Kijk, Jacques Monasch toont ballen: barbaarse mensenhandelaren moet je doodschieten

Monasch is de enige politicus in heel Nederland die met iets van een oplossing komt voor de verachtelijke mensenhandelaren die eerst sollen met de levens van vluchtelingen én vervolgens daarmee Europa overspoelen.

Het is een interessant gegeven: zowel ‘links’ als ‘rechts’ zouden een vijand moeten hebben in de Afrikaanse en Aziatische mensenhandelaren die honderdduizenden vluchtelingen hielpen de oversteek naar Europa te maken. Links zou een hekel aan ze moeten hebben, omdat deze mensen zo’n beetje het grootste kapitalistische schuim op aarde zijn. Ze vragen aan arme mensen duizenden euro’s, om ze vervolgens op een gammel bootje te zetten dat de Middellandse Zee op moet. Duizenden mensen verdrinken hierbij ieder jaar: mensenhandelaren interesseert dat geen biet. Zolang ze maar miljonair kunnen worden door hun exploitatie.

Rechts zou een hekel aan mensenhandelaren, omdat ze de vluchtelingencrisis helpen verergeren. Dankzij hen zijn er honderdduizenden kansarme vluchtelingen Europa binnengekomen, die vervolgens hier de de financiële draagkracht van de overheid en de veiligheid aangetast hebben.

Aan mensen die hiervoor de schuld krijgen geen gebrek: links wijst boos richting Geert Wilders, terwijl rechts Merkel, Erdogan, de EU en Mark Rutte aanwijst als schuldigen. Niet dat dat allemaal onterecht is (in meer of mindere mate), maar waarom blijven die mensenhandelaren zo buiten schot? Dragen die geen schuld voor de ontstane situatie?

Gelukkig doorbreek vandaag één politicus dit taboe, en stelt gewoon voor om deze barbaren desnoods dood te schieten als dat is wat nodig is om een einde te brengen aan hun verschrikkelijke business. Op Facebook schrijft Jacques Monasch, ex-PvdA’er en kersvers leider van Nieuwe Wegen:

“PAK DE MENSENHANDELAREN AAN

Nieuwe Wegen wil de mensenhandelaren die duizenden de dood insturen uitschakelen, desnoods met geweld. Zij vormen een criminele organisatie die mensen de dood insturen eerst in de Sahara, daarna op de Middellandse zee. Pak het probleem dus eerder aan. Ook door Afrikaanse overheden te dwingen en door samen te werken om hun eigen burgers te beschermen en een toekomst in hun eigen land op te bouwen.”

Heel goed. Hopelijk volgen andere politici in Nederland – links en rechts – nu zijn voorbeeld en zijn binnenkort deze sjacheraars met mensenvlees de pineut. Want ja: dit zijn echt criminelen van het ergste soort. Als je ze moet doodschieten om ze te laten stoppen met hun ‘werk’, dan is dat zeker gerechtvaardigd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. C.oitus

  Ik kan er mee leven.

 2. Donald Troef

  Gewelddadig optreden behoeft niet direct doodschieten te betekenen. Ik geloof dat de woorden van Monasch hier wat vrij worden geïnterpreteerd.

  Aandoenlijk is wel de poging van deze geflipte politicus om ook in het rechtse vijvertje te willen vissen waar ook Roos, Dijkgraaf, Baudet en Wilders proberen kiezers aan de haak te slaan. Laten we hopen dat ze de wonderbaarlijke visvangst eerlijk weten te verdelen

  1. zomaar

   en zoals van ouds , wil links de straf omzetten naar 2 uurtjes schoffelen.

   de reden mag duidelijk zijn !, de hulporganisaties die door links ondersteund worden met (ons geld) subsidie , verdenk ik van mensenhandel !.

   door te handelen in mensen geven zij hun achterban in de subsidie industrie AZC’s een rijk salaris , en zo houd links zich al decennia staande !!.

   onnodig geld rondpompen en weggeven .

   1. zomaar

    ach je om het te onder steunen , wat ik geschreven heb hier een link.
    http://www.npo.nl/eenvandaag/30-11-2016/AT_2055340

    extreem linkse Jasper. Kuiper onder directeur vluchtelingenwerk Nederland, stelt dat er 4000 gelukszoekers gehaald gaan worden uit Griekenland.

    noem het wat je wil , ik noem het mensen(smokkel) om de AZC’s hier weer vol te krijgen ,er zou maar eens geen redenen meer zijn om subsidie te blijven geven aan deze extreem linkse club .

  2. Adriaan

   Je bij het onderwerp houden is niet je sterkte kant, Troef.

 3. RS

  Als wij HEN niet kaltstellen, zullen ze dat bij ONS doen……………..

 4. Ni28

  Als je de PvdA verlaat zoals Monasch deed krijgt hij meteen het predicaat van geflipte politicus. Gelukkig krijgt hij het maar van een geflipte galbak.

 5. Seneca

  Let op! Deze man wordt binnen afzienbare tijd door de vertegenwoordigers van de overige partijen aan de tand gevoeld en krijg je het hysterisch gemummel van bijvoorbeeld Jesse Klaver van GL die vraagt of hij die mensensmokkelaars echt wilt laten opdraaien voor hun misdaden. Natuurlijk doet ook Buma een duit in het zakje met de opmerking dat dit niet christelijk zou zijn…

 6. H.Vaes

  Helemaal mee eens.
  Voor mijn part schiet je ze allemaal per ongeluk dood. Als het maar gebeurt.

 7. GetZappad

  Waarom heeft niemand het ooit over de globale wapenhandel, het lijkt mij toch net iets
  lastiger om een oorlog te voeren zonder modern wapentuig. Of ben ik nu naïef??

 8. werkloze generaal

  Mensenhandelaren doodschieten….

  Ik wist dat die Jacques Monasch een simpel zieltje is die alles doet voor een paar stemmen en aandacht. Dat weet zo langzamerhand iedereen.

  Maar nu is hij naar blijkt ook geweldverheerlijkend bezig. Niets beter als een moslimterrorist…

 9. Sniper666

  Links zal hem wel weg gaan zetten als facist.
  Eigenlijk is zo’n beetje iedereen die niet in het linkse denkbeeld past is een facist. Lekker makkelijk.

 10. marjo012

  Ieder oorlog kent zijn slachtoffers dat was vroeger zo en nu ook , dat is niet meer zielig en waarom ook,ze hebben die oorlog daar zelf veroorzaakt,en ze willen toch zelf dat op n gammel bootje stappen.Wat je nergens leest is dat waarom die oorlog daar al zolang woed, heb er eens n heel stuk over gelezen, de bevolkings groei in syrie heeft in n paar jaar tijd zich verdubbelt.Het land is niet in staat deze mensen te voeden huizen te geven en een baan te geven.Gezien er zoveel van die radicale stammen huizen in die landen moest de bom eens barsten daar,ze jagen zich door hun artelijke geloof onder elkaar de tent uit in die landen.Hun zelf veroorzaken al die oorlogen in het midden oosten.Wat er moet gebeuren is voor dat die mensen hier naar toe komen steriliseer en castereer ze want het loopt de spuigaten uit.Ze hebben niets met geboortecontrolle in die landenen fokken als de konijnen waar ze niet eens voor zorgen kunnen,straks zitten we hier in Europa met gefokte generaties die eigenlijk niets hebben met het westen, waardoor straks juist door die mensen de bom hier weer gaat barsten.Niet toelaten dat had het moeten zijn, ze ontwrichten hele werelddelen,Als dat de toekomst moet zijn voor Europa hou ik mijn hart vast voor iedereen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.