10 voorbeelden van kanselparels (oftewel ‘asielzoekers’) die in 2016 overlast veroorzaakten (deel II)

Geen categoriedec 28 2016, 14:30
De gemiddelde Nederlander is er helemaal niet blij mee dat er steeds meer ‘vluchtelingen’ uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika naar Europa, en dan met name naar Nederland, komen.
Nou, als wij de headlines erop naslaan kunnen we wel begrijpen waarom Nederlanders bepaald niet staan te juichen als de volgende vloedgolf eraan komt. Hier zijn de tien voorbeelden van kansenparels die in 2016 overlast veroorzaakten. Volgens links zijn deze immigratie-critici ‘racisten’ pur sang. Dit is deel II (deel I kun je hier lezen) in onze top 10 voorbeelden van kanselparels die de boel verpesten in Europa.
[caption id="attachment_154357" align="aligncenter" width="1480"]Ahron de Leeuw (bron: Flickr). Ahron de Leeuw (bron: Flickr).[/caption]
5. Stelende asielzoekers zetten Groningen op stelten
Ja, dat was even schrikken voor politiekcorrect links toen wij vorige maand berichtten dat asielzoekers enorm veel overlast veroorzaakten in Groningen, misschien wel de mooiste studentenstad van het land. Inwoners van die schitterende stad lieten namelijk weten dat ze overal geteisterd werden door 'vluchtelingen' die alles jatten wat er te jatten viel.
Heel gek, maar op de één of andere manier viel dat niet zo goed bij onze Groningse vrienden:

Opmerkelijk genoeg komen veel van de “asielzoekers” volgens het Dagblad van het Noorden uit Marokko. Ja, dat lees je goed: blijkbaar is dat nu ook een land waar ‘vluchtelingen’ massaal vandaan komen. Deze mensen zijn natuurlijk alles behalve asielzoekers: het zijn gelukszoekers. Gouddelvers die denken dat ze hier gratis en voor niets lekker kunnen plunderen.

Is er dan helemaal geen goed nieuws? Nou nee, eigenlijk niet nee.
[caption id="attachment_154358" align="aligncenter" width="1480"]Een bus in Amersfoort. Hoe lang duurt het nog voordat buschauffeurs in grote steden als Amersfoort ook hun beklag doen over asielzoekers? Roel Hemkes (bron: Flickr). Een bus in Amersfoort. Hoe lang duurt het nog voordat buschauffeurs in grote steden als Amersfoort ook hun beklag doen over asielzoekers? Roel Hemkes (bron: Flickr).[/caption]
4. Den Haag word wakker! Buschauffeurs klagen massaal over zich misdragende asielzoekers
Ook in Drenthe hebben ze onderhand hun buik vol van overlast veroorzakende nepvluchtelingen. Met name buschauffeurs klagen -- terecht -- steen en been over het wangedrag van deze mensen.

Buschauffeurs van QBuzz in Drenthe hebben het helemaal gehad met de asielzoekers die in de regio worden opgevangen. De reden? De ‘vluchtelingen’ zorgen voor enorm veel problemen in het Openbaar Vervoer. Ze kunnen zich namelijk absoluut niet gedragen.

Het zal niemand verbazen, maar verreweg de meeste overlast wordt veroorzaakt door ‘Noord-Afrikaanse jongeren.’ Dat betekent dus hoogstwaarschijnlijk: nepvluchtelingen uit Marokko en Algerije. Zij stappen continu zonder buskaartje in en reageren vervolgens ongelooflijk agressief als iemand ze daarop aanspreekt. Het is zo erg dat de politie af en toe gratis kaartjes weggeeft aan deze ‘asielzoekers’ om ze rustig te houden.

Er zijn stewards en buschauffeurs die dat belachelijk vinden en de asielzoekers in kwestie een boete geven of ze gewoon uit de bus sodemieteren. Dat lijkt natuurlijk een veel betere strategie. Helaas haalt dat ook helemaal niks uit. Wat boetes betreft: “Die verscheuren ze gelijk.” En ze eruit zetten zorgt ervoor dat de kanselpareltjes in kwestie de steward bij de volgende bushalte opwachten om hem daar ‘van repliek’ te dienen.

Zoals wij al schreven toen dit nieuws voor het eerst naar buiten kwam komen deze mensen dus naar Nederland onder het motto dat ze hun leven in eigen land niet zeker zijn. Ja, ja, het is daar zo onveilig dat ze wel naar ons landje toe moeten komen. Vervolgens verwelkomt onze elite hen met open armen en vooral met open beurs. En wat krijgen we daarvoor terug? Dit soort ranzig wangedrag.
[caption id="attachment_154359" align="aligncenter" width="1482"]Screenshot EuroNews (bron: YouTube) Screenshot EuroNews (bron: YouTube)[/caption]
3. Chaos in vluchtelingenkampen Griekenland: ‘Asielzoekers’ vallen Grieken aan, Grieken openen aanval op migranten
Je verwacht het niet, maar de honderdduizenden asielzoekers die naar Griekenland zijn gekomen zorgen daar ook voor bijzonder veel overlast. Dit jaar liepen de spanningen daar zo hoog op dat 'vluchtelingen' en autochtone Grieken letterlijk met elkaar op de vuist gingen.
Zoals wij toen al schreven:

Afgelopen woensdagavond en donderdagavond explodeerde de situatie dan eindelijk. Veel mensen hadden dat al zien aankomen, maar zoals gebruikelijk deed de politiek er veel te weinig aan om het te voorkomen. Het gevolg: een groep ‘asielzoekers’ plundert een vuurwerkwinkel, richt het vuurwerk vervolgens op gewone burgers van Chios, en steken het vuurwerk aan. Als de politie probeert in te grijpen moeten zij het ook ontgelden. De ‘vluchtelingen’ gaan werkelijk helemaal los. Uiteindelijk werden er behoorlijk wat ‘asielzoekers’ gearresteerd.

Gelukkg voor de Grieken is Brussel dan eindelijk wakker geworden en hebben ze besloten om de Europese grenzen eindelijk helemaal dicht te gooien -- of de deur in ieder geval op een kier te zetten zodat alleen immigranten die iets toevoegen aan onze Europese maatschappijen erin komen.
Oh wacht, dat is helemaal niet zo!
[caption id="attachment_154360" align="aligncenter" width="1480"]Arriva-trein op het beruchte Vechtdaltraject in Emmen. Bron: Flickr/Foto: Alfenaar Arriva-trein op het beruchte Vechtdaltraject in Emmen. Bron: Flickr/Foto: Alfenaar[/caption]
2. Ook Arriva-conducteurs WOEDEND over zwartrijdende asielzoekers. COA: ‘Het is een gedragsprobleem’
Na de vele klachten van buschauffeurs uit Drenthe lieten Arriva-conducteurs in die provincie weten dat ook zij helemaal genoeg hadden van relschoppende 'vluchtelingen.' Zoals DDS eerder deze maand berichtte (in nieuws dat totaal genegeerd werd door de mainstream media, hoe kan het ook anders):

De tientallen Arriva-conducteurs op de Drentse Vechtdallijn slaan alarm. In hun treinen loopt de agressie van asielzoekers en vluchtelingen de spuigaten uit. Arriva neemt de klachten en zorgen van het personeel serieus. ‘Dit is een algemeen probleem geworden. We staan vierkant achter onze werknemers’, zegt woordvoerder Joyce de Vries van Arriva tegen De Dagelijkse Standaard. ‘We voeren nu gesprekken met onder meer het COA Overijssel en de politie om een oplossing te vinden.’

En Rutte maar glimlachen. Ja, ja, Mark keek toe en zag dat het goed was. Jammer alleen voor dat arme Nederlandse plebs, maar ach, meneer woont in een riant huis in een schitterende buurt, dus hij heeft hier geen last van.
screen-shot-2016-12-14-at-14-13-24
1. Gaan we weer! Afghaanse ‘asielzoeker’ verkracht en vermoordt 19-jarig Duits meisje
En dan het vreselijkste verhaal van allemaal: de 19-jarige Duitse studente Maria werd verkracht én vermoordt door een Afghaanse 'asielzoeker.' Je weet wel, zo'n type dat maar wat blij was met Merkel's "Wir schaffen das" opmerking. Deze kansenparel vond de jonge Maria blijkbaar zo mooi, dat hij besloot dat hij seks met haar moest hebben. Ja, ook als zij dat niet wilde.

De man die verdacht wordt van de moord op de 19-jarige Maria uit Duitsland blijkt — niet schrikken! — een ‘asielzoeker’ te zijn uit het Midden-Oosten. De ‘vluchtelingen’ in kwestie blijkt een Afghaan te zijn. En hij vermoorde Maria niet alleen, hij verkrachtte haar ook. Want ach, zo’n blanke, niet-islamitische vrouw verdient zo’n lot natuurlijk. Toch?

Je moet er niet aan denken dat je het kind is. Ongelooflijk triest dat zo'n mooie meid op zo'n vreselijke manier aan haar einde is gekomen. En dat allemaal met dank aan een zogenaamde 'vluchtelingen' die een beroep deed op de compassie en het mededogen van onze oosterburen.
Dat was dan onze lijst met 10 voorbeelden (in redelijk willekeurige volgorde) van kanselparels die in 2016 overlaast veroorzaakten. Het ergste aan deze lijst is dat ik slechts een paar maanden teruggegaan ben in de tijd. Als ik had gewild had ik wel een top 30 kunnen maken. Zoals ik schreef in mijn stuk over de arme Maria:

Oh ja, en dat is nog niet eens alles. In de eerste dagen van november steekt een andere Afghaanse ‘vluchtelingen’ iemand neer met een mes, en steekt een immigrant uit Georgië zijn neef dood. Vervolgens werd het lichaam van de 27-jarige Carolin G. gevonden. Zij was gaan joggen en kwam niet meer terug. Nu was dus duidelijk waarom: ze was op brute wijze vermoord.

Het politieke establishment in Europa moet zich doodschamen dat ze het zover hebben laten komen. Stuk voor stuk hebben ze bloed aan hun handen. Ze waren er namelijk voor gewaarschuwd dat dit soort misdaden het gevolg zouden zijn van een opendeurenbeleid omdat je gewoon niet controleren wie er binnenkomt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten