Jong geleerd, oud gedaan: moslimmigrantjes terroriseren hier massaal christelijke klasgenoten

Geen categoriedec 01 2016, 16:00
Inderdaad, dit zijn de mensen die onze landen later draaiende zouden moeten houden.
De jeugd is de toekomst, zoals een mooi spreekwoord luidt. Helaas is die toekomst zelf een stuk minder mooi, en zullen dingen dan nog veel vaker uit de hand lopen dan ze nu al doen.
Want wat moet je als kinderen in Europa tegenwoordig al vol haat rondlopen voor mensen die iets anders geloven? Hoe moeten zij dan ooit opgroeien tot degelijke burgers die wél met respect anderen behandelen? Hoe kunnen we ooit verwachten dat zij het hier draaiende zullen houden?
Het zoveelste bewijs van de mislukte multicultisamenleving stemt in ieder geval weinig hoopgevend. Voor de zoveelste keer is Duitsland hier weer slachtoffer van geworden - het land met een regering die dacht wél even honderdduizenden migranten succesvol te integreren in een samenleving die daar helemaal niet op zat te wachten. Deze keer was de oost-Duitse stad Leipzig, ooit een baken van Europese vooruitgang waar genieën als Bach nog hebben rondgelopen, het slachtoffer. Of beter gezegd: haar kinderen.
De Duitse overheid ziet nog niet in dat het mixen van christelijke en islamitische kinderen - en migranten in het algemeen - geen geweldig resultaat oplevert. De verhalen over een school waar migrantenkinderen van beide geloven samen les kregen, spreken boekdelen. De christelijke leerlingen - die een minderheid vormden op de school - worden systematisch geterroriseerd door hun klasgenoten. Natuurlijk, pesten en dergelijke komt wel vaker voor op scholen, maar de reden voor dit gedrag was niet enkel dat ze gewoon niet zo geliefd waren: het ging letterlijk over het feit dat de kinderen christelijk waren. Dat ondervond één van hen keihard toen hij met een kruisje om zijn nek op school verscheen, waarna hij onmiddelijk hét doelwit werd van de klas. Het trieste is dat de docenten niets ondernamen: "pesten hoort er gewoon bij", leken ze wel te willen zeggen.
Toen er herhaaldelijk op werd aangedrongen iets te doen aan de situatie, grepen deze laffe leraren dan ook naar het makkelijkste middel wat ze hadden: "stuur de jongen maar naar een andere school", was de zogenaamde oplossing.
Pardon? Dus als ik het goed begrijp zijn zijn klasgenoten de daders, maar moet hij maar naar een andere school als hem het leven zuur wordt gemaakt in de klas? In wat voor omgekeerde wereld leven wij tegenwoordig, dat het slachtoffer maar moet oprotten? Krankzinnig.
Eigenlijk neem ik het die kinderen zelf nog niet eens zo kwaad. Ze zijn zo opgevoed en weten gewoon niet beter dan dat haat richting niet-moslims hartstikke normaal is, hoe hard dat ook klinkt. De schuldigen hier zijn de volwassenen: de ouders die hen zoveel haat hebben bijgebracht, de Europese regeringen die niet inzien dat dat soort mensen hierheen halen vragen om problemen is, en de docenten die liever wegkijken dan het risico lopen politiek incorrect te zijn door dit tuig aan te pakken. Zij hebben schuld aan dit alles, en zij zijn ook de enigen die er wat aan kunnen doen.
Maar dat blijft helaas een verre, heel verre droom.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten