De naakte waarheid over mooiprater Ahmed Marcouch: ‘PVV-stemmers te gevaarlijk voor politiewerk’

PvdA (bron: Flickr)
Foto: PvdA (bron: Flickr)

PvdA’er Ahmed Marcouch wil geen PVV-stemmers bij de politie. Hij schreef het zwart op wit op Joop, en benadrukte het gisteren nog eens in Pauw. En maar langs zaaltjes toeren om te praten over etnisch profileren en polarisering. Blijkbaar hebben moslims daar een alleenrecht op. En van die moslims alleen de moslims die langs het Erdoganlijntje lopen. Zie De Grote Denker Kuzu die Kamerlid Mustafa Amhaouch publiekelijk afserveerde als ‘goede moslim’ omdat hij tegenstemde bij de erkenning van de staat Palestina.

Marcouch bevestigde in Pauw dat zijn gematigdheid en consensuswensdenken een flinterdun laagje is. Daaronder zit geen greintje meer respect en nuance dan bij die zogenaamd etnisch profilerende en discriminerende PVV-stemmers waar hij op spuugt. For the sake of the argument scheert Marcouch alle moslims over één kam. Hij weet best dat ‘rechtse’ Nederlanders moslims niet zien als homogene groep. Evenmin als alle PVV-stemmers haatmensen zijn. Maar om zijn polarisatiepunt te maken, houdt Marcouch zich van de domme.

Moslimachterdochtigen, want dat zijn PVV-stemmers, voelen geen haat uit aangeboren slechtheid, maar uit angst voor de uitwassen van deze religie die het nieuws domineren. PVV-stemmers maken zich zorgen om slachtoffers en toekomstige slachtoffers van moslimterreur. Moslimhaat richt zich niet tegen u en de uwen, meneer Marcouch, maar tegen de niet-gematigde moslims die boerka’s, niqaabs en boerkini’s normaal vinden, bomaanslagen plannen op Disneyland Parijs en gescheiden zwemmen in Nederland weer hebben ingevoerd. Waar PVV-stemmers bang voor zijn, meneer Marcouch, ziet u in deze Deense documentaire, uitgezonden door het linkse Vara-programma Zembla.

PVV-stemmers en islamcritici en masse wegzetten als gevaarlijke Hitlerianen en ze buitensluiten om een mening die je afwijkend noemt, slaat nergens op. Je kunt je punt ook maken door de onrust over de terreinwinning van niet-gematigde moslims te erkennen. Niet waar? Wel waar. Kijk maar naar de reacties op de eindelijke boerka-/niqaab-/hijaabban door onze overheid. Goed punt, zou je zeggen. Nee hoor, Human Rights Watch staat op haar achterste poten omdat de vrijheid van niqaabdragers wordt onderdrukt. Kijk maar, zegt de goedemensenclub, en verwijst vervolgens naar deze tweet van fakefeministe Stephanie Hancock die met een verwrongen vertaling van vrijheid nog eens flink in wonden wrijft waar zij als westerse niet-moslima het bestaan niet van kent.

Ooit was de PvdA een volkspartij. Ik hoop dat Marcouch voor zijn racistische strapatsen flink op zijn vingers wordt getikt. Ik denk dat Tunahan Kuzu met open armen klaarstaat om Marcouch te ontvangen.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

23 reacties

 1.   

  Ehh, Ehh, Tjonge, Jonge. Zo beroerd zijn we nog niet bij de PVV.

 2.   

  Even was ik van verbazing van mijn stoel gevallen, maar ik zit er weer op.

  Marcouch heb ik nooit vertrouwd.

 3.   

  het is heel mooi juist dat marcouch dit zegt want het geeft aan hoe het linkse clubje van hem werkt en dus net zo discrimineert als DENK en dus opent het alleen de ogen van mensen ik hoop dan ook dat het juist mensen motiveert om op PVV of VNL. te stemmen zo dat het linkse gepeupel goed aan gepakt kan worden als we in maart weer kunnen stemmen

 4.   

  Ach, Marcouch…

  Wat lees ik nu op TPO?

  Afschuw in Tweede Kamer over Meldpunt Discriminatie Internet

  ‘Islamitische homohaat is geen discriminatie want islam’

  In de Tweede Kamer wordt met afschuw gereageerd op een standpunt van het Meldpunt Internet Discriminatie (MiND). MiND vindt dat negatieve uitingen over homo’s door moslims in de context van het geloof moeten worden gezien. Dat meldde ThePostOnline eerder op de dag.

  Voor de onafhankelijke Kamerleden Joram van Klaveren en Louis Bontes is deze reactie op een discriminatiemelding fout en onacceptabel. Zij stelden donderdag vragen aan de ministers van Justitie en Sociale Zaken. Volgens de twee Kamerleden stelt MiND dat gewelddadige homohaat mag op grond van de islam. Het oproepen tot geweld zou geen probleem zijn als dat gebeurt vanuit de islamitische levensovertuiging.

  Dit soort zaken hoort altijd thuis bij het Openbaar Ministerie, aldus de Kamerleden. De islam en andere levensbeschouwingen kunnen nooit worden gebruikt als excuus voor feitelijke discriminatie of het oproepen tot geweld. Het MiND wil naar eigen zeggen pas maandag reageren.

  De ophef komt op het moment dat de subsidie voor MiND ter discussie staat. Een meerderheid in de Kamer pleitte woensdag voor handhaving van de financiële steun. Volgens PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch speelt MiND een belangrijke rol bij onder meer het verzamelen van uitingen van groepsdiscriminatie op internet. Onlangs riep homobelangenorganisatie COC nog op het meldpunt te behouden.

  http://politiek.tpo.nl/2016/12/01/afschuw-tweede-kamer-meldpunt-discriminatie-internet/

  Lees ook
  TPO – Meldpunt Discriminatie Internet: ‘Islamitische homohaat is geen discriminatie want islam’
  http://media.tpo.nl/2016/12/01/meldpunt-discriminatie-internet-islamitische-homohaat-is-geen-discriminatie-want-islam/

 5.   

  BREAKING International Worldwide News 011216, in een zeer snel veranderend politiek schaakspel! Absoluut zien:

  1). Julian Assange is zeer w.s. niet meer in leven.
  Velen (o.a. van WikiLeaks) zijn hem voorgegaan door het corrupte Hussein/Hillary stiekeme beleid mmv de ware (voorbereidende) oorlogswapen:
  information wars!
  https://youtu.be/5ka7s7CLLYo (Assange, Anonymus)…
  https://youtu.be/l-y-jm0RYrA (15 punten van valse Hillary’s praktijken)

 6.   

  Die Ahmed Marcouch met de eerst volgende vliegtuig terug sturen naar Marokko.

  Gaat hij nu zelf artikel 1 van de grondwet negeren.

  Is dat even lachen.

  Opzouten met die gast die parasiteert op de partijkas van de PVDA.

 7.   

  “Moslimachterdochtigen”

  Arme Geert. Keer op keer verzekert hij dat de PVV niets tegen moslims heeft maar alleen tegen islam is.

  Ik zie nergens staan en heb niet gehoord dat Marcouch zegt dat PVV-stemmers te gevaarlijk zijn voor politiewerk.

 8.   

  Maar wie neemt de PVDA op de VARA na nog serieus. Die partij is totaal uitgekotst. .Maar als de PVV’ers nu zeggen Geert is onze Allah dan zijn we een religie en kunnen we er alles uitkramen toch.

 9.   

  BREAKING International Worldwide News 011216, in een zeer snel veranderend politiek schaakspel! Absoluut zien:

  2). De WO III kan reeds begonnen zijn! En als dit zich uitbreid, kan Hussein. O. aanblijven. Daar is (voor hem en de hele linkse global kliek) heel wat om te doen!
  Oorlog begint altijd met grondoorlog (reeds begonnen door Hussein.O -USA ook in Irak) en nu door Erdogan – tegen Syria, althans wat hij beweert – met zijn tweede(!) machtigste leger van de ‘Nato'; een grondoorlog met zijn honderden tanks en jets…
  en atoombommen dus.

  Tweede stap hierna is een conventionele oorlog, dat nu w.s. uitgroeit – en dat kan in een kwestie van dagen! – tot een nucleaire oorlog. Met twee nuclaire kernkoppen van Erdogan startklaar (plus de kernbommen die de USA nog niet heeft weggehaald in Antalia, Z-Turkeye?).

