Man die vrouw vast had geketend op zijn boerderij geeft toe: 'Ik heb 7 mensen vermoord'

Geen categorienov 06 2016, 19:00
Todd Kohlhepp leek een normale man te zijn. De schijn bedriegt.
Een man die gearresteerd werd nadat een dode vrouw getekend gevonden werd op zijn boerderij heeft maar liefst 7 moorden bekend. Tegen de politie gaf Todd Kohlhepp toe dat hij een seriemoordenaar was die al langere tijd bezig was om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Naar aanleiding van zijn informatie werden er onlangs minstens twee lichamen gevonden.
Kala Brown werd vermist. De politie had geen idee waar ze was. Er werd lang naar haar gezocht, maar ze werd niet gevonden. Dat veranderde toen de politie een metalen container opende op het erf van Todd Kohlhepps boerderij in de staat South Carolina. Vervolgens gaf deze psychopaat toe dat hij in 2003 ook al vier moorden gepleegd had in een motorwinkel.
[caption id="attachment_150966" align="aligncenter" width="615"]Kala en Charlie in betere tijden. Bron: Facebook. Kala en Charlie in betere tijden. Bron: Facebook.[/caption]
Dat was al schokkend genoeg voor de dienstdoende agenten, maar na deze bekentenis zei Kohlhepp meteen ook even dat hij twee mensen begraven had op zijn erf. Hij gaf de politie de informatie. De lichamen werden inderdaad gevonden.
[caption id="attachment_150965" align="aligncenter" width="615"]kala-brown-and-charlie-carver-have-been-missing De arme Kala verdween in augustus spoorloos. Ook haar partner, Charlie, werd niet gevonden.[/caption]
Eén van de lichamen was dat van Charlie Carver. Kala en Charlie verdwenen in augustus. Volgens Kala -- die het gelukkig wél overleefde -- schoot Kohlhepp haar vriendje voor haar ogen dood.
Kohlhepp begon al op jonge leeftijd aan zijn carriere als seriemoordenaar. Toen hij 15 jaar oud was verkrachtte hij zijn buurmeisje. Naderhand vertelde hij het 14-jarige meisje dat hij haar familie zou vermoorden als ze iets zou zeggen. Toen zij de politie inschakelde was haar eerste vraag dan ook: 'Hoe lang moet hij de gevangenis in?' Ze was doodsbang dat hij vroeg zou vrijkomen en wraak zou nemen. Volgens zijn vader was zoonlief maar in staat om één emotie te voelen: woede. Een andere buurman beschrijft hem als "een duivel aan de ketting."
Ondanks die vreselijke geschiedenis én het feit dat hij jarenlang vastzat in de gevangenis was Kohlhepp toen hij in de twintig was in staat om een pilotendiploma te halen. Ook zette hij een makelaardij op. Hij was buitengewoon succesvol. Uiteindelijk had de seriemoordenaar meer dan een dozijn mensen in dienst. Met het geld dat hij als makelaar verdiende kocht Kohlhepp een ranch met 100 hectare land. Daar verborg hij de lichamen van zijn slachtoffers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten