Geert Wilders reageert in epische video keihard op veroordeling: 'Ik ben sterker dan jullie!'

Geen categoriedec 09 2016, 13:55
In een epische video haalt Geert Wilders keihard uit naar de rechters die hem vandaag veroordeelden en het politiekcorrecte establishment dat hem al jaren het zwijgen wil opleggen.
Zoals ik kort na Wilders' controversiële uitspraak al uitlegde was ik bepaald geen fan van het 'minder, minder, minder Marokkanen'-verhaal. De manier waarop dat ging was mijn inziens bepaald niet opbeurend.
Dat gezegd hebbende had hij het recht natuurlijk wel om het te zeggen. Tenminste, hij zou dat recht moeten hebben in een vrije samenleving. Helaas zagen we vandaag dat Nederland niet langer een vrije samenleving is. De gevoelens van een stel zelfverklaarde slachtoffers met een veel te klein hartje, en een veel te groot ego zijn belangrijker dan dit mensenrecht. Tenminste, dat vindt het OM én de rechterlijke macht.
Volstrekt belachelijk, natuurlijk. Het bewijst maar weer eens dat we de politieke correctheid écht de oorlog moeten verklaren in ons land. Nederland moet een vrij land zijn, niet een land waar de elite mensen met onwelgevallige meningen het zwijgen probeert op te leggen, indien nodig met gebruik van de sterke arm van de wet.
Gelukkig is Wilders bepaald niet een man die zich het zwijgen laat opleggen. Zojuist heeft hij in een epische video gereageerd op de veroordeling. En ja, de video is het kijken meer dan waard. De PVV-leider veegt namelijk op ongekend mooie manier de vloer aan met de rechters in zijn zaak, het OM, de zelfverklaarde slachtoffers, de cultuur van politieke correctheid en, niet onbelangrijk, het politieke establishment -- waaronder Mark Rutte -- dat het zover heeft laten komen dat een zogenaamd vrije Nederlander zijn mening niet meer hardop mag uitspreken.
Kijken dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten