Geert Wilders is klaar met Rutte en doet keiharde verkiezingsbelofte: "geen cent naar Brussel en Afrika"

Geen categoriedec 16 2016, 16:00
De PVV-leider wil het helemaal anders gaan doen als hij in het Torentje plaatsneemt.
Dat Geert Wilders helemaal klaar is met het Kabinet Rutte, wisten we al. De rechtse politicus, die niet kan wachten tot zijn PVV de grootste partij van Nederland wordt, is onze regering spuugzat en ziet Rutte het liefst zo snel mogelijk aftreden, liet hij weten op Twitter:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/809457072521834496
Wilders heeft schoon genoeg van het kabinet van VVD en PvdA, en voorziet een volledig nieuwe koers voor Nederland. Hoe die koers er wat hem betreft uitziet, laat hij ook weten op Twitter. Zo wil de PVV'er de eindeloze geldstroom van Nederland richting Brussel reduceren tot nul, evenals de ontwikkelingshulp aan Afrikaanse landen.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/809736785211310080
Sommigen zullen beweren dat Wilders wel erg ver gaat met zijn voorstellen, maar hij vertegenwoordigt hiermee een geluid dat door veel Nederlanders wordt gedeeld. De effecten van ontwikkelingshulp aan Afrika zijn nauwelijks te merken – het continent lijkt er niet beter op te worden. Ook de EU, die Nederlands geld weggooit in de bodemloze put die Griekenland heet, kan veel Nederlanders gestolen worden.
Dat een zeer groot deel van Nederland de opvattingen van Wilders deelt, blijkt wel uit de peilingen. Daarin staat de PVV al maandenlang bovenaan, op grote afstand van alle andere partijen. De meeste andere partijen hebben aangegeven dat ze niet met de PVV in zee willen voor een eventueel kabinet. Toch kunnen ze de PVV nauwelijks negeren als de partij echt de grootste wordt – al is het maar omdat het weleens heel lastig zou kunnen worden om een coalitie te vormen zonder de PVV. Er is dus een goede kans dat Geert Wilders na 15 maart inderdaad ons land gaat regeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten