland geheel moet ontwapenen .

  jammer voor Öztürk, dat er een wakker was en hierop fel reageerde .

  afin effen de commotie aangehoord , en ja de moslim duld geen tegenspraak van een in hem ogen ongelovigen .

  waar moet dit naar toe ,met ons?.

  1. Sniper666

   @ zomaar

   Nu ik er nog eens naar kijk, vond ik de kamervoorzitter maar slap. Ze had die Öztürk meteen de klas uit moeten sturen en na moeten laten blijven met strafwerk. 1001 X “Ik moet me in de tweede slaapkamer netjes gedragen.” laten schrijven.

 18. Janalb

  Wat een losers, die Turken, wat een stelletje minkukels, profiteurs en hufters.
  Kunnen Niet eens fatsoenlijk Nederlands en hebben de grootste muil over wat Nederland moet doen en willen geen kwaad woord horen over dat dictatoriale bewind in dat rotland waar ze vandaan komen.
  Weg ermee, ik hoop van harte dat ze geen stemmen genoeg krijgen voor een zetel. Die voorzitser had hem weg moeten sturen.
  Wat een rotzooi hier in NL

 19. J.C.

  Kwam toch even de echte PVV’er weer naar boven bij Bontes.

 20. monach

  Net als Selçuk Öztürk, gedraagt vrijwel elke Nederlandse moslim zich als landverrader, omdat hun loyaliteit bij de islam ligt dat een andere cultuur en rechtssysteem voorschrijft.

 21. Sandra

  Waarom vraagt Bontes Ozturk naar de defensieplannen van Turkije als deze het heeft over de defensieplannen van Nederland? Dat heeft er gewoon niets mee te maken en riekt eigenlijk naar discriminatie. En vervolgens bedient Ozturk zich van straattaal. Het is dieptreurig.

 22. NederNederlander

  oeps die ging op zijn bek nu zijn ware aard naar buiten komt!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.