Journalist Arnold Karskens veegt de vloer aan met DENK-voorman Kuzu: "verrader van onze vrijheid"

Geen categoriedec 16 2016, 18:00
Karskens vindt Kuzu de slechtste politicus van 2016 – en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.
Oorlogsverslaggever Arnold Karskens is een bijzonderheid in het Hilversumse medialandschap. De onverschrokken correspondent is niet bang om zijn mening te uiten, ook niet als die indruist tegen de politiek correcte mainstream. Dat Karskens een tegendraads geluid niet schuwt, bleek wel uit een uitzending bij Pauw waar hij keihard uithaalde naar de in zijn ogen corrupte journalistiek.
Het is dan ook een genot om het jaaroverzicht van 2016 te lezen dat Karskens op zijn eigen website heeft gepubliceerd. De journalist benoemt hierin niet alleen zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten, maar vertelt ook wie hij de slechtste politicus van het jaar vindt, en wie hij juist kon waarderen in 2016. De slechtste politicus van het jaar kan er natuurlijk maar één zijn: Tunahan Kuzu, de leider van DENK. Karskens heeft geen goed woord over voor het Nederturkse Kamerlid:

"Symbool van alles wat verkeerd is aan migratie: niet tegen kindhuwelijk, niet tegen boerka, ontkenning genocide die plaatsvond in Turkije. Ik krijg bij hem, en zijn volgelingen, de smaak van ‘NSB’ in mijn mond. U weet wel, de partij die Nederland bij WO2 uitleverde aan de nationaalsocialisten. DENK levert Nederland uit aan de nieuwe verraders van onze vrijheid."

Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen. Karskens neemt duidelijk geen blad voor de mond, en dat is maar goed ook. De waarheid over DENK kan namelijk niet vaak genoeg worden benoemd. Arnold Karskens heeft een stuk meer van de wereld gezien dan de meeste journalisten. Hij begrijpt dus maar al te goed hoe gevaarlijk DENK kan zijn, en is niet bang om dat te zeggen.
Oh, en wie is trouwens Karskens held van 2016? Niemand minder dan Zwarte Piet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten