Arrogante kwal Kuzu beweert dat hij eigenhandig de Stemwijzer en het Kieskompas heeft aangepast

Het is weer eens raak in DENK-land, waar zelfoverschatting en arrogantie de sleutelbegrippen zijn.

Ze zijn een tijdje weggeweest, maar nu maken ze een glorieuze terugkeer: de Kuzu-vlogs! De verkiezingen komen er immers aan, dus alle vormen van narcistische zelfpromotie worden ingezet om Sultan Kuzu op de kaart te zetten. Vandaag maakt hij het daarbij extra bont. In een vlog die op z’n eigen Facebookpagina verscheen, beweerde Kuzu er eigenhandig verantwoordelijk voor te zijn geweest dat de Stemwijzer en het Kieskompas ‘DENK-vriendelijke’ nieuwe stellingen heeft opgenomen:

Beste Tunahan, de Kieskompas en de Stemwijzer hebben iedere keer weer nieuwe stellingen. Dat is ook niet zo gek, want iedere keer doen er ook weer andere partijen mee en zijn er andere thema’s actueel. Logisch dus, dat er voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 niet dezelfde stellingen worden gebruikt als bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2012: in vijf jaar is een hoop gebeurd, en dat doorgaans allemaal buiten Kuzu’s medewerking of tegenwerking om.

Kuzu moet dus niet zo’n hooghartig toontje aanslaan door net te doen alsof hij al hard bezig is met Nederland naar zijn hand te zetten – beginnende met de Stemwijzer en het Kieskompas – want dat is gewoon niet waar. Er zullen ditmaal vast ook nieuwe stellingen zijn opgenomen die te maken hebben met vluchtelingen, immigranten, het sluiten van grenzen en de opkomst van Donald Trump. Dat zijn dan weer thema’s waar DENK zich totaal niet in kan vinden, maar net zo goed tot stelling zijn gemaakt evenals Kuzu’s geliefde agenten met een migratie-achtergrond en de zogeheten schuldbekentenis van de Nederlandse staat voor wangedrag in de voormalige koloniën.

Dus. Laat Kuzu nog maar even in de waan dat hij straks een gigantische verkiezingsoverwinning gaat boeken in maart, en dat dan Nederland kan gaan omvormen tot Nederturkland. Wij weten immers wel beter, en zullen dan op 15 maart het hardste lachen van allemaal. In de tussentijd zullen we echter dat zelfvoldane hoofd van DENK-fakir Kuzu helaas nog een hoop gaan zien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. van Urk

  En daarna pleegt ie kiezersfraude. Het is duidelijk van wie hij die “Turkse” inspiratie opgedaan heeft.

 2. unitokkie

  Waarschijnlijk wordt de stemwijzer opgesteld door linkse rakkers, of zat er een excuus moslim in het bestuur. Dan krijg je dit.

 3. werkloze generaal

  Ik weet niet wie / wat van ondergenoemde het walgelijkst is :

  – Tofik Dibi , bruinwerker & reetridder

  – Kuzu , Armeense genocideontkenner en zeer slecht moslim

  – Israel met zijn Hitleriaanse kolonisatie en expansiedrift

  Van mij mag het allemaal aan het gas 😉

 4. LieverKipsLeverworst

  Niemand kijkt op de feestboekpagina van die gasten. Eigenwijze kwal Tim wel. Die moet er weer zo nodig aandacht aan schenken.
  TIM, HOU DAAR NOU EENS MEE OP!

 5. Ome Ga

  BREAK nieuws, u gelooft het niet, en daar wil je niet bijzijn!!!

  P*dofilia wordt spoedig legaal in het linkse, hufterige California,
  en in de linkse smerige globalisten smeerlapperij van de msm media wordt het steeds meer geheel goedgepraat!! kom hierin, met alles wat in u is, tegen in opstand! Links moet nu een keer kapot, ze hebben lang genoeg overal destructie, kwade en demonische machten geproduceerd, met hun linkse D66 rechters en hun nepvertegenwoordigers van ONS land!

  Zie, luister en huiver. Moet zien:
  https://m.youtube.com/watch?feature=em-uploademail&v=0VKeUtU2B7Q

 6. Gustaafff

  De man is nu eenmaal gestoord.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.