Rutte’s selfievriendje Maiwand is maar wát blij met de afschuwelijke branden in Israël

Maiwand al-Afghani (bron: Twitter). De extremist en de premier hebben het maar wat gezellig.
Foto: Maiwand al-Afghani (bron: Twitter). De extremist en de premier hebben het maar wat gezellig.

De nieuwe beste vriend van premier Mark Rutte, de wannabe-jihadist ‘Maiwand al-Afghani’ kan z’n vreugde niet op nu er hele delen van Israël in brand staan.

Dat Rutte niet bijzonder kritisch is wie zich in zijn omgeving mogen ophouden, is iets dat we weten. Maar hoe ongelooflijk stom Shabir Burhani – beter bekend onder zijn jihadistische geuzennaam ‘Maiwand al-Afghani’ – is, gaat echt ieder gezond verstand te boven:

cyirjy0wgaawejq-jpg-large

Het is een trieste waarheid dat er momenteel flinke branden woeden in Israël. De vuren zijn aangestoken door Palestijnse terroristen, die kennelijk toe waren aan een originele manier van het land vernielen. Bussen opblazen en raketten afschieten wordt na verloop van tijd een beetje eentonig, nietwaar?

Hoe dan ook heeft Rutte’s mattie Shabir er weer eens geen donder van begrepen. Israël brandt, maar dat komt niet door Allah. Dat komt door trieste mensen die uitgedroogde bomen in de brand steken. Wat heeft die Allah er dan mee te maken? Precies: niets.

Maar daarnaast snap ik ook gewoon echt niet wat deze mensen nu willen bereiken. Is dit een soort tactiek van de verschroeide aarde anno 2016? Dat veel Palestijnen de Joden uit het gebied willen knikkeren is al meer dan een eeuw een feit, maar wat heb je in vredesnaam aan het gebied als het weliswaar zonder Joden is, maar verder alleen maar as en rookpluimen? De logica is weer eens ver te zoeken, maar van onze Palestijnse terroristische vrienden zijn we dan ook eigenlijk niet veel beters gewend.

Hun domheid wordt dan ook maar door twee personen geëvenaard. De ene is Barbie uit Oh Oh Cherso. En de andere? Dat is natuurlijk onze VVD-groupie “Maiwand” die weer eens te stom is om te begrijpen wat er echt aan de hand is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

20 reacties

 1.   

  ik denk dat vele politiekers ook de tenen bij elkaar nijpen van genot, nu ze dit nieuws gehoord hebben , vele van hen zijn idolaat met de moslims .

  zelfs onze premier gaat op een foto , met een moslim die de moorden van Isis verheerlijkt , zoals wij dat vernomen hebben uit het nieuws .

  weer blijkt dus geen woord van afkeuring betreft de moordpartijen , liever gaat deze rug graat loze (Rutte) , op de foto met een vermoedelijk …… …..?

  wel geeft hij af op de mensen binnen onze samenleving , die de moordpartijen uit naam van de islam afkeuren , en door de gewelddadigheid binnen deze doctrine liever geen moslim meer willen zien .

 2.   

  De domheid van deze logica past goed bij onze premier. Kopje thee?

 3.   

  Kijk, ik vind dat Rutte wel het voordeel van de twijfel verdiend. In de afgelopen vier jaar heeft hij Israël op geen enkele wijze onheus bejegend. Sterker nog: hij heeft de Joodse staat verdedigd. Alsook de VVD. Ik denk dat een Rutte III of Wilders I helemaal niet zo slecht is voor onze betrekkingen met het uitverkoren volk. De PvdA en zijn linkse kornuiten (SP/D66/GL) zijn anti-Israel zelf. Een eventuele regering van deze partijen, is catastrofaal voor onze verbanden met de Joodse Staat.

  1.   

   Dat stadium ben ik helaas al voorbij.

 4.   

  Israel heeft destijds veel bossen aangeplant via Nederlandse en andere buitenlandse donaties waarbij je ook als Nederlander bomen kon adopteren. Er is zelfs een complete Israelische “Urkerbos”. Fijn om te weten dat er “nep” Nederlanders zijn die deze bosbranden in Israel alleen maar toejuichen.

  1.   

   @van urk, juist. Wedden dat ze bij DENK nu de taart aansnijden.

 5.   

  De Joden doen bij de Palestijnen precies hetzelfde als wat Hitler bij de Joden deed. Ze zijn geen haar beter en doen mee met genocide in de regio.

  Waarom houdt iedereen hier bij DDS die Joden / Israel zo de hand boven het hoofd ? Het is net zo goed kotsvolk als al die Jihadistische moslims.

  1.   

   Als dit geen antisemitisme is wat dan wel?

   De Joden……..

  2.   

   werkloze generaal: “De Joden doen bij de Palestijnen precies hetzelfde als wat Hitler bij de Joden deed.”

   Nou, die joden bakken er dan niet veel van. Palestijnen hebben een hogere levensverwachting dan Arabieren in de omgeving: 5 jaar meer dan in buurland Jordanië en zelfs 12 jaar meer dan in Egypte. Kortom, werkloze generaal, je bent een sukkel of een vuile antisemiet.

  3.   

   “De Joden doen bij de Palestijnen precies hetzelfde als wat Hitler bij de Joden deed. ”

   Dit is het idiootste wat ik gehoord heb in tijden. Sla eerst de geschiedenisboeken maar open voordat je wat gaat zitten brallen.

   Krankzinnige taal.

 6.   

  Door de islamitische inteelt, zullen ze verstandelijk een paar honderd jaar achter blijven lopen. Eerwraak kop-af etc. ………….
  De moderne telefoon is alleen handig, om je zuster te verkopen.

 7.   

  Alleen verscholen vanachter grote broer Amerika durft Israel een grote bek te geven. Ze hebben land ingepikt dat helemaal niet van hun is. En ook nooit van hun was.

  En nu spelen ze Hitler met de Palestijnen.

  Superdom ezelsdom enorm dom heel erg dom , superlatieven schieten mij momenteel te kort om te verwoorden hoe dom het is te sympatiseren met dit kotsvolk.

  1.   

   Welja joh mafkees, doe er nog een schep antisemitisme bovenop…..

  2.   

   “En nu spelen ze Hitler met de Palestijnen.”

   O ja? Ik heb nergens concentratiekampen gezien. Ook geen volkerenmoord van miljoenen palestijnen.

   Ken je geschiedenis, man.

 8.   

  Rutte is een zielepiet als hij niet weet dat elke moslim met een flinke baard een islamitische fundamentalist is en dus opvattingen heeft die tegen onze vrije westerse samenleving in gaan.

 9.   

  @ werkloze generaal

  Als de hufterigheid eraf druipt, weten we precies wie je bent.

 10.   

  De Palestijnen houden duidelijk veel van het land, dat ze het willen verbranden.

 11.   

  Een beetje dom van Rutte om met deze gast op de kiek te gaan.

  1.   

   Hoe is het mogelijk, dat zo’n slecht gefotoshopt plaatje iedere keer weer gebruikt kan worden, om iemand op het verkeerde been te zetten .

   1.   

    @denktenk, de VVD heeft zelf toegegeven dat het beeldmateriaal authentiek is.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!