Lachwekkende Kuzu doet in nieuwe vlog net alsof hij op en top Nederlands is, en eet boterham met kaas

De nieuwe vlog van Tunahan Kuzu bestaat vooral uit, nou ja, het wegstouwen van allerlei voedsel.

Zoals inmiddels bekend heeft DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu een bijbaantje genomen. Nee, dan bedoel ik niet als spindoctor van Erdogan. Kuzu is namelijk een treitervlogger geworden, en toont ons nu elke week zijn kunsten op een eigen YouTube-kanaal. De oogst tot dusverre: blanke aanhangers pesten, een bedevaartsoord voor Nederturken aanleggen en een lekker potje voetballen terwijl er eigenlijk gewerkt moet worden.

En vandaag kan daar aan worden toegevoegd: aan de kijkers van Nederland toch bewijzen dat je écht een Nederland is door voor het oog van de camera een heuse boterham met kaas op te eten. Nederlandser dan dat kan het haast niet.. toch?

Toch wel dus. Bijna gelukt hoor, Tunahan! We geloven bij-na dat je in de Tweede Kamer zit om de belangen van Nederland te behartigen, en niet die van (ik noem maar een zijstraat) de Turkse alleenheerser Recep Tayyip Erdogan. Nog even een paar keer video’s maken waarop te zien is hoe je hagelslag, frikandellen en bitterballen wegwerkt.. en dan nemen we het van je aan!

Bijna net zo hilarisch als Kuzu die zich tegoed doet aan een bammetje met kaas, is partijgenoot Farid Azarkan. Bij gebrek aan iets zinnigs om te zeggen vreet de kandidaat-parlementariër zich helemaal te barsten aan oliebollen:

Tja. Het lijkt erop dat de gasten van DENK heel goed zijn in dingen eten. We zullen het maar een oefening noemen, want het afschaffen en inperken van de Nederlandse cultuur staat nu eenmaal op het DENK-menu dat vanaf 15 maart 2017 verkrijgbaar is in de restaurant van de Tweede Kamer…

Bon appétit!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. van Urk

  Ook een politici van Denk moet eerst zijn buikje vol eten zodat hij weer genoeg brandstof heeft om verder te gaan met het uitkramen van onzin aan het volk.

 2. Sniper666

  Ach ze eten toch braaf? Wat is daar nou mis mee..

 3. NederNederlander

  wat een zielige vertoning
  komt tie met zijn broodje aap verhaal!!

  https://www.facebook.com/jbOppositie/videos/569248723265579/

 4. Ali Yas

  Slechts 10% van het in Nederland gegeten brood is wit.

  1. van Urk

   Scherp gezien Ali Yas. Wij blanke Nederlanders eten liever alles op wat er gekleurd uit ziet!

  2. Beukman

   De echte traditionele Hollander eet op zondag witbrood.

   1. cmsuijkerbuijk

    Hollanders wel. De overige Nederlanders niet! Die brengen koffiekoeken, Brabantse worstebroodjes, croissants en andere lekkernijen op tafel!

    1. Beukman

     @Suijkerbuijk
     Ook ’s ochtends bij het ontbijt, vóór het ter kerke gaan?

     1. cmsuijkerbuijk

      Onzin!

   2. van Urk

    Maar dan wel met veel vezels zoals het witte kinderbrood van Super de Boer. Of heeft u ze liever van Kootje?

    1. Beukman

     @Urk
     Het is wat moeilijk te zien wat voor witbrood Kuzu precies vasthoudt. Maar het zal toch niet van de vezeltjes afhangen of hij een Hollander is of niet?
     Overigens vind ik dat Kuzu in zijn doen en laten vaak iets typisch ouderwets Nederlands heeft. Dit uit zich mede in zijn zorgvuldige taalgebruik. Veel autochtonen kunnen daar een punt aan zuigen.

     1. Seneca

      Klopt wat u zegt. Vreemdelingen, die een zeer lange tijd in NL wonen, spreken over het algemeen beter Nederlands dan de autochtone Nederlander. Heeft u zijn Turks al gehoord? Dat is even slecht als een Nederlands sprekende autochtoon.

    2. Sarko

     Echt waar, bestaat Super de Boer nog op de biblebelt ? 🙂

 5. CJD

  Pijnlijk genant!

 6. Ali Yas

  Kuzu denkt misschien zelf dat hij zich als echte Nederlander kwalificeert door te laten zien hoe hij Nederlandse gerechten waardeert. Maar hoeveel Nederlanders zouden van deze demonstratie onder de indruk zijn? En nog een andere retorische vraag: zou het niet veel indrukwekkender zijn als hij publiekelijk afstand nam van de would-be dictator Erdogan? We willen niet dat hij ons broodje kaas opeet, we willen dat hij zijn liefde voor dit volk toont. DIT volk.

 7. Sandra

  Nu nog een haring!

 8. Seneca

  Een boterham met ham of zure zult had mij meer aangesproken…

 9. Sniper666

  Misschien een verlanglijst indienen bij Denkfout waarop echt Nederlandse producten die Kuzu vervolgens smakelijk naar binnen werkt?

 10. LieverKipsLeverworst

  Ik snap nog steeds niet waarom DDS aandacht en tijd besteed aan de psychiatrische patiënten van denk. Doe dit nou niet Tim. Je moet ze juist negeren (let op de klèmtóón).

 11. Koos_Koets

  Een aap die een oliebol eet wordt daardoor nog geen Hollander. Ik vind de poging wel heel aandoenlijk.

 12. Mar

  Aha, nu weet ik waarom ik hier afwijkend ben.

  Ik lust geen boterham met kaas. Melk drink ik ook niet.

 13. J.C.

  Een echte Nederlander wijst volmondig het dictatoriale gedrag van Erdogan af…………..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.