Hoera! CDA wil eindelijk hard optreden tegen fascistische radicaal-islamitische clubs

Geen categoriedec 06 2016, 13:00
Wat nou Sharia4Holland. Wat het CDA betreft worden dit soort clubs binnenkort keihard verboden.
Het CDA heeft het helemaal gehad met de onwil van het kabinet om radicaal-islamitische haatclubjes aan te pakken. Hoewel salafistische verenigingen in andere landen illegaal zijn -- in Duitsland bijvoorbeeld -- durft de Nederlandse wetgever niet tegen ze op te treden. En dat zit de christendemocraten dwars. Daarom hebben ze besloten om zélf met een wetsvoorstel te komen waarmee 'antidemocratische clubs' verboden worden.
CDA-Kamerlid Pieter Heerma legt uit dat hoewel salafisten -- die de barbaarse, middeleeuwse sharia de officiële wet van Nederland willen maken -- niet langer welkom zijn in Duitsland, zij in ons land juist steeds meer invloed krijgen. Sterker nog, er zijn hele moskeeën die de laatste tijd zijn overgenomen door dit soort godsdienstfanaten. Een kind kan nog begrijpen dat dit op termijn tot vreselijke dingen kan en vrijwel zeker zál leiden, maar het kabinet vindt dat blijkbaar totaal niet interessant. Rutte en Asscher zijn veel te druk bezig met elkaar publiekelijk voor rotte vis uit te maken -- na vier jaar van hechte samenwerking -- om iets aan de échte problemen van Nederland te doen.
Heerma zegt terecht dat Nederland het één en ander van Duitsland kan leren, maar dat het kabinet daar totaal geen haast mee maakt. Hij hoopt dat het wetsvoorstel van het CDA zelf er doorheen komt zodat er eindelijk toch nog kan worden opgetreden tegen dit soort islamofascistische clubs.
De grote vraag is natuurlijk eerst en vooral: heeft de PvdA de moed om het CDA te steunen? Die partij heeft immers al een behoorlijk probleem de laatste tijd met 'de islamitische kiezer,' die massaal over lijkt te stappen naar DENK. Het zou mij absoluut niet verbazen dat ze zich daarom tegen dit voorstel dienen, puur en alleen om die stem te pappen en nat te houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten