Trouw weet het zeker: 'Terroristische aanslagen zijn niet te voorkomen!'

Geen categoriedec 21 2016, 12:00
Oh nou, laten we dan maar rustig afwachten tot wij de klos zijn. Iemand die vooraan wil staan als er een bom afgaat?
De linkse 'journalisten' van Trouw weten het zeker: terroristische aanslagen als die in Berlijn zijn niet te voorkomen. Echt niet. Nooit.

Het hoofd van de Duitse politie, Klaus Kandt, zei gisteren dat dit soort aanslagen niet is te voorkomen. Er zijn volgens hem 'zoveel potentiële doelwitten', dat deze onmogelijk allemaal te beveiligen zijn. In heel Duitsland zijn er 2500 kerstmarkten, waarvan zestig alleen al in Berlijn.

Hoewel deze conclusie moeilijk te verkroppen is, heeft Kandt gelijk. Je kunt maatregelen nemen die het moeilijker maken voor burgers - en dus ook terroristen - om aan een wapen te komen, maar als je een aanslag als die van gisteren compleet wil uitsluiten dan moet je ofwel burgers verbieden om voertuigen te besturen of een rijverbod instellen in gebieden waar veel mensen bijeen kunnen komen. Dat zijn onmogelijke maatregelen.

Haha, een rijverbod! Dat kan toch helemaal niet! En die rechtse gekkies maar denken dat terrorisme best actief bestreden kan worden! Wat een onzin! Dat kan helemaal niet. Mensen die aanslagen willen plegen kunnen daar altijd in slagen. Wij hebben dat maar gewoon te accepteren.
Maar wacht eens even... Wat als we het probleem bij de wortel aanpakken? Wat als we, ik roep maar iets geks hoor!, de massa-immigratie afschaffen en nieuwkomers slechts mondjesmaat binnenlaten, waarbij we ze allemaal goed screenen en een ieder van wie de denkbeeldel niet goed in beeld kunnen brengen gewoon geen toestemming geven om naar Europa te komen? Zou dat niet werken dan?
Ja, natuurlijk wel. Maar daar wil Trouw niet aan, en dus wordt de mogelijkheid niet eens geopperd.
Dit is dus waarom links nooit -- nooit, nooit -- meer de macht in handen mag krijgen in ons land. Deze gekken willen onze veiligheid maar wat graag op het spel zetten om hun multiculturele wensdroom te verwezenlijken. Als Henk en Ingrid daar letterlijk het loodje voor moeten leggen dan zij het zo. Dat is, aldus links, een kleine prijs om te betalen voor zo'n geweldig mooie multiculturele samenleving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten