Onvoorstelbaar: hondsbrutale dief maakt 1000 euro buit bij beroving 84-jarige vrouw

Geen categorienov 25 2016, 21:00
Je hebt dieven, en dan heb je dit soort schavuiten.
Criminaliteit is altijd een doodszonde, maar er zit nog een groot verschil tussen het stelen van een pakje sigaretten uit een grote supermarkt en het leegplunderen van de spaarpot van een weerloze bejaarde vrouw. Twee zeer sneue misdadigers besloten echter voor de tweede optie te gaan, door een dergelijke oude dame van haar zorgeloze oude dag te beroven.
Op 29 september heeft één van de twee een 84-jarige haar pinpas afhandig gemaakt bij een beroving in Rotterdam-Oost. Misschien waren ze eigenlijk uit op contact geld en waren ze teleurgesteld toen ze dit niet wisten te bemachtigen, maar uiteindelijk hebben ze de vrouw alsnog een grote som geld afhandig weten te maken. De handlanger van de harteloze overvaller ging vervolgens op pad door Rotterdam om bij meerdere pinautomaten een bedrag van zo'n 1000 euro te pinnen van de rekening. Hoe ze naast het pasje ook de pincode hebben kunnen bemachtigen is niet duidelijk, maar er zijn genoeg opties: ze hadden de kaart kunnen skimmen, de vrouw dwingen tot het geven van de code of misschien stond het wel op een papiertje in haar portemonnee, wat bij vergeetachtigere ouderen niet ongewoon is.
Gelukkig is de tweede man op camerabeelden van de pinautomaten vastgelegd, waardoor er nu redelijk gericht kan worden gezocht naar deze vent die het in zijn hoofd wist te halen geld te stelen van zo'n vrouw. Hij lijkt in ieder geval donker haar te hebben en lijkt ook lichtjes getint te zijn, hoewel dat ook aan de beelden kan liggen. Hoe dan ook delen we die beelden hier in de hoop dat iemand hem herkent: zo ja, laat meld dit dan bij de politie zodat deze misbaksels zo snel mogelijk hun verdiende loon kunnen krijgen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten