Hahaha! Uitgerekend DENK-bons Kuzu maakt collega-partijleiders nu uit voor “mini-dictators”

Dit is te hilarisch voor woorden. Heeft Kuzu ooit wel eens in de spiegel gekeken?

Vandaag was in de Tweede Kamer het debat over zetelroof. De meeste fractievoorzitters waren daar geheel terecht van mening dat het maar eens afgelopen moet zijn met al die opportunistische zetelrovers die uit de partijen stappen die ze het parlement hebben ingeholpen. Deze periode is het helemaal erg, met maar liefst acht opgestapte Kamerleden. Vandaar dus voorstellen om deze zeteldieven flink te pakken op hun spreektijd in het parlement, en de budgetten die ze uit de staatsruif plukken.

Onder de getroffenen bevindt zich natuurlijk ook het even olijke als gevaarlijke duo Tunahan Kuzu en Selçük Öztürk, die de Nederlandhatende partij DENK hebben opgericht. En Kuzu is bepaald niet te spreken over de zet van zijn collega-Kamerleden:

“Ook oud-PvdA’er Tunahan Kuzu wees op het gevaar van Klasse A en Klasse B-Kamerleden. Hij noemde afsplitsingen het symptoom van een doorgeslagen fractiediscipline. ,,Fractievoorzitters zijn vaak een soort minidictators. Als je niet meegaat met de lijn van de partijtop, ben je een dissident.””

Mini-dictators? Are you kidding me? Dat zegt dus Kuzu, die zelf met ijzeren vuist regeert. Media die interviews komen houden en die achteraf niet geheel goedgekeurd worden, belanden op de zwarte lijst van DENK of worden intimiderend uitgenodigd voor ‘evaluatiegesprekken’. Ook moet er volgens DENK een ‘journalisteneed‘ komen, aangezien hedendaagse mediapersoonlijkheden nu eenmaal niet te vertrouwen zijn. Oh, en “trap er niet in“, waarschuwt Kuzu in een filmpje waarin hij Nederlanders en de media tegen elkaar probeert op te stoken.

Nee, de persvrijheid is bij DENK en DENK-voorman Kuzu niet in goede handen. Precies zoals dat ook pleegt te gaan in dictaturen.

Kuzu moet dus even een beetje dimmen als hij andere mensen wil uitmaken voor ‘mini-dictator’. Het heeft er immers alle schijn van dat hij er namelijk zélf eentje is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Viertel

  Kuzu zal zeker niet dimmen. Want de media geven hem een podium, iedere dag weer. Dus laat de redactie van DDS nu eens besluiten geen aandacht meer te geven aan Denk, Kuzu, Ozturk, Sylvana en al die andere calimero’s.

  1. LieverKipsLeverworst

   Juist. Helemaal mee eens! DDS maakt deze gekken mede mogelijk.

 2. Sniper666

  Mensen die uit de zittende gekozen partij stappen moeten exit tweede kamer.

  1. Adriaan

   Precies. Je kiest in eerste instantie voor een partij en daarna pas de persoon. Als een fractielid uit de partij stapt, moet diegene absoluut de Kamer verlaten.

 3. Gustaafff

  Och nee. Was het niet Kuzu die de voeten kust van dict… president Erdogan?

  Hypocriet mannetje.

 4. marjo012

  Eindelijk worden ze tenminste een beetje wakker in de tweede kamer.Dat Denk een gevaar voor Nederland is word steeds duidelijker, ze zijn geintereseerd in staatsgeheimen van dit land,jammer voor hun dat ze de kans niet krijgen om dit door te kunnen spelen naar Turkije,maar een zegen voor Nederland,ze willen media naar hun hand zetten zols het in Turkije ook gebeurd, wat is het volgende dictator spelletje van deze club.Deze hele groep moet zich maar eens een spiegel voorhouden dat zou beter zijn.Nog beter zou zijn als ze hun vriend waar ze voor spioneren gaan ondersteunen in Turkije want ze hebben hier niks meer te zoeken,er is niks Nederlands aan deze malloten dat hebben ze wel laten zien.

 5. NederNederlander

  Woehahahahahaha die vent is echt lachwekkend zou een goede komediant zijn!!

 6. Pedrito

  Nederturkje Kuzu is volgens mij bezig zichzelf te lanceren als cabaretier. De oudejaar conference op de Turkse Tv-zender van TRT in 2017 is nu al voor Tunahan Kuzu gereserveerd. In Turkije willen ze ook wel eens lachen om een clown ‘below-the-sea’.

 7. Beukman

  Best mogelijk dat Kuzu een dictator is, maar niet omdat hij selectief is tav de pers.

  Wilders gaat in dit opzicht nog veel verder dan Kuzu, Geert spreekt catagorisch niet met ze, een enkele uitzondering daargelaten. Hij weegt gewoon de kosten af tegen de baten en concludeert dat hij meer stemmers binnenhengelt met een paar tweets per week en een prcosesje tegen de “elite”.
  Dat is zijn goed recht, hoe verwerpelijk het ook is, en het maakt hem geen dictator. Hetzelfde geldt voor Kuzu.

 8. nick

  Typisch geval van wat je zelf doet/bent beschuldigend neerleggen bij een ander. De balk in je eigen oog enzo. Bekend verschijnsel. Altijd de slachtofferrol opeisen maar in wezen zelf schuldig zijn. LOL.

 9. LieverKipsLeverworst

  Kijk die foto dan! Kijk! Kijk!
  Koezoe heeft weer een pulk uit zijn gok tussen duim en wijsvinger. Wie zal dit vandaag in zijn nek krijgen??
  Gatverdamme. Vetklep!

 10. MareJane

  Goede zet. Door partijprogramma (of het daarna wel of niet gevolgd wordt, hmm) kom je in de kamer. Dan zet je jezelf uit de partij en dan mag je gewoon verder is al van de zotte. Zetel teruggeven aan de partij is zeker nodig. Oja, en met dubbele paspoorten geen toegang tot bestuurlijke functies!! In alle lagen van bestuur in Nederland. Dat is de volgende stap heren en dames kamerleden!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.