Sneue haters van Kick Out Zwarte Piet willen Sinterklaas-intocht verzieken door massa-demonstratie te houden

Sinterklaasfeest zal en moet niet alleen zonder Zwarte Piet zijn, het moet ook nog eens compleet vergald worden voor alle kinderen.

Vanwege alle discussie rondom Zwarte Piet zou je het haast vergeten, máááárrrr… Zwarte Piet is een kinderfeest. En kinderen vinden ‘m juist wel tof.

Zielige dram-organisaties als ‘Kick Out Zwarte Piet’ kunnen dat feit echter maar niet verkroppen, en kondigen dus maar aan de landelijke intocht van Sinterklaas te gaan verpesten op 12 november aanstaande:

“Wat ons betreft is 2016 het laatste jaar dat december een bijsmaak heeft van kolonialisme, slavernij en onderdrukking.” Dat schrijft het collectief Kick Out Zwarte Piet (KOZP), dat op 12 november wil gaan protesteren bij de landelijke intocht van Sinterklaas in Maassluis.

“We willen een vreedzaam protest voeren en laten ons niet uitdagen door tegenstanders die het vervelend vinden dat we er staan”, zegt een KOZP-woordvoerder. Ook als de gemeente de betogers een andere plek toewijst, zullen zij ‘sowieso op het plein gaan staan’, zegt zij.

Kolonialisme? Slavernij? Jongens, gaat toch heen met jullie gekwetstheid: dit is gewoon een leuke jaarlijkse happening voor ons kroost. Ga maar ergens anders stampij maken, maar laat onze zoons en dochters gewoon met rust! Die willen een leuke middag, en zitten niet te wachten op jullie professionele verongelijktheid. Opsodemieteren, dus!

Overigens is Kick Out niet de enige die z’n uiterste best gaat doen om te zorgen dat dit kinderfeest niet meer leuk is voor de kinderen. Ook de racistische Nederlandse Volks-Unie heeft aangekondigd een protest te zullen voeren.

Nou, we hebben met de landelijke intocht op 12 november dus zowel neo-nazi’s als aanstellerige cultuurhaters op de kade staan. Triest. Het heeft echter ook één voordeel: dan kan Zwarte Piet meteen bij aankomst al zien wie de kansloze lieden zijn die hij dit jaar mee terug naar Spanje mag nemen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Norman Corinth

  Men geeft aan vreedzaam te willen demonstrteren. Daar is alle reden toe en het is bovendien een fundamenteel burgerrecht.

  Ik zie het probleem niet.

  1. Timo

   Een stap over de stads grens van Maassluis gelijk oppakken en als de politie niets doet volledig in elkaar meppen. De knokploegen staan al klaar om dit vieze tuig voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen.
   Wie aan onze kinderen komt zal het bezuren.

  2. Sniper666

   @ N.C.

   Een kinderfeest verzieken, dat is het probleem.

 2. Robert Leiden

  Neo Nazi’s die voor onze cultuur opkomen? Brrrr…

 3. Gustaafff

  Waardeloos. Als ze het hier niet zint, ga dan maar lekker terug naar je eigen land. Wees blij dat ze in dit ruimhartige land mogen wonen.

  1. Norman Corinth

   @ Gustaaff,

   Ze wonen hun hele leven al in hun eigen land, Nederland om precies te zijn.

   1. Gustaafff

    @norman corinth,

    Het land waar hun (groot)ouders vandaan komen.

    1. Floris

     Dat wil ze niet hebben.

    2. van Urk

     Het land waar Sinterklaas en Zwarte Piet gevierd wordt. Dat ze dat nu pas achter zijn gekomen.

   2. Sniper666

    @ N.C.

    Het doet er niet toe. Als het hier dan zo vreselijk slecht is, zoek dan elders je toekomst. In Syria is nog plaats genoeg.

    1. Norman Corinth

     @ Anna,

     Nee hoor, ze willen Nederland graag bevrijden van racistische en kolonialistische elementen. Ze gaan dus voor een beter Nederland. Ik ondersteun dat streven.

   3. Anna

    Norman. Willen het land van hun ouders, grootouders niet opbouwen/ontwikkelen. Gaan wel de Nederlandse cultuur en een puur kinderfeest verzieken.

 4. ikweetwatikwil

  Norma. Wat voor reden hebben ze dan? Vertel eens.

 5. Wim

  De knuppel er over.

 6. poldi

  Ik hoop op een onopvallende knokploeg die dat anti-zwarte pieten gespuis er flink van langs geeft.

 7. Wachteres

  Dit is niet de eerste keer. En Simon vindt het ‘normaal’ dat kinderen jaar in jaar uit bedreigd worden, in plaats dat ze kunnen genieten van hun kinderfeest.

  Net zolang tot een paar dictators hun zin krijgen. Die kunnen lang wachten, degenen die onze feesten niet aanstaan mogen vertrekken. Logisch toch, voor mensen met gezond verstand.

  Helaas ontbreekt het politiek-correct daaraan.

 8. Bert030

  Hoeveel van deze mensen zouden zich ooit verdiept hebben in de geschiedenis van Zwarte Piet? Het zijn B-artiesten die snakken naar wat aandacht plus een groep meelopers. Laat ze het artikel op https://bertvanzantwijk.wordpress.com/ over de geschiedenis en de kleur van Zwarte Piet eerst maar eens lezen voordat ze een mening vormen en die aan alle anderen willen opdringen.

 9. Bes Tolen

  De autochtonen ondergaan kolonialisme en voelen zich daardoor slaven van de overheid. Kortom, autochtone Nederlanders worden onderdrukt. Dat is Nederland 2016. Heel wat erger dan de leden van Kick Out ondervinden. Dat ze geen rechtsomkeert maken naar het thuisland, is geen wonder. Allochtonen hebben het hier te goed. Gepamperd. Ze kunnen ook nog eens blij zijn met de slavernij enz. Anders waren ze er niet geweest.

  1. tq1991

   Dit gaat te ver, niemand hoeft blij te zijn met de slavernij, al die vernederingen ellende en ontberingen, waarom? Om een ander RAS RIJK TE MAKEN! Nee wij zijn niet blij met de slavernij en ja we hebben 100 procent recht om hier te zijn en onze mening te uiten. Suriname en de antillen zijn of waren al 300 jaar onderdeel van Nederland. Die limburgers maar 150 jaar ofzo. Wat een respectloze idioterie kraamt u uit, respect komt van twee kanten, en zal deze geschiedenis ook niet vergeten. En stel dat ik zou zeggen de joden moeten blij zijn met de holocaust( Israel)Maar vind ik niet, of de nederlanders moeten blij zijn met de ontberingen van de WO2 (Marshall hulp waar mijn mensen ook keihard voor hebben gewerkt in de states). Hoe klein zou dit land dan zijn? Nou?

   1. Sniper666

    @ tq1991

    Bes Tolen drukt precies op uw zwakke knoppie. Is u zelf ooit slaaf geweest? Nee?? Praat dan niet zo dom.

    1. tq1991

     Ik blijf bij mijn standpunten, uiteraard BEN ik zelf geen slaaf geweest maar in de geschiedenis hebben de Donkere Surinamers veel ellende moeten doormaken voor de rijkdom van een ander volk. Als men zegt dat men daarbij maar als het ware daarvoor blij moet zijn ja daar geef ik tegenwicht aan door andere voorbeelden erbij te halen om aan te geven hoe dom dat is om dat te zeggen.

     1. Wachteres

      Ik vind dat u gelijk hebt, wat de slavernij betreft: dat was een afschuwelijke tijd voor heel veel mensen.

      Maar dat is al zo vaak erkend, ook officieel: een zwarte bladzij uit de geschiedenis. Hoe lang moeten we daarmee doorgaan?

      Onze voorouders zijn ook vaak ‘slaven’ geweest van de bezittende klasse.
      Boerenarbeiders die zich voor weinig geld dood konden werken bijvoorbeeld.

      Moeten we daar nog steeds gefrustreerd over zijn?

      En de gruwelijke holocaust? We kunnen er alleen maar uit leren, denk ik.

 10. Niek

  Krent: “Men geeft aan vreedzaam te willen demonstrteren”.

  Krent ga asteblief weg hier, vierpotige labbekak die negativiteit, relativisme, socialistiche landverraad en kinderbederver die destructiviteit aldus met zachte, krullige en leizige kakbewoordingen aanmoedigt!
  Nee je hoéft niet ook hier uit de kast te komen, maar scheer je weg, dan is alles opgelost.

  Ben je voor t eerst deel van de oplossing, ipv deel van het probleem.
  En neem je trollendorp mee; gerrie bah gustaaafff, knock out KO tq1991, denktenkdrek, simo.nsb umhz…

 11. nienke

  Hoe is het mogelijk dat volwassen mensen een kinderfeest zo willen verzieken?
  Het is voor kinderen die zich verheugen Sint en Piet blij te kunnen ontvangen toch vreselijk om dit mee te moeten maken, ze zullen er niets van begrijpen.
  Het vreedzaam demonstreren loopt altijd uit de hand dat weten we zo langzamerhand wel.
  Volwassen mensen die een kinderfeest willen verzieken, SCHANDE.

 12. J.C.

  Bij het afgeven van de vergunning voor de demonstratie als voorwaarde stellen, dat de demonstranten verplicht zijn met speciale door hen zelf gehuurde bussen naar een door de gemeente aangewezen plek (in het buitengebied op een weiland) te gaan. Schijnt bij andere demonstraties ook te werken……………

 13. Norman Corinth

  Uit het feit dat het extreem-rechtse NVP ook in Maassluis demonstreert kan de conclusie worden getrokken dat veel pro-Pieters wel degelijk door racisme worden gedreven.

  1. Wim

   Logica van hoopje bedorven en verwrongen hersens.

   1. loritta

    Prima reactie !!!!!!!!!!!!

 14. ikweetwatikwil

  OK Norma wilde als gewoonlijk zijn reden niet geven. Die reden van Norma weet ik zo ook wel. Onrust trappen in Nederland en zich verschuilen achter wetboeken. Een beetje menselijkheid komt er niet aan te pas. Zijn wil is volgens hem wet. Krijg de rambam Norma. Je stuurt op iets aan waar jij de gevolgen niet kan en wil overzien.

  Voor Treurige1991 Geld het zelfde . Hou op met je gejammer en gedraag je als een Nederlander. Of je nu Blank , Zwart, Bruin of pimpelpaars bent, maakt mij niet uit.

  1. tq1991

   Ik gedraag me als een nederlander maar wel met inbreng van de eigen identiteit. Ik gaf net een versie van de waarheid als je die niet aankan is het nog geen excuus om op de man te spelen, hou dan de eer aan jezelf

 15. ikweetwatikwil

  Heb eens wat foto’s van die kick out beweging bekeken en ja hoor , veelal donkere mensen die hun wil willen opleggen onder het mom van hun zieligheid.
  En dan hebben ze het over een beschaafd gezamenlijk feest. Maar als de blanke en sommige donkere Nederlanders , dat nu gewoon met Zwarte Piet willen vieren, wat dan. Zielig blijven doen en doorgaan met pesten? Kijk dan niet raar dat je de kous op je kop krijgt.

  1. Wachteres

   Ze kunnen doorgaan met pesten, @ikweetwatikwil, omdat er een vijfde colonne is die hen steunt.

 16. Wim

  Ach dit land heeft nog het Joodse WOII gevoel,ze geloven niet dat ze afgeslacht worden door de import.
  De Joden hebben hun lesje wel geleerd gezien het Midden Oosten, tot verdriet van het linkse gepeupel.

 17. Ni28

  Uiteenjagen door Zwarte Pieten lijkt mij een goede optie. Er is niets vredelievendst aan deze protest vol haat en nijd.

 18. Ni28

  De ene protest wakkert de andere aan, dat lijkt mij vrij logisch. Het resultaat is iets wat wij helemaal niet willen hebben. Dus welke schreeuwers zijn erger?

 19. DennisEijs

  Norman Corinth, mooi dan kom ik rond een uur of drie ”s nachts mijn burgerrecht bij je voor de deur vieren. Met een hoop kabaal, goed plan?

 20. DennisEijs

  Luidruchtig cordon sanitair om ze heen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.