Terreurverheerlijkend Twitter geeft felbegeerd blauw vinkje aan account van Moslim Broederschap

Triest om te zien hoe Westerse (social) media de ondergang van de eigen cultuur blijven faciliteren.

Eén van de grootste gevaren voor de vrijheid in de Westerse samenleving is mijns inziens niet de terroristische aanslagen die groepen als ISIS, al-Qaeda en de Moslim Broederschap plegen. Nee, het is de mentaliteit van het wegkijken, en het faciliteren van deze anti-Westerse groeperingen onder het mom van ‘diversiteit’ en ‘ach, vrijheid van meningsuiting’. Laatste wapenfeit van deze destructieve denkwijze? Social media-platform Twitter dat het twitterprofiel van de Moslim Broederschap formeel erkent:

“Opmerkelijk: het Twitteraccount van de Moslimbroederschap is door Twitter voorzien van een blauw vinkje, een teken om aan te geven dat het een ‘verified account’ betreft. Oftewel; het account is echt en wordt daadwerkelijk beheerd door de bekende persoon of organisatie waar het account naar genoemd is.

De Moslimbroederschap is een omstreden islamitische organisatie en staat in Egypte, Saudi Arabië, Bahrein, Rusland, Verenigde Arabische Emiraten en Syrië zelfs te boek als verboden terreurgroep.”

De Moslim Broederschap is een club bijzonder radicale moslims, die aan de voet heeft gestaan van het radicaliseren van moslims in heel het Midden-Oosten. Palestijnse terreurorganisatie Hamas is een vertakking van de groep, en de groep roept openlijk op tot het discrimineren van Joden en andere niet-moslims. Als het aan de MB ligt, wordt er namelijk wereldwijd een zogeheten ‘jizya’ geheven. Dat is een belasting die niet-moslims moeten betalen aan hun islamitische overheersers in ruil voor bescherming. Doen ze dat niet, en weigeren ze in plaats daarvan zich te bekeren tot de islam, dan volgen levensbedreigende sancties.

Zulk tuig zou niet geholpen moeten worden, maar moet verbannen worden. Twitter zou deze gasten direct van het medium moeten kicken in plaats van de rode loper voor ze uit te rollen. Deze mensen zijn een gevaar voor de samenlevingen in het Midden-Oosten, en via wereldwijde media ook een bedreiging voor ons. Het gif dat verspreidt wordt door dit soort groepen mag geen kans krijgen.

Maar wat doet Twitter? Twitter is laf. En dus heeft de Moslim Broederschap vanaf heden een blauw vinkje, een mooi statussymbool voor een groep die uit is op werelddominantie. En de Westerse seculiere samenleving heeft het nakijken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Ni28

    Stephen Hawking: Onze dagen op aarde zijn geteld!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.