Linkse media bereiken dieptepunt: "Brexit-kiezers trekken minder vaak schone onderbroek aan"

Geen categorienov 25 2016, 14:24
Het "prestigieuze" Politico Europe heeft een nieuwe manier gevonden om rechtse kiezers te demoniseren, maar maakt vooral zichzelf belachelijk.
De media kunnen maar niet ophouden met het demoniseren van rechtse mensen. De voorbeelden zijn talrijk: alle PVV-stemmers worden weggezet als tokkies, Amerikanen die op Trump hebben gestemd zijn zogenaamd allemaal racisten en voorstanders van Zwarte Piet willen dat de slavernij weer wordt ingevoerd. Maar de website Politico Europe spant pas écht de kroon. Zij komen vandaag met het "nieuws" dat Brexit-kiezers minder vaak een schone onderbroek aantrekken.
schermafbeelding-2016-11-25-om-14-01-28
Wat?! Ja, het staat er écht. Dit is dus een "serieuze nieuwswebsite". Je zou bijna denken dat het gaat om satire, maar dat is helaas niet het geval. Politico is gewoon écht zo triest dat ze dit als serieus nieuws brengen:

Of the four biggest political parties, UKIP voters were most likely not to change their underwear every day, with just 79 percent saying they made a daily change. For Labour and Liberal Democrat voters, the figure was 87 percent, and for Tories it was 85 percent.

Volgens één of ander flutonderzoek trekken kiezers van UKIP en de Conservatives minder vaak schoon ondergoed aan dan linkse kiezers. Nou, wat ontzettend relevant zeg. Écht iets wat thuishoort op een nieuwswebsite. Kennelijk hebben de linkse media geen argumenten meer en nemen ze daarom hun toevlucht tot dit soort onzin. Ze doen hun best maar, zou ik zeggen. Rechtse partijen en standpunten behalen namelijk overal ter wereld overwinningen. Brexit, het Oekraïnereferendum, Trump... Wereldwijd wordt keihard afgerekend met linkse onzin.
Laat ze dus maar lekker schrijven dat rechtse mensen een stel viespeuken zijn. Uiteindelijk hangen politieke besluiten namelijk niet af van de vraag of je een schone onderbroek draagt, maar van hoeveel stemmen je krijgt. En keer op keer blijkt dat kiezers de voorkeur geven aan rechtse standpunten. Ze zijn helemaal klaar met linkse onzin en linkse media. Linkse media kunnen fijn doorgaan met demoniseren, want niemand neemt ze meer serieus.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten