Ultra-mafklapper Peter R. de Vries heeft walgelijke fantasie: “Geef Geert Wilders TBS!”

Het Wilders-proces is gisteren ten einde gekomen. Of althans, de eerste etappe want het hoger beroep komt eraan. Wilders werd wel schuldig verklaard, maar kreeg geen straf. Maar als het aan het nationale linkse geweten Peter R. de Vries had gelegen, was die rechtszaak heel anders afgelopen.

Gisteravond werd in diverse talkshows nog nagepraat over de uitspraak in de Wilders-rechtszaak: wel schuldig, maar geen straf. Alhoewel Wilders helemaal niet veroordeeld had moeten worden, was de uitspraak toch een domper voor notoire Wilders-haters zoals Peter R. de Vries. Zij hadden het namelijk wel mooi gevonden als de PVV-leider in het gevang zou zijn gekomen.

Zo vertelt Peter R. De Vries althans bij RTL Late Night, waar onder leiding van Humberto Tan – die weigert de volkomen van de realiteit losgezongen Peter R. tot de orde te roepen – de voormalige misdaadverslaggever compleet uitvaart tegen de man die momenteel bovenaan in de peilingen staat. Als het aan De Vries ligt, wordt het namelijk maar eens tijd dat Wilders TBS wordt opgelegd. Alsof de man geestesziek is. Kijk maar:

Niemand aan tafel zegt wat, behalve Frits Wester. Die merkt op dat je niet op die manier een miljoen Nederlanders kan wegzetten als zwakzinnige idioten die moeten worden opgesloten, maar De Vries zegt schamper lachend: “Iedereen die hier achterstaat, nou ja…”

Wester probeert het nog met “Dat gaat te ver, Peter”, maar daar heeft Peter R. de Vries totaal geen boodschap aan. Die wil immers dat Geert Wilders zich binnenkort gaat melden in het Pieter Baan Centrum vanwege een mening die De Vries niet aanstaat. En dat Wilders dus een behandeling krijgt van psychiaters, want dat is domweg wat TBS inhoudt. Tussen alle schizofrenen, terroristen, en andere geestelijk ongezonde criminelen zou Geert Wilders moeten komen te zitten. Kan je je het indenken? Peter R. de Vries duidelijk wel – en hij heeft er nog schik in ook.

Echt, hoe bestaat het? Dit is de linkse vrijheidshaat in optima forma.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. Donald Troef

  Een strafoplegging van TBS slaat inderdaad nergens op. De uitspraken van Wilders tonen geen geestesziekte maar een uitgesproken fascistische kijk op de rechtsstaat. In die ideeën is de man levensgevaarlijk maar het valt wel onder de vrijheid van meningsuiting: in Nederland mogen racistische en fascistische ideeen vrijelijk worden geuit. Mensen die op deze man stemmen moeten wel beseffen dat ze Nederland ermee naar de donder helpen maar dat schijnt ook de bedoeling te zijn. Als een meerderheid van de Nederlanders een fascistische staat wil realiseren is het hun democratische recht dat te doen. Daarin geldt het woord van Donner: je kunt niet op een democratische manier de meerderheid van het volk belemmeren die af te schaffen.

  1. poldi

   Dus als je tegen de
   -voortwoekerende islamisering bent,
   -instroom van “vluchtelingen” bent,
   -impact van al die “vluchtelingen” op onze samenleving bent,
   -EU en euro bent,
   -overdracht van onze pensioenfondsen aan Brussel bent
   -overdracht van onze bevoegdheden aan Brussel bent
   -straatbeeldvervuiling in onze binnensteden met al die kopvodden en boerka’s bent,
   -enz enz bent,

   dan moet je wel op de PVV van Geert Wilders stemmen, want er is geen alternatief.
   Dus dan maar een “fascist” en “xenofoob”.

   1. Donald Troef

    Ik heb nog nooit een politicus horen beweren dat hij voorstander van islamisering is. Dus dit slaat nergens op.

    1. poldi

     @Donald, hoe naief kan je zijn

     Groen S(links), dat is toch die partij die via onze grootste landverraadster Femke Halsema een paar jaar geleden de volgende motie indiende:
     “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is”.
     Deze motie werd muv de PVV en SGP aangenomen.
     Zij predikte samen met dat enge mannetje Tofik Bibi de multiculturele samenleving, maar plaatste haar eigen kinderen wel mooi op een witte school.

     Deze moslimknuffel partij staat open voor het binnenhalen van meer “vluchtelingen” ook al is dat aantal meer dan de hoe naief kun je zijn .EU afgesproken verdeelsleutel.

     1. Wachteres

      Willens en wetens miljoenen moslims binnen laten, waaronder een grote lading IS en aanhang, en dan zou de ‘elite’ geen voorstander van islamisering zijn?

      Dat is niet alleen naïef, dat is kwaadaardig dom.

      De fundamentalistische islam wordt hier door de EU en haar schoothondjes van harte welkom geheten.

     2. Kodi

      We zakken weer verder af op de glijdende schaal van terug naar af. Europa komt weer een stapje dichter bij de Middeleeuwen terug naar af.
      Europa’s Nieuwe Blasfemie-Rechtbanken
      https://nl.gatestoneinstitute.org/9605/blasfemie-rechtbanken-europa

    2. zomaar

     het gaat over het handelen , vanuit de politiek .

     en dat wijst op het voorstander(s) zijn van de islamisering ,van onze westerse samenleving .

     afin links is een (fascistische) dictatuur , en omarmd als vanzelfsprekend een fascistische dictatuur , het enige verschil tussen beide is!! , het linkse vanaf de jaren 80 is gericht op het Internationale , en het fascisme vanuit de islam is gericht op het (min of meer) Nationalen (cq geloof /stroming).

     toch beide vormen zij een dictatuur ,die geen tegenspraak of andere denkwijze duld !.

    3. Seneca

     U moet toch eens iets aan uw politieke educatie werken en niet alles roepen wat u voor de mond komt. Het komt zo dom over…

   2. Robert Leiden

    Overdracht van pensioenfondsen aan Brussel?
    Rijmen en dichten zonder je hemd op te lichten.. 🙂
    Pensioenfondsen gaan helemaal niet naar de Brusselse Europakas.
    Met die maatregel wordt bedoelt dat de Europese regels gaan gelden.
    Dwz:
    Europese regels schrijven een hogere verplichte reserve voor bij pensioenfondsen dan de NL regels, zodat de pensioenfondsen meer toekomst bestendig zijn, en minder met aandelen kunnen stunten.
    Lijkt mij niet onverstandig voor ons en onze kinderen.

  2. zomaar

   wat zit jij hier te zeveren? , in jou (en in de ogen van iedere linkse) ,is iemand die tegen jullie instelling is , een gevaar voor JULLIE maakbare samenleving , en moet dus opgesloten ,cq verwijdert worden uit jullie linkse maakbare samenleving .

   nu weet ik de telling per zetel niet , toch stel dat voor iedere zetel 60.000 stemmen nodig zijn , maal virtueel 33 zetels wat de PVV nu kan halen is rond de twee miljoen Nederlanders die links verwijdert wil hebben uit onze samenleving , dan kijken wij nog effe naar andere kleine partijtjes met een gelijke strekking of voorkeur betreft ,het aan bandenleggen van de linkse maakbare samenleving , en wij komen tegen de drie miljoen Nederlanders die tegen het weggeven van onze tradities en cultuur zijn .

   over discriminatie gesproken !, binnen deze drie miljoen zitten allerlei kleuren , culturen en geloven !, dus elke groep opzicht vormt een minderheid .

   of wil links elke groep apart hangen ?, kleur bij kleur, geloof bij geloof , enz .

   en dan verwijzen figuren als jij !, naar ons jongste verleden WII waaruit zij de nazi’s fascisten benoemen , wetend dat juist de nazi sociaal links nationalistisch was !.

   het enige wat links verandert heeft is naar Internationaal links socialistisch , toch blijven het dezelfde beesten !!.

  3. Sniper666

   @ DonDroevig

   Kijk nou eerst eens na wat je uitkraamt. Zoek op wat facisme is, en zoek op wat racisme is.

   Heer Wilders geeft aan dat de islam zwaar ingeperkt en/of weg moet. Dit omdat deze doctrine zeer kwalijke eigenschappen heeft. En dat is volledig terecht.

  4. Adriaan

   Donald Droef, Dit verhaal raakt kant nog wal. Ik citeer: ‘…maar het valt wel onder de vrijheid van meningsuiting: in Nederland mogen racistische en fascistische ideeen vrijelijk worden geuit…’. Einde citaat. De rechters hebben Wilders veroordeelt. Je hebt zeker het nieuws niet gevolgd? Nog een citaat: ‘…Als een meerderheid van de Nederlanders een fascistische staat wil realiseren…’ Einde citaat. Slechts een derde van de kiesgerechtigden stemt op de PVV. Ik kan dat met de beste wil van de wereld geen meerderheid noemen. Man, man, man, wat kun jij krom redeneren, maar dat wist je zeker zelf ook wel.

   1. Kodi

    Als wij de Islam de ruimte blijven geven en de Moslims komen in de meerderheid, dan kan er wel degelijk een Islamo fascistische staat ontstaan. Islam = godsdienstig fascisme.

 2. Sam C

  Humberto Tan is net zo als de rest van het media circus die zal echt niet opkomen voor iemand die een andere denkwijze heeft. En Peter R laat die zichzelf maar een melden voor een behandeling bij de PB kliniek.

 3. ikweetwatikwil

  Maar goed dat Peter R de Vries nooit in de kamer gekomen is. Maar misschien kan hij zijn stem laten horen bij denk.
  Zet hem op Wilders.

 4. Wim

  Best nog een zachtaardige man .ik had wel vermoorden, uitroeien of deporteren verwacht,

 5. Wim

  Zet dit er tegenover en concludeer dat De Vries geestenziek is en wie de werkelike Nazi’s zijn in dit politiek proces. Groepsbraafheid mooie trem voor die aangiftende zwerm.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/theo_hiddema.html#comments

  1. Donald Troef

   We hoeven er niet aan te twijfelen wat het lot van Peter R. de Vries zal zijn als Wilders de rechtsstaat naar zijn voorkeur zal hebben omgevormd. We hoeven er ook niet aan te twijfelen dat zijn berechting en opsluiting (laten we hopen dat het daarbij blijft) hier dan luidkeels zal worden toegejuicht.

   1. Wim

    Dat zijn jou bedorven gedachtes die je op andere probeert te projecteren.
    Tot nu komt het uitroeien en deporteren uit de hoek van zijn tegenstanders.

    1. Donald Troef

     Welke voorstellen tot uitroeien en deporteren kwamen er uit uit de hoek van zijn tegenstanders?

     1. Wim

      Ben je blind.

     2. zomaar

 6. umhnz

  Iemand die misbruik maakt van zijn vrijheid van meningsuiting een Ultra-mafklapper noemen, daar kan ik me wel in vinden.

  1. Wim

   Ik ook wel, het is een stuk zachter dan Nazi, idioot ,racist ,Tokkie of hem willen deporteren, uitroeien of vermoorden.

 7. Wim

  ”Alles wijst erop dat het OM in de persoon van de voorzitter van het College van Procureurs-Generaal, Herman Bolhaar, een vrijbrief had om de aangiftegekte te entameren. De roep om vervolging door politiek-correct Nederland werd almaar luider en door niemand getemperd. Iedereen werd geactiveerd. Van kleuters tot hoogbejaarden. Is er in die periode overleg geweest tussen het OM, de overheid en andere bestuursorganen? Een vraag die tot nu toe door niemand is gesteld laat staan beantwoord. Wel kunnen we vaststellen dat de vervolgingsdrift van de ambassadeur van het Marokko Fonds, Procureur-Generaal Bolhaar, geen strobreed in de weg is gelegd. Integendeel.”

  opiniez.com…

 8. Jan

  Het ging de Vries niet over de minder minder uitlatingen, maar over de schoffering van de rechters. De tweets daarover van Wilders waren buitengewoon eng. Ongelooflijk dat buiten Buma daar geen enkele politicus iets van heeft gezegd.

  Wilders is een narcistische gek die blijkbaar straffeloos alles mag zeggen. Nederland is inderdaad ziek als deze gek in het torentje zou komen. De slappe reacties van de politiek baren mij in elk geval zorgen. De Vries geeft tenminste een duidelijk statement af met deze uitspraak.

  1. Wim

   Was totaal niet eng gezien de uitspraak en het gedrag van één van de rechters.

  2. zomaar

   definitie van een narcist !, http://www.denarcist.nl/

   of normaal gezegd een eigenheimer !!, zijn mensen die zich niets laten welgevallen over de mening of voorkeus van anderen.

   kortom gezegd zijn zij Asociaal , ook al doen (kan zijn dat) zij zich anders voor , zoals b.v de linkse meute (partijen) binnen onze samenleving , de voorkeur van vele landgenoten negeren betreffende de massale import van islamieten binnen (de linkse maakbare) samenleving !.

   waarvan vastgesteld is (en bijna wekelijks vastgesteld word) , dat deze doctrine een gevaar is voor ons als westerse mens.

   zo Jan ben jij ook weer uit de droom geholpen !, dus Wilders is geen narcist , nog een fascist, toch de mensen die hem verwijzen dit te zijn !!!.

 9. Mar

  Wat is er ineens mis met lekker chargeren?

 10. J.C.

  Over haatzaaien en opruien gesproken. Lijkt mij voor het OM voldoende grond om Peter R de Vries te vervolgen. Of was ook in dit geval de context meteen duidelijk voor het OM?

  1. Mar

   Van groepsbelediging is geen sprake. Er bestaat geen ras Wilders.

   1. Wim

    Jawel wat de Vries zegt dat onder mijn ras(Nederlanders) 2 miljoen zwakzinnige idioten zitten, dat is groepsbelediging.

    1. marjo012

     Zo is het dus waar zijn de aanklacht formulieren voor de Nederlandse bevolking?

 11. Ni28

  Ik dacht eigenlijk dat de Vries al zelf opgesloten was. Dat zouden ze alsnog mogen doen. Het is een walgelijk figuur en de media die hem regelmatig de podium bieden zijn nog walgelijker. De praatprogramma’s op de Nederlandse televisie zijn politiek stigmatiserende programma’s die de Linkse waarheid vertolken en de mensen opdringen. Een hersenspoeling van het bevolking die grotendeels niet beseft wat hun aangedaan wordt en gewoon meedoen in plaats van de kijkcijfers helpen omlaag te krijgen. Dit is de beproefde Linkse tactiek hoe mensen voor zich te krijgen met behulp van amusement. Het gebeurt op moment ook in de Baltische staten met name Litouwen waar de Russen invloed proberen te krijgen met hun vele populaire maar politiek getinte programma’s die de enkele eigen arme zenders helemaal verdringen. Kijk hoe leuk wij zijn! Alleen zijn de mensen daar de Russische overmacht nog niet vergeten. Hier heeft een bezetting sinds de WO2 niemand gevoeld en trappen dus mensen in. Wat Links hier doet is een geleidelijke hersenspoeling van burgers met de doel dat zelfs hun grootste vijand hun uiteindelijk gelijk geeft. Want het klinkt allemaal zo redelijk, toch? En wat zijn wij toch leuk met ons kunt je altijd lachen! Op de Vries na, die is niet grappig die oude zeur, die hoort in een gesticht te zitten.

 12. Ni28

  Politici zeggen niet dat zij voor de islamisering zijn maar doen tegen de islamisering helemaal niets in tegendeel zij werken mee. Wat een domme opmerking, kan alleen van links komen.

 13. marjo012

  De Vries is een haatzaaier en racist dat is al langer bekent in dit land.Betaald worden voor ieder dom gezwets op de linkse tv en dan nog denken dat hij iemand is zielepoot toch.Dat hij maar oppast met zijn uitspraken tegen de Ned bevolking die niet van plan is nog langer dat misselijkmakend linkse spelletje van de politiek nog langer mee te spelen.Waarom zou ik mij als Nederlander uit moeten laten maken voor zwakzinnige idioot door zo n figuur als de vries.Als Ned wil ik mijn land ook graag gered zien voor eigen burgers zonder dat er hier in n paar jaar een islamitische staat heerst.Zijn hersens zijn minder ontwikkeld als menig Nederlander als hij dat nog niet ziet.Ze zouden hebben n aanklacht aan zijn broek moeten geven voor het discrimineren van het Nederlandse volk.

 14. Seneca

  Mijn reactie is gericht tot Donald en niet tot zomaar. Mijn verontschuldigingen aan zomaar.

 15. Wachteres

  Laten we niet vergeten dat Peter RRR de Vies daar niet pro deo zit.

  Hij wordt ruimschoots betaald – duizenden euro’s per avond – om zijn bekrompen D66 haat tegenover andersdenkenden te ventileren.

  En dat van ons belastinggeld.

  1. Wachteres

   Ha ha, Peter de Vies: een toepasselijk typefoutje

 16. Jroam

  Blijft een zielig mannetje die zichzelf enorm overschat, Peter R de Vries.
  Na zijn mislukte carrière in de politiek, is hij nu een huismus bij Roberto, Jeroen, en Mathijs.
  Bij de laatste verkiezingen heeft hij bij DWDD, de Partij van de Allahgebakkies aan de macht geholpen.
  Wat is hij komende verkiezingen van plan?
  Zich profileren als de loverboy, de pooier van Sylvana Simons.
  Zich aanbieden als gast-arbeider bij Denk?

 17. Seneca

  Peter de Vries, hierna aan te duiden als PV, is een wijs man. Hij denkt ver vooruit en weet dat zijn dagen in omroepland geteld zijn. Zodra het gezond verstand – hopelijk in maart 2017 – weer de boventoon in NL zal zijn, laten al die omroepen PV als ware het een stuk stront, uit de handen vallen. Hij en velen met hem, zullen dan besmet zijn. Momenteel vangt hij ca € 2000,00 per ‘optreden’ en dat ongeveer 4 x per week. Als hij straks niet meer gevraagd wordt, heeft hij in de loop der jaren en als ‘beleg op de boterham’ tot maart 2017 zoveel gespaard dat hij naar een ander land kan gaan en een lange neus tegen ons allemaal kan maken…

 18. Lieftinck

  Zonder Wilders had Peter de Vries een glansrijke politieke carrière kunnen hebben, echter, in die dagen ging zijn partij, ben de naam vergeten, kopje onder doordat de PVV in die dagen als een speer omhoog schoot in de peilingen, en Peter dus bakzeil moest halen.

  Dat heeft hij nooit goed kunnen verkroppen, vandaar die uitbarstingen.

 19. Sniper666

  Dan doet Peter de Vries toch aangifte als dat zijn mening is… Wat een idioot.

 20. nick

  Peter R de Vries is zelf en doet zelf alles wat hij Wilders en PVVers toeschrijft. Een vieze tactiek die je moet doorzien.

  Wat een walgelijke man is dat toch, het druipt er van af, dat is zelfs duidelijk voor linkse adepten, die zich zichtbaar schamen maar geen woord durven te zeggen.

  Wat valt die Tan mij ook tegen, dit soort malloten een podium geven, je maakt jezelf er ook walgelijk en belachelijk mee. De Vries wordt zoals bekend betaald voor zijn vieze praatjes. Frits Wester wist ook niet wat hij hoorde en probeerde nog iets, zijn gezicht sprak boekdelen!

  Wat een laag misbaksel is die de Vries, een rasopportunist en dat is beleefd uitgedrukt. Hij schroomt niet om de walgelijke linkse gedachten uit te spreken waarmee hij wel helder duidelijk maakt aan ieder normaal denkend mens hoe ziek en verdorven de linkse kerk ( media/politiek) is.

  Indien je de woorden van de Vries onderschrijft ben je zelf echt ook geestelijk niet in orde, verdwaald en gehersenspoeld door de linkse doctrine. Bijzonder zorgelijk.

 21. Ruud562

  Die De Vries is een achterbaks figuur die past in het walgelijke politiek correcte plaatje van gelijksoortig journaille zoals onder andere die Humberto Tan. Journaille dat ons meer en meer gemanipuleerd nieuws voorzet. Nederland is ziek, erg ziek! Maar ja, Wilders vermoorden zoals met Pim is gebeurd, zou teveel opvallen hé!

 22. Jeroen66

  Aha, dus je wordt veroordeeld als je roept dat je minder Marokkanen wil maar je mag wel de halve Nederlandse bevolking uitmaken voor zware crimineel c.q. psychisch gestoorden want die krijgen TBS in NL. Ruk de voorbedrukte aangifteformulieren maar aan en ik zou zeggen heel Nederland aangifte doen tegen deze z.g.n. nepjournalist…. VAN EEN BEETJE JOURNALIST MAG JE VERWACHTEN DAT HIJ WEET WAT ER IN DE SAMENLEVING SPEELT….. En dan dat hypocriete veroordelen van de uitspraken van Wilders over onze rechtstaat.. waar was de rechtstaat toen groepen Marokkanen stonden te juichen op 11 sept. , waar was politie en justitie in Zaanstad, Utrecht, Ede etc, etc toen hele buurten geterroriseerd werden, of als meisjes in de zwembaden aangerand worden….. dat mag allemaal in NL, die fantastische politie lacht je vierkant uit als je aangifte doet tegen allochtone relschoppers. Maar wel alle tijd om de aangiften tegen Wilders te behandelen

 23. nienke

  Dit enge mannetje waar de hypocrisie, schijnheiligheid, agressie van afdruipt moet zichzelf maar eens onder behandeling stellen van een psychiater.
  Of de psychiater nog een behandeling voor dit soort sujetten heeft is nog de vraag?
  Waarschijnlijk is dit zoals het vaker voorkomt onbegonnen werk om deze aandoeningen die dit vulgaire mannetje heeft nog te temperen.

 24. Janalb

  Petertje beurt 2000 Euro voor zijn gezever op tv per programma, dus hij gaat geen saaie dingen zeggen maar lekker er tegenaan. Hij Lult maar een End weg.
  Hij is waarschijnlijk nu al vergeten wat hij gezegd heeft. Wat een zeikert.

  1. mont_fleuri

   Peter de Vries heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om het opsporen van gekken. Ik zelf twijfel aan het gezonde verstand van Wilders, maar zou hem niet als een TBS’er willen neerzetten. Echter als Peter dit zegt, wie ben ik dan om het te ontkennen.

   Nederland zal in elk geval wel rustiger worden zonder de opruiende taal van Geert Wilders.
   Gr. Mont Fleuri

 25. mont_fleuri

  Peter de Vries heeft in elk geval een staat van dienst als misdaadjournalist. En de geschiedenis heeft geleerd dat hij vaak gelijk heeft. Hoewel TBS mij in eerste instantie ook overdreven overkomt, zal Peter ook hier waarschijnlijk gelijk hebben. Immers dat er een steekje los is bij Wilders is overduidelijk en hij is materiedeskundige. En dat er miljoenen meelopers zijn, ach, dat kenmerkt populisten. Gelukkig stemmen de meeste verstandige Nederlanders op serieuze partijen welke realistische plannen hebben en waarbij iedereen gelijkwaardig is. Door dit forum van de dagelijkse standaard wordt indirect duidelijk wat we van de verschillende partijen kunnen verwachten en hoe beschaafd deze partijen en hun volgers zijn. Gr. Mont Fleuri.

  1. Sniper666

   @ mont_fleuri

   Schoenmaker Peter R. kan zich beter bij zijn leest houden en niet praten over waar hij geen kaas van heeft gegeten.
   Mensen die boven de massa uitstijgen vind men in Nederland eng, zijn niet in een hokje te duwen, en worden dan vervolgens het liefst een kopje kleiner gemaakt. Je kunt van GW zeggen wat je wil, maar hij stijgt boven de massa uit nietwaar?
   Ik merk op dat na de facisten- en racistenkaart de populistenkaart een nieuwe dooddoener is?
   Wie is volgens u een serieuze partij met realistische plannen?
   Wat zijn uw richtlijnen der beschaving? Ons geld naar de Grieken brengen? Of eigen ouderen ondersteunen?

   Laat u nog iets weten a.u.b.?

 26. bertvanheeswijk

  De Vries heeft duidelijk een punt.
  Wilders uitlatingen typeren zijn baan. Hij verdient zijn centjes door belastinggeld maar evenwichtig regeringsverantwoordelijkheid dragen. Haha laat me niet lachen. Totaal ongeschikt.

  1. Sniper666

   @ bertvanheeswijk

   Peter R. wilde ook graag in de politiek, en is gewoon jaloers op GW. De uitlating van Peter R. zegt meer over Peter R. dan over GW.

 27. hans-e-pans

  Persoonlijk vind ik de uitdrukking “Ultra-mafklapper” Voor Peter R. de Vries nog een nette uitdrukking.

 28. LieverKipsLeverworst

  Iedereen weet toch waar de R in Peter R. voor staat?
  RRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRR.
  Dat is hij. Een RaRe man. Ver van de Realiteit. Een Racist, een Radicale Rasidioot, Ranzig, een Reetketelsteen, een Randbediel die zo vaak als mogelijk voor 2500 euro per keer op tv verschijnt, een soort Rennende Rukker zeg maar…

  1. LieverKipsLeverworst

   O ja, en heel iRRItant…

 29. Gallus

  Het is wel grappig om te zien.
  Geruime tijd voor De Vries zijn uitspraak doet zie je een asgrauwe haat op zijn gezicht verschijnen.
  Dat is altijd als het om Wilders gaat.
  Ik was ook verbaasd te horen dat Wilders geen straf moest krijgen……….!
  Maar toen werd het duidelijk……Wilders moest tbs krijgen….!
  Volgens mij zou Peter hem het liefst vierengelen….
  Toch zou argumentatie beter zijn. Gebaar van emotionele vanzelfsprekendheid zegt eigenlijk alleen iets over Peter zelf in dit geval.

 30. stevan55

  Peter R de vries is na zijn terugkomst uit USA veranderd van misdaad journalist naar politicus dan is mijn vraag wat is in USA met hem gebeurt?

 31. Mat Verberkt

  Peter R. de Vries links? Van welke planeet komen jullie?

 32. Mars020

  Bij Peter R De Vries zit net als bij Donald Troef een behoorlijk steekje los. Peter is zo gek op moslims, omdat deze figuren meerdere vrouwen mogen gebruiken. Aangezien Petertje zelf ook niet echt trouw is aan zijn partner en alles wat een rokje draagt wil naaien en geen respect heeft voor zijn vrouw, zal hij altijd moslims ophemelen.
  Donald denkt, dat als je de grenzen sluit voor moslims ons land naar de klote gaat??. Volgens mij gaat ieder land, waar veel moslims wonen automatisch naar de klote. Zonder Geert Wilders, gaat het slinkse zooitje nog meer van dat tuig binnenhalen en kunnen we nergens meer normaal wonen. Amsterdam is al onbewoonbaar geworden, door al die achterlijke moslims met hun woestijnoutfit, schotels, bontkragen, terreur op straat, uitkeringen enz. Dit moeten wij als belastingbetalers ophoesten, terwijl we er niets voor terug krijgen. Als dank, worden we beroofd, uitgescholden, bespuugd, het woongenot verpest. Voor die kansparels is TBS nog een veel te softe straf, dus het heropvoedingskamp maar snel invoeren. Verder is Geert geen racist, maar een realist. Iets wat in het woordenboek van Donald niet voorkomt.

 33. Ger500

  En dan zou P.R. de Vries graag de shrink spelen, haha, wat zou ie snel zelf daar zitten,(zonder smile)

 34. DennisEijs

  Kijk alleen al naar die verbeten kop van Peter, een psychopaat dus die zichzelf de beste van de wereld vindt. Die kop en uitdrukking zie je ook bij Kuzu van Denk, en datzelfde zelfingenomen lachje ook.
  En dezelfde autoritaire houding dat iedereen hen gelijk moet geven, want ze zijn ‘politiek correct’. Tenminste, dat denken ze, echte Don Quichottes die tegen windmolens vechten en geloven dat ze iets goeds doen. Van mij mag heerschap Peter R. De Vries zelf eens een bezoekje brengen aan Pernassia of PsyQ.

 35. Legija

  Peter R. de Vries, heeft waarschijnlijk niets anders in te brengen, derderangs journalist over de ruggen van anderen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.