Allemaal even lachen met Shabir ‘Maiwand’ Burhani: “In 2025 ben ik minister-president!”

De sukkelige jihadist die zichzelf de naam ‘Maiwand al-Afghani’ gegeven heeft, weet het zeker: over twee verkiezingscycli is de man de nieuwe premier vna Nederland.

Z’n eerste fan moet nog altijd geboren worden (echte fundamentalisten vinden hem immers ook een knurftje), maar toch blaakt Shabir Burhani – beter bekend onder z’n nom de guerre Maiwand al-Afghani – van het zelfvertrouwen. Deze verkiezingen gaan nog gewonnen worden door de VVD en Mark Rutte…

https://twitter.com/Maiwand2016/status/806780343978078208

…En ook bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 zal het iemand anders zijn die als winnaar uit de bus komt. Maar dan – in 2025 – zal het niemand mnder dan Shabir Burhani zijn die de nieuwe minister-president van Nederland wordt.

Zo kondigt het jihadistische ventje in ieder geval aan op z’n eigen weblog:

“Mijn ambitie is om in 2025 met de verkiezingen mee te doen en Minister-president van Nederland te worden!”

Op social media verduidelijkt Shabir die doelstelling:

“Als Allah het wil ben ik in minder dan tien jaar Minister-president van Nederland. Ik ga meedoen met de verkiezingen van 2025.”

Met een belachelijke theedoek op z’n kop licht de man die in z’n vrije tijd graag selfies neemt met premier Rutte zijn ambities toe. Ja, je moet eerst even langs het ijdele gefriemel met die poetslap scrollen, voordat je Maiwand als een robot een verklaring hoort oplezen waarin hij zegt in minder dan een decennium in het Torentje te zitten:

Ik heb hier verder nog maar één ding over te zeggen: we hebben zo allemaal onze dromen en ambities, en Shabir loopt gelukkig een flink aantal stappen te hard als hij denkt dat hij premier van Nederland kan worden. In dit land zit niemand te wachten op zijn verheerlijking van jihadisme en extremisme. Dus, Shabir, je kan je aandacht beter richten op een deradicaliseringsproject. Dat met succes afronden is een haalbaarder doel voor je. Ik je namelijk het onaangename nieuws maar brengen: het minister-presidentschap is te hoog gegrepen voor jou. Véél te hoog gegrepen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Ni28

  Met de doorgeslagen tolerantie in ons land zie ik deze man als potentiele premier. Maar dan heet hij sultan of zo iets.

 2. marjo012

  Ik had dit al eerder gelezen en de foto gezien waar onze premier met een jihadis op de foto staat breed lachend.Wat verwacht Rutte nou dat de burgers in Nederland dit geweldig vinden of zo.Hoe ver kan je als premier zinken en dan nog denken en er van overtuigd zijn dat de burgers dit aanstaat, het is om te kotsen en hiermee heeft hij wel te kennen gegeven wat zijn plannen voor de toekomst van Nederland zijn, waar hij in zijn reclame spotje de mond van vol heeft .Ook Rutte gaat het schijnbaar niet snel genoeg de islamitisering van Nederland dat heeft hij breedlachs wel duidelijk gemaakt hiermee.

 3. werkloze generaal

  Dit lulletje zal ook wel weer uit zijn bek stinken naar knoflook , zoals 99% van zijn soortgenoten..

  Oei , gevalletje groepsbelediging ? Het mag op DDS.

  Ik scheer nu eenmaal graag mensen over één kam!

 4. Cultuurpessimix

  Aan de schrijver van dit artikel. Het zijn types als El-Kebab die hoe dom of zelfoverschattend ook uiteindelijk groepen islam-aanhangers in Nederland mee zullen krijgen. Reden te meer om partijen geschoeid op religieuze dogma’s niet meer toe te laten in onze regering en van Nederland een ECHT SECULIER land te maken. Het horrorscenario van een islampartij gaat ons (in heel Europa) in de toekomst opbreken. Geen islam, christendom, jodendom, hindoe, whatever partijen ever again!!! In de samenleving onder een godsdienstvrije politiek mag iedereen geloven wat hij wil (vrijheid van geloof!) en betalen voor zijn eigen gebedsriten en andere idioterie….

 5. Sniper666

  Terug naar de woestijn ermee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.