Krankzinnig: aap trekt hoofddoek van moslima af, haar stam vermoordt de aap en eigenaren

Inmiddels zijn in een rel die begon met een aap die een hoofddoekje aftrok al zestien mensen om het leven gekomen.

Alsof ze in Libië – dat sinds het vertrek van leider Khadaffi één grote puinhoop is – nog niet genoeg problemen hadden, werd er van de week een nieuw volledig onnodig probleem bijgemaakt. In de stad Sabha trok een groep schoolmeisjes door een winkelstraat, waar ook een winkelier en zijn aap woonden. De aap zag kennelijk z’n kans schoon om even uit de winkel te ontsnappen, en wist op de meisjes af te lopen. Ondeugend als die beesten zijn, trok de aap ook het hoofddoek van één van de meisjes af.

Los van wat men verder moge vinden over hoofddoekjes: apen doen zoals apen doen. Het zijn dieren: weten zij veel van religieuze gebruiken. Nou, dat was geen excuus voor de stam waartoe het meisje kennelijk behoorde: die wilden bloed zien. En zo geschiedde…

“De aap, die toebehoorde aan een winkelier van de Gaddadfa-groep, heeft volgens berichten een zwerm schoolmeisjes die voorbijliepen aagevallen. Het duur heeft schijnbaar een hoofddoek van één van de meisjes afgerukt, waardoor de Awlad Suleiman-stam wraak naam door drie mensen en de aap te doden.”

Bizar? Het wordt nog erger:

Een plaatselijke bewonder zegt: “Er was een escalatie op de tweede en de derde dag door gebruik van tanks, mortieren en andere zware wapens. Er zijn nog steeds sporadisch schermutselingen en het leven is volledig stilgezet op de plekken waar er gevochten wordt.”

Bizar: de stad Sabha is dus in een oorlogsveld veranderd, en dat allemaal vanwege één aap die volkomen normaal apengedrag heeft vertoond. Daar moet kennelijk bloed voor vloeien, en dan niet alleen van het arme dier zelf. De mensen van Gaddadfa en Awlad Suleiman zijn allebei gewapende islamitische facties die de orde proberen te bewaken sinds Libië in chaos ontaardde. Maar belangrijker dan de Libiërs beschermen is kennelijk het voeren van een afschuwelijke mini-jihad vanwege één aap en één hoofddoek. Ja: deze mensen zijn dus écht krankzinnig tot in het diepste van hun botten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Seneca

  Ziedaar, de ‘verlichte’ islam kultuur. Binnenkort ook bij ons schering en inslag…

  1. Probleemhoezo

   Klopt als Wilders aan de macht komt daar heb je helemaal gelijk in.

   1. Gratjeb

    Wat betreft de islam heeft Wilders volkomen gelijk , walgelijke sekte, weg ermee, maar je hebt gelijk dat ons land in ellende wordt gestort als hij aan de macht komt, maar dat komt dan door zijn belachelijke linkser dan de sp partijprogramma

 2. Sniper666

  HET bewijs dat de islam een absurde doctrine is en hier niet past. Verbieden die hap.

 3. Mark68

  Dat gaat hier ook gebeuren is nog maar een kwestie van tijd als we niet ingrijpen. In Oostenrijk zijn ze al op de goede weg.

 4. Wachteres

  Dergelijke primitivo’s krijgen we hier bij duizenden. Voormiddeleeuwse opvattingen, maar ze voelen zich wel superieur. Geloof maar niet dat er enige aanpassing komt aan onze vrije westerse samenleving.

  En de EU en politiekcorrect zagen dat het goed was.

  Helaas voelen zij zich niet verantwoordelijk.

 5. Gustaafff

  Doorgedraaide idioten.

  1. Wim

   Doorgedraaide Islamieten

 6. Ni28

  Die winkelier heeft het de aap geleerd en hij is bevriend met Wilders.

  1. Sniper666

   @ Ni28

   Volgens de DENKfout leer moet de aap een racist zijn.

 7. Sarko

  Religie maakt meer kapot dan je denkt..
  1.De visie van de SGP op de doodstraf berust op wat de Bijbel zegt over de roeping, die de overheid heeft tot herstel van het geschonden recht. De mens is geschapen naar het beeld van God. Vanuit dit vertrekpunt – de hoge waardigheid van de mens als beelddrager van God – volgt dat de overheid (rechter) gerechtigd is om bij ernstige levensdelicten de doodstraf toe te passen.
  2.AIDS is een wereldwijd probleem. Wie echt wil helpen zal ook aandacht moeten vragen voor onthouding vóór het huwelijk en trouw bínnen het huwelijk
  3.Een autoloze zondag – en dan niet slechts één of slechts enkele keren per jaar! – past hier heel goed bij. Dit geldt overigens ook voor het openbaar vervoer en het vliegverkeer; ook trein, bus en tram mogen wat de SGP betreft op zondag worden stilgelegd. En Schiphol gesloten.
  4.De bescherming van het leven moet ook voor ongeborenen in de Grondwet worden vastgelegd.
  5.Het leven van embryo’s is beschermwaardig. Met dit leven mag niet worden geknutseld. Voor stamcelonderzoek mogen alleen volwassen stamcellen gebruikt worden. Dit onderzoek moet door de overheid worden gestimuleerd. De overheid trekt geen geld uit voor embryonaal stamcelonderzoek.
  6Het huwelijk is een verbond voor het leven
  Enz.
  Religie maakt je geestelijk gehandicapt, zie o.a islam en onze pepermuntj zuigers (nee over kleine jongentjes zeg ik niks)

  1. van Urk

   Beste Sarko ,Met de autoloze zondag en de doodstraf heb ik zelf ook mijn bedenkingen. Maar met die overige punten daar is eigenlijk niks mis mee. U gaat mij niet vertellen dat de manier zoals u het wilt en ziet geen problemen kent. AIDS komt niet zomaar uit de lucht vallen en wie tegen de doodstraf is zou ook geen jong leven willen gaan vernietigen. Abortus mag je in ons land plegen tot max.23 weken. Zo ziet een echte mens uit van 12 weken : http://www.christipedia.nl@api//deki/files/331/=foetus_12_weken_hand_Donna_Lee.jpg

 8. nienke

  Totaal krankzinnig, een aap die niets begrijpt van zo’n stuk vod wordt vermoord.
  Deze mensen en hun ideologie worden met de dag gevaarlijker, je moet je voorstellen dat een klein kind per ongeluk de hoofddoek van zo’n meisje eraf trekt wordt deze dan ook dood geschoten plus de fam.
  Ze zijn gek, echt krankzinnig.

 9. Floris

  En toch, beste mensen, bestaan er nog steeds cultuurrelativisten.

  Echt waar!

 10. Floris

  Citaat: http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1677666/2007/12/14/Koran-grossiert-in-hel-en-verdoemenis.dhtml

  “Juist is dat het word ’hel’ in het joodse deel van de Bijbel (het Oude Testament) niet voorkomt en in het christelijke (het Nieuwe Testament) slechts tien maal (waarvan niet alle in dreigende zin). In de Koran wordt echter op talloze plaatsen gedreigd met de hel, niet alleen in de vele tientallen passages waar het woord hel voorkomt, maar ook op vele andere met woorden als hellestraf, helse pijn en dergelijke. Als men ook op die afgeleide woorden zoekt, geeft de website uiteindelijk wel juiste informatie betreffende de Koran. En inderdaad weet ieder die de Koran ook maar een beetje kent, hoe vaak daar met deze ultieme vorm van fysiek geweld – verbrand worden – gedreigd wordt aan het adres van ’ongelovigen’, degenen die niet willen geloven dat Mohammed inderdaad Gods ultieme gezant was.

  Kan een geloof dat gebaseerd is op zulke intimidatie zich daarvan losmaken in de omgang met andersdenkenden?
  ——————————————————————–
  Het antwoord is NEE.

 11. Pieter2

  “Het duur heeft schijnbaar een hoofddoek van één van de meisjes afgerukt”

  Wederom typo’s. Fijne Kerst verder :>

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.