Nederturkse jongerenbeweging DENK zet vol in op indoctrinatie van de jeugd

Geen categorienov 27 2016, 16:00
Ze zullen denken: hoe eerder je begint, hoe beter.
De walgelijkste partij van Nederland (en dat wil wat zeggen), ik heb het natuurlijk over DENK, zet vol in op... de jeugd. De gedachte hierachter is ongetwijfeld eenvoudig: hoe jonger je begint met indoctrinatie, hoe langer het blijft hangen... en hoe groter de impact. Geen wonder dus dat de partij een nieuw evenement van haar eigen jongerenbeweging 'Oppositie' (laat me niet lachen) zo prominent promoot:
Op de Facebookpagina van dit 'event' legt de jongerenorganisatie uit:

Jongerenbeweging Oppositie organiseert wederom een avond waarin verschillende sprekers en artiesten bij elkaar komen.

Op donderdag 1 december ontvangen wij de comedians Yahia Yousfi en Samir Fighil, die met hun sketches herkenbare situaties uit de samenleving in leven brengen.

Daarnaast zal Dionne Abdoelhafiezkan van Control Alt Delete & iZi solutions een lezing houden over haar invloed op de huidige politiek.

De avond zal worden afgesloten door niemand minder dan de politieke leider van de beweging DENK, Tunahan Kuzu.

Dj Mystery Glasses, bekend van zijn opvallende brilletjes en vlinderdasjes zal de avond voorzien van heerlijke geluiden vanuit zijn dj set.

De gastheer van de avond zal YousToub zijn, die bekend is van zijn vlogs op youtube.

Nou vallen een paar dingen op. Ten eerste dat DENK dus de popcultuur gebruikt om verder te komen. Dat hebben de activisten ongetwijfeld gekopieerd uit Amerika, waar radicaal-links al jaren precies dezelfde strategie hanteert.
Opvallend, maar dan zijn we er nog niet. Kijk maar eens naar de namen van de 'artiesten' en de sprekers. Valt je iets op? Juist: er lijkt geen enkele autochtoon bij te zijn. Stel je eens voor hoe deze beweging zou reageren als, zeg, de PvdA een evenement zou organiseren met alleen maar roomblanke Nederlandse artiesten en sprekers. Denk je dat ze dat dan heel normaal gevonden hadden? Of waren ze een nieuwe protestactie begonnen onder het motto: 'Dit moet wel racisme!111!!! zijn'?
De vraag stellen is hem beantwoorden.
Het enge hiervan is dat de aanpak van DENK nu al vruchten lijkt af te werpen. Kijk maar naar de meest recente peiling van Maurice de Hond: virtueel staat de partij nu al op drie zetels.
Ik vrees met grote vrezen dat we een aantal bijzonder onverkwikkelijke jaren tegemoet gaan in de politiek. En dat zullen we allemaal te 'danken' hebben aan die vreselijke figuren van DENK en hun jongerenorganisatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten