VVD regeert al 4 jaar met PvdA, maar met Wilders weigeren de liberalen zaken te doen

Geen categoriedec 25 2016, 16:00
De kans dat de VVD en de PVV na de komende verkiezingen samen met elkaar gaan regeren is "inhoudelijk nul." Dat zegt Halbe Ziljstra, de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer.
Zijlstra, die nog niet zo heel lang geleden bekendstond als redelijk conservatief, liet dat vandaag weten bij WNL op Zondag.
Voor de goede orde voegde de nepliberaal daar aan toe dat de VVD natuurlijk geen enkele partij uitsluit -- haha! Echt niet! Nooit! Ze zijn daar héél tolerant! -- maar dat de kans op een PVV-VVD coalitie eigenlijk gewoon niet-bestaand is.
De reden? Volgens Zijlstra wil de PVV de godsdienstvrijheid afschaffen voor een hoop Nederlanders. Ook zou Wilders de oorlog verklaren aan de vrijheid van meningsuiting, een recht waar de VVD zich zogenaamd hard voor maakt.
Let wel, Zijlstra beweert dat dus met droge ogen enkele weken nadat Wilders veroordeeld is voor het verkondigen van zijn mening.
Triester dan dat wordt het eigenlijk niet.
Voor de goede orde voegt hij daar nog even aan toe dat de PVV hoegenaamd linkser is dan de SP. Je zou denken dat dit geen probleem is voor de VVD, die partij heeft immers vier jaar lang geregeerd met de socialisten van de PvdA, maar nu is dat opeens wel degelijk een serieus mankement! De VVD is namelijk héél liberaal. En rechts.
Echt waar.
Reden te meer om de VVD bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 ongelooflijk hard af te straffen. Ik heb helemaal genoeg van deze nepliberalen en nepconservatieven die er geen enkel probleem mee hebben om in een coalitie met de bloedrode, politiekcorrecte PvdA te gaan zitten, maar die van te voren al laten weten dat ze echt geen zaken gaan doen met Geert Wilders; nota bene zelf een ex-VVD'er.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten