Onbetaalbaar: Bernie Sanders-fan verliest weddenschap, laat Trump op zijn rug tatoeëren

Geen categorienov 17 2016, 18:00
Trump zal in januari komen en over vier of acht jaar weer gaan, maar voor deze pechvogel zal the Donald nooit meer weggaan.
Niemand, maar dan ook niemand had de zege van Donald Trump van vorige week verwacht. De peilingen zaten er keihard naast, en de overwinningsspeech van Trump zelf maakte wel duidelijk dat zelfs hij niet genoeg vertrouwen had gehad om die vantevoren op te schrijven.
Voor de meeste mensen zal het leven echter verdergaan als voorheen. Ja, een stel hysterische, verbitterde Clinton-supporters vindt het nog nodig elke avond te protesteren tegen de eerlijke uitslag van een democratische stemming, maar ook zij zullen uiteindelijk zich bij de zege moeten neerleggen. En waarschijnlijk zal het allemaal wel meevallen: Trump spreekt al met veel gematigdere woorden dan tijdens zijn campagne, en gelukkig overschatten veel mensen hoeveel macht een Amerikaanse president daadwerkelijk heeft - hij zal de senaat en het huis van afgevaardigden toch te vriend moeten houden als hij iets voor elkaar wil krijgen, dus de meest extreme maatregelen zullen snel van tafel verdwijnen.
Helaas zal niet iedereen zo makkelijk verder kunnen gaan. Een fervent aanhanger van salonsocialist Bernie Sanders, Zach Cobert, was er 100% van overtuigd dat Trump nooit zou winnen en besloot een weddenschap aan te gaan met een vriend: als Donald daadwerkelijk president zou worden, zou hij een afbeelding van hem laten tatoeëren, voor eeuwig en altijd.
Wat eerst nog een veilige grap leek, is vorige week echter een nachtmerrie geworden voor Zach. En dat betekende dat hij, deze week nog, zijn belofte moest inlossen! Hij besloot zijn lot echter met de wereld te delen via Facebook, waar zijn volgers zelfs mochten kiezen welke afbeelding het zou worden, en waar op zijn lichaam het geplaatst moest worden. Uiteindelijk werd het deze:
[caption id="attachment_151837" align="aligncenter" width="620"]tatoeage_1 Bron foto: Zach Cobert / Facebook[/caption]
Over de locatie werd ook al snel overeenstemming bereikt. Het zou een 'Trump Stamp' op de onderrug moeten worden, een flauwe verwijzing naar tramp stamps: tatoeages die op die onderrug gezet worden. En zo geschiedde het!
tatoeage_2
Urenlang heeft Zach moeten liggen om een tatoeage te krijgen waar hij eigenlijk helemaal geen zin in had. Ook de vriendin van de man was niet al te blij met de hele weddenschap, want ze zal nu haar hele leven naar het ding moeten kijken. En of je daar vrolijk van wordt? Tsja.. zelfs de grootste aanhanger van Trump hoeft deze kop even niet te zien tijdens het uitvoeren van, ahum.. bepaalde dingen. Nee, ik wed dat deze Sanders-fan niet al te gelukkig is geworden!
[caption id="attachment_151839" align="aligncenter" width="700"]Zach Cobert / Facebook Zach Cobert / Facebook[/caption]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten