Walgelijk: gestoorde sadist sluit 14 katten op in huis, wacht tot ze elkaar opvreten

Geen categorienov 24 2016, 19:00
Dit moet met afstand het meest dieronterende verhaal zijn wat ik ook ben tegengekomen.
Je hebt gekken die hun huisdieren verwaarlozen, en dan heb je mensen die zo walgelijk van aard zijn dat ze hun beesten bewust zoveel mogelijk leed als mogelijk aandoen. Ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat de Australische vrouw die bij dit verhaal betrokken is nog erger is dan deze laatste categorie: 'krankzinnige sadist' is de enige term die enigszins in de buurt komt.
De titel boven dit artikel is dan ook precies wat er gebeurde. Een stel medewerkers van de Dierenbescherming onderzocht een huis in het Australische Adelaide nadat er daaruit constant gejank van een kat te horen was. Toen ze het huis betraden wisten ze echter niet wat ze zagen. Als dierenbeschermer kom je wel vaker erbarmelijke situaties tegen, maar dit spande de kroon. De vloer van de woning lag letterlijk bezaaid met overblijfselen van katten: botjes, stukjes vacht en schedels lagen verspreid over het hele huis. Deze video laat zien wat de dierenbeschermers precies aantroffen in het huis:
Slechts één dier, dat zich enkel in leven had weten te houden door zijn 13 soortgenoten op te eten, overleefde deze hel op aarde. Het dier maakt het vooralsnog goed, maar het is nog maar de vraag of een beest dat zich tot kannibalisme heeft moeten wenden nog zal kunnen omgaan met andere katten. Ik vrees het ergste, maar de anderen die het überhaupt niet overleefd hebben natuurlijk nog veel meer moeten lijden.
Er is geen twijfel over mogelijk: alles wijst erop dat de vrouw die hier woonde de katten heeft opgesloten in haar huis met het doel ze om te vormen tot een stel kannibalen wanneer ze na dagen niets meer gegeten hadden. Volgens Australische media gaat het hier om een "psychische patiënt", maar dat lijkt met een gevaarlijk understatement. Dit is geen vrouw waar wij medelijden mee moeten hebben, maar iemand die het verdient om een stevig deel van haar leven achter de tralies door te brengen. Dieren doden is één ding, maar om dat op zo'n vreselijke manier te doen moet je wel een erg sadistische geest hebben.
Te ziek voor woorden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten