ISIS dacht ‘leuk’ te zijn en Israël aan te vallen. Nou, dat hebben die jihadistische kneuzen geweten ook!

ISIS bastards
Foto: ISIS-strijders.

Een aanval op de enige ware democratie in het Midden-Oosten? Dat leek ISIS wel wat afgelopen weekend. Maar de vreugde was slechts van korte duur.

Ja, dat was geen bijster handige actie. Terwijl overal in Israël branden woedden, dacht ISIS-clubje Yarmouk ten onrechte dat niemand zou opletten als ze snel Israël zouden aanvallen op de Golan-hoogvlakte. Dit stuk land grenst onder anderen aan Syrië, waar verschillende groeperingen de dienst uitmaken in de grensstreek aan de Syrische kant. Israël vertrouwt het voor geen centimeter, en houdt vanaf observatieposten op bergtoppen nauwlettend in de gaten wat er allemaal beneden gebeurt. Mochten er jihadistische idioten het belachelijke idee krijgen om Israël aan te vallen, nou, dan zijn ze nog niet jarig.

En guess what? Afgelopen weekend had ISIS-brigade Yarmouk dus precies dat domme idee:

“ISIS fighters in Syria attempted to directly attack Israel for the first time, and Israeli fighter jets obliterated the terrorist group.

The extremists opened fire with mortar rounds on an Israeli army patrol near Golan Heights.”

Een Israëlische gevechtspatrouille kwam onder vuur, sloeg direct terug en riep de hulp in van de luchtmacht. Die bombardeerde het voertuig waarin ze reden. Het resultaat van hun suïcidale actie? Alle ISIS-strijders die meededen aan de aanval dood, alle Israëlische soldaten ongedeerd en hun arme auto naar de autohemel gebombardeerd. Jammerrr!

Maar goed, dat krijg je ervan als je Israël aanvalt. Egypte en Syrië hebben het diverse keren geprobeerd in een oorlog tegen de Joodse staat, maar wisten er allebei niet in te slagen het land te verdelgen. En waarom zouden de minkukels van ISIS slagen waar de andere landen falen?

De Israëlische regering was er dan ook snel bij de overwinning op te eisen. Premier Benjamin Netanyahu kraaide de victorie:

“We zijn goed voorbereid bij onze noordgrens en zullen de Islamitische Staat, of andere vijandige elementen, niet toestaan om de oorlog in Syrië te gebruiken om zichzelf te installeren aan onze grenzen.”

En terecht! Israël veilig, knotsgekke jihadisten dood, en de wereld is een veiligere plaats geworden. Hoera!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

12 reacties

 1.   

  In Israël weet men wat zij moeten doen om hun vrijheid te bewaken in tegenstelling tot de EU die de vijand juist helpt. Knettergek! Israël wordt verweten dat zij een stuk land ingenomen hebben maar dat werd een bufferzone tegen de vijand. En als de Israëliërs ergens al zijn dan gaat dat stuk land ook nog bloeien in tegenstelling tot hun vijanden die alleen maar alles kapot maken om daarna weer jaloers op de Israëliërs te kunnen zijn.

  1.   

   Desnoods kan Israël de A-bom inzetten…als zij niets meer te verliezen hebben……Toch raad ik mijn broeders aan om de Palestijnen in Israël buiten de Joodse grenzen te zetten…want zij doen het voorbereidend werk bij elke terreur op Israël, o.a. door Israël deze keer in de brand te steken.

   1.   

    100% mee eens Esther!

    1.   

     @Seneca,

     Dank u wel!

    2.   

     En daar sluit ik me bij aan.

   2.   

    Esther:Dat ze die maar inzetten dan en een parkeerplaats maken van die landen die andere landen altijd mee trekken in n oorlog waar men niets mee te doen heeft.

  2.   

   + 1

 2.   

  http://www.ad.nl/dossier-nieuws/is-heeft-duizenden-plannen-voor-aanslagen-in-het-westen~a32a6c95/

  ‘IS heeft duizenden plannen voor aanslagen in het Westen’

  Terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft duizenden plannen voorbereid voor aanslagen in Europa en andere delen van de westerse wereld. Dat blijkt volgens de Britse generaal-majoor Rupert Jones in Irak uit meer dan 10.000 documenten en digitale gegevens die de geallieerden in handen hebben gekregen.

  En wat gaat de EU hier tegen doen?

  Politiek-correct schreeuwt voortdurend dat Wilders geen oplossingen heeft. Gelukkig hoeven wij ons dankzij de EU en onze eigen ‘elite’ geen zorgen te maken.

  Alhoewel? … Hoe komt de IS ook nog maar in ons mooie Europa? Was/is dat niet mogelijk omdat de EU slechts één oplossing heeft:

  ALLE GRENZEN OPEN!!??

  Dé oplossing om IS alle kansen te geven om hier hun slag/slagen te slaan.

  Nee, met de EU zitten we op het juiste spoor.

 3.   

  Wie Israël niet slaat, wordt niet teruggeslagen.

 4.   

  Werd IS aangesproken in de enige taal die deze minder aanspreekbaren wèl kunnen verstaan? In dat geval: Done the good job! Soms moet je wel eens het stoepje vegen. Want met kopjes thee drinken gaan we het niet redden.

 5.   

  Heb een grote bewondering voor Israël,kon ik dezelfde bewondering voor Nederland maar opbrengen ,maar dat is bezig met zichzelf in de afgrond te storten,al mijn hoop is gevestigd op 17 maart , hoop dat ik mij dan weer wat positiever kan voelen aangaande ons eens zo mooie landje,al zal het nooit meer zo worden als het eens was voor dat de beroerde islam door ons strot geduwd werd.

 6.   

  Israël heeft tenminste karakter. Die snappen tenminste, dat moslims alleen maar luisteren naar de harde hand. De EU heeft alleen maar verstand van theedrinken en boomknuffelen. ISIS is een laf zooitje ongeregeld, die alleen maar ongewapende zwakke mensen durft aan te vallen. Dat is ook de reden, dat er zoveel Mocro,s bij ISIS zitten… is ook een laf volk, zonder ruggengraat. Ik hoop, dat die lozers van ISIS massaal proberen Israël aan te vallen, dan zijn we snel van die debielen af. De joden weten wel hoe ze met terroristen om moeten gaan.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!