Schandalig! Politie heeft maling aan Nederlandse cultuur en arresteert vredelievende Zwarte Piet

pietrestatie
Foto: Een Piet wordt gearresteerd door de Politie... Bron: Videobeeld van De Telegraaf.

Wie dacht dat de Politie pal stond voor de Nederlandse veiligheid, normen en waarden vergist zich. Twee agenten hadden het niet zo op de donkere kindervriend…

Gisteren vond in Leiden een grote manifestatie tegen het Sinterklaasfeest plaats. Tegenstanders van Zwarte Piet kwamen massaal naar het centrum van de stad om hun afkeer van de ‘racistische’ Zwarte Piet te betuigen, terwijl ook voorstanders van de traditionele hulp van de Goedheiligman van de partij waren.

De politie was er ook, en moet natuurlijk als neutrale toehoorder zorgen dat er geen gedonder uitbreekt tussen de twee kampen. Maar dat was niet hoe de politie zich gisteren gedroeg. Tot mijn grote spijt moet ik namelijk meedelen dat de politie bevooroordeeld was richting de mensen die Zwarte Piet steunen. Hoe ik dat weet? Kijk deze videobeelden maar. Een vrolijke en dansende Piet die absoluut niets verkeerd doet wordt door twee agenten weggevoerd:

Bij Omroep West lezen we vervolgens dat de politie deze man ook daadwerkelijk gearresteerd heeft en voor een tijd vastgezet op het politiebureau:

“Een man, verkleed als Zwarte Piet, gedroeg zich volgens de politie dusdanig provocerend dat hij aangehouden werd. De andere man werd opgepakt in de buurt van het station. Hij weigerde weg te gaan nadat de politie daar om vroeg. Beide mannen zijn verhoord en daarna naar huis gestuurd met een proces-verbaal.”

Dit is dus écht belachelijk. Zwarte Piet hoort bij Nederland. Natuurlijk is je zwart schminken geen excuus om vervolgens de beest uit de hangen, maar deze man deed helemaal niks verkeerd. Hij was vrolijk en danste in het rond, precies zoals Zwarte Pieten horen te doen. Als dat gedrag tegenwoordig al betiteld wordt alls ‘provocerend’, dan is het hek echt van de dam. Deze Piet deed gewoon wat Pieten horen te doen. Is dat zo verschrikkelijk?

En dan heb ik het dus nog niet eens gehad over de gotspe van de Politie dat ze actief meehelpen met de Pietenhaters om alwéér een Sinterklaasfeest naar de knoppen te helpen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

10 reacties

 1.   

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/3288413/Gespannen-sfeer-bij-intocht-Sinterklaas-in-Leiden

  Heerlijk toch, die multiculturele samenleving. Een kinderfeest moet worden gevierd met politie alom.

  Het wordt tijd dat de politiekcorrecte lamstralen in onze regering hier eindelijk eens paal en perk aanstellen.

  Na jaren van strijd is wel gebleken dat het Nederlandse volk geen gekleurde Pieten wil.

  Wie dat niet kan accepteren, moet maar emigreren.

 2.   

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/3288413/Gespannen-sfeer-bij-intocht-Sinterklaas-in-Leiden

  Heerlijk toch, die multiculturele samenleving. Een kinderfeest moet gedwongen worden gevierd met politie alom.

  Het wordt tijd dat de politiekcorrecte lamstralen in onze regering hier eindelijk eens paal en perk aanstellen.

  Na jaren van strijd is wel gebleken dat het Nederlandse volk geen gekleurde Pieten wil.

  Wie dat niet kan accepteren, moet maar gaan emigreren.

  1.   

   Gisteren vond je het een goed idee om linkse kranten te verbieden. Nou moeten mensen die het niet met je eens zijn emigreren.
   Uiteraard ben je geen fascist.

 3.   

  “Als iemand de baas wordt van een stad die gewend is in vrijheid te leven en hij haar niet vernietigd, moet hij er op rekenen door haar vernietigd te worden.” Machiavelli Florentijns staatsfilosoof 1469-1527

  1.   

   Onze leiders hebben hun eigen ideologen die helaas aan Machiavelli niet kunnen tippen.

 4.   

  Links is als kanker uitgezaaid in alle instanties en media dus wat kunt je verwachten? Ook rechts wordt mee aangetast. Door politieke correctheid keert men zich tegen eigen mensen en tegen eigen culturele beginselen. En dat leidt juist tot de veelbesproken polarisatie. Hoe dom kunt je zijn!

 5.   

  Dit is inderdaad toch een gotspe, de politie die ook al gebrainwasht is door deze dwaze idioten.
  Zij zijn degene die amok maken, een kinderfeest naar de kloten helpen gaat het niet goedschiks dan maar met geweld en deze rotzakken mogen ten alle tijde hun agressie bot vieren de politie ziet en hoort niets, misselijkmakend.
  Ook bij de politie heerst er een angst cultuur voor deze agressieve anti zwarte pieten beweging, lafaards.

 6.   

  Laat de politie maar blij wezen dat een Zwarte Piet een WINKELDIEF pakt. Politiek Correct ? Nee, maar wel de WAARHEID!!!!!

 7.   

  Wat de politie doet is pure racisme schaam je politie!!

 8.   

  De Nederlandse politie heeft maling aan onze cultuur. Het moet niet gekker worden! Ze zouden door de politie moeten worden opgepakt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!