  Inderdaad heel veel wijst er op, dat de nucleaire WO III nog nooit zo dichtbij is geweest als vandaag de dag! Spannond:
  https://youtu.be/7XfZm0jwr0M

  1.   

   De Russische luchtafweer nabij de grens met Oekraïne is in de hoogste staat van paraatheid gebracht nadat het regime in Kiev aankondigde om vandaag en morgen bij de Krim een serie rakettesten uit te voeren. Russische bronnen noemen dit een ‘onnodige provocatie’ en een ‘serieuze bedreiging’, die beantwoord kan worden met het inzetten van de 55.000 Russische troepen op de Krim. Ook zullen de aldaar aanwezige marineschepen iedere Oekraïense raket die in de buurt komt, uit de lucht schieten.

   ‘Deze provocatie is bedoeld om een harde reactie uit te lokken,’ aldus Maria Zakharova, de vaste woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken (1). Het Kremlin heeft de afgelopen jaren al vaker met dit bijltje gehakt; Oekraïne probeerde namelijk al meerdere malen tevergeefs het Westen ervan te overtuigen dat de Russen een invasie planden of zelfs al aan het uitvoeren waren, in de hoop daarmee een oorlog tussen de NAVO en Rusland te ontketenen.

   Volgens Kiev zullen de raketten –waaronder in Rusland gefabriceerde S-300 luchtafweersystemen- op de Zwarte Zee ten Westen van de Krim worden gericht. Het Oekraïense luchtcommando verklaarde vandaag dat ‘het leger voorbereid is op iedere ontwikkeling’, maar dat er tot nu toe geen enkele militaire reactie van Rusland is gekomen. Russia Today bericht echter dat Russische marineschepen van de Zwarte Zeevloot bij de Krim zijn ingezet om eventueel te kunnen ingrijpen (3).

   Gevaar voor burgerluchtvaart

   De provocatieve oefeningen vinden op zo’n 30 kilometer afstand van de grens met de Krim plaats, hemelsbreed ongeveer 400 kilometer verwijderd van de plek waar op 17 juli 2014 vlucht MH17 uit Amsterdam werd neergeschoten, een ramp waar volgens het Westen de pro-Russische rebellen of de Russen zelf verantwoordelijk voor zijn, een bewering waarvoor ieder hard bewijs ontbreekt. De talrijke aanwijzingen dat Oekraïne mogelijk zelf het toestel heeft neergeschoten om een militaire confrontatie met Rusland uit te lokken, worden nog altijd genegeerd.

   Nabestaanden van de ramp hebben een rechtszaak aangespannen tegen Oekraïne voor het (welbewust?) niet sluiten van het luchtruim boven oorlogsgebied. De Maleisische Boeing 777 werd door de Oekraïense luchtverkeersleiding om nog altijd onbekende redenen zelfs van zijn normale route afgestuurd. Was dat niet gebeurd, dan had de tragedie vermoedelijk nooit plaatsgevonden.

   In oktober 2001 schoot het Oekraïense leger tijdens een vergelijkbare oefening per ongeluk een passagiersvliegtuig van Siberia Airlines, dat op weg was van Tel Aviv naar Novosibirsk, neer. Daarbij kwamen 78 mensen om het leven.
   X nieuws

 10.   

  Ha ha…wat een ontdekking! Marcouch heeft een dubbel paspoort, Marokkaans en Nederlands…nu laat hij maar mooi zien dat Marokko toch zijn voorkeur heeft. De criminele Marokkanen, die zijn er te over, worden door de PVV en door 3/4 Nederland uitgespuugd. Marcouch voelt zich aangesproken….en nu discrimineert hij de PVV aanhangers en vindt ( wie is hij dan wel ?) dat er binnen het politiekorps geen plaats is voor PVV aanhangers!!
  Ik heb een verrassing voor hem…als je diepin de harten van de meeste politieagente kijkt, dan kom je snel tot de ontdekking dat zij de waarschuwingen van Wilders ook hoog hebben zitten zitten.
  Juist zij worden door deze Marokkaanse en Turkse criminelen en bloggers onder vuur genomen! Pauw ontvangt steeds vreemdere en gefrustreerdere gasten…Sylvana, Kuzu, Anouschka, nu ook Marcouch…

 11.   

  Het is een gluiperd eerste klas: de PVV “maakt verschil in mensen” (volgens hem)..en “dat mag niet”. maar dat is nu juist de essentie van goed beleid: tussen deugen en niet (willen)deugen…als je die laatste groep niet snoeihard aanpakt…groeit hij steeds verder…en dat is het kern-NL-probleem: steeds meer daklozen, dure zieken (kosten 20000 euro per gemiddeld gezin), “asiel”klanten, “verwarde”mensen ..dankzij de veelgeprezen “tolerantie”..dead end street!

 12.   

  Europa islamiseert steeds verder.
  In Duitsland zijn er al oproepen van asielactivisten om kinderhuwelijken te legaliseren.
  En in Nederland vind het “Meldpunt Discriminatie” dat moslims homo’s mogen discrimineren en beledigen.
  Afschuw in Tweede Kamer over Meldpunt Discriminatie Internet
  ‘Islamitische homohaat is geen discriminatie want islam’
  In de Tweede Kamer wordt met afschuw gereageerd op een standpunt van het Meldpunt Internet Discriminatie (MiND). MiND vindt dat negatieve uitingen over homo’s door moslims in de context van het geloof moeten worden gezien.

  Zou Marcouch ook onderdeel zijn van de vijfde colonne ?

  1.   

   @Poldi
   “MiND vindt dat negatieve uitingen over homo’s door moslims in de context van het geloof moeten worden gezien.”
   Dan blijft de vraag: “Waarom worden Christenen dan wél vervolgd, als zij homo’s discrimineren?” Dat is dan toch óók volgens hun geloof!!
   MiND kan dus aangeklaagd worden voor discriminatie!

 13.   

  https://www.youtube.com/watch?v=huMu8ihDlVA

  Yusuf al-Qaradawi: Killing Of Apostates Is Essential For Islam To Survive

  Als iemand Yusuf Al-Qaradawi als zijn geestelijke leider heeft, dan is hij te gevaarlijk om lid te zijn van de Nederlandse Tweede Kamer en dus te functioneren als Volksvertegenwoordiger.

 14.   

  Marcouch weet waar hij over spreekt, in Den Haag gingen de verhalen de ronde over jonge witte (autochtone) politieagenten die allochtonen het leven zuur maakten. Ik dacht dat kan niet, maar de ombudsman heeft deze verhalen bevestigd. Deze agenten stemmen natuurlijk allen op de PVV, en daar heeft Marcouch het over. Dit is geen racisme dat is zwarte piet e.d. Echter stemmers van elke partij mogen agent zijn, de straffen tegen politieagenten die hun macht misbruiken moeten gewoon vertienvoudigd worden.

  1.   

   @ tq1991

   Van mij mogen dubbel paspoort moslims géén agent zijn. En die ombudsman van tegenwoordig veeg ik ook mijn reet mee af, die is policor. Zag ik laatst niet ergens een filmpje met een allochtoon broekie agentje die een normale burger provoceerde door schampend langs hem heen te lopen?

   1.   

    Dat soort films zijn erg genoeg van autochtone agenten die dat bij allochtonen doen, alleen word hiervoor de ogen gesloten bij de politieke kant waarbij u hoort. En als PVV stemmers met hun tegen de grondwet indruisende gedachtegoed zulk belangrijk werk mogen doen dan zie ik niet in waarom moslims en mensen met dubbel paspoort dat niet mogen. Dit valt immers wel binnen de wetgeving.

    1.   

     @ tq1991

     Dat is helemaal fout in de wet, inderdaad.

 15.   

  Voordat Kuzu c.s. uit de pvda stapten beet een van deze Marcouch toe: ‘Allah zal je straffen’. Deze wens heeft toch meer indruk gewekt dan gedacht. Anders kan ik deze geestesgesteldheid niet verklaren.

 16.   

  Net of de voorlopers van de PvdA en de huidige PvdA nu zo fris ruiken.

 17.   

  En ik wil geen enkele moslim ambtenaar met naast een Nederlands paspoort ook nog een islam land paspoort.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!