Zucht. Sylvana loopt weer te koop met anti-Wilders-teksten: “Nederland is ziek, Wilders is het virus en de stoornis”

Sylvana kan het weer niet laten om te applaudiseren als een bedreigde politicus met de meest vreselijke zaken wordt vergeleken.

Oops, she did it again! Sylvana Simons – het aankomende Kamerlid voor de Nederturkse beweging DENK – heeft op Facebook weer eens blijk gegeven van rare fantasieën met betrekking tot de PVV-leider.

Ze haalt een artikel aan van maatschappelijk werker Sylva Witte, waarin laatstgenoemde flink tekeer gaat tegen de man die eerder deze week door een rechtbank is veroordeeld:

“Als Nederland al ziek is, dan is Wilders het virus. Als Nederland al knettergek is, dan is Wilders de stoornis. Mensen reageren koortsachtig en lijken volledig geïnfecteerd. Vriend en vijand overweegt ineens op Wilders te gaan stemmen want; ‘iedereen moet kunnen zeggen wat hij wil in dit land’,  ook dat zei de vader er nog vastbesloten achteraan.  En nee, hij is geen racist.  Althans, hij voldoet niet aan het beeld wat ik voor ogen heb als ik aan een racist denk.  Misschien is hij wel erger. De vriendelijke boy next door.  De man die jou aanwijst als het zo ver is.  “

Ook is het sinds de ontdekking van nep-nieuws ineens hip om allerlei zaken ‘nep’ te noemen, dus Sylvana’s vriendin Sylvia gooit er ook nog eens achteraan dat toen Geert Wilders de woorden ‘minder, minder, minder Marokkanen’ eigenlijk uitsprak op een ‘nep-bijeenkomst’. Wat dat ook moge zijn, want het lijkt verder niet ergens op te slaan of iets dergelijks.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=952766624824355&id=810266429074376

En Sylvana? Die kan niet anders dan zo instemmend knikken bij zoveel onzin. Zucht, het zal weer eens niet waar zijn, hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Wim

  Zo die loop even haar eigen ras door het slijk te halen.

  1. Donald Troef

   “haar eigen ras”

   Wim denkt nog in rassen.
   Je gelooft je ogen niet.

   1. Sniper666

    @ DonDroevig

    De rechter denkt in rassen. Een Marokkaan is een ras, je gelooft je ogen niet.

 2. Ni28

  De meest zieke mensen ontkennen altijd hun eigen ziekte.

 3. monach

  Sylvana Simons makes the PVV great again.

 4. marjo012

  Wat een artelijk mens is dit toch, heeft ze niet in de gaten dat juist zij het virus is geworden waar Nederland nu last van heeft.Zij en haar terroristisch clubje denk(want een partij mag je het nog niet noemen , er heeft hun nog niemand gekozen)verzieken Nederland met de dag meer.Hoop dat we in maart verlost worden van dit virus wat men inmiddels de pest noemen mag.

 5. nienke

  Silvana heeft geen ziekte inzicht, alle andere mensen zijn ziek, gek, racisten behalve Silvana, de goedheid zelve, de mooiste, de knapste, de vriendelijkste enz enz.
  Hoe ziek kun je zijn om te denken dat er niemand deugt behalve jij.
  Heb ontzettende medelijden met dit soort figuren
  Last van hoogmoed waanzin Silvana??

 6. Paul

  Als Nederland al ziek is, dan zijn (alleen?) criminele Marokkanen het virus. Als Nederland al knettergek is, dan zijn (alleen?) criminele Marokkanen de stoornis. Gutmenschen reageren koortsachtig en lijken volledig geïnfecteerd. Gutmensch en marocs blijven voor criminele Marokkanen kiezen want; ‘iedere maroc moet ’n wapen kunnen bezitten, als hij dat wil, in dit land’, ook dat zei de gutmensch er nog vastbesloten achteraan. En nee, hij is geen terrorist. Althans, hij voldoet niet aan het beeld wat ik als gutmensch voor ogen heb als ik aan een terrorist denk. Misschien is hij wel aardiger. De vriendelijke boy next door. De man die jou aanwijst als het zo ver is.

  http://regio.tpo.nl/2016/12/11/buren-rotterdam-gearresteerde-terreurverdachte-was-zon-aardige-jongen/

 7. nick

  Voor eens en altijd: Silvana is het schoolvoorbeeld van een ernstig geval van narcistme! Aandachtsbelust, altijd zijn het alle andere die overal schuld aan hebben, zij zelf is de perfectie herself…..wat een misselijkmakend mens is ze toch!

  Maar goed, de meeste helder denkende mensen weten heel goed dat juist (oa.) die partij van haar met zijn idote denkbeelden, de ziekte is waar ons land en bevolking ernstig onder te lijden heeft!
  Maar dat is ook narcisme, alles omdraaien. Ze is gewoon niet in orde, dat nare mens en erger, ze is nog gevaarlijk ook voor haar omgeving. Het gaat goed zolang men haar op een voetstuk plaatst maar wacht maar tot ze eraf valt, dan zullen we haar ware gedaante gaan zien. En die is niet mooi, dat kan ik verzekeren.

 8. marjo012

  Eigenlijk behoren alle berichten wat sylvana aangaan onder de noemer hier op de site onder terrorisme te staan.Ze slaat met alles en heeft de Nederlandse bevolking schijnbaar de oorlog verklaard.

  1. LieverKipsLeverworst

   nee, er zouden hier helemaal GEEN berichten over Salvyna moeten staan!

 9. LieverKipsLeverworst

  TIM! Wat hadden we nou afgesproken? JE ZOU GEEN AANDACHT MEER AAN DIE DOOS BESTEDEN!
  Dus, als je het nodig vindt om de FB-pagina’s van die snol te lezen, HOU DIE DAN VOOR JE EN GEEF HET HIER GEEN PODIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Bedankt.
  Namens Nederland.

 10. maarjuna

  Wat een vrouw, die Sylvana! Ze heeft dus eigenlijk niets gezegd, en zelfs daar moeten sommigen zich erg druk om maken. Wat een macht! ze wordt misschien nog wel eerder minister-president dan Geert.

  1. denktenk

   @maarjuna

   “Wat een vrouw, die Sylvana! Ze heeft dus eigenlijk niets gezegd”

   Inderdaad er komt geen verstandig woord uit,

   1. maarjuna

    Het lijkt erop, dat dat voor velen ook niet nodig is. Ik vind zelf, dat ze wel wijze woorden gesproken heeft.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.