"Bloederige vrijdag": haatbaarden ISIS dreigen met massale aanslagen op dag inauguratie Donald Trump

Geen categoriedec 05 2016, 19:00
Het trieste is dat de linkse mainstream media vrijwel zeker zullen roepen dat het allemaal de schuld is van Donald Trump omdat hij ISIS 'geprovoceerd' heeft.
De psychopatische massaslachters van ISIS zijn er absoluut niet over te spreken dat Donald Trump in januari officieel de nieuwe president van Amerika wordt. Sterker nog, ze zijn van plan om de dag van zijn inauguratie te gebruiken om op grote schaal aanslagen te plegen en dus zoveel mogelijk onschuldige mensen naar het hiernamaals te jagen.
Volgens experts zit ISIS niet stil en zijn de haatbaarden niet van plan om het succes van de aanslagen aan het lot over te laten. Zo hebben ze terroristen klaar gesmeed die goed Engels spreken. Het zal aan deze jihadisten zijn om ervoor te zorgen dat de aanslagen gecoördineerd worden en dat er zoveel mogelijk schade veroorzaakt wordt. De Britse krant Express spreekt over een geplande "bloody Friday" (bloederige vrijdag). De inauguratie vindt immers plaats op vrijdag 20 januari.
Gelukkig zitten Amerikaanse veiligheidsdiensten er bovenop. Zij houden de ISIS-leden en sympathisanten nauwlettend in de gaten en staan klaar om in te grijpen als dat nodig is. Eén ding wat hen al is opgevallen is dat ISIS opeens veel meer Engelstalige video's maakt of video's met Engelse ondertiteling.
De Amerikaanse autoriteiten moeten deze psychopaten de komende weken dus nog beter in de gaten houden... en Trump moet zich serieus voorbereiden op een offensief in het Midden-Oosten waardoor ISIS dan eindelijk totaal van de aardbodem geveegd wordt. Weg met ISIS! Bombardeer de haatbaarden plat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten