Pietenhater Jerry Afriyie is zelf ordinaire racist: organiseert date-avond, maar blanken mogen niet komen

Het lijkt erop dat Zwarte Pietenhater annex agentenmepper Jerry Afriyie van twee walletjes eet. Aan de ene kan wil hij de donkere kindervriend afschaffen om racisme te bestrijden, maar aan de andere kant juicht hij racisme gewoon hartstikke toe als het gaat om het uitsluiten van blanken.

We horen inmiddels maand in, maand uit over hoe ons oud-Hollandse Sinterklaasfeest eigenlijk een racistisch fenomeen is dat door- en doorslecht is. Het dient eigenlijk afgeschaft te worden! Oké, dat is een mening die je kan innemen, maar dan verwacht ik ook dat je dan ook tegen racisme ten strijde trekt als zich dat op een andere manier voordoet. En dus niet selectief Zwarte Piet haten, maar andere racisten gewoon laten lopen.

Zoals – bijvoorbeeld – racisten in de zwarte gemeenschap in Nederland. Ja, inderdaad ja: niet alleen blanken kunnen racistisch zijn. Iedereen kan dat. En dus ook Jerry Afriyie, die samen met Quinsy Gario aan de leiding staat van de nationale anti-Pietenorganisatie, die kennelijk niet in staat is om te zien dat het organiseren van een avond voor alleen zwarte singles gewoon racistische onzin is:

Broeders ga je queen halen, zij wacht op je! <3 Melanin Singles Lounge is een speeddating event speciaal voor donkere…

Geplaatst door Jerry King Luther Afriyie op Woensdag 26 oktober 2016

Op 3 december zal in Amsterdam de ‘Melanin Singles Lounge, Amsterdam Edition’ plaatsvinden. En wie zijn er uitgenodigd? Nou, alleen mensen met één bepaalde achtergrond:

“Melanin Singles Lounge is een speeddating event speciaal voor donkere vrijgezellen met roots in Zuid- Amerika, Caraïben en Afrika. Tijdens ons speeddating event geven wij donkere vrijgezellen de gelegenheid om, in een relaxte setting, andere donkere vrijgezellen te ontmoeten.”

Kijk, van mij mag je je singles-avond houden waarbij je blanken de toegang tot het gebouw ontzegt. Lekker Eigen Ras Eerst enzo, weg met die bleekscheten. Oké dan, niet mijn keuze, maar ik kan daar mee leven.

Maar houd dan wél gewoon op over hoe Zwarte Piet zogenaamd zwarte mensen uitsluit in Nederland. Dan ben jij – Jerry Afriyie – gewoon een hypocriet mannetje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Ni28

  Living apart toegether is de beste omschrijving voor de multiculturele samenleving in Europa.

 2. ikweetwatikwil

  Het zou maar eens andersom zijn. Blanke jongens ontmoeten blanke meisjes.
  Dan is Nederland te klein. Schande.
  Maar het blijft lachen om die gestoorden.

  1. Ali Yas

   “Titanium Singles Lounge is een speeddating event speciaal voor blanke vrijgezellen met roots in West-Europa, Noord-Amerika of Australië. Tijdens ons speeddating event geven wij blanke vrijgezellen de gelegenheid om, in een relaxte setting, andere blanke vrijgezellen te ontmoeten”

 3. van Urk

  Ons kent ons! oftewel : Koopt (vermeng) in den vreemde niet wat uw eigen dorp(ras) u biedt. Het is was zo klaar als een klontje dat het hele gedoe over Zwarte Piet aangezet is door zwarte racisten die niks op hebben met witte mensen.

  1. tq1991

   Omdat diezelfde witte mensen hun willen gelijkstellen aan zwarte pieten en apen.

 4. denktenk

  Als een kind van zwarte ouders problemen heeft met zwarte Piet, komt dat, omdat zwarte racisten die kinderen zo geïndoctrineerd hebben. Die kinderen hebben duidelijk geen “Nederlandse” opvoeding gehad. De haat tegen blanken wordt er met de paplepel ingegoten.
  Het lijkt wel wat op geestelijke verkrachting van islamitische jonge kinderen, waar de koran ingemept wordt.
  Misselijkmakend.

 5. nienke

  En als hun dan een of andere tent verboden wordt binnen te gaan omdat zij zich niet kunnen gedragen staan alle kranten bol van verontwaardiging, maar dit mag.
  Wie is er hier nou de racist?

  1. zomaar

   jaren terug in de tijd ! pakweg 1980 zo rondom . mocht je als kastelein geen mensen van een ander ethische afkomst meer beletten , je kroeg binnen te komen .

   ook al wist je dat er gedonder van kwam , je moest en zou ze binnenlaten , in je eigen pand en je eigen zaak !

   het was racisme volgens de linker helft , (liever de sociale democraten ), die onze samenleving in tweeën gingen splitsen !.

   nu dat is ze gelukt , vanaf de kansel staan zij te preken dat wij 75% van de bevolking , buigen moeten voor 25% vreemdelingen .

   vanaf de kansel preekt 10% van de vreemde dat wij ons buigen moeten naar hun wensen , 20% van deze voor ons vreemde trekken hier sociale bijstand .

 6. tq1991

  Nergens staat dat witte mensen niet welkom zijn. Het is gewoon een thema-avond. Dit heeft niets te maken met racisme, zwarte piet en Sylvana uitmaken voor een aap vanwege haar ras lijkt meer op racisme. Toch Tim?

  1. Ali Yas

   Wordt Zwarte Piet nou ook al voor een aap uitgemaakt? Het moet toch niet gekker worden.

 7. hans-e-pans

  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

 8. B.T.

  Die Pieten schreeuwen om aandacht, gebruiken alle media om maar in beeld te komen en zeggen dat zij gediscrimineerd worden.
  Pak alsjeblieft een boot en sodemieter op naar waar je vandaan komt. Wel een verschil met vroeger, in de periode 1621 t/m 1863 hoefde je niet naar een boot te zoeken of vragen.

 9. Ruud562

  Dit evenement was dus het toppunt van discriminatie! Hadden de blanken eens moeten doen, zou de media, DWDD, Nieuwsuur, RTL Nigth e.d. overlopen van kritische geluiden en afwijzingen, had er tientallen keren excuses moeten worden gegeven, want oh,, … die blanken!

 10. Ruud562

  Een vriendin van mij, aan wie ik dit artikel liet lezen, was diep teleurgesteld! Want zij had graag kennis willen maken met een zwarte lul! Nu toch maar Zwarte Piet laten komen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.