Kansenparels uit Midden-Oosten komen in opstand in Bulgaars vluchtelingenkamp: politie moet fors ingrijpen

De cultuurverrijkers uit met name Afghanistan vinden blijkbaar dat ze niet goed genoeg behandeld worden. En dus gingen ze helemaal los.

Ik zal nooit begrijpen hoe dit soort ‘vluchtelingen’ denken. Als je naar Europa komt, terwijl je weet dat ze je daar helemaal niet willen hebben, gedraag je je toch juist extra goed? Je wilt dan toch laten zien dat mensen het bij het verkeerde eind hebben; dat jij en je landgenoten juist wel een verrijking zijn voor Europese landen?

Blijkbaar komt die gedachte niet eens op bij veel Midden-Oosterse kansenparels:

De politie heeft meer dan 200 mensen gearresteerd tijdens een opstand in het grootste vluchtelingenkamp van Bulgarije, waar 3000 mensen wonen. Bij de actie werden waterkanonnen ingezet en er werd geschoten met rubberen kogels om de rust te herstellen. Er raakten 14 agenten gewond. Of er ook vluchtelingen gewond zijn geraakt is nog niet bekend.

Dit is echt ongelooflijk. Je wordt zogenaamd in eigen land vervolgd. Daarom vlucht je naar Europa. En wat doe je als je daar eenmaal bent? Juist: dan schop je de grootst mogelijke rotzooi en sla je meer dan een dozijn politieagenten van het gastland letterlijk het ziekenhuis in.

Zijn deze ‘vluchtelingen’ wel goed bij hun hoofd? Of is dit die fantastisch mooie culturele verrijking waar links het al jaren over heeft?

Misschien dat dit soort relgedrag normaal is in de onderontwikkelde landen waar deze figuren vandaan komen, maar hier is dat niet het geval. Wat mij betreft past er maar één reactie op deze wandaden: allemaal, stuk voor stuk, op transport naar het Midden-Oosten zetten. Weg ermee.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Peter Selie

  ZEMBLA – UNDERCOVER IN DE DEENSE MOSKEE

  http://vara.nl/media/367031

 2. Peter Selie

  Integratie zat? Marokkanen zat? Kijk dit maar!

  https://youtu.be/DJJGn_nVp1c

  1. Ni28

   Woorden, woorden, woorden en Nederland is intussen aan het verdwijnen. Dat is de werkelijke misoogst.

 3. Vabis

  Het gaat tijd worden voor een frisse rechtse wind in West Europa waarbij dit continent flink wordt opgeschoond van dit ongedierte.

  1. Gustaafff

   “…opgeschoond van dit ongedierte.”

   @Vabis, we hebben het hier over mensen. Niet over dieren of beesten.

   1. Vabis

    Voordat ik dat geteisem mensen ga noemen dienen zij zich wel overeenkomstig te gedragen, tot aan die tijd blijf ik het gewoon ongedierte vinden, en wat jij of iemand anders daarvan vindt boeit mij totaal niet.

    1. Gustaafff

     Een ieder die zich gedraagt is een mens, maar een ieder die zich misdraagt (“geteisem”) is evenwel een mens. Jouw medemens.

     Helaas hebben sommige mensen nog niet begrepen dat je niet beter of superieur bent aan een ander mens of ras.

     Het is triest.

     1. Vabis

      Door dat politiek correcte gelul van jou en anderen bevinden wij ons in deze situatie, maar dit wil maar niet tot jullie doordringen! Flikker toch op man met het beschermen van dit tuig.

     2. Gustaafff

      @vabis, ik bescherm niemand. Ik concludeer dat ieder mens gelijk is. Niemand is “ongedierte” zoals jij dat stelt. Daarom hebben we ook een rechtsstaat. Denk je echt dat jij of ik ook maar één haar beter zijn dan “dat geteisem”?

      Dan ben je blind voor de realiteit.

      Plak me ook geen labeltje van politiek-correct op.

     3. Vabis

      “Plak me ook geen labeltje van politiek-correct op.”

      Gedraag je dan ook als zodanig!

     4. Gustaafff

      Je hoeft niet politiek-correct te zijn om een ander erop te wijzen dat iedereen menselijk is.

      Geert Wilders heeft anderen nooit als “ongedierte” beschouwd. Althans, zo heeft hij dat nooit gezegd. Politiek-correct noemen kun je hem niet.

      Ik stem overigens geen PVV.

     5. Vabis

      Tuurlijk, figuren als ‘Dutroux’ zijn ook menselijk, verder alles goed met je?

     6. Gustaafff

      @vabis, waar jij opeens Dutroux vandaan haalt, is me een raadsel. Het gaat hier over gelukszoekers of vluchtelingen, die jij als ongedierte bestempelde.

      Dutroux deed dit juist, omdat hij een mens was. Een mens zit immers vol vuiligheid.

      En hij was een Europeaan.

     7. Vabis

      Ik zet Dutroux dan ook tussen aanhalingstekens om als voorbeeld te dienen, net zo min als dat stuk ongedierte menselijk is zijn de misdragend en zich vluchteling noemend ongedierte waar ik het eerder over had geen mensen, wanneer je ook maar iets van menselijkheid in je flikker hebt dan gedraag je je ook als zodanig en ben je dankbaar voor de aangeboden hulp, dat jij dit niet snapt ligt toch echt aan jou en je politieke correctheid die in je is gestampt!

     8. Gustaafff

      @vabis,

      Ik ben niet politiek-correct, ik ben ruimdenkend. Blijkbaar kun jij ook geen discussie voeren zonder een ander zoveel als mogelijk te beschimpen.

      Blijf ze vooral ongedierte noemen. Dat is jouw mening. Ik zie ze als mijn medemens die zich misdraagt – en straf verdient. Dat is niet politiek-correct, niet links of rechts. Maar logisch.

    2. Peter Selie

     Ach beste Vabis laat je toch niet uit je tent lokken door zo’n misselijkmakende randdebiel en linkse dweep-fanaat die lekker veilig achter zijn schermpje een ander elke keer de maat neemt. Cognitieve dissonantie ontstaat wanneer “hij” het goede gevoel in het hoofd verliest, wat ontstaat bij kennisname van feiten of meningen van andere reguurders die strijdig zijn met zijn eigen narcistische, pathologische overtuiging of mening.

     1. Gustaafff

      @peter selie,

      “meningen van andere reguurders die strijdig zijn met zijn eigen narcistische, pathologische overtuiging of mening.”

      Door je naaste ongedierte te noemen impliceer je dat je zelf superieur bent aan hem of haar. Dát is buitengewoon narcistisch.

      “zo’n misselijkmakende randdebiel en linkse dweep-fanaat die…”

      Peter Selie verlaagt zich weer tot het allerlaagste niveau: iemand uitschelden. Triest hoor.

     2. Peter Selie

      Inreisverbod voor moslims: Trump´s staf werkt er al aan
      (Vertaling: E.J. Bron)

      In de verkiezingsstrijd had de inmiddels gekozen nieuwe man in het Witte Huis, Donald Trump, o.a. met de eis naar een inreisverbod voor moslims voor krantenkoppen gezorgd. Na de verkiezing verdween deze eis toen van de internetsite van Trump´. Nu staat ze echter weer op de agenda: de toekomstige stafchef in het Witte Huis, Reince Priebus, liet doorschemeren dat er al gewerkt zou worden aan een inreisverbod voor moslims. Hij zou “niet van tevoren” uitsluiten.

      “Ik denk dat wat we zullen proberen, is te zeggen dat er enkele mensen zijn – zeker niet alle – die geradicaliseerd zijn. En er zijn mensen die wij het moeten verhinderen het land binnen te komen”, citeerden Amerikaanse media de toekomstige stafchef. En verder: “Trump´s standpunt komt overeen met de wetsvoorstellen in de Senaat en het congres. Daarin staat: als u uit een regio in de wereld de VS wilt binnenkomen waar terroristen leven of terroristen getraind worden, dan is dat niet mogelijk totdat er een beter controlesysteem bestaat.”

      Het Amerikaanse Homeland Security ministerie noemt in dit verband op dit moment Syrië, Soedan en Iran als landen die in het verleden terroristen ondersteund hebben.

      Intussen sijpelde door, dat de voormalige White-House-Fellow Kris Kobach uit Kansas, die behoort tot het toekomstige adviesteam van Trump, al werkt aan een wetsontwerp voor een inreisverbod voor burgers uit bepaalde landen en regio´s. “Trump en het ministerie van Homeland Security zijn hiermee begonnen, zodat we nu een volledige doorstart kunnen maken”, zei Kobach tegen de “Huffington Post”. Om welke landen het precies zal gaan, is nog niet duidelijk.

      Bron:
      http://zuerst.de

    3. Wachteres

     En Gustaafff vindt dat wij gewelddadige figr-uren, omdat zij ook mens zijn, maar binnen moeten laten? Net als verkrachters, die vrouwen minachten??

     1. Gustaafff

      En @wachteres betitelt alle vluchtelingen weer als verkrachters en terroristen. Je bent nochthans niet zo diep gezonken als Vabis; die noemt hen ongedierte.

     2. Wachteres

      ALLE VLUCHTELINGEN? JE KLETST UIT JE NEK!

      Ik heb het over gewelddadige vluchtelingen die moeten worden teruggestuurd.

      Je bent een politiekcorrecte kwaadaardige roddelaar.

     3. Gustaafff

      @wachteres,

      En ik ben het zat dat men mij voortdurend labelt als domrechts, politiek-correct, links of centrumrechts. Hou daar nou eens een keer mee op.

      Als u gewelddadige vluchtelingen terug wilt sturen naar Syrië is dat uw goed recht. Ik stuur ze liever naar de gevangenis. Daar zijn ze tenminste veilig.

     4. Wachteres

      Dan worden de gevangenissen overvol Guus en nadien komen ze weer in de maatschappij.

      Moeten wij gewelddadig tuig uit het Midden-Oosten of uit Afrika binnenhalen dat een groot gevaar voor onze kinderen en kleinkinderen en voor onze hele maatschappij vormt?

      Zie je zelf niet in hoe verknipt jouw denken is?

      En voor jouw informatie: Maar hooguit 13% is oorlogsslachtoffer.

      De rest zijn gelukszoekers.

     5. Gustaafff

      @wachteres,

      “En voor jouw informatie: Maar hooguit 13% is oorlogsslachtoffer.”

      We hebben het hier niet over getallen, we hebben het over mensen. Ja, echte gelukszoekers moet je weren. Maar behalve de oorlogsslachtoffers: hoeveel mensen zitten er tussen met een ander geloof dan het islamitische en daar geen leven hebben? Hoeveel mensen die geen eten en drinken hebben door de corrupte “regeringen”? Sturen we straks geen mensen terug die gevaar lopen het land van herkomst?

      Wat betreft criminele asielzoekers: wat mij part stoppen we die in nederlandse gevangenissen. Nee, ik zie liever mensen vertrekken wier loyaliteit bij een ander land ligt dan bij het onze – denk aan figuren als Kuzu. We moeten absolute loyaliteit verwachten aan onze koning, ons koninkrijk en vaderland. Hebben ze die als ze hier willen komen wonen? Prima. Heb je die niet? Dan ga je maar weg.

     6. Wachteres

      Als maar 13% oorlogsslachtoffers zijn dan wordt de rest dus niet geweerd. Dat is juist het probleem. Ze mogen allemaal – IS-aanhangers of niet – binnenkomen en worden niet of nauwelijks teruggestuurd.

      Denk eens logisch. Wat zal er gebeuren als er zich [honderd]duizenden gewelddadige figuren in de EU bevinden, die allemaal ook nog vinden dat de sharia hier gevestigd moet worden. Dat wordt oorlog, net als in het Midden-Oosten en nu al in Griekenland en in Italië. Dat zijn allemaal zogenaamde ‘vluchtelingen’. En hun geweld komt echt niet vanuit oorlogsfrustraties, maar vanuit het besef dat zij zich niets van onze regels aan hoeven te trekken.

      http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/radicale-moslim-blijkt-loverboy/ar-AAkK0hJ?li=BBoPOOe&ocid=ASUDHP

     7. Vabis

      ” Wat betreft criminele asielzoekers: wat mij part stoppen we die in nederlandse gevangenissen.”

      En wie gaat betalen voor dat ongedierte, jij en de jouwen, of dienen verstandige mensen dit maar te doen via de belasting?

     8. Gustaafff

      @wachteres, ik heb nooit ontkend dat de islamisering in Europa een probleem is. Sterker nog: ik acht het een zorgwekkend monsterprobleem. Maar ik vind dat je dit niet oplost door vervolging en sluiten van grenzen. Het is van belang dat we onze rug recht houden als zij EU proberen te islamiseren. Beperk moskeeënbouw, schop DENK uit de Tweede Kamer en hou Zwarte Piet zwart, betere integratie, regel opvang in de regio. Als je het zo indamt, groeit de ideologie niet zo gemakkelijk uit.

      @vabis, dezelfde mensen als die het verblijf van de poldermoffioso’s betalen.

 4. Gustaafff

  “Misschien dat dit soort relgedrag normaal is in de onderontwikkelde landen waar deze figuren vandaan komen, maar hier is dat niet het geval.”

  In Nederland zijn hooligans aan de orde van de dag, krijgen mensen vakken toegewezen bij een sinterklaasfeest om met spandoeken te krijsen, kunnen types als Jeffrey A. ongestoord knokken met de politie waarvoor ze nog niet eens een taakstrafje krijgen, schreeuwen extreemrechtse figuren bij azc’s; gooien met vuurwerk naar getraumatiseerde oorlogsslachtoffers en kan men bij een raadsvergadering de hitlergroet uitbrengen.

  Wanneer gaan we nou eens bij onszelf beginnen?

  Dat is wel mijn motto.

 5. Ni28

  Deze vluchtelingen gedragen zich als bezetters, zij denken alleen aan zichzelf. De status van een politieke vluchteling is helemaal vernield door deze mensen. Normaal gesproken zit ik vol medelijden maar in deze crisis heb ik nog niets gevoeld wat daar op lijkt. Hoe zou dat komen?

 6. Geah

  Door hun eeuwenlange inteelt blijven het halve apen….Je ziet het:veel iedere moslims in vluchtelingenkampen en gewoon in de straten…vertonen hetzelfde gedrag in geweld, terreur en aanslagen…

 7. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=nvg2pY-A7FM

  Politiekcorrecten die vinden dat dergelijk gewelddadig tuig, dat minachting heeft voor onze cultuur, hier wel bij duizenden mogen komen, omdat wij hooligans hebben, zijn geestelijk gestoord.

  Zo mogen er ook duizenden figuren komen die vinden dat zij vrouwen ongestraft mogen verkrachten, omdat er bij ons ook wel verkrachters zijn.

  Het denken van politiekcorrect is totaal verknipt geworden.

  1. Wachteres

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3969884/Wild-baying-mob-30-schoolchildren-caught-camera-attacking-two-police-officers-wrestle-one-floor-repeatedly-stamp-head.html

   Wild baying mob of 30 schoolchildren are caught on camera attacking two police officers as they wrestle one to floor and repeatedly stamp his head

   A group of 30 children gathered to watch two girls fight in south London
   Most of the children in New Cross were still wearing their school uniform
   They then attacked two officers and kicked one of them on the ground
   The Metropolitan Police is appealing for witnesses and video footage

 8. Wachteres

  http://vladtepesblog.com/2016/11/24/italy-torino-turin-at-the-mercy-of-refugees-molotov-cocktails-and-street-skirmishes/

  Italy: Torino (Turin) at the mercy of refugees: Molotov cocktails and street skirmishes

  Idem oorlog in Italië. plus video.

  Ach het zijn er maar een paar en allemaal zieluge lsachtoffers.

 9. denktenk

  Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen.

  https://www.youtube.com/watch?v=WJQKpWpNPPs

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.