Strijdbare Geert Wilders geeft Rutte ervan langs: "grootste leugenaar van Nederland!"

Geen categoriedec 09 2016, 16:00
Volgens de PVV-leider is Rutte kampioen wegkijken.
Wie dacht dat Geert Wilders het politieke bijltje erbij neer zou gooien na zijn veroordeling, heeft het mis. De PVV-voorman gaf al meerdere keren aan dat hij niet van plan is om te stoppen – "wie mij wil stoppen, zal mij eerst moeten vermoorden" zei hij zelfs op Twitter. Sommige mensen deden dat af als bluf, maar vandaag bewijst Wilders dat hij gewoon doorgaat met zijn politieke strijd – die veroordeling maakt hem niets uit.
Op Twitter geeft Wilders Mark Rutte een keiharde veeg uit de pan. Hij noemt de premier "de grootste leugenaar van Nederland" en roept zijn kiezers op om hem weg te stemmen bij de komende Tweede Kamerverkiezingen:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/807209519390539776
Volgens de PVV-leider is Rutte de "wegkijker van alle problemen – ook met Marokkanen". Met de leus "Nederland weer van ons" zet hij zijn woorden kracht bij: alleen de PVV kan Nederland weer op het goede spoor brengen. De kans is groot dat de PVV daadwerkelijk de grootste partij wordt: de veroordeling van Wilders schrikt sommige kiezers wellicht af, maar andere kiezers zullen júíst op de PVV gaan stemmen vanwege dit vonnis. Die veroordeling is namelijk een behoorlijke inbreuk op de vrijheid van meningsuiting, wat veel kiezers tegen de borst stuit.
Uiteindelijk worden de verkiezingen natuurlijk niet bepaald door peilingen, maar door de kiezers. Wat echter keihard duidelijk is, is dat Wilders zijn strijd niet zal opgeven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten