DENK-roerganger Kuzu gaat uitgebreid op de foto met antisemitische en homofobe rapper Ismo

Soort zoekt soort?

Kijk, diversiteitsmevrouwtje Sylvana Simons is nog geen week weg bij DENK, of alle goede voornemens om meer te doen tegen homodiscriminatie en antisemitisme verdwijnen met dezelfde rotgang uit de partijpolitiek. Het masker valt af, en vanaf nu is DENK inderdaad die nare, etnische partij waarvan wij DENK-critici éígenlijk altijd al wisten dat ze die waren.

Vandaag verscheen ook het bewijs op Facebook: een grijzende DENK-fractievoorzitter Tunahan Kuzu met rechts van hem tuigrapper Ismo:

Wie is die Ismo, vraagt u? Lees maar even mee:

 “Rapper Ismo moet zich dinsdagochtend voor de rechter in Breda verantwoorden voor beledigende teksten over homo’s en joden. In zijn nummer Eenmans zingt hij ‘flikkers geen hand’ te geven ‘Joden nog veel meer te haten dan de nazi’s’.”

Die Ismo is dus bijzonder onfris heerschap, maar Kuzu maakt dat allemaal niets ut. Die deinst er niet voor weg om een fotootje maken met een antisemiet of homohater. Of allebei. Sterker nog, Kuzu staat er glimlachend bij.

Al met al is het toch wel een zorgelijke ontwikkeling dat Kuzu steeds weer een klein stapje zet richting openlijke homofobie en onverholen antisemitisme. Ook al is het DENK.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Seneca

  Dat zullen de fervente linkse anti joodse reaguurders wel fijn vinden. Tenslotte NL is zo koeltoerrijk en men dient deze kansenpareltjes wel de ruimte geven. Jozias van Aartsen zal wel wederom in zijn sas zijn. Zijn ingenomen standpunt wordt door Denk gelegaliseerd. Arm Nederland, het is niet veel meer en wat er nog restte aan fatsoen wordt ook door het afvoerputje gespoeld.

 2. Victor83

  Nou breek me klomp, hoe kan iemand die vrienden is met die slag mensen in vredesnaam politiek vertegenwoordigen?! Dat is toch die zelfde kerel die toen opgepakt is vanwege een foute vlog?

 3. vanhetgoor

  Normale gezonde Nederlandse mannen denken nooit na over homoseksualiteit. Heteroseksuele mannen hebben ook geen angst voor homo’s. Des te meer mannen er homo zijn, des te meer vrouwen er over blijven voor heteroseksuele mannen. Dus iedereen gelukkig. En als iemand een seks-fobie heeft dan is er iets mis. Dan is zo-iemand niet helemaal zeker van zichzelf, dan is er twijfel over hoe mensen tegen hem aankijken. Daar moest ik even aan denken bij die foto hierboven. Lijkt me ook niet echt iemand die goed bij de vrouwtjes ligt. Ik zie dat op de foto Küzü zijn kunstgebit nog niet heeft ingedaan. Het schijn (ik weet dat niet, maar het is mij verteld) dat op z’n Franse prettiger is als het kunstgebit uit is. Maar zoals gezegd, ik heb het alleen van horen zeggen. Ik ken niemand met een kunstgebit (man noch vrouw) (ja, klopt).

 4. Gustaafff

  Soort zoekt soort. Dat is hier weer duidelijk.

 5. jennifer

  Hoop dat we na maart zeggen kunnen, DENK wat en wie is dat.

 6. Adriaan

  De rechter zal dit stuk onbenul dezelfde straf gaan geven als Wilders. Die twee zijn zelf homo. Een heel onzeker en smerig lachje van de koezoe. Er komt steeds meer tuig in de Kamer. Zorgelijke ontwikkeling.

  1. ikweetwatikwil

   Juist die slimmeriken (sluwe) moet je voor uitkijken. Hebben ze dat niet door ?

  2. Adriaan

   Ze zijn zo slim die allochtonen dat ze niet zelf een baan kunnen vinden. Daarbij moeten ze worden geholpen. Tjonge, tjonge, tjonge. Maar ja, het is dan ook een allochtoon die ze moet helpen. De lamme helpt de blinde. En zo gaat Nederland langzaam naar de filistijnen.

 7. ikweetwatikwil

  Denk werkt zichzelf de ondergang in, laat dat maar aan Kuzu over .Wat een praalhans. Straks nog op de foto met Erdogan. Jakkes.

 8. DennisEijs

  We hebben nu een allochtone, treiter vlogger, treiter rapper, en een treiter politicus.

 9. Sniper666

  Van mij mag Ismo rapperen wat-ie wil. Dan weten we tenminste exact hoe de houding is van deze “kerel”. Dit in het kader van vrijheid van meningsuiting. Maar dan moet Ismo het ook kunnen hebben als anderen een duit in het zakje doen.

  Dus nogmaals, van mij hoeft dit niet voor een rechter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.